Találatok a következő kifejezésre: Két pici 2 hónapos (6 db)

Milyen sportkocsit vegyek a két pici 2 év alatti gyerekemhez? Van hogy egy kocsiban is tolom őket.2 éves és 7 hónaposak

Legjobb válasz: http://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi/iker_es_testver_.. http://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi/iker_es_testver_.. Anyagiakat nem írtál,szerintem ezek jól,bár nem ikreim vannak:)

A kérdező hozzászólása: Szia! Lehet, hogy félreérthetõen írtam, a gyerkõcök közül az egyik most lesz 2 éves, a másik pedig most volt 7 hónapos. Tesókocsit nem igazán használunk, egy kocsiba próbáltam eddig betenni õket. :-)
Igen, biztos bárányhimlõs lesz õ is.
3 hónapos volt a pici, amikor elkapta. Volt össz-vissz 3 db pötty rajta. Se láz, se nyugtalanság. Ilyenkor megkapják az anyatejbõl az ellenanyagot, és könnyebben átvészelik.
Iker unokáim 3 hónaposan kapták el a bátyjuktól, enyhe lefolyású volt. Arra figyelj, hogy ne kapirgassa a sebet, mert megmaradhat a helye.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a válaszokat.Pár pötty van rajta a fején arcán és a lábszárán láza nincs éjszaka egy kicsit nyüzsgõsebb volt. A nõvére rosszul viseli lázas és nagyon pöttyös ráadásul nagyon fáj a torka alig bír nyelni
Bár csak a saját és a hugom példáját tudom leírni, de remélem segít egy kicsit. 5 éves voltam amikor a hugom megszületett, az oviban szóltak, hogy járvány van, jobb lenne, ha nem vinnének egy pár hétig a pici miatt.íHa jól emlékszem 1 hónapig otthon voltam. Már senki nem volt beteg szóltak anyunak. Elkezdtem oviba járni, 1, 5 hét múlva bárányhimlõs lettem, 2 gyerek volt még akiben csak lappangott még, így nem tudták az óvónõk. A lényeg, hogy én is elkaptam és a 6 hetes hugom is. Semmi baja nem lett tõle, kesztyût kapott a kivakarózások miatt. Anyu szerint õ jobban viselte, mint én.

2 hónapos pici fiamat holnap kell vinni oltásra. Nagyon izgulok, hogy hogy fogja viselni ( na meg én is ). Annyira sajnálom szegényt, hogy megszúrják a két kis combját. Mennyire lehet fájdalmas a csecsemőnek?

Legjobb válasz: A születéshez képest sokkal kevésbé fáj...szerintem! Én elsírtam magam ott helyben :-( meg hazafelé menet végig bõgicséltem. Azóta hívom magunkkal apucit is! Bár következõ alkalommal amíg apu a gyógyszertárban vette a rotaoltást, addig beadták neki a kötelezõt...egyedül voltam, és le tudtam küzdeni a sírást.

A születéshez képest sokkal kevésbé fáj...szerintem! Én elsírtam magam ott helyben :-( meg hazafelé menet végig bõgicséltem. Azóta hívom magunkkal apucit is! Bár következõ alkalommal amíg apu a gyógyszertárban vette a rotaoltást, addig beadták neki a kötelezõt...egyedül voltam, és le tudtam küzdeni a sírást.
Másfél éves elmúlt a kislányunk, de oltásra én bizony mindig apával együtt megyek. Még picike a babád, így nem fog túl sokáig emlékezni a kellemetlen élményre, rosszabb lesz, amikor már nagyobbacska lesz, és ha beléptek a rendelõbe, vagy ránéz a gyerekorvos, máris elkezd sírni. Legyél magabiztos, amennyire csak tudsz, hogy érezze, nálad biztonságban van.
Én is sokszor a sírás szélén álltam. De vigasztaljon a mi példánk. 2 hónaposan a lányom (ugyanúgy mint a kisfiatok) 2 oltást kapott. (Kötelezõ+prevenar)A prevenart észre sem vette, egy hangja nem volt. :) A kötelezõnél sírt egy kicsit, de fél perc múlva megnyugodott. Valamennyire biztos fáj, de hamar el is felejtik. Én szuri után mindig beborogattam neki a helyét, javasolják is. :) Meg azt is mondták, hogy éjszakára adjunk neki egy fél kúpot, és semmi baj nem lesz. Erre rákérdezhetsz, ha gondolod.
A kérdező hozzászólása: Huh, köszönöm....Biztos az a baj, hogy én magam is rettegek a tûnek még a látványától is..már elõre tiszta stresszben vagyok, hogy mi lesz. Szegény hasfájós és már eddig is nagyon sokat szenvedett, ezért is sajnálom szegényt annyira.
Én is totál kivoltam mindig mikor mentünk. Ma kapta az utolsót egy darabig, a 18 hónaposat. Hát én azt mondom, hogy mikor 2 hónapos volt, akkor jobb volt az oltás...így is-úgy is rossz és fáj nekik, de mikor fiam pici volt nem ordított úgy mit 1 éves korától. Ma is alig tudták lemérni, állt a mérlegen, az asszisztens ott állt mellett, hogy le ne essen, nekem meg távolabb kellett mennem, mert különben odaugrott volna hozzám, így is végig nyújtotta felém a kezét úgy sírt...áá...szörnyû volt, már tegnap óta görcs volt a gyomromban a mai nap miatt, de túlestünk rajta:) Szóval nyugi, ez még csak az eleje...:)


A kispesti uszoda alkalmas arra, hogy két picivel (egy 9 hónapossal és egy 2, 5 éves kisgyerekkel) elmenjünk pancsizni?

Legjobb válasz: én úgy tudom van valami tanuló uszoda. Anyukám tanítónõ és oda viszi a Wekerlére a gyerekeket.

én úgy tudom van valami tanuló uszoda. Anyukám tanítónõ és oda viszi a Wekerlére a gyerekeket.
Van egy kismedence, ami kb. 32 fokos, ha jól emlékszem. A víz mélysége mélyül, de a legmélyebb részen is úgy 1 m körül van, viszont általában napközben csoportok használják úszástanulás céljára. Majdnem mindig foglalt. A nagy persze nagyon hideg, a kicsi miatt szóba sem jön. Én mindenképp odatelefonálnék a helyedben, hogy mikor van esély, arra hogy szabad.

Két pici (kb 2 hónapos) cicámnak, nagyon be van gyulladva a szeme, mivel kezelhetném?

Mindkett?nek csak az egyik szeme van begyulladva, és állandóan könnyeznek. Sajnos holnap elutazom 2 hónapra és húgom gondoskodna róluk, és kellene valami gyógymód, amit?l hamar rendbe jönnek. Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: fozzél kamilla teát és vatával mosogasd neki nekem mindig ez vállt be.

fozzél kamilla teát és vatával mosogasd neki nekem mindig ez vállt be.
A kérdező hozzászólása: Nem használt.
Szia! Pár napig nem elég mosogatni nekik, ehhez több hét kell, mire meggyógyul a szemük. Nekem is most volt 5 kiscicám, mindegyiknek be volt gyulladva a szeme. Születésüktõl kezdve kb. másfél hónapos korukig mostam ki a szemüket naponta háromszor és rendbe hozta nekik. Most 10 hetesek:D:D A kamillás kezelést hosszútávon kell alkalmazni, pár nap viszont nem elég hozzá. Hidd el, rende hozza õket:) :)
A kérdező hozzászólása: Elhiszem, csak sajnos én nem leszek itthon. Húgom pedig lusta lesz hozzá.
Hát, én az elõttem írókkal ellentétben nem vagyok benne biztos, hogy csak a kamilla be fog válni. Az én cicámnak is begyulladt a szeme 2 hónapos kora körül, több szemcseppet kipróbáltunk, de végül még injekcióban adott antibiotikumra is szükség volt, hogy rendbe jöjjön. Próbálj hatni a hugodra, vagy bízd rá amíg nem vagy itthon másra, mert könnyen rámehet a szeme.
Én az utcán találtam egyszer egy fiatal cicust, neki is be volt gyulladva a szeme, de mi a házi gyógymódokat félretéve inkább orvoshoz fordultunk és egy hét alatt rendbejött. :) Persze most, hogy elutazol, vagy a hugodat veszed rá, hogy járjon vele orvoshoz kezelésekre, vagy kezeltesse kamillával. Hogyha lusta lesz hozzá, akkor inkább bízd olyanra, akinek van ideje és kedveli a macskákat. :) Fontos, hogy kapjanak megfelelõ ellátást a két hónap alatt, mert komolyabbra is fordulhat a betegség! Sok szerencsét! :)
Az én cicámnak gennyes is volt a szeme, meg mikor reggelente felébredt könnyes volt. Én Brulamicin szemcseppet adtam de, és bevállt.. de szerintem patikában megkérdezheted.. Gyógyulást a cicádnak!

Mit csináljak vele? Van egy 2 és fél éves "nagy" fiam és egy két hónapos pici, amióta hazahoztuk a picit a kórházból egyre kezelhetetlenebb.

Nem fogad szót, hisztizik, kiabál követel?zik. Pedig igyekszem vele is ugyanannyi id?t tölteni mint a kicsivel. Hasonló tapasztalatok? Segítsertek!

Legjobb válasz: Szia! Valószínû nagyon féltékeny. Amikor én kicsi voltam alig vártam a tesóm születését, imádtam, mindaddig amíg meg nem tanult járni. Na utána veszekedés, féltékenykedés stb. Hidd el elmúlik, a fõ, hogy ne lássa azt, hogy bármivel különb nála a kicsi. Persze én tudom, hogy te nem kivételezel, de gyermekszemmel más. Talán ha jönnek babalátogatóba, azt is rossz szemmel nézheti és hasonlók, hogy mindenki a picit bámulja, õ senkit sem érdekel. Nem kell aggódnod, ha megszokja, hogy ott van, akkor ez el fog múlni :)

Szia! Valószínû nagyon féltékeny. Amikor én kicsi voltam alig vártam a tesóm születését, imádtam, mindaddig amíg meg nem tanult járni. Na utána veszekedés, féltékenykedés stb. Hidd el elmúlik, a fõ, hogy ne lássa azt, hogy bármivel különb nála a kicsi. Persze én tudom, hogy te nem kivételezel, de gyermekszemmel más. Talán ha jönnek babalátogatóba, azt is rossz szemmel nézheti és hasonlók, hogy mindenki a picit bámulja, õ senkit sem érdekel. Nem kell aggódnod, ha megszokja, hogy ott van, akkor ez el fog múlni :)
Hát nem egyszerû...de ne add fel! Próbálj meg valamilyen "feladatot" adni neki amikor a babával vagy, pl.Segítsen etetni, ha õ is fogja az üveget az neki "fontos feladat"!Fürdessetek együtt, fogja a krémet tisztába tevésnél stb...Nálunk bejött hogy "fontoskodott" a fiam! Sok szerencsét!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!