Találatok a következő kifejezésre: Két napja mozog (15 db)

Két napja keveset mozog?

A mostani frontnál is keményedek,fájdogãlok,és kevesebbet is mozog.Nincs baj?

Legjobb válasz: Az enyém is sokkal kevesebbet mozog, és több a keményedés is. Beültem a ventillátor elé, olyan jó hûvös volt úgy, a baba is beindult, mikor már nem folyt rólam a víz, és jól éreztem magam. :-) Biztos, hogy a baba is érzi, hogy meleg van. Szerintem nyugodj meg. Bár nekünk már kevesebb helyünk is van mozogni. Te hány hetes vagy? 33+6 hkm

Az enyém is sokkal kevesebbet mozog, és több a keményedés is. Beültem a ventillátor elé, olyan jó hûvös volt úgy, a baba is beindult, mikor már nem folyt rólam a víz, és jól éreztem magam. :-) Biztos, hogy a baba is érzi, hogy meleg van. Szerintem nyugodj meg. Bár nekünk már kevesebb helyünk is van mozogni. Te hány hetes vagy? 33+6 hkm
A kérdező hozzászólása: 24hetes
én is így voltam az elsõ terhességemnél, az orvosom, és a védõnõm a magnéziumot mondták, hogy azt szedjem, mert még korai a keményedés.
az elmúlt 2 napban nekem is kevesebbet mozog, estére indul be, mikor már megpihenek. Nem mintha napközben olyan sokat mozognék, mert nem engedik, de azért muszáj mozogni. Ha nagyon félsz hogy valami baj lenne, akkor feküdj a bal oldaladra, pihenj vagy 15-20 percet és biztosan megkezd mozogni. Ha akkor sem akkor lehet épp alszik. HOgy felkeltsd egyél egy kis csokit, vagy igyál coca-colat. Én tegnap az ujjaimmal elkezdtem nagyon kicsit "dobolni" a hasamon és azonnal visszajelzett :) remélem segithettem. 23+1 hkm

Ket napja kevesebbet mozog a babam. Jelentheti a kozelgo szulest?

38+6 hetes vagyok es tegnap ota sokkal kevesebbet mozog. Eddig nem volt gond h keves lenne a helye, mert sokat mozgott. Lehet h 1-2 napon belul megszulok? Nalatok jelentette ezt a kevesebb mozgas?

Legjobb válasz: A vège fele lelassùlnak a babàm,nekem is volt hogy alig mozgott,aztàn szülès elôtt kèt nappal majd kiugrott a hasambòl,viszont aznap mikor elfolyt a magzatvizem meg se moccant egèsz nap,este 20:30-kor folyt el vìz.

A vège fele lelassùlnak a babàm, nekem is volt hogy alig mozgott, aztàn szülès elôtt kèt nappal majd kiugrott a hasambòl, viszont aznap mikor elfolyt a magzatvizem meg se moccant egèsz nap, este 20:30-kor folyt el vìz.
Babàk
A kérdező hozzászólása: Koszi! Jo lenne ha azt jelentene es tul lenni rajta. Csak megijeszt h kevesebbet mozog. Ilyenkor minden eszembe jut. Nehogy a koldokzsinorba gabajodjon meg stb...

A 38. hét vége felé járok, és két napja alig-alig mozog a Babám. Szinte alig van meg a napi 10. Eddig semmi baj nem volt, nagyon virgonc volt odabent, most pedig feltűnően nagy a "csend". Ez normális? Nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Szia.Ne aggódj.Az én babám is mindíg öröknozgó volt.(még éjjel is)Az utolsó 2 hétben lelassult.Már nincsen heje. ha a 10 mozgásnál kevesebb,beszélj a ve´dönöddel,és nézzétek meg.De ne aggo´gj,közeledik a nagy nap,nem lessz baj. 6 hetes kislány anyukája.

Szia.Ne aggódj.Az én babám is mindíg öröknozgó volt.(még éjjel is)Az utolsó 2 hétben lelassult.Már nincsen heje. ha a 10 mozgásnál kevesebb, beszélj a ve´dönöddel, és nézzétek meg.De ne aggo´gj, közeledik a nagy nap, nem lessz baj. 6 hetes kislány anyukája.
Elképzelhetõ, hogy már teljesen beilleszkedett. Amikor már közeledik a szülés egyre többet alszanak, (az NST-n végzett vizsgálatok is ezt mutatják. Én most vagyok a 38. hétben nekem még mocorog rendesen, de nem vagyunk egyformák. Mikor kell menned legközelebb NST-re? Én a helyedben elmennék, függetlenül, hogy mikor voltam elõtte.Ahova én járok oda nem fontos idõpontot kérni, reggel 7-tõl délig bármikor lehet menni.Az orvosom nem szokta meghatározni a lényeg, hogy hetente egyszer menjek. Mindenképpen csináltass egy NST-t, mond meg , hogy nagyon aggódsz , nézzék meg hogy minden rendben van-e. Így te is megnyugszol. Hogyha mégsincs rendben minden akkor meg rögtön tudnak segíteni, így nem lesz semmi baj a babával. Ne izgulj.


Két napja szinte állandoan mozog a kicsikém, éjjel sokszor arra ébredek hogy jön-megy, mindegy hogy hogy fekszem, de ezt csinálja nappalis. Ugye nincs gond? Ez nem utal rosszra? Elsö baba, és 28 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia, Nekem ezek után tûnt el egy teljes napra:) Nem gond, max gy kicsit jobban kifárad, te meg 24óra után mehetsz az ügyeletre, aggódva, közben meg alszik:D Örülj, hogy mocorog. Ha nagyon unod, akkor kitartást, most már mindjárt vége!

Szia, Nekem ezek után tûnt el egy teljes napra:) Nem gond, max gy kicsit jobban kifárad, te meg 24óra után mehetsz az ügyeletre, aggódva, közben meg alszik:D Örülj, hogy mocorog. Ha nagyon unod, akkor kitartást, most már mindjárt vége!
Szia.Nekem pont az ellenkezõje van, picit lusta.De a sórnõmnek szintén ilyen kis aktív, és azt mondta a doki hogy az a jó, mert akkor erõsödnek az izmai.Én is megkérdeztem a dokim hogy mi a jobb, ha sokat vagy ha keveset mozog, és azt mondta hogy ha többet mozog, az a jó.Hát remélem még az enyém is belendül, imádom mikor "molyol"odabent.
Én is pont 28 hetes vagyok és az én kis babóm is ezt csinálja kb. 2 napja teljesen hiperaktív lett.Szinte nem tudok olyan pózt találni amibe egy kicsit is abba hagyná a mocorgást. Én örülök neki szerintem minden rendben lehet, tegnap voltam ultrahangon ott minden rendben volt. Már 1kg 30dkg a picike. A tied mekkora?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utolsonak, nem tudom mekkora a kicsike mert 32hetesen megyek ujra.

34 hetes vagyok és két napja érzem hogy valami szivárog ez szagtalan víz szerű valami fájásokat nem érzek a baba rendesen mozog. Vasárnap jöttem haza a korházból fájásaim voltak a méhszájam egy ujjnyira nyitott. Lehet magzatvíz?

Legjobb válasz: az is lehet hogy az!én elmennék a dokihoz!de lehet sima folyásod is!nézesd meg mert ha szivárog könnyen bejuthat valami fertõzés a babához!

az is lehet hogy az!én elmennék a dokihoz!de lehet sima folyásod is!nézesd meg mert ha szivárog könnyen bejuthat valami fertõzés a babához!
Lehet igen, remélem már a kórházban vagy :)
Én már az elsõ napon bementem volna...remélem már ott vagy!3 gyerekes
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat még az nap bementem és egy hetet bent voltam még egyben vagyok de a magzatvíz menyiségem kevesebb az átlagnál így hetente kell uh-ra járjak

Fook ettől fogyni? Két napja nem eszem kenyeret maximum délelőtt egy fél szeletet, vacsorára csak salátát, megprobálok nem enni édességet. Mozogn nem tudom mit kellene, csak szobabicikli vagy ottoni torna jöhet szoba, de abbol mit és mennyit?

Legjobb válasz: Vacsira nem jó csak a saláta. Kell hozzá valami fehérje is. Szobabiciklin csinálj intervallumos edzést. 5 perc bemelegítés kb a 4es fokozaton, aztán 30 mp gyors tekerés a 6-os fokozaton, aztán 1 perc lassú tekerés a 6-oson. Majd újra 30 mp... Addig csináld, amíg el nem érsz a 20. percig. Utána 5 perc levezetés a 3-as fokozaton.

Vacsira nem jó csak a saláta. Kell hozzá valami fehérje is. Szobabiciklin csinálj intervallumos edzést. 5 perc bemelegítés kb a 4es fokozaton, aztán 30 mp gyors tekerés a 6-os fokozaton, aztán 1 perc lassú tekerés a 6-oson. Majd újra 30 mp... Addig csináld, amíg el nem érsz a 20. percig. Utána 5 perc levezetés a 3-as fokozaton.
Szerintem fogsz fogyni :) Amúgy ha szoba biciklizel egy nap 40-45 percet, vagy tornázhatsz fitnesz DVD-kre. Sõt, nagyon hatásos ha simán a szabadban kerózgatsz 1-1 órát naponta. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: KÖSZI, kiprobálom este, eszem hozzá vagy egy szelet csirkét, vagy sonkát.
Foosz.
Tökéletes példája a mellébeszélésnek. ÍGY nem fogsz lefogyni soha.

30- as heteim elejetol sokat kemenyedtem. Ket napja alig. Tegnap 3x ma meg egyszer sem. A baba is lelassult mozgasban. Ha mozog akkor erosen csak ritkabban. Jelenthet valamit? Jo lenne mar szulni.38+3 km. Volt mas is hasonlo helyzetben? Mikor szult?

Legjobb válasz: Nekem néha lelassult a mozgás, néha meg sokat mozgott felváltva. Én túlhordtam, nagy baba volt. Gondolom nézik rendszeresen a szívhangját a babának, ha az rendben, akkor lehet hogy szülni fogsz, azért érzed ezeket.

Nekem néha lelassult a mozgás, néha meg sokat mozgott felváltva. Én túlhordtam, nagy baba volt. Gondolom nézik rendszeresen a szívhangját a babának, ha az rendben, akkor lehet hogy szülni fogsz, azért érzed ezeket.
szia! 38+3 hetes kismami vagyok én is. az a helyzet hogy én is sokat keményedtem, azt nem jegyeztem meg hogy mikortól, de mostanában alig mozog a bébink, valószínû hogy a front miatt is lehet.Az én pocilakóm is ha megmozdul akkor erõteljesebben de kevesebbet, elõfordulhat hogy már elég kevés a helye, így nem sûrûn és sokat, de annál erõsebben érzed a mozgását, forgolódását. hol fogsz szülni!?
Én 24 héttõl rengeteget keményedtem, feküdtem is fõleg. Aztán utolsó hónapban szinte 0 keményedés, 40 hét megvolt. Minden baba lelassul már ilyenkor, semmit nem jósolnak a leírtak a szülési idõpontodról szerintem :)

Normális az, hogy két napja túlzottan mozog a babóm?

24 hetes kismama vagyok,és 2 napja nem megszokott s?r?séggel mozog a picim.Ugye ez nem baj?Az id?járástól lehet?

Legjobb válasz: Ugyanez, én éppen ma kezdtem el a 24. hetemet és ma reggel 4 órától rettentõen aktív a kisfiam, még sosem mozgott ennyit!

Ugyanez, én éppen ma kezdtem el a 24. hetemet és ma reggel 4 órától rettentõen aktív a kisfiam, még sosem mozgott ennyit!
Nem egyforma intenzitással mozognak. Vannak mozgékonyabb és vannak nyugodtabb periódusaik. Teljesen természetes. Ne aggódj emiatt. Sõt. Az lenne aggasztó, ha nem mozogna. Jó babavárást! 20 km

39 hetes vagyok, két napja keveset mozog a babám! Miért?

Hétf?n voltam Ctg-n minden rendben volt.Holnap megyek tanácsadásra.Idáig nagyon aktív volt,most mi lehet?

Legjobb válasz: Mikor a terhesség elején jártam azt mondtam,ha ennyi idõsek leszünk,már nem is fogok aggódni.Nem a francokat!!Még jobban féltem mint valaha.

A kérdező hozzászólása: Mikor a terhesség elején jártam azt mondtam, ha ennyi idõsek leszünk, már nem is fogok aggódni.Nem a francokat!!Még jobban féltem mint valaha.
Szerintem menj be a kórházba és nézesd meg jó-e a lepényed, s a köldökzsinórban az áramlás. Nyugodtan menj nem fognak elküldeni, inkább feleslegesen menjél, mint otthon idegeskedj.
Szia! Ha közeledik a szülés lelassul a babád:) ! Ne aggódj.Azt írod keveset mozog! Nem nem mozog hanem csak keveset! Tehát jól van õ csak már behelyezkedett. Nincs helye sem.Nem soká a karodban tartod:) ! Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam!Nem keveset, hanem kevesebbet... Bocsi.Nyújtózik néha, de belassult.Holnap azért rákérdezek a dokira is.Gondoltam talán a szülés közeledte miatt lehet?Akkor ezek szerint lehet.
feltétlen menj be!!! azóta milyen a mozgása??változott valamit? menj be és nézzék meg, utána magadat hibáztatnád??
Mindenképp orvoshoz mennék, mert nem tudhatod, hogy mi zajlik odabent. Nekem is ez volt, az elsõ babámnál megijedtem, hogy nagyon keveset mozog...39 hetes voltam akkor... egy hétig bent fektettek szülés elõtt, de megérte, minden nap 3-5ször nézték meg a szívhangot, minden nap a k.zsinór áramlását és a víz mennyiségét, uis a végén már kiszámíthatatlan, hogy mennyi m.víz termelõdik. Nekem pl. kevés volt, ezért figyelték. 30 hetes km
Szia! Valóban, már készül a születésre, már csak pihen. :) Ilyenkor már ritkábban mozognak, be van helyezkedve és várja a nagy pillanatot. Ne izgulj, a lényeg, hogy vmennyit minden nap mozogjon. Ha megvan, akkor nincs vész. És azt hiszem nemsokára lehet gratulálni. :)
A kérdező hozzászólása: Elkezdtem sétálgatni, hintáztatni a hasam.Erre elkezdett nyújtózni...szegényke, elõbb elaludt mint én. Kérdeztem az orvost, azt mondta nyugodjak meg, azok a babák, akik sokat mozognak, még nem készülnek kifelé, és, hogy minden rendben.Tegnap rengeteget mozgott. Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
nagyon figyelj oda a mozgásra, ezt mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! nagyon fontos! ha nem mozog annyit, menjetek be!!!!

Alig mozog a baba az utolso ket napon, miert lehet ez?

Olyan kis aktiv amugy, most meg szinte semmi, mar szetaggodtam magam, 5 nap mulva tudok csak uh-ra menni...20 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia Nálam is elõfordult hogy kicsit lustább volt az idõjárás változást is mindig megérezte de azért naponta 1-2 szer legalább bejelentkezett

Szia Nálam is elõfordult hogy kicsit lustább volt az idõjárás változást is mindig megérezte de azért naponta 1-2 szer legalább bejelentkezett
Szia! Még lesz is ilyen, hogy nem nagyon mocorog, nem tudsz elmenni a védõnõdhöz szívhangot nézni? Akkor te is megnyugodnál, mert ha ideges vagy azt is érzi a babád és attól is lapít. Egyébként lehet az idegeskedéstõl is, és a frontra nagyon érzékeny a pocidban is, olyankor vagy nagyon beindul és aktív, vagy pont hogy lapít. 1-2 nap és helyre jön, újra a régi lesz :) Boldog babavárást:)
Szia! Nekem is volt ilyen nemrég, már tiszta stresszben voltam, aztán egyszer csak újra beindult. Az orvosom szerint ez elõfordul, nem kell aggódni.Azt mondta, ilyenkor még picurka, és csak nem érzem minden mozdulatát. Pihenj sokat, hallgas zenét, és érezni fogod, nyugi. Úgy hallottam, hogy majd 26 hetes kortól lehet gond, ha nem érzed naponta. Ne idegeskedj, vagy tényleg keresd fel a védõnõdet.
Elõször is, nyugi. Az én babám nagyon aktív úgy általában. De a múlthét végén 3 nap szinte semmi. Reggelente ugyan bejelentkezett, hogy ott van, de nem nagyon éreztem. És legközelebb 4 hét múlva tudok menni ultrahangra. Gondolhatod, hogy megijedtem. Pedig tényleg pörög egész nap, még éjszaka sem nagyon hagy aludni. Gyorsan bejelentkeztem 4D-re, pedig nem akartunk menni, de már nem bírtam volna ki, hogy még olyan sokat várjak. Jövõhét keddre kaptam idõpontot. Épp védõnõváltáson vagyok költözés miatt, úgyhogy oda sem tudtam volna elmenni. Mind1! Megkaptam az idõpontot a 4D-re, erre azóta megint meg sem áll a kis Drágám! Nem baj, legalább láthatjuk, bár az a 12ezer jobb helyre is elment volna. Az idõváltozásra is reagálhatnak így, meg azért már nekik is van egy kis személyiségük, lustábbak, pihennek. De azt írtad, hogy "szinte semmi"... Ha szinte, akkor valamit érzel, "produkál" valamit, nem? Az a lényeg, hogy minden nap érezd, még ha csak kicsit is. Akkor nem lehet gond. Mivel nekem nincs dokim, így a 24 hetes UH után legközelebb a 32. héten megyek ultrahangra. De így közbeiktatjuk a 4D-t. 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: jaj, koszonom, vedono is csak kedden lesz az uh elott...kitapizom mindig a babot, ott fekszik a jobb oldalamon, legalabb is ott dudorodik vagy a kis feje, vagy a popsija...istenem, remelem nincs semmi baj...nem erzek semmi olyasmit amugy, semmi gorcs, minden oke...remelem csak a mehem belseje fele mozog es azert nem erzem...de 2 nap az nagyon hosszu
A kérdező hozzászólása: volt vagy 4-5 kicsi pumpaszeru mozgas..ennyi...annyira kivagyok, hogy lehet hogy szimplan besetalok az ugyeletre, hogy nezzek meg...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!