Találatok a következő kifejezésre: Kétszer is hogy (197 db)

A baratnom tegnap ugy megcsinalt ketszer is hogy most faj a farkam, foleg ha a bort felhuzom. Ez normalis? Vagy valami bajom lett? Mit tegyek elmuljon Felek holnap este is fog fajni hogy mondjam el neki?

Legjobb válasz: nem értem mi az hogy megcsinált. Azt se tudom mi lehet a problémád, de én az ilyeneket megbeszélem barátnõmmel. Ha csak szex után fáj, akkor nem lehet nagy gond, túl nagy terhelésnek lett kitéve :D

nem értem mi az hogy megcsinált. Azt se tudom mi lehet a problémád, de én az ilyeneket megbeszélem barátnõmmel. Ha csak szex után fáj, akkor nem lehet nagy gond, túl nagy terhelésnek lett kitéve :D
Talán durván és erõsen csinálta, kérd meg, hogy finomabban tegye. Viszont amíg (néhány nap) érzékeny nem ártana pihentetni a dolgot.
Kenegesd valami jó kis zsíros, bõrtápláló krémmel, mondjuk Nivea. Lehet, hogy nem volt elég nedves a cuccos és kidörzsölõdött a bõr. És igen, egy kis pihi kell akkor neki ha fáj tõle. Nincs véletelnül kezdõdõ fitymaszûkületed? Ha máskor is így fog fájni, menj el dokihoz, érdemes megnézetni.
Megcsinált, hát ez nagyon tetszik...:D:D:D Semmi bajod nem lett, csak túl lett terhelve...Vannak rajta vékony vörös csíkok, amik szabálytalan alakban (mint az erek), futnak végig a szerszámodon? Akkor csak egyszerûen meg lett erõltetve, pihenj vele pár napot...Hogyhogy hogy mond el? Közöld vele, hogy nem lehet, mert fáj és kész:D
Az normalis, nincs semmi komoly csak sok volt a peniszed szamara meglatod egy ketto rendbe jon
A kérdező hozzászólása: A megcsinalton azt ertettem hogy meglovagolt. 2 szer is hogy 2szer mentem el
"amelyikkel már jártam kétszer is" Nincs más akinek kellenél vagy mi van? Ez olyan mintha adnál a szarnak egy pofont.
büszke lehetsz a fiudra, roppant gerinces férfi :)
A kérdező hozzászólása: 1. van akinek kellenék csak nekem õ kell. 2. köszi. Nekem õ jelenti az életet és aranyos.
huha
már kétszer nem sikerült, de végül is 3+1 a ráadás
"Nekem õ jelenti az életet" ilyenkor kedõdnek a bajok
Paprikás krumplit!
Én a helyedben biztos nem járnék vele.Ami nem megy azt nem kell erõltetni.De ahogy szeretnéd :)
Mondd meg neki, hogy máskor SMS sem kell, csak füttyentsen egyet és te otteremsz, hogy járjál vele, vagy ha esetleg többet (meg-ugni, megsz-patni, ...) is szeretne kéznél legyél.
Igaza van a 3.nak, nehogy már akkor ugorj egy smsére amikor csak kedve tartja! Fõleg hogy mindkétszer õ szakított. Legyen benned annyi büszkeség hogy visszautasítod. Ha ennek ellenére is próbálkozni fog hetekig, ám legyen ha akarod, de hadd küzdjön kicsit.

Nekem kétszer is volt már olyan, hogy optikai egér tökéletesen működött fényes asztalon, aztán egyszer csak elkezdett problémás lenni a kurzor mozgatása, és csak sötét egérpadon működött aztán. Nekem már kétszer is volt. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Az optikai egér alapból nem szereti a fényes felületeket, inkább a mattot kedveli. Azon jobban szóródik a fény. Eddig szerencséd volt. Tegyél alá egy sima, fehér papírlapot, megoldódik a problémád. Ez van.

Az optikai egér alapból nem szereti a fényes felületeket, inkább a mattot kedveli. Azon jobban szóródik a fény. Eddig szerencséd volt. Tegyél alá egy sima, fehér papírlapot, megoldódik a problémád. Ez van.

Miért van az hogy egy hónapban kétszer is megjön a menzesz? Tehát megjött és amikor elmúlik akkor 21 nap múlva megint megjön?

Legjobb válasz: Akárhogy is számolom, ha elmúlik és 21 nap múlva megjön, az sehogy sem kétszer egy hónapban.

Akárhogy is számolom, ha elmúlik és 21 nap múlva megjön, az sehogy sem kétszer egy hónapban.
A kérdező hozzászólása: nembaj de közelvannak egymáshoz és ez baj??
nem baj. egy normális ciklus, amikor nem szed fog. gátlót az ember, 21-32 napos közt normálisnak tekinthetõ. Mikor én nem szedtem tablettát voltak sokszor egymást követõ 21 napos ciklusaim, volt mikor egyik hónapban 25 napra jött meg a következõben 32 napra.... Ha zavar, irass fel fog. gátlót igy garantált a 28 napos ciklus minden hónapban.
A kérdező hozzászólása: mert akkor annak a jele h terhes vok??
A kérdező hozzászólása: meg amm is számoltam és csak kb17 nap volt a kettõ között szóval?? és csak 14 vok...:S

19 hetes uh-on kétszeri megnézés után is azt mondta az orvosom hogy kislánynak mondja a babát, de csak 60%-ra meri biztosra mondani. Ilyenkor már mennyire biztos? Ennyi idős terhesen már el lehet hinni? Ha kétszer is látta akkor igaza lehet?

Megnézte és utána ismét meg uh-ozott hogy én is lássam,és azt mondta hogy szerinte kislány.Volt akinél ennyi id?sen kislányt mondtak és mégis kisfiú lett bel?le?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, mert a következõ eset ritka. Általában azért eltalálják, de akadnak tévedések. A szomszédomnak 37 hetes koráig mindig azt mondták, hogy kislány. Aztán elment 4D-re, s kiderült, fiú. Kíváncsiak vagyunk végül mi lesz. Már elvileg 4 napja meg kellett volna szülnie. Amúgy a lányt állítólag könnyebb félrenézni, ezért szoktak általában óvatosan beszélni a nemérõl. 23 hetes km

Nem akarlak elkeseríteni, mert a következõ eset ritka. Általában azért eltalálják, de akadnak tévedések. A szomszédomnak 37 hetes koráig mindig azt mondták, hogy kislány. Aztán elment 4D-re, s kiderült, fiú. Kíváncsiak vagyunk végül mi lesz. Már elvileg 4 napja meg kellett volna szülnie. Amúgy a lányt állítólag könnyebb félrenézni, ezért szoktak általában óvatosan beszélni a nemérõl. 23 hetes km
Vannak "szégyenlõs" babák, akik úgy helyezkednek a vizsgálat során, hogy a doki nem látja a lényeget. Gondolom nálad sem látta, csak néhány pillanatra, ami alapján lánynak tûnt. Nem látta biztosan és egyértelmûen, azért mondott 60 %-ot csak.
Az orvos akkor tudja megmondani a baba nemét, ha ugy fekszik, hogy a nemiszervei vannak a képernyö felé - ha elfordul, akkor nem lát semmit. Biztosan a fiukat lehet általában megmondani, mert a herék már korán látszanak, a kislányoknál nincs ilyen egyértelmü részlet, csak tapasztalat alapján tud az orvos beszélni.
nekem 90% lányt mondott a doki, a 19 héten, aztán a 4 héten. A 35 héten, amikor már szinte mindent megvettünk fiút látott. Kisfiunk született! És tele voltunk habos - babos rózsaszínû rucikkal... De fordított esetrõl is tudok, kisfiút vártak, és kislány született, a kisfiammal egy napon. Még neve is csak másnapra lett ... Szóval minden lehetséges. a lényeg: nem szabad beleélni magad amig meg nem születik a baba, és legyen a tarsolyban fiú és lány név is.
utolsó vok - elirtam "24" héten is
Szia! Nekem egészen a 25 hétig kislányom volt. Aztán hirtelen megkukacosodtunk, de teljesen egyértelmûen. :) Két alkalommal is azt mondta a doki, hogy kislány és így lettünk végül kisfiúk. Szerintem ne éld bele magad, mert csalódni fogsz. Várd meg a következõ uh-t vagy menjetek el 4D-re. Jó babavárást! 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM.VAN KISFIÚ ÉS KISLÁNY NEVÜNK IS.ELÉG JÓL BE TUDTUNK NÉZNI A LÁBA KÖZÉ ÉS MONDTA AZ ORVOS HOGY NEM LÁT KÖZTE SEMMIT.ÉS 2SZER IS MEGNÉZTE EZÉRT GONDOLOM HOGY TATLÁN ELTALÁLTA.
Szia. Egyet értek, a doki akkor tudja megmondani hogy milyen nemû ha a baba úgy fekszik és mutatja magát. Nekünk is mondták a 12. héten (4D), a 18. héten(4D) és a 22. héten hogy kislány, de mindíg a popóját mutatta, így szerencsénk volt. Elõfordul hogy nem látják biztosan így tévedhetnek is így még ne éld bele magad, de ha a következõ uh-n is kislányt mondanak akkor valószínû hogy az. Boldog pocakosodást!

Miért kell elmondanom egyes embereknek akár százszor is, hogy semmit sem mondok el kétszer?

Nem értik. Valami ötlet?

Legjobb válasz: mert emondják neked húzszor hogy 3-szor nem válaszolnak vissza kétszer:D

mert emondják neked húzszor hogy 3-szor nem válaszolnak vissza kétszer:D
mert hanem mondod el az azt jelenti hogy aszalt ananász van a szinpad másik felében a lényeg hogy mert amit kétszer kell elmondani azt 1szer ... te szent csepi falatka...
Vágd fejbe, és invitáld be õket egy fülészeti kezelésre. Ha utána se megy, akkor nagy a baj, mert az illetõ, akihez szólsz egy retardált 2 IQ-s Gyöpös gyökér, és gyógyszeres kezelésre van szüksége. ezentúl van még egy megoldás! Fülön keresztül történõ beöntés 30 bár nyomású tûzoltófecskendõvel. Csak a garantált tisztaságért. XD

Létezhet, hogy ciklus 6. -ik napján van peteérésem? Napokig 36, 2-3-at méretem, viszont mára 35, 6-ra csökkent a testhõmérsékletem. Kétszer is megmértem, csak mert furcsának találtam.

Ez az elsõ ciklusom, amit hõmérõzéssel vezetek. Ha ma esett le a hõm, akkor ma kellene együtt lennünk vagy már késõ? Nekem szerencsére gyorsan, kb 2 nap alatt lezajlik a menstruációm... 2 napja voltunk is együtt, de gondolom az mit sem ér, ha esetleg ma van peteérés...

Legjobb válasz: Letezhet,lehet,hogy nekem is a 6.-dikon lesz ebben a honapban,viszont jo alacsony az alaphöd. Ha ma reggel mertel ennyit akkor valoszinü-ha ma van ovud-akkor holnap reggelre fel fog ugrani,akkor viszont ma este kene együtt lennetek.Persze,ez az egesz akkor lesz tuti,ha minimum 4 napig magasan is marad. Ha ma van,akkor a 2 nappal ezelötti együttlet is betalalhat,az meg jo.:-) Mondjuk,meg megnezhetned,hogy milyen a nyakod,ha olyan tojasfeherjes,nyulos,az is azt jelezi,hogy ovud van de ez valakinek nem csak 1 napig ilyen hanem 2. Szoval,az,hogy mikor van pontosan ovud az kiderülhet abbol,hogy egyszercsak jol megugrik a höd es fent is marad-van akinek elötte jol le is esik de ez sem törvenyszerü-es a nyak milyensegeböl is. Ovu elött 3 max.4 nappal es ovu utan max 1 nappal levö együttlet lehet eredmenyes. remelem erthetö voltam.:-)

Letezhet, lehet, hogy nekem is a 6.-dikon lesz ebben a honapban, viszont jo alacsony az alaphöd. Ha ma reggel mertel ennyit akkor valoszinü-ha ma van ovud-akkor holnap reggelre fel fog ugrani, akkor viszont ma este kene együtt lennetek.Persze, ez az egesz akkor lesz tuti, ha minimum 4 napig magasan is marad. Ha ma van, akkor a 2 nappal ezelötti együttlet is betalalhat, az meg jo.:-) Mondjuk, meg megnezhetned, hogy milyen a nyakod, ha olyan tojasfeherjes, nyulos, az is azt jelezi, hogy ovud van de ez valakinek nem csak 1 napig ilyen hanem 2. Szoval, az, hogy mikor van pontosan ovud az kiderülhet abbol, hogy egyszercsak jol megugrik a höd es fent is marad-van akinek elötte jol le is esik de ez sem törvenyszerü-es a nyak milyensegeböl is. Ovu elött 3 max.4 nappal es ovu utan max 1 nappal levö együttlet lehet eredmenyes. remelem erthetö voltam.:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a kimerítõ választ! :)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel màr 36, 5 lett a hõm...
Elsö vagyok, szivesen. Ugy nez ki, hogy akkor itt meg nincs ovud...majd kesöbb.:-)

Nagyon csendes és halk típus vagyok, állandóan visszakérdezik mit mondtam (jó nem mindig, de van olyan hogy kétszer is) és mondják hogy nyissam ki a számat. (Többi lent. ) Ti ezt hogy fogadtátok volna?

Úgy volt, hogy hiába megpróbálom hangosabban mondani a barátnőmnek vmit, de mégse hallja/ák. Most nagy volt a zaj, mikor órán kérdezett a tanár, és hangosan(ami csak úgy jött) kezdtem mondani, hogy értse is mit mondok. Aki mellettem ült meg elkezdett nevetni és mondta hogy hát ő még nem hallott így engem. Aki meg amellett ült, hogy jó hangosan beszél most. Nekem egy kicsit rossul esett hogy kinevetettét meg mondta szünetbe valakinek hogy kinyitottam a szám. 16/L

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen helyzetem, csak tõlem azt kérdezte a szellemeskedõ tag, hogy "jé, te tudsz beszélni?" Majdnem visszamondtam, hogy "ha van értelmes beszélõpartner, akkor igen", de nem tettem, mert azzal csak szítottam volna a tüzet, amit meggyújtott, és nem akartam, hogy égjen. Szóval hallgattam - mint máskor is.

Nekem is volt ilyen helyzetem, csak tõlem azt kérdezte a szellemeskedõ tag, hogy "jé, te tudsz beszélni?" Majdnem visszamondtam, hogy "ha van értelmes beszélõpartner, akkor igen", de nem tettem, mert azzal csak szítottam volna a tüzet, amit meggyújtott, és nem akartam, hogy égjen. Szóval hallgattam - mint máskor is.
Ezt te tudhatod hogy sértésnek vagy viccnek szánták.
Szerintem ninc seleg onizalmad. Ne foglalkozz azzal, hogy halljak-e, hogy mit mondassz vagy nem. Azzal se foglakozz, hogy az illeto szerint kinyitottad a szad. Ha helyen van az onertekelesed akkor nem fogsz ilyesmivel foglalkozni. Nalunk az egyik legnepszerubb csaj a suliban nagyon csondes volt. Ez nem korlatozta semmiben. Legy buszke arra , aki vagy.
Ketteske! Teljesen felesleges okosságokat, bölcsességeket, vagy jópofa dolgokat mondanod - HA NEM HALLJÁK !!!
Mi a baj a ketees valasszal?
Nem csoda, hogy meglepõdtek, hiszen eddig halkan beszéltél. Jól tezik, ha szoktatják magukat a gondolathoz.
Miért te nem lepödnél meg, ha valamelyik osztálytársad, aki mindig feketében jár, beállítana rózsaszín cuccokban? Na látod. Valoszínüleg õk is így voltak vele. BTW Engem is rohadtul idegesít, ha valaki nem nyitja ki a száját, és én is jegyeztem már meg, hogy jé õ így is tud beszélni, de ezt minden bántó szándék nélkül tettem. Szerintem picit túl reagálod.
akkor vissza huzzodot is vagy nem ?? de mért beszélsz halkan ?? oO ezt nem értem mondjuk én meg pont az vagyok akki mindik hangos :)

Normális, hogy a 15 hónapos babám felfelé forgatja a szemét? Csak néha csinálja, főleg mikor álmos és nyomogatja a aszemét és utána. De ma már kétszer is csinálta csak úgy. Ha szólok neki, egyből rámfigyel.

Egy hét múlva megyünk szemészetre egyébként is, mert az egyik szeme néha beljebb van. Hétfőn meg felhívom a háziorvost, de addig is jól jönne egy kis tapasztalat.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy a tiédnél is ez a helyzet, de mikor a kisfiam született, pár napos korában õ sírás közben csinálta ezt, de õ oxigént kapott születése után, és azt mondták rá, hogy "naplementézik", ami utalhat neurológiai problémára. Ezért két hetesen el kellett vinnünk fejlõdésneurológiára, ott csináltak egy koponya ultrahangot, de végül szerencsére semmi baj nem volt, majd végül teljesen abba is hagyta. Nem tudom, hogy nálatok volt-e a szülésnél valami komplikáció, ha igen, akkor kérdezz rá szerintem a dokinál, mert nem biztos, hogy a szemésznek ez egyáltalán eszébe jut. De nem gondolnám, hogy nektek emiatt lenne, mert gondolom akkor már sokkal hamarabb jelentkezett volna.

Nem biztos, hogy a tiédnél is ez a helyzet, de mikor a kisfiam született, pár napos korában õ sírás közben csinálta ezt, de õ oxigént kapott születése után, és azt mondták rá, hogy "naplementézik", ami utalhat neurológiai problémára. Ezért két hetesen el kellett vinnünk fejlõdésneurológiára, ott csináltak egy koponya ultrahangot, de végül szerencsére semmi baj nem volt, majd végül teljesen abba is hagyta. Nem tudom, hogy nálatok volt-e a szülésnél valami komplikáció, ha igen, akkor kérdezz rá szerintem a dokinál, mert nem biztos, hogy a szemésznek ez egyáltalán eszébe jut. De nem gondolnám, hogy nektek emiatt lenne, mert gondolom akkor már sokkal hamarabb jelentkezett volna.
Bell jelenseg. Normalis. Ha melle elreved, hangra nem reagal, esetleg rang, akkor nem lenne oke.
A kérdező hozzászólása: A kérdés kiírása után még többször elment jobbra a szeme, úgyhogy a neurológián kötöttünk ki epi gyanúval. Eddig minden negatív, de még továbbra is csinálja Pár nap múlva a kontrollon remélem okosabb leszek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!