Találatok a következő kifejezésre: Két napja van, de olyan (36 db)

Ma reggel teszteltem de éppen hogy csak látni a 2. csíkot. Még két nap van a nem vártig, a mellbimbóm egy picit érzékenyebb, 3 napja fehér sűrű testápolós folyásom van, bár nem olyan sok de azért van, a hőm 37, 2 volt ma reggel is. Lehet baba?

A tesztem Easy Pregnancy volt.

Legjobb válasz: Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.

Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.
én is így oltam éppen hgoy csak lehetet látni és ott volt a baba mégis úgyhogy szívbõl gratulálok
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Akkor pár nap és újra tesztelek!!!
Hát a vérzés (vörös színû) az azért nem olyan jó jel. :(

Egy éve van nyelvpiercingem és kivettem 4 vagy 5 napra. Visszaraktam de nehezen ment bele. Két napja raktam vissza és azóta nagyon fáj. Most olyan lesz mint amikor csináltattam és még sokáig fájni fog?

Legjobb válasz: Szia! Nekem már 5 éve van nyelvpiercingem, de már két nap után képes hártya nõni, amit újból át kell "szúrnom" a piercing szárával, és hát az képes begyulladni. Vigyázz vele, mert nagyon hamar képes összenõni a lyuk. Ha ki is veszed, legközelebb csak egy-két napra. Nem tudom neked mit tanácsoltak rá mikor szúrták, de a legtöbb helyen fertõtlenítésre glikoseptet, vagy phlogosolt ajánlanak. 15-20 cseppet kell belõle egy pohárba tenni, és öblögetni. Az fertõtleníti a szádat, és meg fog szûnni hamar a gyulladás.

Szia! Nekem már 5 éve van nyelvpiercingem, de már két nap után képes hártya nõni, amit újból át kell "szúrnom" a piercing szárával, és hát az képes begyulladni. Vigyázz vele, mert nagyon hamar képes összenõni a lyuk. Ha ki is veszed, legközelebb csak egy-két napra. Nem tudom neked mit tanácsoltak rá mikor szúrták, de a legtöbb helyen fertõtlenítésre glikoseptet, vagy phlogosolt ajánlanak. 15-20 cseppet kell belõle egy pohárba tenni, és öblögetni. Az fertõtleníti a szádat, és meg fog szûnni hamar a gyulladás.
Bocs, 15-20 cseppet egy fél pohárnyi vízbe tenni.
A kérdező hozzászólása: Akkor most nem kéne tejterméket ennem? Kb 1 órája kezdtem el betadínozni, nekem betadint mondtak annak idején.
Az is jó rá, gondolom, hisz fertõtlenít. Viszont tényleg nem nagyon kéne enni tejterméket, ha nem muszáj...de biztos kibírsz 1-2 napot a biztonság kedvéért! Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.
A kérdező hozzászólása: Akkor te már meghaltál...

Van köztetek olyan, aki sokat szédül? Mitől lehet? Hogy lehet megelőzni/gyógyítani? Először két hete szédültem egy napot, de mostmár két napja szédülök zsinórban. Védőnő csak pislog orvos sem mond semmit.

Bármilyen tapasztalat?

Legjobb válasz: Jó lenne tudni milyen idõs kismama vagy. A terhesség elején sokkal jelemzõbb a szédülés a hormonok miatt stb stb.. Egyébként én is sokat szédelgek és pár napja jobban is mint szoktam de ez a meleg miatt lehet.Olvass utána mennyi minden okozhatja egy terhes nõnél.Pl le esik a vércukor,túlhajtod magad,vérnyomás probléma,stb. Azért a vérnyomásodra figyelj és arra hogy egyél rendesen. Sajnos elég jellemzõ terhességi tünet ne akadj ki azért annyira::)

Jó lenne tudni milyen idõs kismama vagy. A terhesség elején sokkal jelemzõbb a szédülés a hormonok miatt stb stb.. Egyébként én is sokat szédelgek és pár napja jobban is mint szoktam de ez a meleg miatt lehet.Olvass utána mennyi minden okozhatja egy terhes nõnél.Pl le esik a vércukor, túlhajtod magad, vérnyomás probléma, stb. Azért a vérnyomásodra figyelj és arra hogy egyél rendesen. Sajnos elég jellemzõ terhességi tünet ne akadj ki azért annyira::)
Ja és 30 hkm vagyok:)
Én is végig szédóültem mindkét terhességem alatt. Szõlõcukor, hideg levegõ használt nekem. ÉS Graphitus c30 homeós szerbõl 2 golyó gyorsan a szájba, már ha használasz homeopátiát-
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. 26 hetet töltöm ma. :) Terheléses vércukrom jó lett, vérnyomásom állandó, "csak" vizesedek.
Alacsony vérnyomás? Cukor?
teljesen ugyan így vagyok...és énis jangeet szedek 0, 03ast
szerintem ez csak a peteérés.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet peteérés mert mondom kb. 1.5hete jött meg, az még odébb van.én is 0.03at szedek :/ akkor lehet ez csak a gyógyszer hatása??

Duphaston szedése alatt mennyi a valószínűsége annak, hogy teherbe estem? Még a Clostyt nem is kezdtem el szedni. , de olyan érsésem van pár napja mintha megjönne, de semmi. Két napja hagytam abba a Duphastont!

Legjobb válasz: A Duphaston sárgatest, amíg szeded, biztos, hogy nincs peteérés! Meg fog jönni, azt érzed! Nekem az abbahagyás után egyszer 6 nappal, egyszer meg 3 nappal jött meg, de 2 héten belül normális. Sok sikert a clostis hónaphoz!!

A Duphaston sárgatest, amíg szeded, biztos, hogy nincs peteérés! Meg fog jönni, azt érzed! Nekem az abbahagyás után egyszer 6 nappal, egyszer meg 3 nappal jött meg, de 2 héten belül normális. Sok sikert a clostis hónaphoz!!
szerintem tesztelj holnap reggeli vizeletbõl, az biztos kimutatja. Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eggyütt érzésed, de sajnos, szombatonn megint elment, de nem adjuk fel a párommal, már orvost is váltottam, most megin az ügyönn vagyunk, remélem ez már sikeres lessz:) pedig már annyira szeretnénk a kicsi mellé, vagyis már nem is olyan kicsi, mert már 7-éves a lányom.
Igazán sajnálom, ezért már tuti kijár nektek egy babó!!! Szurkolok!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem vette figyelembe a terhességemet, azt állitotta, hogy csak hormon zavavom van, és mikor elkezdtem vérezni, csak akkor mondta, hogy ez 100%-os terhes vagyok, és nem akart beküldeni kórházba, ez volt péneteknn, és azt mondta, hogy reménykedjünk, és ha hétfüig megmarad akkor jó, de szombat este már a kezembenn vittem be a sürgösségire a kicsit.mert spontánn vetélésem volt, már nagyobb mint eggy centi volt, már 6-hetis volt szegénykém.
Az orvosod miatt???? Mit csinált veletek??? :S
A kérdező hozzászólása: köszike aranyos vagy, remélem még lessz valami, mert most is szurkál a bal oldalam, úgy mint novenberbenn a kicsinél.akit sajnos az orvosom végett elvesztetünk.
Vannak akiknek fennt maradt a hõ, és csak késõbb esett le, a doki majd memodja, hogy mi van veled... Kitartás, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem, mert a sok pisi, a has szurka+ a többi tünet megmaradt, segitsetek, irjatik, mert én már a reményt is elvesztettem, mert novemberbenn volt egy spontán vetélésem, és nagyonn félek.:
A kérdező hozzászólása: ezt a hö mérést sem éretm, ha valakinek megjön annak lekéne esnie ha nem vagy babós?.vagy nem????
A kérdező hozzászólása: teszteltem, de negativ lett, de a kislányomnál is ezt mutatta, holnap fog az orvosom tesztelni, irjatok köszike:)
:((sajnálom, most szombaton jött meg? itt egy újabb alkalom, remeélem sikerül!!! Kitartás!! :)
Nem gondolod, hogy neki is lehetnek "olyan" napjai?:D:D
lehet kifogyott a kérdésekbõl.. :D de amúgy vszínûbb , h nem vt túl rózsás kedvében , írj rá megint és ha ugyanezt tapasztalod akkor hagyd a p.csbe o.O
A kérdező hozzászólása: De az nem ciki, ha megint en irok ra, vagyis a lany?
Miért lenne ciki?
A kérdező hozzászólása: Nem tunok olyan nyomulosnak?
Írj rá nyugodtan szerintem. :)

Két napja kezdtem el tornázni, napi másfél órát, de olyan izomlázam van, hogy alig bírok megmozdulni. Tudom, hogy a mozgás segítene rajtam, de mást nem tudok csinálni?

Sokféle gyakorlatot végzek, minden testrészemre. Ha állok, leülni is alig bírok. Mi csináljak?

Legjobb válasz: nem kellett volna napi 1,5 órát tornázni!

nem kellett volna napi 1, 5 órát tornázni!
Ahogy az elsõ mondja, kezdjed kisebb adagokkal, és tartsd be a fokozatosságot. Semmi csodálkoznivaló nincs ezen, ha így csinálod.
elég egy óra is, hidd el 1-2 hét és megszokod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!