Találatok a következő kifejezésre: Két napja egy tesztet, a második (4 db)

Két napja csináltam egy tesztet, a második csík csak halvány volt. Ez akkor most mit jelent? Számít a teszt márkája? (medilab volt)

Többekt?l olvastam már, hogy nem ajánlja a medilabot....miért?

Legjobb válasz: nem túl megbízható, sok álterhességet mutatott már ki. válassz clearblue-t az jó nagyon!

nem túl megbízható, sok álterhességet mutatott már ki. válassz clearblue-t az jó nagyon!
Én is medilabot használtam, nálam erõs volt a két csík. 17 hetes vagyok! De ajánlom, próbálj ki több félét. Az a biztos. Sok sikert!
Nem ismerem ezt a tesztet, de ha halvány is a második csík, az akkor is csík. Szerintem csinálj két nap múlva mégegyet (használd ugyanezt a tesztet), és ha erõsödik a második csík, tutira baba van.
A kérdező hozzászólása: Igen, itt is azt olvasom, hogy ha nincs hcg, nincs halvány csík sem. És azon is gondolkoztam, hogy, ha ennyire rossz és megbízhatatlan ez a teszt, akkor miért van még forgalomban? Na, mindegy. Költõi kérdés volt. :)
Szia! Nekem is halványak voltak a második csíkok; igaz, én nem bíztam a véletlenre, 3 db különbözõ márkájú tzstet vettem, s mindhárom pozitív lett!
Akarom mondani, tesztet. :-)
A Medilab teszt nekem is pozitív lett, s rá pár napra megjött. Én is a Clearblue-t ajánlanám, igaza van az elsõ válaszolónak!
A kérdező hozzászólása: Még akkor is, ha nekem 10 napja múlt el? Igaz, csak egy napos volt, és nem is volt olyan, mint szokott.....
A kérdező hozzászólása: Azért is furcsa, mert nekem nemrég egy nõgyógyász mondta, hogy ezek a tesztek-bármilyen márka, és ár- nem hazudnak, még a legkevésbé érzékeny is nagyon érzékeny. Ha úgy végezzük el, ahogy azt a tájékoztató mondja, és akár csak halovány második csík is lesz rajta, akkor az +!Azért mentem hozzá, mert nekem az volt, de sajna pont aznap kezdtem el barnázni, és azt mondta, hogy sajnos nem tapadt meg rendesen....és már üres volt a méhem, viszont a nyálkahártya még vastag volt, tehát 'terhes'kezdtem lenni....ha értitek, mire gondolok. Szóval ezért vannak kétségeim. Mindenesetre hamarosan csinálok még egyet, és majd kiderül.....

Két napja késik a menszeszem ma reggel az első vizeletemből csináltam egy tesztet az egyik csík erős a másik halványabb lett, most csináltam egy másodikat az negatív lett most mi van terhes vagyok vagy sem?

Legjobb válasz: valószínûleg korai még a terhesség ezért lett csak halvány az elsõ teszt. a reggeli elsõ vizelett jóval több HCGt tartalmaz mint amit utána pisilsz, úgyhogy ettõl is lehet a 2. negatív. tesztelt egy újat holnap reggel, vagy várj pár napot!

valószínûleg korai még a terhesség ezért lett csak halvány az elsõ teszt. a reggeli elsõ vizelett jóval több HCGt tartalmaz mint amit utána pisilsz, úgyhogy ettõl is lehet a 2. negatív. tesztelt egy újat holnap reggel, vagy várj pár napot!
2-3 nap múlva tesztelj újra, de valószínûleg ott az a babó

6 napja késik a mensim és két tesztet csináltam az elsö (gabriel) halvány két csik, a második (gravi hcg) negativ. Most akkor mi van? ! Nagyon szeretnék már egy kis tesót a lányomnak! Ha valakinek van valami hasonló tapasztalata írjon léci!

Legjobb válasz: Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.

Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.
a gabriel a jó.nekem az pozitív lett míg másik 6 hangsúlyozom 6, nega lett, még 2 hétre a pozitívra.ja hozzáteszem 10 hetes terhes vagyok.sok sikert .szorítok mind 2 töknek, de szerintem ez már 1 kis baby.hihi vagyis 2.
köszike.ugyan ezt az érzést kívánom nektek.
A kérdező hozzászólása: Én is holnap reggel tesztelek újbol ma is nagy volt a kisértés de nem akartam csalodni, arra gondolok lehet késöbb fogant ha állapotos vagyok mint amikor a peteérés volt!Sok sikert neked is!!!
Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszike, most kicsit bizakodóbb lettem!remélem igazad lesz!Egyébbként gratulálok a kis pocaklakódhoz:)
mi lett a teszt ma???
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmi jo, még megprobálom egy másikkal aztán várok türelmesen:(.És neked remélem pozitiv?


Ha van halvány csík akkor az terhesség, én dokihoz mennék!
A kérdező hozzászólása: Péntekre van idõpontom.
Szerintem lehetsz terhes. Esetleg csinálj meg egy ugyanolyan típusú tesztet holnap vagy csütörtök reggel, és ha erõsebb a csík, az jó jel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!