Találatok a következő kifejezésre: Kínai munkadónál dolgozni (1 db)

Kínai munkadónál milyen dolgozni?

Olyanoktól kérdezek akik kínainál dolgoznak. ( pl. vendéglátás, ruhásbolt, piac stb.)

Legjobb válasz: Mosolyogva halálra dolgoztat.

Mosolyogva halálra dolgoztat.
Hú, kegyetlen... Ha hosszú - az õ érdekében végzett - gürizés után el szeretnél kéreckedni valahová, akkor már hirtelen el is felejt magyarul... És természetesen csak neki lehet igaza. Neki te vagy a külföldi.
Még a szemük sem áll jól :D Ne dolgozz nekik :D
Milyen 3 ezer?:OO 2800 ft :D:D én 2 napot húztam le, hál istennek nem írtam alá semmit, így el is jöttem 2 nap múlva, magával a munkával nem volt gondom, persze dolgozni kell rendesen, de egyébként kedvesek, én meg bírom a munkát, viszont ennyi pénzért vicc, arról nem is beszélve, hogy az lett volna korrekt, ha kifizeti az a 2 napot, de arra sem volt hajlandó, nem álltam le vitatkozni 5600 ft miatt. Hál istennek nekem nem az életem függött ettõl a munkától, cask azért akartam elvállalni mert gyakorlat nélküli kezdõ szakács vagyok, gondoltam jó lesz gyakorlatnak, de ilyen feltételek mellett inkább nem vállaltam, a másik meg így ugrott volna a lakhatási támogatásom, ha esetleg találnék messzebb munkát, ami önmagában havi 100k...
Nekem 300-at adtak egy órára. Az elején váltott 8-9 órában voltunk de úgy gondolták, hogy egy nap legyen csak egy ember, így utána reggeltõl estig - hivatalosan 8-8-ig, gyakorlatilag 7-fél 8-tól minumum 9-ig dolgoztunk szabadnapokkal - már ha a váltás épp nem mondott fel, vagy nem rakták ki. Akkor szabadnap nélkül folyamatosan menni kellett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a hasznuk a szponzoroknak?

Attól, hogy szponzorizálnak, anyagilag támogatnak, például egy Formula 1-es csapatot támogat egy vállalat, akkor neki mi a haszna. A csapatnak az, hogy pénzt kap a támogatójától, de a szponzornak mi, azonkívül, hogy ott lóg a neve mindenen (reklám), de ezen kívül mi a haszna?

2

Paysafecardrol nem lehet áttölteni pénzt paypal-ra vagy webmoneyre?

Kaptam emailban 1 2000ft értékü psc pin-t ezt nem lehet valahogy áttölteni paypalra v webmoneyre?

0

Az unokám tollal által összefirkált angol bankjegyeket be lehet váltani?

2

Sok év alatt telepakolt a fiam kettő perselyt 50Ft-s-100Ft-s-okkal. Most beszeretnénk váltani. Most is 25db-ként be kell rolnizni vagy elég ha bankba, postára beviszem egy nagyobb zacskóba?

Nem sok türelmem volna napokig csomagolni!

4

Milyen hátrány érhet, ha egyszerűsített foglalkoztatottként egyhuzamban 6napot dolgozom?

0

Melyik pénzváltóban adnak el eurocentet Budapesten?

0

Ingatlan vétel anyagi szempontból város vagy falu?

Rendelkezem 12m forinttal. A városban ahol most élek és dolgozom 12-15m tudnék venni egy házat. Vagy a város melletti kis faluban
/egyébként egyre több gazdag építkezik ott kezdenek felmenni az árak/
5millióért kapnám meg ugyan olyan házat viszont akkor szükségem lenne egy autóra , egy kis fogyasztású fiatal autóra mi kb 3m ft. És havi 20e. ft-ért tankolni + biztosítás és egyéb.
A városba pedig nem lenne szükségem autóra, kerékpárral járnék de gyalog sincs messze a bolt vagy a munkahelyem.

5

Irodában lehet aludni?

Ha bérlek egy saját irodát mint magánszemély, akkor azt használhatom ottalvásra is? Napközben leginkább másfele vagyok, fürdés, minden egyéb megoldott, de kellene valami olcsó szállás éjszakára, tudnék vinni hálózsákot.

5

Arról szeretnék tudakozni, hogy a Dunakeszi Bagoly utcai pyrotechnikai üzletnél lehet-e vásárolni ott helyben akármilyen pyrotechnikai ezközt engedély nélkül?

1

Panasz esetén jogomban áll-e kérni a beosztott felettesének elérhetőségét, és ha igen, ezt melyik törvény írja elő pontosan?

Köszönöm a válaszokat :)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!