Találatok a következő kifejezésre: Két pozitív nem (63 db)

Nemvárt napján és nemvárt utáni napon első vizeletből 3 pozitív teszt. Rá két napra nem első vizeletből két nagyon-nagyon halvány teszt. Elment a baba? (mindegyik teszt másfajta volt)

írjon akinek volt hasonló tapasztalata

Legjobb válasz: Nemvárt napján pozitív: sima clear blue, digitális clear blue, medilab Következõ nap: medi lab de jóval erõsebb lett mint a elõtte való napi Rá két napra: medi preg és x-epil nagyon nagyon halvány pozitív Felszívódhatott a baba?

A kérdező hozzászólása: Nemvárt napján pozitív: sima clear blue, digitális clear blue, medilab Következõ nap: medi lab de jóval erõsebb lett mint a elõtte való napi Rá két napra: medi preg és x-epil nagyon nagyon halvány pozitív Felszívódhatott a baba?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, várok még tapasztalatokat....
Nem tudod lefotózni a teszteket?
ez egy jó ötlet! állítsd be a telódon hogy negatívként készítsen képet és azon lehet látni, ha két csíkos...
A facelle is ki kell, h mutassa, nekem két nap késésnél erõs pozitív volt napközbeni pisibõl.Kitartás, ott lesz.22hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást. Sajnos fotót nem tudok csinálni mert csak telefonnal tudnék, de olyan homályos, hogy azon semmit nem látni. Jaj nagyon izgulok, hogy mi lesz:(
Mi lett a mai teszttel?
Mi a helyzet? :)
Nem fogjuk megtudni... :(
A kérdező hozzászólása: itt vagyok sziasztok, csak anyukáméknál voltunk, most értünk haza. sajnos nincs baba, tesztjeim olyan halványak, hogy szinte negatívak. hívtam a dokit, azt mondta, hogy 1 héten belül meg fog jönni, elmegy magától. úgyhogy most várom a mensit...
:(
A doki telefonból megállapította? Hm... Sajnálom az esetet, de én még azért szurkolok Neked!
Akkor azert halvany mert sokadik pisibol van..:D ne aggodj!:) Holnap csinalj egy clearblue tesztet reggeli elso pisibol!(probalj meg ejszaka nem inni) Es amugy jokat irtak elottem, a hcg nem megy ki egy-ket nap alatt..Nekem veteles (eros, gorcsos verzes) utan 2 hetig volt pozitiv tesztem. mostani terhessegemnel en 2-3 naponta teszteltem es volt hogy az elso pisi utan is csinaltam egyet delutan(tesztelgettem..:) ) es az nem volt olyan eros mint a reggeli, csak halvany..:)
biztos hogy nem! holnap reggeli elsõbõl.
A kérdező hozzászólása: Azért csináltam ma újra medi labbal mert ugyanaz a fajta teszten akartam látni, hogy erõsödik vagy sem. De lehet nem délelõtti sokadik pisibõl kellett volna...
a hcg hormon akkor is kimutatható volna... nekem 3 negatív tesztem van nem elsõ vizeletbõl és 1 pozitív elsõ vizeletbõl nem várt után 1 héttel mind. szerintem még nincs "annyi" hormon... Vársz egy pár napot és megismétled biztos nem gyengül a csíkod hanem erõsödik :)
nem, egyszerûen másféle tesztekkel más erõsségû csík jöhet ki. ugyanolyannal kellett volna tesztelned.
A kérdező hozzászólása: most elõttem egy ugyanolyan medi labot mint két nappal ezelõtt és nincs csík (jobban mondva ha akarom látom, ha akarom nem):( Akkor ennyi volt? Ilyenkor mit kell csinálni? Várni, hogy megjöjjön vagy dokihoz menni? De õ ilyenkor még nem is lát semmit mert elvileg 4 hetes vagyok nem?
Medi-lab teszttel nekem is volt egy rossz élményem, 1 hét késés után is csak nagyon-nagyon halvány tesztet mutatott (2 dbos volt és miértne alapon elhasználtam a másikat is), mikor ugyanez a fajta teszt négy nappal elõtte nagyon erõs volt. Pár napra rá mentem el orvoshoz, és ott volt a baba. Szóval a tesztekben annyira nem szabad megbízni.
Szerintem ne aggódj! Én is nemvárt után 1 nappal két erõs pozit teszteltem (egyiket reggelibõl, egyiket délután), másnap "csak úgy" teszteltem egy újat, az meg nagyon halvány lett. Bár (hál Istennek!) nem volt soha vetélésem, de ha jól gondolom, az vérzéssel jár.
ez mindenképp 5 pozitív és 1 negatív/nem értékelhetõ teszt... Ne izgulj ott lesz az a baba. :) Ha felszívódik is kutatható a hcg még. Nõvéremnek egészségügyi ab. után 1 hónappal is pozitív tesztje volt, halványka de pozitív...
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom:( reggeli elsõbõl csinálok még 2 tesztem van még itthon, egy medi lab és egy facelle. Ha azok is negák vagy alig látható halványak, akkor ennyi volt szerintem, biokémiai terhesség lehetett:( Pedig úgy vártam ezt a babát már beleéltem magam...
A kérdező hozzászólása: 7-es válaszoló! Igen, ez a félelmem, hogy felszívódott, de azért még kimutatható valamennyi hcg a vizeletbõl:(
kimutatható
Semmiképp ne izgulj vegyél egy clearblue tesztet és holnap elsõ vizeletbõl csináld meg :) tuti erõs pozitív lesz :)
Ha erõsen látszott akkor rá két napra nem halványul el teljesen szerintem. Kémiai terhesség nem csinál jól látható erõs tesztet hanem annak ez a lényege hogy eleve nagyon halvány épp hogy sejthetõ csík és onnan nem erõsödik. A medi lab szerintem is egy kalap...az. De te tudod. Majd kiderül úgyis pár napon belül az igazság, szerintem amúgy csak türelmetlen vagy. Nem várt napján csináltál volna egy tesztet az pozi és mondjuk még 2-3 nap múlva megint egyet de nem délután meg délelõtt hanem rendesen ugyanazzal a teszttel reggeli pisibõl akkor most nem aggódhatnál :(
A kérdező hozzászólása: Igen, telefonban mondta. Azt mondta, hogy ha 1-2 héten belül nem jön meg, menjek el hozzá. Most írtam ki errõl egy külön kérdést, nem tudom meddig várjak, hogy megjöjjön, semmit nem érzek. Jó lenne már túllenni rajta...

Két pozitív teszt után ugy néz ki mintha mégis meg akarna jönni a havim, olyan barnás színü, de még nem véres. Miért van ez? Mégsem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Van, hogy terhesség alatt is fellép minimális barnázás a hormonok hatására. De az is lehet, hogy a kicsi nem maradt meg. Egyelõre várjál. Pozitívat nem szokott hazudni a teszt, szerintem babás vagy. Kis barnázás miatt ne ijedj meg. De ha erõsen véreznél, akkor keress fel egy dokit!

Van, hogy terhesség alatt is fellép minimális barnázás a hormonok hatására. De az is lehet, hogy a kicsi nem maradt meg. Egyelõre várjál. Pozitívat nem szokott hazudni a teszt, szerintem babás vagy. Kis barnázás miatt ne ijedj meg. De ha erõsen véreznél, akkor keress fel egy dokit!
Lehet barnázni terhesség elején, nekem is elõfordult 12hétig de csak minimális mennyiségben, ha nagyobb a menyiségben fordul elõ akkor sajna valõszinü a vetélés lehetõsége.Beszélj a dokidal ha van!
Semmilyen barna vagy piros vagy rózsaszín nem normális terhesség alatt. Mindenképp menj dokihoz mihamarabb, mert ha csak progeszteronhiány, annyira egyszerûen pótolható, pedig hányaknak okozott már ez szomorúságot... Drukkolok, hogy ne legyen gond, de tényleg doki! Vannak kitartóbb babák, de vannak, akiknek segítség kell. Úgyhogy, Mami, doki! :-)
A kérdező hozzászólása: Hát sajna 1 hét kórházi fekvés lett a vége, de már minden oké és már 13, 5 mm a kis drágánk!
utolsó vagyok. gratulálok! nagyon szorítottam!

3 Hete késik a menstruációm múlthéten vettem két tesztet (nem reggeli vizelettel csináltam) negativ lett. Tegnap vettem megint és az már pozitiv volt. Mitcsináljak? Péntekre van időpontom, a gondozóba. Várjak vagy vegyek még egy tesztet?

Ha valóban kisbabám lesz akkor számitásaim szerint kb 5 hetes és 4 napos babás lehetek. Valakinél volt hasonló?

Legjobb válasz: Nem voltak stabilak a ciklusaid. A terhességet a mensi elsõ napjától számolják, de mivel ilyen késõn lett pozitív valszeg késõbb volt ovud.

Nem voltak stabilak a ciklusaid. A terhességet a mensi elsõ napjától számolják, de mivel ilyen késõn lett pozitív valszeg késõbb volt ovud.
A kérdező hozzászólása: de teljesen normális volt a ciklusom idáig!
Akkor nagyon furcsa, hogy ilyen késõn lett pozitív a teszt. Majd írd meg mit mondott a doki.
persze, vegyél még egy tesztet... :)
A kérdező hozzászólása: Vettem. Az is pozitiv. Most ilyen fele fele arány alakult ki 2 poz és kettõ neg. ilyenkor mi a helyzet?
Mivel az elsõt nem reggeli vizeletbõl csináltad, abban kisebb volt a HCG koncentráció, ez normális. Ha azóta van két pozitív teszted, akkor minden bizonnyal terhes vagy! :-)
Azért 3 hetes késésnél már 7 hetes körül kell lenned, ha normál 28 napos ciklust számolunk. Ha mész orvoshoz már szívhangot is látnia kellene, ha esetleg mégsem akkor késõbb volt ovu és késõbb volt a nemvárt idõpontja is.
A kérdező hozzászólása: 2mm petezsák látható az Ultrahangon. 10 nap mulva kontroll. :) )

Két különböző márkájú lh ovulációs tesztet csináltam, az egyik negatív a másik pozitív Nem értem hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Az egyik érzékenyebb. Még az is lehet, hogy mindkettõ negatív, mert csak akkor pozitív, ha legalább olyan erõs, vagy erõsebb a teszt-, mint a kontroll-csík.

Az egyik érzékenyebb. Még az is lehet, hogy mindkettõ negatív, mert csak akkor pozitív, ha legalább olyan erõs, vagy erõsebb a teszt-, mint a kontroll-csík.
Nem ha felfáztál. De ha van valami gombás fertõzésed akkor igen.
Fertõzésre. Valószínû valamilyen húgyúti gyulladásod van. Cukorbetegségre akkor utalna ha cukor is lenne benne.
A kérdező hozzászólása: ah, remek...megyeke ste a házidokihoz, remélem továbbít urológiára...:S páromat kell ez esetben kezelni??
A kérdező hozzászólása: elvileg felfaztam es felment a vesemre...de nem tudom mert van egy kis huvelyi viszketesem is de egyenlore beveszem a 20 db antibiotikumomat :(

Nőgyógyászhoz készülök, mert két éve nem sikerül teherbe esnem. Mik az első vizsgálatok, mire számíthatok? Van már egy gyerekem. Használtam LH tesztet, egyértelmű pozitív eredményeim voltak, baba mégsem lett.

Legjobb válasz: Én is itt tartok , nekem is van már gyermekem , de most nem tudok teherbe esni, nekem is pozitivak az LH tesztjeim. Várom veled eggyütt a válaszokat !

Én is itt tartok , nekem is van már gyermekem , de most nem tudok teherbe esni, nekem is pozitivak az LH tesztjeim. Várom veled eggyütt a válaszokat !
Azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen...Nekem is van egy 7 éves gyerkõcöm, de a tesó nem akar jönni. Lh tesztem nekem is pozi. Sok sikert Nektek!! :)
Nekem is pozitív volt az LH teszt, de az orvos megállapította, hogy kevés a progeszteronom. Tehát lehet, hogy ez a baj. Nekem, igaz még nincs gyermekem, elõször megvizsgált, rákszûrés, UH, és elküldött vérvételre. A ciklus meghatározott napjain kell menni, az elején meg a végén. Van, aki a közepén is, de én csak kétszer mentem. Ha megvan a hormonlelet, irány vissza az orvos. Érdemes elmenni, én teherbe estem 4 hónappal azután, hogy elõször felkerestem az orvosom sikertelenség miatt :)

Két pozitív teszt nem hazudhat?

Sziasztok, jelezni szerteném nektek a jó hírt(én vagyok az aki a -"(MI lehet velem kérdést tette fel)", tegnap teszteltem pozitívat de nem akartam elhinni , mert annyira halvány csíkocska volt csak, alig lehetett látni, barátnom megnyugtatott, hogy !nyugi, ott a csík" de bennem még mindíg kételyek voltak ezért ma is csináltam egyet POZITíV lett, egyértelmuen ott a második csík....Boldog vagyok, félek egy picit , két teszt nem hazudhat, ugye??Megszeretném koszonni , hogy tartottátok bennem a lelket,mellettem álltatok amikor ezeregy kérdés forgott a fejemben, koszonom!!!!!

Legjobb válasz: NYUGODJ MEG, NEM HAZUDIK, KERESD FEL AZ ORVOSODAT, POZITÍV, BABÁT VÁRSZ!!!!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ BABVÁRÁST KÍVÁNOK!

NYUGODJ MEG, NEM HAZUDIK, KERESD FEL AZ ORVOSODAT, POZITÍV, BABÁT VÁRSZ!!!!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ BABVÁRÁST KÍVÁNOK!
A kérdező hozzászólása: Szia, még nem újságoltam el a jó hírt, hidd el nehéz magamban tartani, várok míg az orvos igazolja....
A kérdező hozzászólása: Szia, koszonom, nem még nem ujságoltaltam, habár nagyon nehéz magamban tartani, várok míg az orvos igazolja...
Szia! De jo neked! Gratulàlok!! Pàrodnak màr ùjsàgoltad? Mit szolt, hogy reagàlt? Gondolom az mèg 1 dupla orom h a parodnak oromet szerezhetsz..:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szépen, aranyosak vagytok, mikor menjek nogyógyihoz, most , hogy utánna számoltam 5-hetes vagyok??!!!
Szia! Gratulálok a babához! Én tegnap voltam 5 hetes, de még most is nehezen hiszem el ( 2 pozitív teszt után). Orvoshoz csak jövõ héten megyek. Te voltál már? Boldog babavárást!
Gratula a pocaklakóhoz!
Gratula! Én is a hitetlenkedõ kategóriába tartoztam mikor megláttam a magam két csikocskáját, és halvány volt, még csináltam 2.at és 3.at is!! ;))) Ne félj és ne rettegj! És légy boldog kismama mint én.. :) 22 hetes kismama
Szia! Gratulálok és sok boldogságot kivánok Nektek! Azért irj nekünk mi van Veletek. :-) Puszi! Még nem kismami.
nem hazudhat. nyugofj meg, terhes vagy. mostmár vigyázz magadra és a babára. GRATULA! Üdv. és minden jót. 24 hetes kismama
Nem bizony! A halvány csík, is csík, pláne kétszer! Nagyon sok boldogságot a picihez!:D 21 hetes kismami
gartulálok:) nagyon örülök h boldog vagy:) komolyan!!!!!szoritunk hogy innentõl minden rendben menjen:) 6 hetes kismami
Gratulalok a babahoz!!!!!! En 5 hetesen mentem orvoshoz elszor, de akkor meg csak a petezsakot latta, engem visszarendelt, szerintem 1-2 het mulva menj, mert akkor mar a szivecskejet is fogod latni, hallani. Boldog babavarast kivanok 10 hetes kismama

A menstruaciom elödt harom nappal pecsetelö veres barnas valami jön tölem nem sok. Volt ket pozitiv tesztem, es a dokim is nagyon biztatott! Miert van ez?

Ma a reggeli vizeletböl csinaltam meg eggy tesztet,de ez mar negativ lett! Mikor termel a szervezet hcg-et? csak beagyazodaskor vagy mar a megtermekenyitesnel is? Lehetseges hogy meg csak most agyazodik be? Vagy mar semmi remenyem nincs?

Legjobb válasz: Elõször is: volt rendes mensi? Ha nem akkor lehet, hogy csak a teszt nem volt jó. Én is teszteltem olyannal, ami mutatott babát, és olyannal is, ami nem. Lehet, nem elég érzékeny. A hcg úgy tudom, a beágyazódástól termelõdik, a sárgatestben. Nem kell aggódni, a tesztek nem mindig jók. És ha van picike, neki sem használ az idegeskedés! :-) Fel a fejjel. Én is egy reménykedõ anyukajelölt vagyok. :-)

Elõször is: volt rendes mensi? Ha nem akkor lehet, hogy csak a teszt nem volt jó. Én is teszteltem olyannal, ami mutatott babát, és olyannal is, ami nem. Lehet, nem elég érzékeny. A hcg úgy tudom, a beágyazódástól termelõdik, a sárgatestben. Nem kell aggódni, a tesztek nem mindig jók. És ha van picike, neki sem használ az idegeskedés! :-) Fel a fejjel. Én is egy reménykedõ anyukajelölt vagyok. :-)
A kérdező hozzászólása: A mult havim igy zajlott le: 20-an Keves barna folyas, 21-en vereztem de estere mar semmi nem volt. Majd vissza tert a barnazasom es tartott 4-napig! Ja es a masodik closty kuran vagyok tul.A dokim azt mondta hogy nagyon szepen megvan vastagodva a mehnyalka. Ezert remenykedtem nagyon!!! En mar semmit nemertek!!!
Mégegyszer mondom: NYUGI!!!! :-) Ez nem használ egyikõtöknek sem. Ha a doki azt mondta, akkor úgy van. Nekem több vérzésem volt, mint neked, mégis bízom benne, hogy a kiskrapek minket választott, és úgy dönt megszületik! Légy vidám, és ha mésem baba, akkor sem szabad csüggedni. Te szivesen ágyazódnál be olyan helyen, ahol tiszta stresszes minden? :-) Semmi baj nem lesz.

Két hete nem jött meg, szédülök és fájnak a melleim lett egy pozitív tesztem de az orvos nem látott egy hete semmit. Lehet baba?

Legjobb válasz: Lehet, hogy még neki sem volt látható. Nem hívott vissza egy késõbbi idõpontra a doki? Szerintem egy kicsit késõbb vissza kellene nézned hozzá, ha nem jön meg. Esetleg csinálj még egy tesztet, mielõtt visszamennél hozzá. Szorítok neked.

Lehet, hogy még neki sem volt látható. Nem hívott vissza egy késõbbi idõpontra a doki? Szerintem egy kicsit késõbb vissza kellene nézned hozzá, ha nem jön meg. Esetleg csinálj még egy tesztet, mielõtt visszamennél hozzá. Szorítok neked.
Mert vak volt. :-) Bizos ott van az a kis rakoncátlan, menj el másik orvoshoz!
Szia. szerintem is baba van a dologban. csinálj még eggy tesztet.Ha pozitív, ami biztos, menj issza a dokidhoz, vagy válassz egy másik orvost, akihez járni fogsz. 38hetes kismama.
Menj el ujra hozzá.Biztos még nem látta a babot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!