Találatok a következő kifejezésre: Két napja van, de (214 db)

Ma reggel teszteltem de éppen hogy csak látni a 2. csíkot. Még két nap van a nem vártig, a mellbimbóm egy picit érzékenyebb, 3 napja fehér sűrű testápolós folyásom van, bár nem olyan sok de azért van, a hőm 37, 2 volt ma reggel is. Lehet baba?

A tesztem Easy Pregnancy volt.

Legjobb válasz: Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.

Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.
én is így oltam éppen hgoy csak lehetet látni és ott volt a baba mégis úgyhogy szívbõl gratulálok
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Akkor pár nap és újra tesztelek!!!

Igaz hogy csak két napja késik, de fehér szagtalan folyásom van a menzinek meg semmi jele, ez jelenthet valamit? Lehetek terhes? Enyhén görcsölök már 4 napja.

Legjobb válasz: Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)

Bizony lehetsz terhes! Vegyél egy tesztet :) Nem muszáj a 10 es tesztet mert ha már 2 napja késik a 25 ös is bõven kifogja mutatni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Tesztelj és kérjük az eredményt :) Drukkolok!
Szerintem nagyon gyanús. Mióta van ilyen folyásod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem és negatív... a folyásom 4 napja van, már enyhül, nem értem hogy mi lehet. Görcsölök is. Most akkor mi lehet?
Az hogy a teszt negatív még nem biztos, hogy nincs baba lehetséges, hogy kevés még a hcg a szervezetedben, de persze ne zárd ki a lehetõséget, hogy valami okból kifolyólag csak késik a mensesed pl.front hatás, hormon zavar, stressz stb!
A kérdező hozzászólása: Köszi...várok!
nekem is ugyan ezek voltak a tünetek, fehér folyás, menszezem egy hete késik, ma vettem tesztet negatív lett, neked szoktak kijönni pattanások mielõtt megjön?

Vettem ovu tesztet és nem értek valamit! Ha két csíkom van, de a kontrollnál halványabb akkor negatív, ez egyértelmű! De ez azt jelenti hogy közel állok az ovulációhoz és a napokban lesz, vagy független ettől?

Legjobb válasz: Nem független. Ahogy közeledik az lh-csúcs, úgy erõsödik a tesztcsík is napról-napra. Nálam akkor volt +, amikor erõsebb volt a teszt a kontrollnál.

Nem független. Ahogy közeledik az lh-csúcs, úgy erõsödik a tesztcsík is napról-napra. Nálam akkor volt +, amikor erõsebb volt a teszt a kontrollnál.
nekem nem volt erõsebb a kontrolnál egyik nap sem. áll nem találtam el az LH csúcsot. amit tudok ajánlani, minden nap ugyan abban az idõben 18-20 h között csinált , általában akkor vana csúcs, ritkán van délelõtt , vagy délután.Szóval én a tojásszerû nyák magjelenésének napján csináltam és még az elsõ olyan napon is amikor emelkedett a hõm , ez 5 nap. Egymás mellé tedd le minden nap a meglévõ tesztjeidet és látni fogod , melyik napok a legtermékenyebbek. Babatervezõk otthona honlapján találsz ovu teszt mintákat is.
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy este 18-20 óra között csináld a teszteket! Látni fogod, hogy sokkal erõsebb lesz este!

Mononukleózisom lehet, ha két pasim van, de egyikkel egyik nap talalkozok, másikkal meg másik nap?

tehát egy nap csak egyikkel smárolok és természetesen nem reggelt?l estig. Normális válaszokat, ha lehet.

Legjobb válasz: te hülye k*rva

te hülye k*rva
A fenti betegség nyállal terjed, nyilván minél több pasival csókolózol, annál nagyobb az esélye annak, hogy elkapd, de semmi köze ahhoz, melyikkel mikor találkozol.
Milyen rendes vagy, két hímnemût egyszerre teszel boldoggá, és õk nem is tudják milyen önfeláldozó vagy.
A kérdező hozzászólása: hat mindenki maskepp lel a boldogsagra :) )

Két napja késik, de tegnap óta "meg fog jönni érzésem" van. Ebben a ciklusban nagyon sokszor voltam a barátommal és óvszerrel védekeztünk. Ez lehet terhesség?

További aggasztó dolog, hogy olyan furi íze van a számnak (de antibiotikumot szedek szóval attól is lehet...talán). ÉS nagyon fáj az egyik mellem...Nem hiszem, hogy terhességi teszt már kimutatná,ha terhes is lennék, és olyan ideges vagyok...:S

Legjobb válasz: Ha rendesen védekeztél, elvileg nem lehetsz terhes. Tesztet a kérdéses aktus után leghamarabb 2 hét múlva érdemes csinálni. Amúgy 2 nap késés nem a világ vége...

Ha rendesen védekeztél, elvileg nem lehetsz terhes. Tesztet a kérdéses aktus után leghamarabb 2 hét múlva érdemes csinálni. Amúgy 2 nap késés nem a világ vége...
Ha óvatosak voltatok, akkor biztos nem lesz gond. Nekem volt olyan, hogy egy hetet is késett! Na az tényleg para volt :)
semmi sem lehetetlen! nem ilyesztgetésként, de egyik barátnõm öccse fogigátló és gumi mellett jött össze! viszont ha gyógyszert szedsz valószínûsítem, hogy beteg vagy, attól késhet, vagy az idegeskedéstõl is! azért ha keddig nem jön meg egy teszt nem árt, viszont ne idegeskedj rajta, mert az is tolhatja a ciklusodat!! ha nem szeretnél babát, drukkolok h megjöjjön (az írásodból ezt vettem ki) ha igen, akkor sok szerencsét!
Menj el nõgyógyászhoz az a legbiztosabb és ne húzd sokáig!!*
Megnyugtatlak, a fémes íz a szájban csak késõbb alakul ki, ha terhes vagy. Másrészt ha ennyire parázol szerintem írass inkább gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Már írattam gyógyszert és itt van, csak ugye addig nem tudom elkezdeni míg nem jön meg... köszi mindenkinek
Ha védekeztetek akkor kizárt hogy terhes legyél.
Szia! Szerintem az antibiotikumtól is késhet. Nekem pl attól 1 hónapot késett és eléggé paráztam is emiatt. De megkérdeztem dokitól és õ is h valszeg a gyógyszer meg a para volt az oka..:)

A dokim Fluconer 150 mg-ot írt fel nekem, ezt be is vettem két nappal ezelőtt, de még mindig hüvelygombám van. Mennyi idő alatt kéne elmúlnia?

Valamint mikor használhatom a hüvelyflóra helyreállító tablettákat? :S

Legjobb válasz: bocsi h irok, de elmult a gyógyszertöl??Most nekem is ez van és fluconer t irt fel a doki 1 kapszulásat.nem használtam még ezt.

bocsi h irok, de elmult a gyógyszertöl??Most nekem is ez van és fluconer t irt fel a doki 1 kapszulásat.nem használtam még ezt.

Most mit kell ilyenkor csinálni? Két napja vannak jóslóim, elég erősek de egyformák nem erősödnek..

De nem tudom hogy ez normális e mert fáj pár órát majd elmúlik.Még csak a 36 hétben vagyunk,normális az ilyen gyakori fájás és az hogy ennyire sürün jönnek?Lehet hogy naiv vagyok,de úgy gondoltam hogy lesznek jóslók de nem majdnem egésznap!Tegnap el?tt még csak napközben jellentkezet,ma éjszaka 1órától 4óráig tartott változó id?közönként jötek a fájások.Nem tudom,remélem a hetet még kibirjuk.Volt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Nekem is pont az éjszaka voltak,biztos valami front van amiatt,úgyhogy remélem még van idõnk.Én a 37. hétben vagyok. Könnyû szülést kívánok.

Nekem is pont az éjszaka voltak, biztos valami front van amiatt, úgyhogy remélem még van idõnk.Én a 37. hétben vagyok. Könnyû szülést kívánok.

Teljesen elkeseredtem! Lehetséges az, hogy vannak tüneteim, két napot késett, de ma megjött, és mégis terhes vagyok?

Fájnak a melleim, hányingerem van, szédülök, és egész nap fáradt vagyok, bármennyit alszok. Már örültem, hogy késik, de a 30. napon megjött. Alvadt vérdarabos. Lehetek még terhes????? Reggel negatívat teszteltem. :(

Legjobb válasz: Ha alvadt vérdarabos, akkor az korai vetélés gyanús. Menj el orvoshoz minél hamarabb, hogy igazolja vagy ezt, vagy azt, hogy egyszerûen nem voltál terhes. De az alvadt vérdarabos vérzés nem egy szimpla menstruáció velejárója.

Ha alvadt vérdarabos, akkor az korai vetélés gyanús. Menj el orvoshoz minél hamarabb, hogy igazolja vagy ezt, vagy azt, hogy egyszerûen nem voltál terhes. De az alvadt vérdarabos vérzés nem egy szimpla menstruáció velejárója.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, hogy azért van benne alvadt vér, mert késve jött? Lehet hogy hülye kérdés? Egyébként ma reggel mértem a hõmet és 37 volt, mégis megjött. :((
figyelj érzéseid normálisak. de inkább fogadd el hogy ebben a honapban sem jött ösze. az nemjo ha beképzeled, mert annál roszabb ugyis kiderül hogy nincs baba.
Én is úgyan igy jártam.Egy cipöbe járunk.Én úgy gondolom nem lehetsz terhes, mivel megjött.Nekem is úgyanezek a tünetek voltak, másnap megjött.Tudom szar érzés.Majd a következö hónapba sikerül.

Van valaki akinek így leesett a hője mégis lett baba? Már két napja késik, de egy hete görcsöl a hasam.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b2ec6823b8697714584f4f..

Legjobb válasz: Van olyan akinek leeseik kicsit a hõje, a lényeg az, hogyha holnap megint emelkedik akkor valószinû a baba. Ha csökken akkor mensi lesz. Tesztet csináltál már?

Van olyan akinek leeseik kicsit a hõje, a lényeg az, hogyha holnap megint emelkedik akkor valószinû a baba. Ha csökken akkor mensi lesz. Tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: Nem mertem meg tesztet csinalni. De ha holnapra emelkedni fog a hom, akkor megcsinalom. Remelem mar kimutatna. 25-os tesztem van. Csak ne jojjon meg! :) Koszi a valaszt!
A kérdező hozzászólása: Írjatok légyszi! Segítsetek! :((
Nekem mindig megjött, mikor így leesett a hõm. De sok oka lehet, hogy leesik. EGyetértek az elõttem szólóval. Ha holnap visszamegy a hõ, akkor nagy az esély a babára. Szurkolok
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszi! Jól esik. :) Még mindig nem jött meg. Remélem nem is fog.
Mi a helyzet veled? Hogy alakult a hõd? Megjött vagy gratulálhatok?
A kérdező hozzászólása: sajnos akkor megjött, most újra reménykedek... :)
Hát a vérzés (vörös színû) az azért nem olyan jó jel. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!