Találatok a következő kifejezésre: Két nappal ovuláció (16 db)

Nincs kizárva, spontán peteérés bekövetkezhet pl orgazmus hatására is.
Szia! A kérdésbõl nem egészen érthetõ, hogy az ovuláció napján tudtatok-e, vagy sem... De az elõtte/utána való szeretkezés is lehet eredményes.:) (Én a párommal a peteérésem elõtt/közben/után minden nap együtt voltam, úgyhogy nem udom, mikor fogant a baba) Viszont a menstruációt meg kell várnod, hogy megjön-e! Addig semmi biztosat nem tudhatsz! üdv. 12 hetes kismama
Lehetsz terhes, mert a spermiumok kb. 3-5 napig is életben tudnak maradni, ha jól tudom.

Ovuláció után két nappal visszaeshet 2 tized fokot a hõ? Vagy lehet nem is volt még ovulációm? Görbe lenn.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: nekem egyértelmûnek tûnik hogy 25-én kezdõdött a peteérés. A visszaeséssel nem kell foglalkozni, nekem is volt hogy kicsit cikk-cakkosra sikerült a ciklus 2. fele.

nekem egyértelmûnek tûnik hogy 25-én kezdõdött a peteérés. A visszaeséssel nem kell foglalkozni, nekem is volt hogy kicsit cikk-cakkosra sikerült a ciklus 2. fele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Neked van már babád? Ilyen "cik-cakkos" görbével sikerült teherbe esni?
még nincs csak pocaklakóm :) igen, nekem 40 napos ciklusaim voltak, hogy 30 napra jött meg hol 50 napra, úgyhogy én augusztusban neki álltam hõmérõzni. Szeptember végén jött meg utoljára:) Igaz a cikk cakkos hónap pont elõtte volt, de szerintem lényegtelen a cikk cakk a lényeg hogy legyen peteérésed, és akkor legyetek együtt. a te esetedben 25, 27, 29 és 31.-én én ezerrel próbálkoznék vagy akár mindennap :) Nekem a peteérés elsõnapjától számított 7. napon fogant, valószínû a hosszabb ciklusok és ezáltal a hosszabb peteérés miatt.
A kérdező hozzászólása: Ez igen! Azért gratulálok! :) Ma még együtt tudunk lenni, utána meg lehet már csak hétvégén, sajnos a munka mindig közbe szól... Azért reménykedek, hogy most sikerrel járunk. Eddig nem igazán tudtunk középidõben együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, hogy megint kérdezek, de tegnap óta ezen gondolkodom... Nem úgy van elvileg, hogy tüszõrepedéskor szabadul ki a pete és onnantól max. 24 óráig termékenyíthetõ meg? Csak azért kérdezem, mert azt írtad ovulációtól számítva a 7.-ik napon fogant meg neked. Ez hogy lehetséges? És honnan tudod mikor fogant? Nem igazán értem ezeket... :) Elõre is köszönöm a választ! (Egyébként ma reggel már 36, 9 volt a hõm.)

Pozitív ovuteszt után mikor következik be az ovuláció? Pozi teszt után két nappal reggel voltunk együtt, sikerülhet így?

Esetleg tapasztalat akit látott doki ultrahangon, hogy mikor volt ovu?

Legjobb válasz: Másnap! Szóval jó lett volna akkor együtt lenni,mert utána egy nappal már kisebb az esély!

Másnap! Szóval jó lett volna akkor együtt lenni, mert utána egy nappal már kisebb az esély!
Pozitív teszt elõtt 1-2 nappal és a pozi napon jó, ha együtt vagytok. 2 napra a pozi után már nagyon kevés az esély.
Nekem pl úgy lett, hogy reggel együtt voltunk majd este pozi lett a teszt. Elvileg egyébként a pozi teszt utáni reggelen van ovu ami 12-24 óráig életképes. Tehát valóban egy kicsit elkéstetek de persze sikerülhetett azért így is!

Egy hete volt ovulációm és két napja nagyon erős krémes folyásom van, mitől lehet?

Nem túlzok, olyan mint a testápoló, sosem volt még nekem ilyen.. Lehet ez a beágyazódás esetleg?

Legjobb válasz: Én ugyanilyen cipõben járok! csütörtök óta krémes folyásom van, de nagy mennyiségben. 7 napom van a nem vártig. Nem tudom hová tenni, mert nekem ilyen még sosem volt. Szerintem nem gombás fertõzés, mert akkor büdös lenne és túrószerû darabkás, az enyém pedig teljesen krémes és szagtalan. Remélem, hogy a terhesség miatti hormonváltozások váltották ki!

Én ugyanilyen cipõben járok! csütörtök óta krémes folyásom van, de nagy mennyiségben. 7 napom van a nem vártig. Nem tudom hová tenni, mert nekem ilyen még sosem volt. Szerintem nem gombás fertõzés, mert akkor büdös lenne és túrószerû darabkás, az enyém pedig teljesen krémes és szagtalan. Remélem, hogy a terhesség miatti hormonváltozások váltották ki!
Hogy vagy? Változott a fehér folyás? Egyéb tünetek? Nekem egyre magasabb a hõm! már 36, 9! Remélem, nem fog leesni jövõ héten :(

Két nappal az ovuláció ellőtt gyomorrontásom lett, lázam is volt, miközben már terveztük a babát. Káros ilyenkor ez nagyon?

Legjobb válasz: Lazas lettem probalkozos idoszakban, nem tudom, hogy akkor mar megfogant a Babank vagy meg csak keszulodoben volt, de az eredmeny 14 hetesen terhesseg megszakitas... Nem fejlodott nyaka, se testileg se ertelmileg nem lett volna egeszseges! Az orvos es a genetikus is azt mondta, hogy a laz okoz "retardalt" fejlodest... Ahogy ok mondjak... Ne haragudj, hogy rossz peldaval szolgalok!

Lazas lettem probalkozos idoszakban, nem tudom, hogy akkor mar megfogant a Babank vagy meg csak keszulodoben volt, de az eredmeny 14 hetesen terhesseg megszakitas... Nem fejlodott nyaka, se testileg se ertelmileg nem lett volna egeszseges! Az orvos es a genetikus is azt mondta, hogy a laz okoz "retardalt" fejlodest... Ahogy ok mondjak... Ne haragudj, hogy rossz peldaval szolgalok!
A kérdező hozzászólása: jézusom.hát kb egy fél órán át voltam lázas aztán lement.vtg ugye gyógyszert is ittam.vajon mi lesz
A kérdező hozzászólása: valaki irjon már egy pici jót is
Bizzunk a legjobban! Ha gyorsan lement a lazad az jo! A tartos laz okoz gondot! Megegyszer bocsanat! Azert annyira ne sokkolj ra! Ha ovu utan mar nem volt magas lazad akkor biztos minden oke!!!
nekem kétszer volt hasmenõs-lázas izém, egyszer a 12. hét elõtt, egyszer meg vmikor a 30 körül, semmi baj, konzultáltam a dokimmal is, bevettem Panadolt - csak paracetamolost lehet szedni ilyenkor - két nap alatt rendbe jöttem, babám pedig egészséges :) Szerintem semmi baj sincs, fõleg hogy még nem is volt ovulációd sem. A terhesség alatt is lehetsz beteg, akkor kell aggódni
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.igen még ovum nem volt szerintem mert agusztus 1 volt az utolsó menstruáció elsõ napja akkor még nem igaz. csak már próbálkoztunk.

Ovuláció előtt két nappal létezik, hogy 36.9 a hő?

Vagy a ciklus rosszul lőtte beb a napot,és már túl lennék rajta,előtte két nap 36.5 volt,ma reggel 36.9.

Legjobb válasz: Ha igy marad holnap,holnapután is akkor megvolt az ovud már.

Ha igy marad holnap, holnapután is akkor megvolt az ovud már.
Egyetértek az elsõ válaszolóval. Esetleg be tudod rakni a hõgörbédet?
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom berakni, nekem ez az elsõ méregetõs hónapom, hát nem tudom mire alakul. http://www.ciklus.hu/?p=6
A kérdező hozzászólása: Az elsõ link nem jó bocsi, remélem most jó lesz :) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d1a032963fe484824bfea7..
Ha fentmarad, akkor 24.-en megvolt, szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Akkor remélem fent marad a hõm, mert akkor jókor voltunk együtt ugye?

Két napja volt ovulációm, mára gombás fertőzés tünetei jelentkeztek. Pevaryl-t adott rá a gyógyszerész. Lehet ilyenkor baba, vagy elmarad az esetleges megtermékenyülés?

Elvileg ez nem szívódik fel, tehát terhesség alatt használható, de itt még a beágyazódás is odébb van. Van valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kell félned, így is össze jöhetett a baba. Nincs tapasztalatom, de a dokimnál rákérdeztem én is mert nekem nagyon sokszor volt gombás fertõzésem. A baba pont akkor jött mikor épen 2-3 hónapig nem volt fertõzésem, de elsõ próbálkozásra jött is a baba, így nem került végül sor arra hogy fertõzés mellett vagy kezelés mellett jöjjön.

Egyáltalán nem kell félned, így is össze jöhetett a baba. Nincs tapasztalatom, de a dokimnál rákérdeztem én is mert nekem nagyon sokszor volt gombás fertõzésem. A baba pont akkor jött mikor épen 2-3 hónapig nem volt fertõzésem, de elsõ próbálkozásra jött is a baba, így nem került végül sor arra hogy fertõzés mellett vagy kezelés mellett jöjjön.
Nekem ovu elõtt jött elõ, nagyon dühös voltam, hogy kimaradnak a havi "próbálkozós" együttlétek, kikezeltem néhány nap alatt, utána felszabadultan szeretkeztünk a baba-projekt nyomása nélkül. Nem tudom hogy, de összejött. Szóval emiatt szerintem ne aggódj! Drukkolok, hogy sikerüljön.

Szerintetek lehet, hogy előbb volt az ovuláció, mint ahogy behúzta? A két nappal ezelőtti hőesésről mi a véleményetek?

Www.Ciklus.hu/images/diagramok/c2d0e6b7ab013fae087508e17c06b

Legjobb válasz: Rosszul linkeltél.

Rosszul linkeltél.
szerintem jó helyre húzta, talán az uccsó 18as még betalálhatott...drukkolok a hõleesés pedig lehet a beágyazódástól is...vagy késõbbi ovuláció
Normális az ovuláció után egy héttel a hõleesés, a hormonváltozásoktól van és 50-50 hogy baba van a dologban, vagyis nem a beágyazódás okozza, csak egybeeshet annak idõpontjával.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkiek!

Ovuláció után két nappal mensi szerű fájdalom mitől lehet?

Tegnap el?tt volt az ovuláció, de ma folyamatosan fáj a hasam. Alapvet?en mensi szer? fájdalom, néha pedig szurkálás. Szerdán és tegnap volt pecsétel? vérzés is az ovuláció miatt. De tegnap nem fájt a hasam. Ma meg eléggé. Szerintetek mi lehet ez?

Legjobb válasz: nekem is szokott ilyen lenni, bár nekem pecsételõ vérzésem sosincs. még nem néztem utána de egyszer valaki azt mondta hogy ezt úgy hívják hogy köztes fájás.

nekem is szokott ilyen lenni, bár nekem pecsételõ vérzésem sosincs. még nem néztem utána de egyszer valaki azt mondta hogy ezt úgy hívják hogy köztes fájás.
A kérdező hozzászólása: Régebben nekem sem volt vérzésem tüszõrepedéskor, sõt nem is éreztem semmit. Májusban volt egy missed-ab mûtétem, azóta érzem csak. Így pontosan tudom, hogy mikor van. De ez most más, mert már szerdán vérzett kicsit, meg fájt is. Tegnap csak egy kicsi vérzés volt, de fájdalom nem. Ma meg alig birok kiegyenesedni, úgy fáj. Szóval azért nem értem, mert csak 1 napig szokott tartani, nem háromig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!