Találatok a következő kifejezésre: Kézzel el venni (15 db)

Kézzel el lehet venni egy lány szüzességét, illetve teherbe lehet ejteni?

A barátn?m még sz?z, és napok óta késik a menzesze... Nem volt eddig aktus, csak kézzel... De attól nem lesz senki terhes... Vagy mégis?

Legjobb válasz: marha kicsi az esélye, de lehet terhes, a spermiumot kézzel is be lehet juttatni a hüvelybe egy lány akkor veszti el a szüzességét ha egy ffi belehatol, de nem kézzel :), a szûzhártya rengeteg mástól is elszakadhat (pl tampontól), de erkölcsi értelemben ettõl még szûz a lyányka :) késik pár napja..hány éves?, tizenpáréves korban még bõven nem atomóra pontosságú a ciklus, kár pánikolni de elõbb-utóbb eljuttok odáig, hogy nem csak kézzel hatolsz bele, nem ártana egy orvossal megbeszélni, hogy védekezzetek, ha rákerül a sor (tudod: kéz a kézben, más a kézben, kéz a másban, más a másban..:D) + fogadd dicséretem a türelmedért és odaadásodért, amiért nem sürgeted, és még arra is figyelsz, hogy neki is jó legyen :D

Az elõttem szólónak: az a bizonyos folyás mindig van a pasiknak, ha izgalmi állapotban vannak. Ezért kell mindjárt gumit húzni. Nagy butaságot csináltatok. Ha benne vagy még a 72 órában, akkor menj el dokihoz. Vagy vegyél teszet! A kérdés feltevõjének: kézzel is el lehet venni egy lány szüzességét, ha mélyebbre nyúlsz neki. Ha úgy elégítetted ki kézzel, hogy sperma lehetett a kezedem, akkor elviekben teherbe eshetett úgy is, hogy szûz, mert a szûzhártyán van egy kis nyílás. De ha nem lehetett sperma a kezden, akkor ne izguljatok! Amúgy dicséretes, hogy odafigyelsz a barátnõd kielégítésére is.
marha kicsi az esélye, de lehet terhes, a spermiumot kézzel is be lehet juttatni a hüvelybe egy lány akkor veszti el a szüzességét ha egy ffi belehatol, de nem kézzel :) , a szûzhártya rengeteg mástól is elszakadhat (pl tampontól), de erkölcsi értelemben ettõl még szûz a lyányka :) késik pár napja..hány éves?, tizenpáréves korban még bõven nem atomóra pontosságú a ciklus, kár pánikolni de elõbb-utóbb eljuttok odáig, hogy nem csak kézzel hatolsz bele, nem ártana egy orvossal megbeszélni, hogy védekezzetek, ha rákerül a sor (tudod: kéz a kézben, más a kézben, kéz a másban, más a másban..:D) + fogadd dicséretem a türelmedért és odaadásodért, amiért nem sürgeted, és még arra is figyelsz, hogy neki is jó legyen :D
szia, csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz. Dícséretes hogy manapság még vannak figyelmes pasik. Ne hagyd el ezt a jó szokásodat, mindíg figyelj a párodra és biztos lehetsz benne, hogy imádni fog...
Lehet, újat én sem tudok írni, de egyetértek azzal, hogy terhes nem csdak közösülés útján lehet a lány. Olvassatok utána sokat, fontos! Nekem is a fiú kezétõl szakadt át a szûzhártyám:-)annó... Egyetértek azzal is, hogy öröm hallani boldog párról, annak meg méginkább, hogy a fiút érdekli a lány terhessége. Én a biztos ami biztos alapon csinálnék tesztet vagy elmennék orvoshoz. És fontos a védekezés a továbbiakban, beszéljetek róla orvossal és olvassatok sokat!!! És ha kérdésetek van, itt jó válaszokat kaptok:-)
Na egy pillanat! Ha hozzáért a péniszedhez és utána magához vagy te hozzáértél és utána a lányhoz, kerülhetett spermium a hüvelyébe, így viszont lehet teherbe esni. Ha viszont ez nem történt meg, akkor semmi ok az aggódalomra. A szüzességét pedig ilyen formában már elveszítette. Ugyanis a szûzhártya nem helyezkedik el olyan mélyen. Lehet, hogy emiatt késik a mensije, mert az elsõ szeretkezés után késhet. Ez annak számított. De vigyázzatok!
Azért az túlzás, hogy ha hozzáér az ember lánya egy másik férfi péniszéhez, akkor már lehet terhes. Ott azért magömlésnek vagy legalább néhány szerelemcseppnek is kell lennie. Azt hiszem azonban, hogy így, kézzel a hüvelybe nyúlva esetlegesen ondós kézzel, elég kicsi az esély a teherbeesésre.
Sziasztok.2 napja szeretkeztünk barátommal, de óvszerrel de elõtte annélkül is kb.1-2 percet, de természetesen utána óvszerrel.De ugye a fiuknál is van az a bizonyos "folyás" és attól félek, hogy az belémfolyt:-(.Most ilyenkor mitkell csinálni? Menjek el orvoshoz?
Volt, aki már így esett teherbe...
hát terhes nem lehet, "elvenni" viszont el lehet...szerintem nincs köze hozzá...várjatok még egy kicsit, aztán ha semmi akkor menjetek orvoshoz !
dehogy lehet terhes!csak ha lefeküdtök és nem védekeztek!akkor esetleg!az h kisék a bnõd menszesze ez normális dolog is lehet!nekem is szokott késni pár napot!nyugi, semmi baj nincs!
HA HA HA! Könnyezek...kéztõl teherbe esni? Hmm...nézzük csak. Szerintem lehet. Az orvosok tudnak ilyet, akik mesterséges megtermékenyítéssel foglalkoznak. Elvileg a KEZÜKKEL használják a mûszereket. Nemde?
attol mert elszakadt a szuz hartyad meg siman szuz vagy! akkor nem leszel az ha a fiu bedugja a peniszet.kulomben vigyazzatok az elovaladekkal es akkor nem lesz semmi baj.
Ha nem bántál elég gyengéden a puncikájával, akkor elõfor- dulhat, hogy defloráltad! Bár azt meg észrevettétek volna a pár csepp vérbõl. És bizony a kezeddel is teherbe ejthetted. Ha ejakuláltál és játszottatok a spermáddal is és a kezeden maradt és benyúltál a puncikájába, akkor bevitted a spermá- dat! Az ondósejtjeid meg szépen elindultak a maguk útján, felfelé. Azt hiszem, ez most nem kívánt terhesség lenne nektek. Ha véletlenül így lenne, nem tudom mit lehet tenni. Én gyûlölöm az abortuszt, egyszer láttam egy fotó kiállítást róla, rettenet volt. A barátnõd lelkében életre szóló kárt tenne! És lehet, hogy késõbb soha nem lehetne gyereke, amikor szeretné már! Ahhoz meg úgy érzem fiatalok vagytok, hogy gyereket vállaljatok. Nem tudom, mit lehet ilyenkor csinálni! Kívánom, hogy ezt most ússzátok meg! Máskor pedig figyeljetek már jobban! Nem tudok ennél okosabbat mondani. Nagyon nehéz helyzetben vagytok!

A kismama hasa az eggyüttléttől számítva mikor kezd el nőni? Valamint az 5-ik héten milyen tüneteket lehet tapasztalni, és miket lehet észre venni?

Legjobb válasz: Szerintem úgy 15 héten kezd el látszani. Azaz a 15 terhességi héten amit a mensi elsõ napjától számolunk. Bár szerrintem ez alkati dolog. Az 5 héten nekem nem volt sok tünetem éhes voltam és nagyon álmos és sokat jártam pisilni.

Szerintem úgy 15 héten kezd el látszani. Azaz a 15 terhességi héten amit a mensi elsõ napjától számolunk. Bár szerrintem ez alkati dolog. Az 5 héten nekem nem volt sok tünetem éhes voltam és nagyon álmos és sokat jártam pisilni.
Alkattól függ. Ismerek olyat, akin 7 hónaposan sem látszott. Rajtam egybõl észrevették. Rosszullétek, tele vagyok pattanással, állandóan pisilni kell, de szerencsére már egyéb gondok lekopogom, de megszüntek. :) Nekem már most látszik a hasam, kb akkora mint mikor 23 hetesen elvetéltem, bár az is igaz, hogy annak csak 9 hónapja és még nem volt ideje visszamenni. 10 hetes kismama.
Az elvileg 7. hét lenne. Nekem olyankor már rendes hányingerem volt és pisiltem ezerrel :)
A kérdező hozzászólása: Az eggyütt léttõl 5 hét számolva az én esetemben. Köszi a válaszokat. Amúgy nem is volt igazi eggyütt lét, csak "baleset" és nem is volt aktus, úgyhogy nem is hiszek a dologban, de nem is várom a babócát, csak kíváncsi voltam, hogy éreznem kéne e valamit, hogyha mégis becsúszott volna a dolog, mert még nem teszteltem mivel megjött
Teljesen egyéni, hogy kin mikor kezd el látszani... És mit értünk az alatt, hogy látszik? A gömbölyödõ pocakot, vagy azt hogy 2 mérettel nagyobb ruha kell, de tényleg úgy nézel ki, mint aki csak jól bekajált? Én kb a 6. héttõl terhesnadrágot hordtam, mert annyira fel voltam puffadva, hogy sehogy nem bírtam magam belepréselni a normál nadrágomban. Terhes naci jó bõ és kényelmes volt. :) Meg tesómtól kaptam és õ eleve vékonyabb alkat, világosan látszott, hogy 5-6 hónaposan már úgyse fogok beleférni. 5. héten... hát én savanyú uborkát zabáltam mogyorós mazsolás csokival. :) Párom hazaérve ezt látta és mondta, hogy akkor reggel elsõ dolgom legyen egy tesztet csinálni, ami pozitív is lett. Hányinger, émelygés, állandó álmosság és rohamokban éhség.
Igen, érdemesebb lenne elõbb tesztelni, 5 hetes terhességet simán kimutatna. Az elsõ terhesség a 14-15 hét elõtt nem nagyon szokott meglátszani, nekem pl a 22 héten kezdett el rendesen gömbölyödni a hasam, addig csak úgy néztem ki mint aki jól bekajált.
Amint írtad már legalább 9-10 hetes terhes lehetsz ezt már simán kimutatja a teszt.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ...amúgy terhességi teszt kimutatja nem? akkor lehet , hogy elõbb azzal megpróbálkozok
Ha nem vagy benne biztos, hogy nincs baba, akkor menj el orvoshoz. Utána biztos nyugodtabb leszel. Mondjuk szerintem, ha volt rendes vérzésed ráadásul kétszer is akkor nem hiszem, hogy baba van a pocakodban.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ...nekem semmi tünetem sincs..és meg is jött már 2-szer is, de nem vagyok abban biztos, hogy nincs baba, mivel hallottam olyanokról, hogy terhesség közben is sokáig megvolt az adott nõnek
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Most vettem egy avicularia meatalicát. és kézbe szeretném venni és azt szeretném hogy kezdjem el a kézbevételt és ha megcsip mit kell olyankor tenni? Mert aztmondták a kereskedésbe hogy valamilyen ampullát megkell inni .

Legjobb válasz: Az az ampulla szerintem calcimusc injekció, csípésekre és allergiára is szokták használni. Mivel injekciót csak orvos adhat be, ezért meginni kell illetve lehet a csípésre is kenni belõle.

Az az ampulla szerintem calcimusc injekció, csípésekre és allergiára is szokták használni. Mivel injekciót csak orvos adhat be, ezért meginni kell illetve lehet a csípésre is kenni belõle.

Hol lehet venni vagy rendelni fehér rózsafüzért de olyat ami nem műanyag szemes és nem kezd el oxidálódni?

Legjobb válasz: Pesten a Ferenciek terénél van ilyen kegytárgybolt szerintem ott biztosan van. Neten nézd meg a Laudate oldalt, ott is vannak ilyen cuccok.

Pesten a Ferenciek terénél van ilyen kegytárgybolt szerintem ott biztosan van. Neten nézd meg a Laudate oldalt, ott is vannak ilyen cuccok.

Ha nyáron kezd el totyogni a kisfiam, akkor ilyen cipőt érdemes venni első cipőnek? Vagy ez meleg?

Tanácstalan vagyok, nem tudom milyen cip?t kellene neki venni?

Legjobb válasz: Mi pedipedet vettünk, tiszta bõr nem izzad bele a lába, ugyanezen az oldalon rendeltük! Nagyon jó kis cipõ, csak kicsit drága.

Mi pedipedet vettünk, tiszta bõr nem izzad bele a lába, ugyanezen az oldalon rendeltük! Nagyon jó kis cipõ, csak kicsit drága.
A mieenk is most kezd totyogni, mi siesta szandit vettünk neki.
Szia! Nekünk ez a benti cipõnk volt, igaz a kisfiam télen kezdett el járni. Én nagyon szerettem, de az utcára szerintem nem jó. Nagyon puha a talpa, és mondjuk kavicson menni nem lehet valami kényelmes.
A kérdező hozzászólása: értem, akkor kemény talpút kell nézni, tudnátok esetleg ajánlani? ha linket is tudtok betenni, akkor azt nagyon megköszönném!!!
Mi Falcon cipõt vettünk neki, már a szandiját használjuk. Nagyon jó, tiszta bõr, nagyon kényelmes. Csak egy kis emelés van benne, mint harántemelõ.Ha nyáton kezd el menni, akkor szandát vegyél.
Siesta szandit vegyél
Szia! A Pediped jónak tûnk, szerintem annak keményebb a talpa.

Fiúk! Egy pasi milyen idősen kezd el olyan lányt keresni akit akár már feleségül is venne?

Legjobb válasz: Elgondolkodtató a kérdésed. ahogy már írták a többiek, nem lehet pontosan megmondani. ha egy olyan éretlen tejbetök a pasid mint az enyém, akkor még jópár évig lemondhatsz a gyerekrõl, amennyiben tõle akarsz. én eldöntöttem, hogy max. 30 éves koromig vagyok hajlandó várni az elsõ gyerekkel, ha õ még akkor sem akar, akkor le is út fel is út. legfõbb vágyam a gyerek, nincs az a pasi, akinek a kedvéért sokáig halogatnám vagy akár lemondanék róla. most 24 vagyok.

Én már most 22 évesen elhatároztam pár hülye párkapcsolat miatt, hogy csak olyannal fogok összejönni, akit akár el is tudnék képzelni feleségemként.
Elgondolkodtató a kérdésed. ahogy már írták a többiek, nem lehet pontosan megmondani. ha egy olyan éretlen tejbetök a pasid mint az enyém, akkor még jópár évig lemondhatsz a gyerekrõl, amennyiben tõle akarsz. én eldöntöttem, hogy max. 30 éves koromig vagyok hajlandó várni az elsõ gyerekkel, ha õ még akkor sem akar, akkor le is út fel is út. legfõbb vágyam a gyerek, nincs az a pasi, akinek a kedvéért sokáig halogatnám vagy akár lemondanék róla. most 24 vagyok.
Én második vagyok, és ha már így belementünk a dolgokba, akkor elmondanám, hogy én max 28 éves koromig meg szeretnék nõsülni, aztán ki tudja mi lesz belõle, de akkor már nyugodtan jöhetnének a gyerkõcök is. 20F
Én 19 vagyok, de már 10 évesen is családpárti voltam abszolút. Ilyennek neveltek. A család mindenek felett. Hogy ez mit jelent? Van rá esély, hogy idén megházasodom, de megtettem volna ezt akár 5 évvel ezelõtt is, ha megtalálom a megfelelõ partnert hozzá(szerencsére most megvan). Tehát ez neveltetéstõl nagyban függ. Gyereket is szívesen bevállalnék akármikor, AMINT lesz stabil, viszonylag jól fizetõ munkám.
Mármint egy milyen pasi? A tipikus nagy kan? Mert az kb 30 + az értelmesebbje meg akármikortól , van rá precedens, hogy 16év körül jöttek össze, aztán férj és feleség... Szoval nincs ilyen kor, viszont a szoknyapecérek azok télleg cska 30+. Én nem ezekhez tartozom.
Így van, anyuci kedvence típus például még 30 évesen is anyuka nyakán él, és 16 éveseket , , kezelget", és lehet, hogy meg sem komolyodik.A nagy átlag azért 30 felé elkezd komolyodni, és van az értelmesebb réteg, akinek még normális felfogása, és már 25 évesen tervezhetsz vele jövõt, mert nem fél az igazi élettõl.Ugyanis az igazi élet nem a buli, a cigi, a pia, meg a haveri kör, hanem a csekkek, a háztartás, a kapcsolat ápolása. Komolyan mondom, egyre több pasi van, aki nem életre való, tisztelet a kivételnek! 23/L
Ez jó :) Elõször is ez egyéntõl függõ. A mai számomra szörnyû világban a gyerekvállalási és a házasság kitolódás miatt szerintem 25 év az átlag amikor elkezd keresni de ahogy mondtam ez változó meg persze nem is mindenki akar szerzõdési kapcsolatot meg gyereket. 13/F
Harmadik hozzászóló szerint az igazi élet a csekkek, a háztartás, és a kapcsolat ápolása... nem csoda, hogy a pasiknak nincs kedvük megházasodni... ha ilyen lenne az igazi élet, akkor inkább meghalnék... 24, l
Én nõ vagyok, de szerintem nem csak a szoknyapecérek azok, akik 30 évesen nõsülnek. Én ismerek egy csomó olyan nagyon komoly fiút, aki nem egy nõcsábász, és 30 éves koránál elõbb nem akart, vagyis inkább nem nõsült meg. Nekik más a biológiai órájuk, a legtöbb férfi még nagyon kisfiú huszonévesen. Persze van kivétel. Nem azokról beszélek, akik csak kalandokat keresnek, mert azok más kategória. Azokról, akik komoly kapcsolatot keresnek, de ettõl még 30 éves koruknál elõbb nem akarnak családot alapítani.
Ja, tehát én azt tapasztaltam, hogy 30 éves kor körül, úgy 27-tõl kezdik érezni, hogy jó lenne megállapodni.
19:36 én viszont egyetértek veled! akinek az élet a bulizásról, piálásról, nõzésrõl szól az egy szánalmas, unalmas mama kedvence. az ilyen 40évesen se akar megállapodni, aztán észreveszi, hogy hogy elmentek az évek, õ meg szart se csinált egész életében.
Rendben, félreérthetõen fogalmaztam, és sarkosan.Megértem a Ti véleményeteket is, de légyszi, ne egymást elemezgessük.
Nem kell megsértõdni, lehet, hogy félreértettünk, de igazán elismerheted, hogy egy kicsit sarkosan fogalmaztál. Mi is kifejtettük a véleményünket, ennyi.
Akkor megkérek mindenkit, hogy ne engem minõsítsen, hanem a kérdésre válaszoljon. Ha nem érted, mit akartam írni ezzel a mondatommal, akkor sajnálom, de senki nem kért meg arra, hogy elemezgesd a mondataimat.Magyarázkodni sem fogok, bár szerintem elég világos, hogy úgy értettem: aki csak ivászatban, bulizásban, cigarettázásban, és nõzésben nagy, az alkalmatlan a házasságra, és nem életre való, bár annak állítja be magát. Innentõl kezdve nyugodtan ki lehet forgatni a szavaimat, és belém lehet kötni, ha csak idáig terjed az intelligencia. Azért vagyunk itt elvileg, hogy a kérédsre válaszoljunk, ne azért, hogy a névtelenség álarca mögé bújva a másikat [email protected] a szavai, vagy gondolkodása miatt. (Igen, eljárunk bulizni, mert érdekes módon szeretünk.Viszont az ebédet nem anyuci fõzi helyettem, és egy lámpa beszereléséhez nem kell villanyszerelõt hívni.Ennyi.)
Én is erre reagálnék: "Ugyanis az igazi élet nem a buli, a cigi, a pia, meg a haveri kör, hanem a csekkek, a háztartás, a kapcsolat ápolása." Szerintem megbocsátható nõnek, férfinak egyaránt, ha ebbõl az "igazi életbõl" nem kér... Ráadásul a kapcsolat nehezen ápolható pl. súlyos anyagi gondok mellett. Ezért húzom az összeköltözést, ameddig lehet, élvezni akarom a randevúkat, a sima járást, igen, csak a "habja" kell egyenlõre. És? Ettõl szerintem nem vagyunk rossz emberek. Egyébként meg én még járok bulizni, és vannak együtt élõ párok, házaspárok is, sõt olyanok is, akiknek már van gyerekük. Nem azt mondom, hogy minden nap ott lógnak, de igenis rendszeresen járnak társaságba. Kérdésre válaszolva, ismertem olyat, aki már 20 körül erre gondolt, meg olyat is, aki még 35 körül se. Egyénfüggõ, meg hogy talál-e olyan jó kapcsolatot. De alapvetõen hülyeségnek tartom elsõ randira úgy menni, hogy azt nézed, el tudod-e képzelni az illetõt a férjednek/feleségednek. Engem dobtak már ki azzal 2-3 randi után, hogy nem tudná velem leélni az életét. Szerintem ez vicces megközelítés ilyen hamar. 29/n
Kedves 24/L! Miért, az élet buliból, piából, és haverokból áll CSAK ÉS KIZÁRÓLAG???Lehet, hogy Neked igen, nekem sajnos másból is kijut, de érdekes módon még eszembe nem jutott, hogy emiatt öngyilkos legyek.Látszik, hogy nem nagyon tapasztaltad még, de majd eljön annak is az ideje. Mellesleg a kérdésre is válaszolhatnál, amellett, hogy engem minõsítesz névtelenül és arc nélkül.Így nagyon könnyû.
25

Szombaton leszek 13 hetes terhes. Mikor fog, mikor kezd el nőni a hasim? Eddig egy picike dudor van ott, de észre sem lehet venni. Nem hiztam semmit, peddig sokat eszem. Lehet ilyen alkat vagyok?

Legjobb válasz: Szia!Én is beparáztam 12-13 hetesen,mert alig látszott,és én sem hiztam semmit.De most 18 hetesen már igen jol látszik,csak a hasira hiztam,lehet másnak nagyobb,de ahogy minden terhesség más minden pocak is más.Vki azt mondja jéé mekkora,vki h másnak ennyi idõsen nagyobb,de már nem aggodok ezen,az a lényeg h a baba jol van és szépen fejlõdik.Ami kell neki ugy is elveszi:-))Az egyik ismerõsöm 8 hetes és jol látszk már neki,de 5 kg hizott,lehet azért.Jo babavárást!!!18 hetes kismama

Szia!Én is beparáztam 12-13 hetesen, mert alig látszott, és én sem hiztam semmit.De most 18 hetesen már igen jol látszik, csak a hasira hiztam, lehet másnak nagyobb, de ahogy minden terhesség más minden pocak is más.Vki azt mondja jéé mekkora, vki h másnak ennyi idõsen nagyobb, de már nem aggodok ezen, az a lényeg h a baba jol van és szépen fejlõdik.Ami kell neki ugy is elveszi:-))Az egyik ismerõsöm 8 hetes és jol látszk már neki, de 5 kg hizott, lehet azért.Jo babavárást!!!18 hetes kismama
Nekem 17-18 hetesen kezdett látszani, de ez teljesen alkatfüggõ. Ne aggódj! 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Nagyon szép baba várást kivánok nektek!
En 17 hetes vagyok, alig latszik valami, senki nem veszi eszre, en viszon igen mert a regi nadragaimat nem tudom begombolni, pedig meg csak 3 kgt hiztam, viszont azt a masodik honapban.

Van az a tűz ami nem éget (én kémia kísérleten láttam a suliban, hogy a hapsi meggyujtotta a kezét miután valami vacakkal bekente a kezét), szóval annak a vacaknak mi a neve, házilag elő lehet-e állítani, és ha nem akkor lehet-e venni?

Legjobb válasz: persze!Lehet venni! Jó tömény pálesz! :D Az a valami alkohol lehetett. pl ha egy papírpénzt benedvesítesz utánna alkoholba nyomod.s meggyújtod akkor elég,de mégsem. Mivel az alkohol leég róla, de a víz hûti a papírt így az nem tud meggyulladni.Kezeddel ugyan ez.

persze!Lehet venni! Jó tömény pálesz! :D Az a valami alkohol lehetett. pl ha egy papírpénzt benedvesítesz utánna alkoholba nyomod.s meggyújtod akkor elég, de mégsem. Mivel az alkohol leég róla, de a víz hûti a papírt így az nem tud meggyulladni.Kezeddel ugyan ez.
Vagy van védõzselé amit a kaszkadõrök is használnak. Azzal akár rendesen fel is gyûjthatod magad mégse égsz el.
A kérdező hozzászólása: Ezt a zselés dolgot kifejtené valaki bõvebben
Én úgytudom a filmekben az égõs jeleneteket nem valami zselével oldják meg, hanem a ruhát jópár napon keresztül valamilyen fajta alkoholban áztatják, és ugyanaz történik mint a pénz esetében.
Éghetõ géllel kenik be a ruhájukat, és a hajra, bõrre is van valami védõ kencéjük. http://www.rogergeorge.com/expendables/items/egfstg/ http://www.fire4hire.com/welcome.htm
alkoholos kézfertõtlenítõvel teis megtod csinálni otthon énmár csináltam nagyon vicces :D nagyon sokhelyen meg lehet kapni!

A munkahely és az Államkincstár küldözgethet 2 hónapig beteg embereket a táppénze kézhez vétele miatt, amikor megélhetési nehézségekkel küzd? A közcélúakat meg lehet alázni? El lehet venni a kedvüket is az élettől?

Az Önkormányzat lakóövezeti besorolás alapján adhat lakhatási segíséget? Én nem jó helyen lakom,ezért nem kaphatok? Az övezet nem akadály abban,hogy ki is rakjanak az utcára? Nem hátrányos megkülönböztetés ez?

Legjobb válasz: Közvetlen, vidám, segítõkész munkavállalóból, több gyermekes családanyából beteggé lettem. A társadalom kivetettje nem leszek. Az önbecsülésemet is el akarják venni 2 évvel a nyugdíjazásom elõtt.Megbetegítettek a hatóságok és hivatalok bürokratái, a gondolkodni, segíteni nem akaró önzõ emberek.

A kérdező hozzászólása: Közvetlen, vidám, segítõkész munkavállalóból, több gyermekes családanyából beteggé lettem. A társadalom kivetettje nem leszek. Az önbecsülésemet is el akarják venni 2 évvel a nyugdíjazásom elõtt.Megbetegítettek a hatóságok és hivatalok bürokratái, a gondolkodni, segíteni nem akaró önzõ emberek.
Rossz hírem van, ami infók ilyen helyzetekrõl vannak ... akár 3-6 hónapig is küldözgethetnek. "A közcélúakat meg lehet alázni? El lehet venni a kedvüket is az élettõl?" Erre van kitalálva ha már munkatáborra nem futja ...
lehet spriccel orgazmusnál... Mondjuk úgy tûnik mintha elélvezne
Hát néha elõfordul, hogy utána ember fia/lánya nem tud felkelni. Tudod a vér nem ott van még ahol szokott, meg ilyesmi. :D
Buggyant egy dolog az hogy azért nem akar mert utána nem tud felkelni... Szóval nem valószínû hogy igaz. Vagy azért mondja mert nem csinálsz jól valamit, vagy mert tényleg spriccel, és szégyenli. (ezt derítsd ki és bátorítsd, hogy te ezt szereted..) Vagy legvégsõ esetben tényleg buggyant kicsit és igaz amit mond...
Akármi is az oka, utána kell járni! akár orvosnál is! Ez így biztosan nem jól van!
A kérdező hozzászólása: õ mondása szerint életében 2 alkalom volt hogy elélvezett. és igen spriccelt. nem szegyenli de azt mondta utanna annyira rosszul volt hogy soha többé nem akarja átélni..
Szexológus! Itt komoly problémák vannak.
dokira szavazok, itt valami tényleg nem stimmel.. elvégre, ha spriccelve élvezett, akkor.. élvezett, ami elvileg jó.. utána nem sûrûn vannak az emberek rosszul.. biztos nagyon kellemetlen neki, úgyhogy szüksége lesz a támogatásodra..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!