Találatok a következő kifejezésre: Kéz és vizesedés ellen (2 db)

Kéz és lábdagadás (vizesedés) ellen mit tehetnék? Van valami megoldás?

Legjobb válasz: Egy próbát megér, de ne játsz ezzel, ha komoly a gond: menj orvoshoz, ne ránk halgass. Nekem a védõnõm mondta, hogy húst azért jó hogy én mindennap eszek, mert segít a víz kiürítésében is, és még a túró a hagyományosan vízhajtó hatású étel. Szereted a körözöttet tehéntúróból? Én minden héten csinálok. Én nagyon szeretem a teákat, rettentõ gyengére fõzött zöld tea vagy csalántea segíthet egy kicsit. A mozgással engem összezavartak. Valaki azt mondta, feltett lábbal feküdjek, utána meg azt hallottam, mozogni kell, hogy elinduljon a víz a lábból.

Egy próbát megér, de ne játsz ezzel, ha komoly a gond: menj orvoshoz, ne ránk halgass. Nekem a védõnõm mondta, hogy húst azért jó hogy én mindennap eszek, mert segít a víz kiürítésében is, és még a túró a hagyományosan vízhajtó hatású étel. Szereted a körözöttet tehéntúróból? Én minden héten csinálok. Én nagyon szeretem a teákat, rettentõ gyengére fõzött zöld tea vagy csalántea segíthet egy kicsit. A mozgással engem összezavartak. Valaki azt mondta, feltett lábbal feküdjek, utána meg azt hallottam, mozogni kell, hogy elinduljon a víz a lábból.
A zellergumó állítólag vízhajtó hatású. Ha szereted salátának nyersen, vagy levesbe fõzve fogyaszd. Ha már a kezed is dagad érdemes orvoshoz fordulni, mert ez lehet a terhességi toxikózis jele. Ilyenkor a vérnyomás is magas. Ne játsz vele nézesd meg magad mielõtt baj lesz

35. hétben járunk mit lehet tenni a vizesedés, dagadás (kéz és láb dagadás) ellen?

Legjobb válasz: Sajnos semmit ez vele jár probálj pihenni amennyit csak tudsz Boldog babavárást

Sajnos semmit ez vele jár probálj pihenni amennyit csak tudsz Boldog babavárást
Szia szerintem nem sokat de pihenj sokat felpocolt lábakkal akkor nem dagadsz annyira, talán:) 33 hetes pocakos
Szia! Só- és fûszermentes étrend, hogy ne kösse meg a vizet a szervezetedben. Pihenés felpolcolt lábakkal. Sok mindent sajnos már nem lehet tenni. 37 hetes
Így van: pihenés, sótlan diéta, és felpócolt lábak. Emellett a lábaidat ilyenkor tornáztasd: hajlítsd és nyújtsd a lábfejedet, és körözz velük. Ez segít a vénáknak felszívni a felgyülemlett folyadékot. Tusolásnál pedig engedj hideg vizet a lábadra, az is jót tesz.
És fehérjedús étrend! Nekem ezt is mondta a doki. 33 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!