Találatok a következő kifejezésre: Két napja mozog a babám, az (3 db)

Két napja keveset mozog a babám, az gondolom az időjárás miatt van, de tegnap párszor megfájdult a hasam. Mi a baja a drágaságomnak?

Úgy félek!

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel a dokidat, õ biztos tud okosat mondani. Vagy szaladj be az ügyeletre és kérj egy uh-t, az biztosan megnyugtat. De ha barnázol, ne hagyd annyiban, inkább menj be feleslegesen, mint hogy valóban valami baj történjen. De biztos minden rendben lesz, ne aggódj! Szorítok!

Szerintem hívd fel a dokidat, õ biztos tud okosat mondani. Vagy szaladj be az ügyeletre és kérj egy uh-t, az biztosan megnyugtat. De ha barnázol, ne hagyd annyiban, inkább menj be feleslegesen, mint hogy valóban valami baj történjen. De biztos minden rendben lesz, ne aggódj! Szorítok!
Én mindenképpen a dokihoz mennék!!! A barnázgatás sosem túl jó terhesség alatt, és ez egy olyan tünet amire minden orvos odafigyel, mi is figyeljünk!!! Szaladj!!! Reméljük semmi komoly!!!

Normális az, hogy a szülésre kiírt időpont előtt két nappal még ilyen sokat mozog a babám? Mással is így történt vagy inkább éppen ellenkezőleg?

Azt olvastam itt, hogy szülés el?tt lelassulnak a babák. Nem hiperaktívan mozog egyébként, csak úgy folyamatosan:) És össze-vissza kluttyog a hasam. Mi ez??

Legjobb válasz: Szioka Az teljesen ok h aktiv a babóka,az én példám:hétfõn még teljesen aktiv volt a picó,este 10-11 óra között elkezdett szivárogni a magzatviz,irány a korház.ott éjszakáztam,reggel amikor rátettek a ctg-gépre 1 oriásit rugott a csajszi akkor az össz magztviz távozott.Nos,akkor már nem volt aktiv a baba.17-kor született meg......

Szioka Az teljesen ok h aktiv a babóka, az én példám:hétfõn még teljesen aktiv volt a picó, este 10-11 óra között elkezdett szivárogni a magzatviz, irány a korház.ott éjszakáztam, reggel amikor rátettek a ctg-gépre 1 oriásit rugott a csajszi akkor az össz magztviz távozott.Nos, akkor már nem volt aktiv a baba.17-kor született meg......
40+3 napra szültem-ezt elfelejtettem
Nekem még akkor is mocorgott, amikor a fájások elkezdõdtek.
Nekem is végig mocorgott ezerrel, még a vajúdóban is:)
Az én picikém is végig rugdosott, még a szülõszobán is. Én is vártam, hogy lelassul, a végén kiderült, a drágám nem fért el a pocakomban. 61 cm-rel és 4000 grammal született.
A kérdező hozzászólása: 61 cm-vel??????
Igen. Mindenki a csodájára járt. A férjem és én sem vagyunk égimeszelõk, átlagos magasságúak vagyunk, õ mégis ilyen nagy. Tegnap múlt fél éves, már bõven 74-es rucikat hord. Szép ünnepet!
Megszületett a babócád? Mikor és mekkora? KELLEMES ÜNNEPEKET!!!!!!

Normális az, hogy két napja túlzottan mozog a babóm?

24 hetes kismama vagyok,és 2 napja nem megszokott s?r?séggel mozog a picim.Ugye ez nem baj?Az id?járástól lehet?

Legjobb válasz: Ugyanez, én éppen ma kezdtem el a 24. hetemet és ma reggel 4 órától rettentõen aktív a kisfiam, még sosem mozgott ennyit!

Ugyanez, én éppen ma kezdtem el a 24. hetemet és ma reggel 4 órától rettentõen aktív a kisfiam, még sosem mozgott ennyit!
Nem egyforma intenzitással mozognak. Vannak mozgékonyabb és vannak nyugodtabb periódusaik. Teljesen természetes. Ne aggódj emiatt. Sõt. Az lenne aggasztó, ha nem mozogna. Jó babavárást! 20 km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!