Találatok a következő kifejezésre: Két napja semmilyen (4 db)

A nemvart menzi elott vagyok meg kb.10-nappal. Mit jelent az ha mar ket napja semmilyen folyasom nincs a fehernemum mindig szaraz? A 12, 14-dik napon is eggyuttvoltunk a parommal mert babat szeretnenk. Sikerulhetet vajon?

Legjobb válasz: A hormonok is felelõsek a folyásért. Pé után normális, ha egy kicsit "szárazabb" idõszak következik! Ebbõl még nem derül ki, hogy összejött-e a baba, de bõ 1 hét és reméljük elmarad a nem várt!

A hormonok is felelõsek a folyásért. Pé után normális, ha egy kicsit "szárazabb" idõszak következik! Ebbõl még nem derül ki, hogy összejött-e a baba, de bõ 1 hét és reméljük elmarad a nem várt!

Két napja késik, semmilyen terhességre utaló jelet nem vettem észre! Azért még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Van, akinél semmilyen terhességi tünet nem jelentkezik ennyire az elején. Simán lehet babád. Én már teszteltem volna egy 20-as teszttel. 6 hetes kismama

Van, akinél semmilyen terhességi tünet nem jelentkezik ennyire az elején. Simán lehet babád. Én már teszteltem volna egy 20-as teszttel. 6 hetes kismama
Szia! Két nap nem sok idõ, de persze azért lehetsz terhes.Egy hét múlva kb vegyél egy tesztet.A tünetek nem feltétlenül jelentkeznek mindenkinél egybõl az elején. Szorítok, kívánok egy édes kis cdöppséget neked az újévre! 10 hetes kismami
Szia! Én akimaradás utáni 3.napon teszteltem GRAVI-HCG-vel és nagyon erõs volt a 2. csíkom de ez mindenkinél más lehet. A mellem még annyira sem volt duzzadt mint máskor de a hasam néha görcsölgetett mintha meg akarna jönni.Miután megcsináltam a tesztet másnaptól már rögtön hánytam. Sok sikert, szorítok neked!!!

Két napja késik! Ma Lilyvel negatívat teszteltem! A hőm fent van, de semmilyen más tünetem nincs! Lehet még baba?

Úgy tervezem veszek egy érzékenyebb tesztet!

Legjobb válasz: Szia! Igen ettõl még lehetsz terhes. Nekem is csak az volt gyanús hogy a hõm az fent maradt. Viszont a tesztjeim meg negatívak lettek,aztán 12 nap késés után egyszercsak pozitív lett:-) Azóta 10 hetesek vagyunk. Drukkolok!

Szia! Igen ettõl még lehetsz terhes. Nekem is csak az volt gyanús hogy a hõm az fent maradt. Viszont a tesztjeim meg negatívak lettek, aztán 12 nap késés után egyszercsak pozitív lett:-) Azóta 10 hetesek vagyunk. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , aranyosak vagytok!
Terészetesen lehet még baba.Szerintem 1-2 napot várhatsz a teszteléssel.Nekem a hõm menzesz 1, 2 napján ment le .Ha magas marad a hõd + a teszt pozitív akkor szinte bitos hogy babás vagy, de a hõ önmagában nem elég bizonyíték a terhességre.


attól hogy elveszik még nem lesz érvényes -.- majmok...
Fel kell keresni a rendõrséget és ott megmondják, hogy mi a teendõ.
Oda se kellett volna adnod! Ember gondolkozz! Azt mondod, hogy van idõpontod vizsgára és kész. Ha elveszi kérj igazolást, milyen indokkal teszi. Türelmi idõ mindig van. Köcsög zsarut fogtál ki. Lehet, hogy csak arra várt, megdobod kis lóvéval. Légy határozottabb, attól, hogy zsaru még nem kell hanyatt esni.Meg kell mondani neki szarakodjon a bömbis cigány maffiával, ne veled. Ha talpraesett vagy, akkor nem fog szívózni veled. Fehér vagy?
Utolsónak! 1. Ha mûszaki vizsgára be van jelentve igazolást kap róla. Mûszaki nélkül a vizsgára is csak útvonalengedéllyel lehet menni. 2. Milyen türelmi idõrõl beszélsz? Vagy érvényes vagy nem. 3. Szívózik a rendõrrel, még az életkedvét is elveszi nem csak a forgalmiját. Ha köcsögösködik akkor még több hibát keres a rendõr. Gondolkozz!!! Kérdezõnek: A forgalmid az okmányirodába lett küldve ott érdeklõdj róla. A rendõrségi eljárástól függetlenül meg lehet csináltatni a mûszakit, de errõl pontosat az okmányiroda tud mondani.
Utolsónak: 1.Én még soha nem kaptam igazolást mert bejelentettem az autót vizsgára. 2.Nem hivatalos türelmi idõrõl beszéltem. Még a zsaruval is elõfordul, hogy átsiklik dolgok felett. Te is elfelejtheted azt, hogy lejárt a mûszaki. Fõleg ha heti egyszer-kétszer vezetsz. Pusztán emberség kérdése az, hogy elnézi a hibád és figyelmeztet, hogy mihamarabb pótold a hiányosságot. Nyilván nem a szakadt cigányverdát kell elengedni, hanem a szemmel láthatóan igényes, törõdést magán viselõ autót. 3.Nem kell szívózni a rendõrrel. Nem a bunkóbbik énjét kell elõvennie az embernek. De ezt már döntse el mindenki saját maga.
11.06-nak van igaza! A rendõr ha a helyszinen elveszi a forgalmit arról igazolást kell hogy adjon. Az elvett iratot az okmányirodának küldi át a hatóság, oda érte márcsak ugy érdemes menni, hogy a kocsi le van vizsgáztatva. Az elvétel jogos ha már l nappal is le van járva. A Jogsinál van az, hogy ha 3o nappal akkor birság és igy tovább.A rendõpr ezek melett a szabálysértési feljelentést is megteszi gondolom erre értette, hogy két hónap az eljárás befejezése /birság kiszabása/ de ez független a forgalmitól. Ha elõbb le van vizsgázva, visszakapja.Most más kérdés a jóindulat hiánya vagyis a hozzáállás.....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!