Találatok a következő kifejezésre: Kézipoggyászban lehet Felmehet az (1 db)

Kézipoggyászban lehet hajvasaló? Felmehet az utastérbe?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne tedd bele, mert valószínû, hogy elveszik. Nekem már vették el az esernyõmet is. Úgy gondolom, hogy biztonságosabb ha a feladott csomagba rakod, akkor nem kell izgulni, hogy mi van ha elveszik. És a gépen gondolom úgy se akarod használni :)

Szia! Szerintem ne tedd bele, mert valószínû, hogy elveszik. Nekem már vették el az esernyõmet is. Úgy gondolom, hogy biztonságosabb ha a feladott csomagba rakod, akkor nem kell izgulni, hogy mi van ha elveszik. És a gépen gondolom úgy se akarod használni :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Helyi Volánbuszra fel lehet vinni egy kukát?

7

Görögország, Paralia - szállás?

Ha úgy megyünk július végén-augusztus elején Görögország, Paralia környékére nyaralni autóval, hogy nem foglalunk előtte szállást, hanem odamegyünk és akkor keresünk egy apartmant, akkor szerintetek biztos, hogy találunk jó áron szállást? Elképzelhető, hogy nem lesz hely?
Esetleg tudnátok ajánlani szállást, ahol személyesen telefonon, tehát utazási iroda kihagyásával tudunk foglalni?

5

Először utazok repülőn. Valaki segítene?

Jövő tavasszal Németországba megyek repülővel. Mit lehet csinálni? Mit nem? Valaki leírná nekem az egészet??
12/L

10

Melyik a legjobb/legbiztosabb utazási iroda Görögországi nyaraláshoz?

3

Kanadában és Észak-USA-ban is vannak olyan nagy házipókok mint Nagy-Britanniában?

Lécci csak az válaszoljon, aki ott él(t)!

Vannak ugye Nagy-Britanniában ezek a Tegenaria duellica és hasonló nagy, kb. 10cm-es átmérőjű pókok. Az is világos, hogy Dél-USA-ban meg vannak a tarantulák. De kérdés, hogy Észak-USA és Kanada területén mennyi esélye van annak, hogy házakban lakásokban összefussak ezekkel az undok dögökkel? Honosak arrafele?

0

Egy Spanyolországi (madridi) költözéshez milyen előkészületekre van szükségem? Milyen papírokra van szükségem továbbá, hogy munkát vállalhassak? Hol kell ezeket a dolgokat bejelentenem?

Minden ezzel a témával kapcsolatos információt szívesen fogadok.

1

RomaPass Vatikani latogatasra is hasznalhato?

Szeretnem tudni hogy melyik az a ketto legdragabb latogathato hely amire erdemes felhasznalni, es milyen egyeb kedvezmenyeket ad a RomaPass?

2

Hogy kapom meg a beszállókártyámat ha a wizzair.hu oldalon kifizettem előre?

A visszaútra már NEM internetes utasfelvételt választottam, de a jegy vásárlásakor kifizettem mindent. Hol és hogyan kapom meg a beszállókártyámat? A visszaindulás helyén adják át?

1

Wizzair-rel utazunk holnap, kézi-poggyásszal. Szabad-e a következőket belerakni a táskába? Tubusos-sampon, tubusos fogkrém, fejfájás csillapító (dobozzal vagy szemes-gyógyszerként), eldobható borotva (1 csomag)?

Ha nem szabad, kérem részletezd hogy melyiket nem lehet.

2

Beszállókártyámmal gond van?

wizzair-es online csekkolásnál a kapott "jegy"-en a légitársaságnak szóló papíron nem áll az útlevél számom. a mintán pedig igen. Másokat megkérdeztem, szerintük rendben van a papír, de én aggódom.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!