Találatok a következő kifejezésre: Kézzel el venni egy (5 db)

Kézzel el lehet venni egy lány szüzességét, illetve teherbe lehet ejteni?

A barátn?m még sz?z, és napok óta késik a menzesze... Nem volt eddig aktus, csak kézzel... De attól nem lesz senki terhes... Vagy mégis?

Legjobb válasz: marha kicsi az esélye, de lehet terhes, a spermiumot kézzel is be lehet juttatni a hüvelybe egy lány akkor veszti el a szüzességét ha egy ffi belehatol, de nem kézzel :), a szûzhártya rengeteg mástól is elszakadhat (pl tampontól), de erkölcsi értelemben ettõl még szûz a lyányka :) késik pár napja..hány éves?, tizenpáréves korban még bõven nem atomóra pontosságú a ciklus, kár pánikolni de elõbb-utóbb eljuttok odáig, hogy nem csak kézzel hatolsz bele, nem ártana egy orvossal megbeszélni, hogy védekezzetek, ha rákerül a sor (tudod: kéz a kézben, más a kézben, kéz a másban, más a másban..:D) + fogadd dicséretem a türelmedért és odaadásodért, amiért nem sürgeted, és még arra is figyelsz, hogy neki is jó legyen :D

Az elõttem szólónak: az a bizonyos folyás mindig van a pasiknak, ha izgalmi állapotban vannak. Ezért kell mindjárt gumit húzni. Nagy butaságot csináltatok. Ha benne vagy még a 72 órában, akkor menj el dokihoz. Vagy vegyél teszet! A kérdés feltevõjének: kézzel is el lehet venni egy lány szüzességét, ha mélyebbre nyúlsz neki. Ha úgy elégítetted ki kézzel, hogy sperma lehetett a kezedem, akkor elviekben teherbe eshetett úgy is, hogy szûz, mert a szûzhártyán van egy kis nyílás. De ha nem lehetett sperma a kezden, akkor ne izguljatok! Amúgy dicséretes, hogy odafigyelsz a barátnõd kielégítésére is.
marha kicsi az esélye, de lehet terhes, a spermiumot kézzel is be lehet juttatni a hüvelybe egy lány akkor veszti el a szüzességét ha egy ffi belehatol, de nem kézzel :) , a szûzhártya rengeteg mástól is elszakadhat (pl tampontól), de erkölcsi értelemben ettõl még szûz a lyányka :) késik pár napja..hány éves?, tizenpáréves korban még bõven nem atomóra pontosságú a ciklus, kár pánikolni de elõbb-utóbb eljuttok odáig, hogy nem csak kézzel hatolsz bele, nem ártana egy orvossal megbeszélni, hogy védekezzetek, ha rákerül a sor (tudod: kéz a kézben, más a kézben, kéz a másban, más a másban..:D) + fogadd dicséretem a türelmedért és odaadásodért, amiért nem sürgeted, és még arra is figyelsz, hogy neki is jó legyen :D
szia, csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz. Dícséretes hogy manapság még vannak figyelmes pasik. Ne hagyd el ezt a jó szokásodat, mindíg figyelj a párodra és biztos lehetsz benne, hogy imádni fog...
Lehet, újat én sem tudok írni, de egyetértek azzal, hogy terhes nem csdak közösülés útján lehet a lány. Olvassatok utána sokat, fontos! Nekem is a fiú kezétõl szakadt át a szûzhártyám:-)annó... Egyetértek azzal is, hogy öröm hallani boldog párról, annak meg méginkább, hogy a fiút érdekli a lány terhessége. Én a biztos ami biztos alapon csinálnék tesztet vagy elmennék orvoshoz. És fontos a védekezés a továbbiakban, beszéljetek róla orvossal és olvassatok sokat!!! És ha kérdésetek van, itt jó válaszokat kaptok:-)
Na egy pillanat! Ha hozzáért a péniszedhez és utána magához vagy te hozzáértél és utána a lányhoz, kerülhetett spermium a hüvelyébe, így viszont lehet teherbe esni. Ha viszont ez nem történt meg, akkor semmi ok az aggódalomra. A szüzességét pedig ilyen formában már elveszítette. Ugyanis a szûzhártya nem helyezkedik el olyan mélyen. Lehet, hogy emiatt késik a mensije, mert az elsõ szeretkezés után késhet. Ez annak számított. De vigyázzatok!
Azért az túlzás, hogy ha hozzáér az ember lánya egy másik férfi péniszéhez, akkor már lehet terhes. Ott azért magömlésnek vagy legalább néhány szerelemcseppnek is kell lennie. Azt hiszem azonban, hogy így, kézzel a hüvelybe nyúlva esetlegesen ondós kézzel, elég kicsi az esély a teherbeesésre.
Sziasztok.2 napja szeretkeztünk barátommal, de óvszerrel de elõtte annélkül is kb.1-2 percet, de természetesen utána óvszerrel.De ugye a fiuknál is van az a bizonyos "folyás" és attól félek, hogy az belémfolyt:-(.Most ilyenkor mitkell csinálni? Menjek el orvoshoz?
Volt, aki már így esett teherbe...
hát terhes nem lehet, "elvenni" viszont el lehet...szerintem nincs köze hozzá...várjatok még egy kicsit, aztán ha semmi akkor menjetek orvoshoz !
dehogy lehet terhes!csak ha lefeküdtök és nem védekeztek!akkor esetleg!az h kisék a bnõd menszesze ez normális dolog is lehet!nekem is szokott késni pár napot!nyugi, semmi baj nincs!
HA HA HA! Könnyezek...kéztõl teherbe esni? Hmm...nézzük csak. Szerintem lehet. Az orvosok tudnak ilyet, akik mesterséges megtermékenyítéssel foglalkoznak. Elvileg a KEZÜKKEL használják a mûszereket. Nemde?
attol mert elszakadt a szuz hartyad meg siman szuz vagy! akkor nem leszel az ha a fiu bedugja a peniszet.kulomben vigyazzatok az elovaladekkal es akkor nem lesz semmi baj.
Ha nem bántál elég gyengéden a puncikájával, akkor elõfor- dulhat, hogy defloráltad! Bár azt meg észrevettétek volna a pár csepp vérbõl. És bizony a kezeddel is teherbe ejthetted. Ha ejakuláltál és játszottatok a spermáddal is és a kezeden maradt és benyúltál a puncikájába, akkor bevitted a spermá- dat! Az ondósejtjeid meg szépen elindultak a maguk útján, felfelé. Azt hiszem, ez most nem kívánt terhesség lenne nektek. Ha véletlenül így lenne, nem tudom mit lehet tenni. Én gyûlölöm az abortuszt, egyszer láttam egy fotó kiállítást róla, rettenet volt. A barátnõd lelkében életre szóló kárt tenne! És lehet, hogy késõbb soha nem lehetne gyereke, amikor szeretné már! Ahhoz meg úgy érzem fiatalok vagytok, hogy gyereket vállaljatok. Nem tudom, mit lehet ilyenkor csinálni! Kívánom, hogy ezt most ússzátok meg! Máskor pedig figyeljetek már jobban! Nem tudok ennél okosabbat mondani. Nagyon nehéz helyzetben vagytok!

Fiúk! Egy pasi milyen idősen kezd el olyan lányt keresni akit akár már feleségül is venne?

Legjobb válasz: Elgondolkodtató a kérdésed. ahogy már írták a többiek, nem lehet pontosan megmondani. ha egy olyan éretlen tejbetök a pasid mint az enyém, akkor még jópár évig lemondhatsz a gyerekrõl, amennyiben tõle akarsz. én eldöntöttem, hogy max. 30 éves koromig vagyok hajlandó várni az elsõ gyerekkel, ha õ még akkor sem akar, akkor le is út fel is út. legfõbb vágyam a gyerek, nincs az a pasi, akinek a kedvéért sokáig halogatnám vagy akár lemondanék róla. most 24 vagyok.

Én már most 22 évesen elhatároztam pár hülye párkapcsolat miatt, hogy csak olyannal fogok összejönni, akit akár el is tudnék képzelni feleségemként.
Elgondolkodtató a kérdésed. ahogy már írták a többiek, nem lehet pontosan megmondani. ha egy olyan éretlen tejbetök a pasid mint az enyém, akkor még jópár évig lemondhatsz a gyerekrõl, amennyiben tõle akarsz. én eldöntöttem, hogy max. 30 éves koromig vagyok hajlandó várni az elsõ gyerekkel, ha õ még akkor sem akar, akkor le is út fel is út. legfõbb vágyam a gyerek, nincs az a pasi, akinek a kedvéért sokáig halogatnám vagy akár lemondanék róla. most 24 vagyok.
Én második vagyok, és ha már így belementünk a dolgokba, akkor elmondanám, hogy én max 28 éves koromig meg szeretnék nõsülni, aztán ki tudja mi lesz belõle, de akkor már nyugodtan jöhetnének a gyerkõcök is. 20F
Én 19 vagyok, de már 10 évesen is családpárti voltam abszolút. Ilyennek neveltek. A család mindenek felett. Hogy ez mit jelent? Van rá esély, hogy idén megházasodom, de megtettem volna ezt akár 5 évvel ezelõtt is, ha megtalálom a megfelelõ partnert hozzá(szerencsére most megvan). Tehát ez neveltetéstõl nagyban függ. Gyereket is szívesen bevállalnék akármikor, AMINT lesz stabil, viszonylag jól fizetõ munkám.
Mármint egy milyen pasi? A tipikus nagy kan? Mert az kb 30 + az értelmesebbje meg akármikortól , van rá precedens, hogy 16év körül jöttek össze, aztán férj és feleség... Szoval nincs ilyen kor, viszont a szoknyapecérek azok télleg cska 30+. Én nem ezekhez tartozom.
Így van, anyuci kedvence típus például még 30 évesen is anyuka nyakán él, és 16 éveseket , , kezelget", és lehet, hogy meg sem komolyodik.A nagy átlag azért 30 felé elkezd komolyodni, és van az értelmesebb réteg, akinek még normális felfogása, és már 25 évesen tervezhetsz vele jövõt, mert nem fél az igazi élettõl.Ugyanis az igazi élet nem a buli, a cigi, a pia, meg a haveri kör, hanem a csekkek, a háztartás, a kapcsolat ápolása. Komolyan mondom, egyre több pasi van, aki nem életre való, tisztelet a kivételnek! 23/L
Ez jó :) Elõször is ez egyéntõl függõ. A mai számomra szörnyû világban a gyerekvállalási és a házasság kitolódás miatt szerintem 25 év az átlag amikor elkezd keresni de ahogy mondtam ez változó meg persze nem is mindenki akar szerzõdési kapcsolatot meg gyereket. 13/F
Harmadik hozzászóló szerint az igazi élet a csekkek, a háztartás, és a kapcsolat ápolása... nem csoda, hogy a pasiknak nincs kedvük megházasodni... ha ilyen lenne az igazi élet, akkor inkább meghalnék... 24, l
Én nõ vagyok, de szerintem nem csak a szoknyapecérek azok, akik 30 évesen nõsülnek. Én ismerek egy csomó olyan nagyon komoly fiút, aki nem egy nõcsábász, és 30 éves koránál elõbb nem akart, vagyis inkább nem nõsült meg. Nekik más a biológiai órájuk, a legtöbb férfi még nagyon kisfiú huszonévesen. Persze van kivétel. Nem azokról beszélek, akik csak kalandokat keresnek, mert azok más kategória. Azokról, akik komoly kapcsolatot keresnek, de ettõl még 30 éves koruknál elõbb nem akarnak családot alapítani.
Ja, tehát én azt tapasztaltam, hogy 30 éves kor körül, úgy 27-tõl kezdik érezni, hogy jó lenne megállapodni.
19:36 én viszont egyetértek veled! akinek az élet a bulizásról, piálásról, nõzésrõl szól az egy szánalmas, unalmas mama kedvence. az ilyen 40évesen se akar megállapodni, aztán észreveszi, hogy hogy elmentek az évek, õ meg szart se csinált egész életében.
Rendben, félreérthetõen fogalmaztam, és sarkosan.Megértem a Ti véleményeteket is, de légyszi, ne egymást elemezgessük.
Nem kell megsértõdni, lehet, hogy félreértettünk, de igazán elismerheted, hogy egy kicsit sarkosan fogalmaztál. Mi is kifejtettük a véleményünket, ennyi.
Akkor megkérek mindenkit, hogy ne engem minõsítsen, hanem a kérdésre válaszoljon. Ha nem érted, mit akartam írni ezzel a mondatommal, akkor sajnálom, de senki nem kért meg arra, hogy elemezgesd a mondataimat.Magyarázkodni sem fogok, bár szerintem elég világos, hogy úgy értettem: aki csak ivászatban, bulizásban, cigarettázásban, és nõzésben nagy, az alkalmatlan a házasságra, és nem életre való, bár annak állítja be magát. Innentõl kezdve nyugodtan ki lehet forgatni a szavaimat, és belém lehet kötni, ha csak idáig terjed az intelligencia. Azért vagyunk itt elvileg, hogy a kérédsre válaszoljunk, ne azért, hogy a névtelenség álarca mögé bújva a másikat [email protected] a szavai, vagy gondolkodása miatt. (Igen, eljárunk bulizni, mert érdekes módon szeretünk.Viszont az ebédet nem anyuci fõzi helyettem, és egy lámpa beszereléséhez nem kell villanyszerelõt hívni.Ennyi.)
Én is erre reagálnék: "Ugyanis az igazi élet nem a buli, a cigi, a pia, meg a haveri kör, hanem a csekkek, a háztartás, a kapcsolat ápolása." Szerintem megbocsátható nõnek, férfinak egyaránt, ha ebbõl az "igazi életbõl" nem kér... Ráadásul a kapcsolat nehezen ápolható pl. súlyos anyagi gondok mellett. Ezért húzom az összeköltözést, ameddig lehet, élvezni akarom a randevúkat, a sima járást, igen, csak a "habja" kell egyenlõre. És? Ettõl szerintem nem vagyunk rossz emberek. Egyébként meg én még járok bulizni, és vannak együtt élõ párok, házaspárok is, sõt olyanok is, akiknek már van gyerekük. Nem azt mondom, hogy minden nap ott lógnak, de igenis rendszeresen járnak társaságba. Kérdésre válaszolva, ismertem olyat, aki már 20 körül erre gondolt, meg olyat is, aki még 35 körül se. Egyénfüggõ, meg hogy talál-e olyan jó kapcsolatot. De alapvetõen hülyeségnek tartom elsõ randira úgy menni, hogy azt nézed, el tudod-e képzelni az illetõt a férjednek/feleségednek. Engem dobtak már ki azzal 2-3 randi után, hogy nem tudná velem leélni az életét. Szerintem ez vicces megközelítés ilyen hamar. 29/n
Kedves 24/L! Miért, az élet buliból, piából, és haverokból áll CSAK ÉS KIZÁRÓLAG???Lehet, hogy Neked igen, nekem sajnos másból is kijut, de érdekes módon még eszembe nem jutott, hogy emiatt öngyilkos legyek.Látszik, hogy nem nagyon tapasztaltad még, de majd eljön annak is az ideje. Mellesleg a kérdésre is válaszolhatnál, amellett, hogy engem minõsítesz névtelenül és arc nélkül.Így nagyon könnyû.
25

Szombaton leszek 13 hetes terhes. Mikor fog, mikor kezd el nőni a hasim? Eddig egy picike dudor van ott, de észre sem lehet venni. Nem hiztam semmit, peddig sokat eszem. Lehet ilyen alkat vagyok?

Legjobb válasz: Szia!Én is beparáztam 12-13 hetesen,mert alig látszott,és én sem hiztam semmit.De most 18 hetesen már igen jol látszik,csak a hasira hiztam,lehet másnak nagyobb,de ahogy minden terhesség más minden pocak is más.Vki azt mondja jéé mekkora,vki h másnak ennyi idõsen nagyobb,de már nem aggodok ezen,az a lényeg h a baba jol van és szépen fejlõdik.Ami kell neki ugy is elveszi:-))Az egyik ismerõsöm 8 hetes és jol látszk már neki,de 5 kg hizott,lehet azért.Jo babavárást!!!18 hetes kismama

Szia!Én is beparáztam 12-13 hetesen, mert alig látszott, és én sem hiztam semmit.De most 18 hetesen már igen jol látszik, csak a hasira hiztam, lehet másnak nagyobb, de ahogy minden terhesség más minden pocak is más.Vki azt mondja jéé mekkora, vki h másnak ennyi idõsen nagyobb, de már nem aggodok ezen, az a lényeg h a baba jol van és szépen fejlõdik.Ami kell neki ugy is elveszi:-))Az egyik ismerõsöm 8 hetes és jol látszk már neki, de 5 kg hizott, lehet azért.Jo babavárást!!!18 hetes kismama
Nekem 17-18 hetesen kezdett látszani, de ez teljesen alkatfüggõ. Ne aggódj! 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Nagyon szép baba várást kivánok nektek!
En 17 hetes vagyok, alig latszik valami, senki nem veszi eszre, en viszon igen mert a regi nadragaimat nem tudom begombolni, pedig meg csak 3 kgt hiztam, viszont azt a masodik honapban.

Most vettem egy avicularia meatalicát. és kézbe szeretném venni és azt szeretném hogy kezdjem el a kézbevételt és ha megcsip mit kell olyankor tenni? Mert aztmondták a kereskedésbe hogy valamilyen ampullát megkell inni .

Legjobb válasz: Az az ampulla szerintem calcimusc injekció, csípésekre és allergiára is szokták használni. Mivel injekciót csak orvos adhat be, ezért meginni kell illetve lehet a csípésre is kenni belõle.

Az az ampulla szerintem calcimusc injekció, csípésekre és allergiára is szokták használni. Mivel injekciót csak orvos adhat be, ezért meginni kell illetve lehet a csípésre is kenni belõle.

20 éve élek együtt a feleségemmel. Most összedölt az életem bejelentette hogy elmegy. Mai napig szerelmes vagyok belé, csak vele tudok lélegzetet venni.2 éve elment egy magyar fuvarozó társasághoz és itt kezdõdött el . Most mit tegyek?

A 20 év alatt egyenesbe jöttünk és mindenünk megvan 3 szép és okos gyerek nincs tartozásunk mindenünk megvan. Szép lakás 3 autó, tartalék pénz, komoly praxis etc tényleg sok hibát elkövettem nem figyeltem rá sokat dolgoztam s nem vontam be a döntésekbe.A elvált barátnõk, lányos partik- kommunikácios partik. Lassan a csodálatos házaséletünk is elszállt éreztem a bajt de sajnos annyira magabiztos és öntelt voltam hogy nem tudtam megbeszélni pedig akartam Ö most 43 éves én 55 a gyerekek 21 és 18-18 hol itt volt hol máshol, mindig elnmehetett soha nem korlátoztam Bíztam benne és Szeretem, de soha nem szólt. Én meg azt mondtam menjél érezd jól magad!ztán utána nézettem és 05.17-én összedölt az életem levelek a sofõrõknek. Ahol leírja hogy régen rossz velem és most megérezte újra hogy . Sírtam reggel amikor levitte a kutyát kitettem a levelet. örjöngött szétvert mindent aztán hajnali fél 4-kor miközben csak ültem a széken 2 cm re a fejemtõl amit folyamatosan ütött közölte hogy 4 palija is van és én egy impotens vagyok. Ami azért nem igaz nem bírtam visszaütöttem, nagyon bánom de nem bírtam tovább. el akar menni és közölte hogy elmegy mert már a barátnõk segítségével egy évre kibérelt egy házat? - közben az is kiderült hogy 250 ezer ft a nettoja én ugy tudtam hogy 93 Öngyilkos akartam lenni de miközben töltöttem a fegyvert hirtelen bejött a fiam és azt mondta hogy bármi lesz velem marad! A lányaim azóta sírnak de nem akarják szegény anyjukat egyedül hagyni nagyon szeretnek. Most az a helyzet hogy ha hozzászólók bedugja a fülét becsukja a szemét és ordít hogy fogjam be. Mikõzben én soha nem léptem félre könyörögtem sírtam mondtam hogy minden úgy lesz ahogy akarja a földre fekszik és ordít. Bejelentkeztem pszihihátriára, és folyamatosan igyekszem, mindent úgy tenni amit akart eladtam bagóért az óragyûjteményemet, festményeket etc Állitólag utálta õket. A gyerekek mellettem vannak, ezen nagyon megdöbbentem SZERETEM Vissza akarom kapni. Mindent megteszek de bele fogok HALNI! nem tudok dolgozni, Segítséget kérek tanácsokat véleményeket?

Legjobb válasz: Ez egy nem normali sno 4 pali utan meg vele akarsz lenni? Dr vagy igazabol is? Akkor talalsz te magadnak fiatalt csinosat husegeset aki megbecsül sokkal jobbat ettol az idegbeteg r...anctol

Ez egy nem normali sno 4 pali utan meg vele akarsz lenni? Dr vagy igazabol is? Akkor talalsz te magadnak fiatalt csinosat husegeset aki megbecsül sokkal jobbat ettol az idegbeteg r...anctol
kérdezõ már megint kezded a kamu kérdéseket? felismerlek, a mondatszerkesztésedrõl, és a fogalmazási módszeredrõl! Neked ebbõl áll a napod, hogy ide ontsd a kamu kérdéseidet?
Az apró részletekre is kellene figyelned, ha leírsz egy kitalált történetet: "20 éve élek együtt a feleségemmel" "a gyerekek 21 és" Másrészt egy ügyvéd nem ír ilyen pocsék helyesírással.
Szépen, saját szavaiddal részletesen írd le egy fegyvertartási engedély megszerzésének a feltételét Magyarországon, és azt, hogy a fegyvertartókra milyen szabály vonatkozik. Itt bukik a történet, elmondanám. Ha gazdag vagy, gondolom sok az ellenõrzés. Ha sok az ellenõrzés, nem tartanál illegális fegyvert. Fegyvertartási engedélyt Magyarországon hidd el nagyon nem osztogatnak.
Fogadd el, hogy hibaztatok! "Nem lehet boldogsagot venni.."! Nagyon sokan hasonloan rohannak az eletben, a penz, a luxus utan, s kozben megfeledkeznek egy dologrol, az pedig a szeretet, az igazi erzelmek stb.
A történet lehet igaz, lehet kitalált is. ha netán kamu, akkor arra azért jó, hogy elgondolkodtassa az embereket az élet mibenlétérõl. hogy az életünk nem futás, nem pénzhajhászás, hanem valami teljesen más. ha az élet csak héztköznapok láncolalta, és csak gyüjtjük magunk alá pénzben megvehetõ dolgokat, akkor ott felfogásbeli problémák is vannak( az irást annyiból tartanám kamunak esetlegesen, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy egy 55 éves férfi ember igy fogalmaz. valójában mindegy is. ha igaz, majd beadja a feleség a válópert, és mint irtad, mindenetek megvan, majd jó részt kiszakitva a vagyonból elváltok. dobálozni elmult dolgokkal már nincs értelme. ha eltoltad, eltoltad. egy pofozkodó nõ után ne sirj. ha hibáztál, max. bocsánatot kérhetsz. ennyi öngyilkosnak lenni hülyeség (bár aki azt mondja, hogy még nem volt olyan lethelyzetben, mikor eszébe jutott volna, az hazudik) nyiss egy uj lapot az életedben -nem Te leszel az elsõ ember akielvált lesz. sok siekert az elkövetkezendõ uj életedhez. Ha kamu volt az irás, akkor mindenki vonja le belõle a következtetést. Érdemes.
Nekem sem kellene egy olyan pali, aki képtelen vesszõvel tagolni a mondatait. Egyébként kamu.
Na jo ejt! Ebbol eleg mire vegig.olvastam eleg.volt :-D
Hát ha így ír egy ügyvéd akkor inkább magamat védem a bíróságon.
megérdemled te kamus papucs.
Kamukerdes. Aki ongyilkos akar lenni, az szepen csendben megteszi. Nalad meg radnyit a gyerek, mikozben toltod a fegyvert. :)
Ez egy létezõ ügyvéd neve, de szerintem csak valaki le akarja járarni az urat, azért kamuzik. Nem kizárt, hogy épp a feleség szórakozik. Az biztos, hogy egy ügyvéd sosem írná ki saját névvel, plusz ekkora blõd helyesírási bakit sem vétene: "pszihiátriára" No meg valóban, túl drámai és szívettépõ fordulat a fegyver is, meg a szeretett gyûjteményei eladása is. Kamu, de nem sima: lejárató kamu.
A kérdező hozzászólása: Én leírtam és véleményeket kértem nem cikizéseket.Hihetetlen de tényleg igaz
jaj, ordít róla h kamu... töltöttem a fegyvert? milyen fegyvered van neked mégis?
A kérdező hozzászólása: Igen irodám van. mondtam hogy együtt építettünk fel mindent! tudom hogy hülye vagyok de minden szó igaz!!
Lõdd fejbe magad és eggyel kevesebb kamus lesz az oldalon.
Jó, hogy nagyok a gyerekek. És azt, hogy elmegy, most még nem látod, nem láthatod: életmentõ számodra. Kinyílik a világ, majd észreveszed, milyen szép! Engedd el, a saját érdekedben.
En ezt a tortenetet lattam mar egy filmbe. Csak nem jut eszembe a cime. Toltotte a fegyvert, megakart halni, aztan belepett egy csaladtagja es mondta ne

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!