Találatok a következő kifejezésre: Kínai munkadónál dolgozni (1 db)

Kínai munkadónál milyen dolgozni?

Olyanoktól kérdezek akik kínainál dolgoznak. ( pl. vendéglátás, ruhásbolt, piac stb.)

Legjobb válasz: Mosolyogva halálra dolgoztat.

Mosolyogva halálra dolgoztat.
Hú, kegyetlen... Ha hosszú - az õ érdekében végzett - gürizés után el szeretnél kéreckedni valahová, akkor már hirtelen el is felejt magyarul... És természetesen csak neki lehet igaza. Neki te vagy a külföldi.
Még a szemük sem áll jól :D Ne dolgozz nekik :D
Milyen 3 ezer?:OO 2800 ft :D:D én 2 napot húztam le, hál istennek nem írtam alá semmit, így el is jöttem 2 nap múlva, magával a munkával nem volt gondom, persze dolgozni kell rendesen, de egyébként kedvesek, én meg bírom a munkát, viszont ennyi pénzért vicc, arról nem is beszélve, hogy az lett volna korrekt, ha kifizeti az a 2 napot, de arra sem volt hajlandó, nem álltam le vitatkozni 5600 ft miatt. Hál istennek nekem nem az életem függött ettõl a munkától, cask azért akartam elvállalni mert gyakorlat nélküli kezdõ szakács vagyok, gondoltam jó lesz gyakorlatnak, de ilyen feltételek mellett inkább nem vállaltam, a másik meg így ugrott volna a lakhatási támogatásom, ha esetleg találnék messzebb munkát, ami önmagában havi 100k...
Nekem 300-at adtak egy órára. Az elején váltott 8-9 órában voltunk de úgy gondolták, hogy egy nap legyen csak egy ember, így utána reggeltõl estig - hivatalosan 8-8-ig, gyakorlatilag 7-fél 8-tól minumum 9-ig dolgoztunk szabadnapokkal - már ha a váltás épp nem mondott fel, vagy nem rakták ki. Akkor szabadnap nélkül folyamatosan menni kellett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

E-bay rendelés hogyan?

ha ebayen rendelek valamit, akkor a pénz átutalása után fel kell vennem a kapcsolatot az eladóval, vagy ő már autumatikusan látja a címemet paypalon kersztül?

1

2.19 $ hány ron? (román pénz)

2.19 dollár=? ron(román pénz.) Sürgőős

2

Ha el akartam adni egy nagyon drága cuccot a Vaterán hamarosan lejár és irreálisan alacsony rá a legalacsonyabb licit, akkor törölhetem? Nem szemétség egy kicsit?

Tudom, hogy nem a legbecsületesebb, károsítani nem akarok senkit, de nagyon kell a pénz. Újra meghirdetném, csak akkor kiemelésekkel, hogy többen lássák.

9

Ha azt szeretném, hogy a postás hozza ki/postán lehessen átvenni a családit és egyéb juttatásokat, annak van valamilyen díja rám nézve?

Nem tudom, jó-e a kategória.

3

Supershop kártyámon hol tudom nyomonkövetni az eddig összegyűjtött pontjaimat?

1

A feleségem bolti eladó technikus 5 gyermekkel miért nem kap állást?

8

Aktív korúak ellátása-közmunka-munka. Hogy is van ez?

A lényeg, hogy 21 éves lány vagyok, már egy éve nincs munkám. Megigényeltem az aktív korúak ellátását, elméletileg el is fogadták. Mondták, hogy egy évre meg kell lennie a 30 ledolgozott napnak, csak erről semmi konkrétumot nem tudok. Azt tudom, hogy behívhatnak közmunkára, viszont ugye nem biztos, hogy sor kerül. A kérdéseim a következőek:
* Végzettségtől függetlenül bármilyen közmunkát kioszthatnak rám? ( Érettségim van. )
* A közmunkát ki lehet váltani akár önkéntes munkával is? ( például állatmenhelyen, ilyen helyeken)
* Ha felvesznek valahova közmunkásként (pl. iroda, stb. ), akkor ott a 30 napra nem kapok fizetést, csak az aktív korúak ellátását, vagy jár a fizu is?
* Ha mondjuk bevállok, mint munkatárs, és hosszabbítani akarják a szerződést, mint közmunkás, attól az AKE jár még, vagy azt vissza kell mondani?

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm.
21L

2

Ha elöre utaltam és nem jött meg az áru?

Ha elöre utaltam pénzt és nem jött meg az áru mmit tudok csinálni?Ha mondjuk Facen vagy apródon eggyeztünk meg?

5

Supershop kártyánál minden elköltött 1000 Ft után kapok 1 pontot?

Vagy ha nem, hogy működik ez a pontrendszer?

3

Tudnátok ötleteket adni, hogy mlyen kérdéseket válaszoljak még meg? (többi lent)

Beszerzés és ellátási menedzsmentből esettanulmányt kell írnom. Egy török éttermet választottam, és az alábbi kérdéseket tettem fel az üzletvezetőnek:
Mik a cég paraméterei?
Hogyan épül be a cég az ellátási láncba?
Kik állnak az ellátási lánc végén?
Milyen kapcsolatban állnak a beszállítóikkal?
Milyen problémákba ütköznek a beszállítással kapcsolatban és ezt hogyan oldják meg?
Hány beszállítójuk van?
Honnan szerzik be a szükséges dolgokat?
Milyen termékeket szükséges beszerezniük?
A fogyasztói visszajelzéseket hogyan kezelik? És mennyire tartják fontosnak?

Szerintetek milyen szempontból tudnám még bemutatni az éttermet?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!