Találatok a következő kifejezésre: Kézzel el venni egy lány (2 db)

Kézzel el lehet venni egy lány szüzességét, illetve teherbe lehet ejteni?

A barátn?m még sz?z, és napok óta késik a menzesze... Nem volt eddig aktus, csak kézzel... De attól nem lesz senki terhes... Vagy mégis?

Legjobb válasz: marha kicsi az esélye, de lehet terhes, a spermiumot kézzel is be lehet juttatni a hüvelybe egy lány akkor veszti el a szüzességét ha egy ffi belehatol, de nem kézzel :), a szûzhártya rengeteg mástól is elszakadhat (pl tampontól), de erkölcsi értelemben ettõl még szûz a lyányka :) késik pár napja..hány éves?, tizenpáréves korban még bõven nem atomóra pontosságú a ciklus, kár pánikolni de elõbb-utóbb eljuttok odáig, hogy nem csak kézzel hatolsz bele, nem ártana egy orvossal megbeszélni, hogy védekezzetek, ha rákerül a sor (tudod: kéz a kézben, más a kézben, kéz a másban, más a másban..:D) + fogadd dicséretem a türelmedért és odaadásodért, amiért nem sürgeted, és még arra is figyelsz, hogy neki is jó legyen :D

Az elõttem szólónak: az a bizonyos folyás mindig van a pasiknak, ha izgalmi állapotban vannak. Ezért kell mindjárt gumit húzni. Nagy butaságot csináltatok. Ha benne vagy még a 72 órában, akkor menj el dokihoz. Vagy vegyél teszet! A kérdés feltevõjének: kézzel is el lehet venni egy lány szüzességét, ha mélyebbre nyúlsz neki. Ha úgy elégítetted ki kézzel, hogy sperma lehetett a kezedem, akkor elviekben teherbe eshetett úgy is, hogy szûz, mert a szûzhártyán van egy kis nyílás. De ha nem lehetett sperma a kezden, akkor ne izguljatok! Amúgy dicséretes, hogy odafigyelsz a barátnõd kielégítésére is.
marha kicsi az esélye, de lehet terhes, a spermiumot kézzel is be lehet juttatni a hüvelybe egy lány akkor veszti el a szüzességét ha egy ffi belehatol, de nem kézzel :) , a szûzhártya rengeteg mástól is elszakadhat (pl tampontól), de erkölcsi értelemben ettõl még szûz a lyányka :) késik pár napja..hány éves?, tizenpáréves korban még bõven nem atomóra pontosságú a ciklus, kár pánikolni de elõbb-utóbb eljuttok odáig, hogy nem csak kézzel hatolsz bele, nem ártana egy orvossal megbeszélni, hogy védekezzetek, ha rákerül a sor (tudod: kéz a kézben, más a kézben, kéz a másban, más a másban..:D) + fogadd dicséretem a türelmedért és odaadásodért, amiért nem sürgeted, és még arra is figyelsz, hogy neki is jó legyen :D
szia, csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz. Dícséretes hogy manapság még vannak figyelmes pasik. Ne hagyd el ezt a jó szokásodat, mindíg figyelj a párodra és biztos lehetsz benne, hogy imádni fog...
Lehet, újat én sem tudok írni, de egyetértek azzal, hogy terhes nem csdak közösülés útján lehet a lány. Olvassatok utána sokat, fontos! Nekem is a fiú kezétõl szakadt át a szûzhártyám:-)annó... Egyetértek azzal is, hogy öröm hallani boldog párról, annak meg méginkább, hogy a fiút érdekli a lány terhessége. Én a biztos ami biztos alapon csinálnék tesztet vagy elmennék orvoshoz. És fontos a védekezés a továbbiakban, beszéljetek róla orvossal és olvassatok sokat!!! És ha kérdésetek van, itt jó válaszokat kaptok:-)
Na egy pillanat! Ha hozzáért a péniszedhez és utána magához vagy te hozzáértél és utána a lányhoz, kerülhetett spermium a hüvelyébe, így viszont lehet teherbe esni. Ha viszont ez nem történt meg, akkor semmi ok az aggódalomra. A szüzességét pedig ilyen formában már elveszítette. Ugyanis a szûzhártya nem helyezkedik el olyan mélyen. Lehet, hogy emiatt késik a mensije, mert az elsõ szeretkezés után késhet. Ez annak számított. De vigyázzatok!
Azért az túlzás, hogy ha hozzáér az ember lánya egy másik férfi péniszéhez, akkor már lehet terhes. Ott azért magömlésnek vagy legalább néhány szerelemcseppnek is kell lennie. Azt hiszem azonban, hogy így, kézzel a hüvelybe nyúlva esetlegesen ondós kézzel, elég kicsi az esély a teherbeesésre.
Sziasztok.2 napja szeretkeztünk barátommal, de óvszerrel de elõtte annélkül is kb.1-2 percet, de természetesen utána óvszerrel.De ugye a fiuknál is van az a bizonyos "folyás" és attól félek, hogy az belémfolyt:-(.Most ilyenkor mitkell csinálni? Menjek el orvoshoz?
Volt, aki már így esett teherbe...
hát terhes nem lehet, "elvenni" viszont el lehet...szerintem nincs köze hozzá...várjatok még egy kicsit, aztán ha semmi akkor menjetek orvoshoz !
dehogy lehet terhes!csak ha lefeküdtök és nem védekeztek!akkor esetleg!az h kisék a bnõd menszesze ez normális dolog is lehet!nekem is szokott késni pár napot!nyugi, semmi baj nincs!
HA HA HA! Könnyezek...kéztõl teherbe esni? Hmm...nézzük csak. Szerintem lehet. Az orvosok tudnak ilyet, akik mesterséges megtermékenyítéssel foglalkoznak. Elvileg a KEZÜKKEL használják a mûszereket. Nemde?
attol mert elszakadt a szuz hartyad meg siman szuz vagy! akkor nem leszel az ha a fiu bedugja a peniszet.kulomben vigyazzatok az elovaladekkal es akkor nem lesz semmi baj.
Ha nem bántál elég gyengéden a puncikájával, akkor elõfor- dulhat, hogy defloráltad! Bár azt meg észrevettétek volna a pár csepp vérbõl. És bizony a kezeddel is teherbe ejthetted. Ha ejakuláltál és játszottatok a spermáddal is és a kezeden maradt és benyúltál a puncikájába, akkor bevitted a spermá- dat! Az ondósejtjeid meg szépen elindultak a maguk útján, felfelé. Azt hiszem, ez most nem kívánt terhesség lenne nektek. Ha véletlenül így lenne, nem tudom mit lehet tenni. Én gyûlölöm az abortuszt, egyszer láttam egy fotó kiállítást róla, rettenet volt. A barátnõd lelkében életre szóló kárt tenne! És lehet, hogy késõbb soha nem lehetne gyereke, amikor szeretné már! Ahhoz meg úgy érzem fiatalok vagytok, hogy gyereket vállaljatok. Nem tudom, mit lehet ilyenkor csinálni! Kívánom, hogy ezt most ússzátok meg! Máskor pedig figyeljetek már jobban! Nem tudok ennél okosabbat mondani. Nagyon nehéz helyzetben vagytok!

Fiúk! Egy pasi milyen idősen kezd el olyan lányt keresni akit akár már feleségül is venne?

Legjobb válasz: Elgondolkodtató a kérdésed. ahogy már írták a többiek, nem lehet pontosan megmondani. ha egy olyan éretlen tejbetök a pasid mint az enyém, akkor még jópár évig lemondhatsz a gyerekrõl, amennyiben tõle akarsz. én eldöntöttem, hogy max. 30 éves koromig vagyok hajlandó várni az elsõ gyerekkel, ha õ még akkor sem akar, akkor le is út fel is út. legfõbb vágyam a gyerek, nincs az a pasi, akinek a kedvéért sokáig halogatnám vagy akár lemondanék róla. most 24 vagyok.

Én már most 22 évesen elhatároztam pár hülye párkapcsolat miatt, hogy csak olyannal fogok összejönni, akit akár el is tudnék képzelni feleségemként.
Elgondolkodtató a kérdésed. ahogy már írták a többiek, nem lehet pontosan megmondani. ha egy olyan éretlen tejbetök a pasid mint az enyém, akkor még jópár évig lemondhatsz a gyerekrõl, amennyiben tõle akarsz. én eldöntöttem, hogy max. 30 éves koromig vagyok hajlandó várni az elsõ gyerekkel, ha õ még akkor sem akar, akkor le is út fel is út. legfõbb vágyam a gyerek, nincs az a pasi, akinek a kedvéért sokáig halogatnám vagy akár lemondanék róla. most 24 vagyok.
Én második vagyok, és ha már így belementünk a dolgokba, akkor elmondanám, hogy én max 28 éves koromig meg szeretnék nõsülni, aztán ki tudja mi lesz belõle, de akkor már nyugodtan jöhetnének a gyerkõcök is. 20F
Én 19 vagyok, de már 10 évesen is családpárti voltam abszolút. Ilyennek neveltek. A család mindenek felett. Hogy ez mit jelent? Van rá esély, hogy idén megházasodom, de megtettem volna ezt akár 5 évvel ezelõtt is, ha megtalálom a megfelelõ partnert hozzá(szerencsére most megvan). Tehát ez neveltetéstõl nagyban függ. Gyereket is szívesen bevállalnék akármikor, AMINT lesz stabil, viszonylag jól fizetõ munkám.
Mármint egy milyen pasi? A tipikus nagy kan? Mert az kb 30 + az értelmesebbje meg akármikortól , van rá precedens, hogy 16év körül jöttek össze, aztán férj és feleség... Szoval nincs ilyen kor, viszont a szoknyapecérek azok télleg cska 30+. Én nem ezekhez tartozom.
Így van, anyuci kedvence típus például még 30 évesen is anyuka nyakán él, és 16 éveseket , , kezelget", és lehet, hogy meg sem komolyodik.A nagy átlag azért 30 felé elkezd komolyodni, és van az értelmesebb réteg, akinek még normális felfogása, és már 25 évesen tervezhetsz vele jövõt, mert nem fél az igazi élettõl.Ugyanis az igazi élet nem a buli, a cigi, a pia, meg a haveri kör, hanem a csekkek, a háztartás, a kapcsolat ápolása. Komolyan mondom, egyre több pasi van, aki nem életre való, tisztelet a kivételnek! 23/L
Ez jó :) Elõször is ez egyéntõl függõ. A mai számomra szörnyû világban a gyerekvállalási és a házasság kitolódás miatt szerintem 25 év az átlag amikor elkezd keresni de ahogy mondtam ez változó meg persze nem is mindenki akar szerzõdési kapcsolatot meg gyereket. 13/F
Harmadik hozzászóló szerint az igazi élet a csekkek, a háztartás, és a kapcsolat ápolása... nem csoda, hogy a pasiknak nincs kedvük megházasodni... ha ilyen lenne az igazi élet, akkor inkább meghalnék... 24, l
Én nõ vagyok, de szerintem nem csak a szoknyapecérek azok, akik 30 évesen nõsülnek. Én ismerek egy csomó olyan nagyon komoly fiút, aki nem egy nõcsábász, és 30 éves koránál elõbb nem akart, vagyis inkább nem nõsült meg. Nekik más a biológiai órájuk, a legtöbb férfi még nagyon kisfiú huszonévesen. Persze van kivétel. Nem azokról beszélek, akik csak kalandokat keresnek, mert azok más kategória. Azokról, akik komoly kapcsolatot keresnek, de ettõl még 30 éves koruknál elõbb nem akarnak családot alapítani.
Ja, tehát én azt tapasztaltam, hogy 30 éves kor körül, úgy 27-tõl kezdik érezni, hogy jó lenne megállapodni.
19:36 én viszont egyetértek veled! akinek az élet a bulizásról, piálásról, nõzésrõl szól az egy szánalmas, unalmas mama kedvence. az ilyen 40évesen se akar megállapodni, aztán észreveszi, hogy hogy elmentek az évek, õ meg szart se csinált egész életében.
Rendben, félreérthetõen fogalmaztam, és sarkosan.Megértem a Ti véleményeteket is, de légyszi, ne egymást elemezgessük.
Nem kell megsértõdni, lehet, hogy félreértettünk, de igazán elismerheted, hogy egy kicsit sarkosan fogalmaztál. Mi is kifejtettük a véleményünket, ennyi.
Akkor megkérek mindenkit, hogy ne engem minõsítsen, hanem a kérdésre válaszoljon. Ha nem érted, mit akartam írni ezzel a mondatommal, akkor sajnálom, de senki nem kért meg arra, hogy elemezgesd a mondataimat.Magyarázkodni sem fogok, bár szerintem elég világos, hogy úgy értettem: aki csak ivászatban, bulizásban, cigarettázásban, és nõzésben nagy, az alkalmatlan a házasságra, és nem életre való, bár annak állítja be magát. Innentõl kezdve nyugodtan ki lehet forgatni a szavaimat, és belém lehet kötni, ha csak idáig terjed az intelligencia. Azért vagyunk itt elvileg, hogy a kérédsre válaszoljunk, ne azért, hogy a névtelenség álarca mögé bújva a másikat [email protected] a szavai, vagy gondolkodása miatt. (Igen, eljárunk bulizni, mert érdekes módon szeretünk.Viszont az ebédet nem anyuci fõzi helyettem, és egy lámpa beszereléséhez nem kell villanyszerelõt hívni.Ennyi.)
Én is erre reagálnék: "Ugyanis az igazi élet nem a buli, a cigi, a pia, meg a haveri kör, hanem a csekkek, a háztartás, a kapcsolat ápolása." Szerintem megbocsátható nõnek, férfinak egyaránt, ha ebbõl az "igazi életbõl" nem kér... Ráadásul a kapcsolat nehezen ápolható pl. súlyos anyagi gondok mellett. Ezért húzom az összeköltözést, ameddig lehet, élvezni akarom a randevúkat, a sima járást, igen, csak a "habja" kell egyenlõre. És? Ettõl szerintem nem vagyunk rossz emberek. Egyébként meg én még járok bulizni, és vannak együtt élõ párok, házaspárok is, sõt olyanok is, akiknek már van gyerekük. Nem azt mondom, hogy minden nap ott lógnak, de igenis rendszeresen járnak társaságba. Kérdésre válaszolva, ismertem olyat, aki már 20 körül erre gondolt, meg olyat is, aki még 35 körül se. Egyénfüggõ, meg hogy talál-e olyan jó kapcsolatot. De alapvetõen hülyeségnek tartom elsõ randira úgy menni, hogy azt nézed, el tudod-e képzelni az illetõt a férjednek/feleségednek. Engem dobtak már ki azzal 2-3 randi után, hogy nem tudná velem leélni az életét. Szerintem ez vicces megközelítés ilyen hamar. 29/n
Kedves 24/L! Miért, az élet buliból, piából, és haverokból áll CSAK ÉS KIZÁRÓLAG???Lehet, hogy Neked igen, nekem sajnos másból is kijut, de érdekes módon még eszembe nem jutott, hogy emiatt öngyilkos legyek.Látszik, hogy nem nagyon tapasztaltad még, de majd eljön annak is az ideje. Mellesleg a kérdésre is válaszolhatnál, amellett, hogy engem minõsítesz névtelenül és arc nélkül.Így nagyon könnyû.
25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!