Találatok a következő kifejezésre: Kínai munkadónál dolgozni (1 db)

Kínai munkadónál milyen dolgozni?

Olyanoktól kérdezek akik kínainál dolgoznak. ( pl. vendéglátás, ruhásbolt, piac stb.)

Legjobb válasz: Mosolyogva halálra dolgoztat.

Mosolyogva halálra dolgoztat.
Hú, kegyetlen... Ha hosszú - az õ érdekében végzett - gürizés után el szeretnél kéreckedni valahová, akkor már hirtelen el is felejt magyarul... És természetesen csak neki lehet igaza. Neki te vagy a külföldi.
Még a szemük sem áll jól :D Ne dolgozz nekik :D
Milyen 3 ezer?:OO 2800 ft :D:D én 2 napot húztam le, hál istennek nem írtam alá semmit, így el is jöttem 2 nap múlva, magával a munkával nem volt gondom, persze dolgozni kell rendesen, de egyébként kedvesek, én meg bírom a munkát, viszont ennyi pénzért vicc, arról nem is beszélve, hogy az lett volna korrekt, ha kifizeti az a 2 napot, de arra sem volt hajlandó, nem álltam le vitatkozni 5600 ft miatt. Hál istennek nekem nem az életem függött ettõl a munkától, cask azért akartam elvállalni mert gyakorlat nélküli kezdõ szakács vagyok, gondoltam jó lesz gyakorlatnak, de ilyen feltételek mellett inkább nem vállaltam, a másik meg így ugrott volna a lakhatási támogatásom, ha esetleg találnék messzebb munkát, ami önmagában havi 100k...
Nekem 300-at adtak egy órára. Az elején váltott 8-9 órában voltunk de úgy gondolták, hogy egy nap legyen csak egy ember, így utána reggeltõl estig - hivatalosan 8-8-ig, gyakorlatilag 7-fél 8-tól minumum 9-ig dolgoztunk szabadnapokkal - már ha a váltás épp nem mondott fel, vagy nem rakták ki. Akkor szabadnap nélkül folyamatosan menni kellett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most rendeltem vateráról előreutalással de nem találom az eladó elérhetőséget az utaláshoz. Mit tegyek? Hol találom?

4

Spórolási tippek? Bármi jöhet. Négy tagú család vagyunk. Van egy kutyánk. Bővebben lent.

Kiszámoltam a férjem és az én havi cigije több mint 50. 000 forint így azt nem veszünk többet. Víz, villany, gáz? Hogy tudunk spórolni? Mindenki válaszát köszönöm! :D

4

Hogyan tudnék valós részvényt venni igy?

Lenne 300.000 forint befektetési alapom és szeretnék részvényt venni nemsokat tudok róla de olvasgattam és h ajol tudom negyedévenként évenként ha van részvényed részesedés kapsz a cégtől amennyi % a tulajdonod ilyen részvényt hol tudok venni és ha csak 17 vagyokmég az számit e?

2

Mennyibe kerül ha egy sálat akarok ausztriába kiküldeni?

8

Tönkrement ismerősöm telefonja amit véletlenül én okoztam. Mennyire illene beleszállnom a fizetésbe?

Az a helyzet állt elő, hogy egyszer poénból belelöktem egy medencébe, de mint utólag kiderült a zsebében volt a telefonja, és tönkrement. (Illetve, szerintem nem lett volna baja, ha kiszárítja, de ő rögtön bekapcsolta...)

Elvitte szervizbe, ahol közölték vele, hogy a kamerájá lett tropás, de utána addig javíttatta, hogy az egész működésképtelenné vált, és még 10 ezer forintjába is került. Ezután vett egy újat 25.ezerért, és megkért hogy szálljak bele az összköltségbe. Nyilván éreztem tetteim következményét, tudtam, hogy kötelességem beleszállni a fizetésbe, ezért még az eseményt követő időszakban bele is szálltam egy 10 ezressel. (ami azért nem csekélység szerintem, tekintve hogy véletlen volt az egész) Õ most másfél hónapra a történtekre még további részesedést követel tőlem...Mit kellene tennem?

7

Használt lakás vásárlásánál a felújítást meg lehet kezdeni, amíg a NAV-tól nem jönnek ki az illetékadó miatt megnézni a házat? Vagy ez nem befolyásolja?

2

Debrecenben hol lehet befektetési ezüstöt, ill. aranyat venni?

Minősített tömböt szeretnék vásárolni mindkét fém esetében. (pl. Argor-Heraeus)Van az "aranypont" a Dósa nádor téren, de ott nincs ezüst. és hát az ár miatt is jó lenne, ha lenne még alternatíva.
köszi előre is a válaszokat.

6

18 év alatt lehet dolgozni, suli mellett? Ha igen, hol? és hogyan kell jelentkezni?

2

Heti 2000-2500 forint zsebpénzt kapok. És hogy tudnék leggyorsabban 8000et csinálni belőle?

4

Adószámos magánszemélyként varrhatok kutyaruhát?

A NAV szerint az adószámos magánszemély az, aki adóköteles bevételszerző tevékenységet végez, ami viszont nem lehet rendszeres és üzletszerű. Tudom, hogy semmilyen jogszabályban nincs meghatározva ennél pontosabban sem a rendszeresség, sem az üzletszerűség fogalma, mégis jó lenne valami támpont. Rendelésre varrnék kutyaruhákat, viszont nyilván csak akkor amikor csinálnám, amikor van rendelés (jellemzően 2-3 hónap egy évben). Hogy a Nav szerin ez kimeríti e a rendszeresség fogalmát arról fogalmam sincs, viszont én ezt üzletszerű tevékenységnek gondolom. DE! Létezik egyáltalán olyan bevételszerző tevékenység, ami nem üzletszerű? Véleményem szerint, ha bevételszerzés a cél az akárhogy is nézem üzlet. Kiadják egyáltalán erre a tevékenységre a 7-es adószámot?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!