Találatok a következő kifejezésre: Két napja szerű fájdalmat (4 db)

Ovuláció után két nappal mensi szerű fájdalom mitől lehet?

Tegnap el?tt volt az ovuláció, de ma folyamatosan fáj a hasam. Alapvet?en mensi szer? fájdalom, néha pedig szurkálás. Szerdán és tegnap volt pecsétel? vérzés is az ovuláció miatt. De tegnap nem fájt a hasam. Ma meg eléggé. Szerintetek mi lehet ez?

Legjobb válasz: nekem is szokott ilyen lenni, bár nekem pecsételõ vérzésem sosincs. még nem néztem utána de egyszer valaki azt mondta hogy ezt úgy hívják hogy köztes fájás.

nekem is szokott ilyen lenni, bár nekem pecsételõ vérzésem sosincs. még nem néztem utána de egyszer valaki azt mondta hogy ezt úgy hívják hogy köztes fájás.
A kérdező hozzászólása: Régebben nekem sem volt vérzésem tüszõrepedéskor, sõt nem is éreztem semmit. Májusban volt egy missed-ab mûtétem, azóta érzem csak. Így pontosan tudom, hogy mikor van. De ez most más, mert már szerdán vérzett kicsit, meg fájt is. Tegnap csak egy kicsi vérzés volt, de fájdalom nem. Ma meg alig birok kiegyenesedni, úgy fáj. Szóval azért nem értem, mert csak 1 napig szokott tartani, nem háromig.

Két napja nagyon feszít a hasam közepe, de mintha szét akarna repedni, máskor szúrás szerű fájdalmat érzek. Normális ez 34 hetesen vagy irány a doki?

Legjobb válasz: Azt én sem tudom, hogy mennyire normális ez, de hasonló cipõben járok. Olyan a hasam, mintha szét akarna durranni, a bõröm is nagyon feszül. Ahogy én utánaolvasgattam a baba növekedése okozza. És én még csak a 32. hétben vagyok.

Azt én sem tudom, hogy mennyire normális ez, de hasonló cipõben járok. Olyan a hasam, mintha szét akarna durranni, a bõröm is nagyon feszül. Ahogy én utánaolvasgattam a baba növekedése okozza. És én még csak a 32. hétben vagyok.

Két napja csikaró szerű fájdalmat érzek a hasamban meg a gyomromban, mint mikor megy a hasad, de még sem. A wc-sel minden ok, még étvágyam is van, bár nem az igazi. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nem írtad, hány hetes terhes vagy. Nekem akkor volt ilyen érzésem, mikor elõször éreztem megmozdulni a babát, csak még nem tudtam akkor, hogy "ez" az érzés "az".

Nem írtad, hány hetes terhes vagy. Nekem akkor volt ilyen érzésem, mikor elõször éreztem megmozdulni a babát, csak még nem tudtam akkor, hogy "ez" az érzés "az".
Szia! Szerintem normális, de ha hosszabb ideig tart, érdemes az orvossal megbeszélni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!