Találatok a következő kifejezésre: Két napja fölött van (3 db)

Két napja 37 fölött van este a hőm, folyásom is van, néha szúró fájdalmat (nyomásszerű) érzek a méhemben. Két naponta együtt vagyunk. Lehet már baba?

Legjobb válasz: Reggel ébredés uán mérd a hõdet mielõtt az ágyból felkelnél. Az estibõl nem lehet következtetni. Pé-tõl a mensiig mindenkinek megemelkedik a h-je. Ha a mensi elmarad és a hõd továbbra is ilyen magas akkor tesztelhetsz.

Reggel ébredés uán mérd a hõdet mielõtt az ágyból felkelnél. Az estibõl nem lehet következtetni. Pé-tõl a mensiig mindenkinek megemelkedik a h-je. Ha a mensi elmarad és a hõd továbbra is ilyen magas akkor tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, meg fogom mérni reggel.Mennyi kell hogy legyen a hõm?
A kérdező hozzászólása: Következõ menszi 2 hét múlva esedékes.

A csiklóm fölött van egy kis dudor, ami két napja még fájt, most már nem, csak ha megnyomom, de nem akar elmúlni. Mi lehet az?

Legjobb válasz: Milyen jellegü dudor? Sérülés? Gyulladás? (Miféle vad szexgyakorlatok voltak?)

Milyen jellegü dudor? Sérülés? Gyulladás? (Miféle vad szexgyakorlatok voltak?)
Pedig én is pattanásra gyanakszom.
A kérdező hozzászólása: Láttam már életemben elég sok pattanást és egyik sem nézett ki így, és ha az lenne, akkor nyilvánvalóan nem teszek fel ilyen kérdést. Szõrtüszûgyulladás sem lehet, mert ott nincs is szõr...
Régen is volt és akkor sem volt szabad nyomkodni.
Régen is volt az embereknek pattanása, ne lássunk már ekkora kínt benne...
Lehet szõrtüszõ gyulladás, bár ha közvetlenül a csikló felett van, én ott még nem láttam szõrt. De, ha szõrüszõgyulladás is, akkor sem szabad nyomkodni(szétviszi a szövetek között a fertõzést), kezelni kell Betadine-al és békén hagyni.
Lehet egy sima szõrtûszõgyulladás is, több, mint valószínû, hogy az, ne csináljunk már egy kis nyamvadt pattanásból ekkora ügyet:D Úgy kezeled, mint egy pattanást, semmi extra. Betadine ilyenkor már semmit nem ér, max akkor, ha kinyomod és utána kened be, hogy ne fertõzõdjön el.
Ha a gyulladás lemegy, max. annyit lehet tenni, h nõgyógyászaton felnyitják, ha nem ürül ki teljesende akár ott is maradhat - bár nõhet, ûgyhogy célszerû eltávolítani. Amikor gyulladásban van kezelni kell(legjobb a Betadine).
A kérdező hozzászólása: Tudok vele mit csinálni?? Vagy csak haggyam, hogy elmúljon?
Ez a terület tele van váladék termelõ mirigyekkel. Ha egy ilyen elzáródik kis dudor keletkezik, ami ha befertõzõdik begyullad és fájdalmas lesz.Ha ez a gyulladás csökken csökken a fájdalom is.
A kérdező hozzászólása: Gyulladás jellegû.. durva szex nem volt :D
A pattanást illetõen annyiban igaz, h a pattanás is egy eltömõdött faggyúmirigy, ami elfertõzõdik. Ez szintén hasonló. Amúgy nekem is volt régen ilyen. Volt egy, amit fel kellett tárni, volt, amelyik "kifakadt" magától. Lényeg az, h ne nyomkodd, viszont, ha begyulladt kezeld Betadine-al. Ha ott marad egy dudor, azt ki lehet vágni, de nem fontos.Viszont így újra meg újra begyulladhat.
Kamilla, koromvirag fozetevel borogasd, es uborka szeletet is tehetsz ra, ezek segiteni fognak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!