Találatok a következő kifejezésre: Két napja egy (802 db)

Márc.29-én kellett volna megjönnie. Két napja egy-két csepp vér van csak. Mi lehet?

Idén volt egy missed ab-om. Azóta már volt egy rendes vérzésem. Megszakításosan voltunk együtt többször is. Csak úgy nem jön meg, vagy baba? A hasam nem feszül, hányingerem sincs.

Legjobb válasz: A babát igazolhatod, vagy kizárhatod, ha csinálsz egy tesztet. Utána érdemes gondolkodni tovább.

A babát igazolhatod, vagy kizárhatod, ha csinálsz egy tesztet. Utána érdemes gondolkodni tovább.
A kérdező hozzászólása: Csak már annyi felesleges tesztet csináltam...:(
Szia! Ez lassan már 2 hetes késés, ezt biztos kimutatja a teszt ha van valami. Legalább nem rágódsz rajta többet, akármi is van. Ha baba van nem jó neki a sok stressz. Drukkolok, hogy baba legyen!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi...
Szia! Volt itt olyan, akinek 19 napos késés után lett pozi a tesztje, én most tartok a 15.-en, utsó negám a 13. napon volt. Üdv.

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves nő vagyok, már egy hete késik a menstruációm, ami általában pontosan szokott megjönni. A terhesség korai tünetei és a PMS tünetei gyakran hasonlóak, ezért végeztem két napja egy terhességi tesztet, ami negatív volt. Egy hete fo

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves nő vagyok, már egy hete késik a menstruációm, ami általában pontosan szokott megjönni. A terhesség korai tünetei és a PMS tünetei gyakran hasonlóak, ezért végeztem két napja egy terhességi tesztet, ami negatív volt. Egy hete folyamatosan émelygek, feszülnek melleim, és a hasam is fáj, mint a menstruáció első napján. Ön szerint a negatív teszt ellenére lehetek terhes? Üdvözlettel, Eszter

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A negatív terhességi teszt esetén nagy valószínűséggel kizárható a terhesség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A negatív terhességi teszt esetén nagy valószínűséggel kizárható a terhesség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves nő vagyok, már egy hete késik a menstruációm, ami általában pontosan szokott megjönni. A terhesség korai tünetei és a PMS tünetei gyakran hasonlóak, ezért végeztem két napja egy terhességi tesztet, ami negatív volt. Egy hete fo

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves nő vagyok, már egy hete késik a menstruációm, ami általában pontosan szokott megjönni. A terhesség korai tünetei és a PMS tünetei gyakran hasonlóak, ezért végeztem két napja egy terhességi tesztet, ami negatív volt. Egy hete folyamatosan émelygek, feszülnek melleim, és a hasam is fáj, mint a menstruáció első napján. Ön szerint a negatív teszt ellenére lehetek terhes? Üdvözlettel, Eszter

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A negatív terhességi teszt esetén nagy valószínűséggel kizárható a terhesség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A negatív terhességi teszt esetén nagy valószínűséggel kizárható a terhesség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Görényt otthon lehet hagyni két napra egyedül?

Még nincs görényem, de szeretnék majd egyet. Azonban néha kb 2-3 havonta el?fordulna hogy el kell mennem 2 napra (péntek délutántól, vasárnap délutánig) és ilyenkor nem biztos hogy mindig találnék olyat aki vígyázna rá. Kibírná egyedül ezt a két napot? Természetesen kapna önitatóba elegend? vízet és kaját is.

Legjobb válasz: Hát... ugyanannyira hagynám magára, mint egy 5-6 éves gyereket... Persze nem biztos hogy meghalna, de nagyon-nagyon rosszul érezné magát, és ettõl megbetegedne. Csak akkor vállald egy kis-görény gondozását, ha az ilyen alkalmakon el tudnád szállásolni egy másik görénygazdinál, aki foglalkozna vele az õ állatkáival együtt.

Hát... ugyanannyira hagynám magára, mint egy 5-6 éves gyereket... Persze nem biztos hogy meghalna, de nagyon-nagyon rosszul érezné magát, és ettõl megbetegedne. Csak akkor vállald egy kis-görény gondozását, ha az ilyen alkalmakon el tudnád szállásolni egy másik görénygazdinál, aki foglalkozna vele az õ állatkáival együtt.
nekünk 7évig volt meg a görényünk (szegényke már meghalt) 2-3 szor elõfordult hogy otthon kellett hagy mert elmentünk nyaralni. ilyenkor betettük egy kis szobába, 1 vödör viz(tényleg vödör volt!) + 1 doboz száraz cica kaja (kitekat) Semmi baja nem volt mikor hazaértünk csak takaritani kellett mert sok kaki volt.
A kérdező hozzászólása: Én nem a szobában gondoltam, egyedül úgy nem hagynám nehogy beszorúljon vhová, vagy egyebek. Hanem lenne egy nagy átalakított akasztós ruhásszekrénye (rácsos, belül polcokkal, bújócsövekkel, mászórudakkal, hintaággyal, odúval) itt lenne amíg egyedûl van. És természetesen nem pici korában.
elég jónak hangzik, szerintem az ötleted nem rossz.
Szerintem nem lenne baja, és tök kreatív a megoldás, de nem ártana ha valaki ránézne :/ Meg az kérdéses, hogy nem falja-e be az összes kaját egy nap alatt.

Lumia800 telefonomon nem tudok a youtubról semmit lejárszani két napja. Egy kék kis négyzetbe lent baloldalon egy HQ felirat van. Ez lenne az oka?

Legjobb válasz: A HQ felirat csak a videó minõségére utal. Próbáld meg letörölni a youtubot a telóról és töltsd le még egyszer.Nekem is Nokiám van nálam még nem volt probléma ezzel.90% hogy ezzel megoldódik.

A HQ felirat csak a videó minõségére utal. Próbáld meg letörölni a youtubot a telóról és töltsd le még egyszer.Nekem is Nokiám van nálam még nem volt probléma ezzel.90% hogy ezzel megoldódik.

Vannak budapesten berelheti termek vagy lakasok egy ket napra egy kisebb bulira?

Kb 20-30fis fero hely kell :D 20-30 ezer fts es hogy lehet e berelni :) ( bocsi ha rossz temahoz irtam)

Legjobb válasz: az hagyján, de alig lehet érteni, olyan zagyván írtad tuuudjuk, siettél,nincs rendes billentyûd stb.

az hagyján, de alig lehet érteni, olyan zagyván írtad tuuudjuk, siettél, nincs rendes billentyûd stb.
Andrássy út 60. Nagyon jó hely!
sztem nektek a parlament kellene, ott szoktak hatalmas bulikat csapni.

Miért van az hogy csak 400-500 kalóriát eszem naponta. Már egy hét alatt fogytam 3kilót de most már nem fogytam két napja egy dekát sem. Sőt az előbb ráállttam a mérlegre és híztam is. Lehet attól hogy sokat ittam? 14/L

Legjobb válasz: Áh, és ha most beszólok, hogy ezt hosszú távon nem lehet csinálni, és csak tönkreteszed magad én leszek a csúnya, hogy hogy mertem ezt...

Áh, és ha most beszólok, hogy ezt hosszú távon nem lehet csinálni, és csak tönkreteszed magad én leszek a csúnya, hogy hogy mertem ezt...
A kérdező hozzászólása: hát nemis vagyok éhes meg semmi.és sokkal jobban érzem magam hogy nem eszem..csak nagyon szeretnék lefogyni és sehogy nem megy. már voltam orvosnál is hogy lehet valami bajom hogy csak hízok pedig nem is eszem sokat.de nemvolt elég alapos és nemtalált semmit..
a 400-500kcalt oszd el 3 (vagy több) étkezésre, hogy gyorsítsd az anyagcserédet. Igyál lehetõleg sokat. Van úgy, h a szervezet visszavesz a fogyásból, de idõvel és kitartással, hidd el fogyni fogsz. amúgy mi az ami belefér 500 kcal-ba egy nap, leírnád? Érdekelne, mert én is fogynék...
Akkor menjetek másik orvoshoz, leginkább endokrinológushoz. De tényleg ezzel csak az egészséged cseszed szét.
A kérdező hozzászólása: almát eszem amikor éhes vagyok.csak este hatig.de ha nagyon elegemvan az almából ilyen puffasztott rizst.kb ennyi.már fogytam négy kilót kicsit több mint egy hét alatt.de nagyon félek hogy visszahízom.remélem csak azért híztam most mert tényleg sokat ittam..
Igen, és mi van a fehérje, vitamin, ásványianyag, zsír beviteleddel? Csak hogy tudd ezekre mind szüksége van a szervezetnek, és fogyni csak egészségesen lehet hosszútávon. Puffasztott rizs+alma? Négy kiló minusz? Az izmaid glikogénraktárait felhasználta a szervezeted, ez az a minusz négy kiló, ami rögtön visszafog jönni. Szia.

A honom alatt leborotváltam a szőrt és most két napja egy hatalmas piros begyulladt szőrtüsző van de nincs neki "szeme". Mit tudok tenni hogy kinyomható legyen? Nagyon faj .

Legjobb válasz: A begyulladt szõrtüszõt nem szabad nyomkodni, pláne ilyen érzékeny helyeken ahol ennyire vékony a bõr mert igen könnyen csak súlyosbítasz a helyzeten és a végén már csak a mûtét segít. Kenegesd körömvirágkrémmel vagy alsollal vagy valamilyen bõrnyugtató krémmel és legyél türelmes.

A begyulladt szõrtüszõt nem szabad nyomkodni, pláne ilyen érzékeny helyeken ahol ennyire vékony a bõr mert igen könnyen csak súlyosbítasz a helyzeten és a végén már csak a mûtét segít. Kenegesd körömvirágkrémmel vagy alsollal vagy valamilyen bõrnyugtató krémmel és legyél türelmes.
Ne nyomogasd! A hónalj nagyon érzékeny terület, ezért idõ kell ahhoz, hogy a bõröd megszokja a borotválást. A továbbiakban: soha ne használj olyan borotvát, amit más is használ.

Avira vírusirtóm van és két napja egy Security Tool figyelmeztetés jelenik meg a gépemen hogy nagyon sok vírus van rajta, de én többször is lefuttattam az Avirát és nem jelez ki semmit. Mit tehetek?

S?t pár hete kipróbáltam az Avast-ot is de az sem jelzett semmit. Kamu kamu lenne amit kiír. Rákerestem a fájlra amit hibásnak ír de nem találtam.

Legjobb válasz: Köszönöm, megpróbálom

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megpróbálom
Ez a Security Tool egy HAMIS VÍRUSKERESÕ SZOFTVER. Úgy tesz mintha víruskeresõ lenne de valójában ez maga a vírus. Nincs a gépeden annyi vírus mint amit kijelez. Ezt a Security Tool-t kell törölnöd és kész. SUPERAntiSpyware kell neked. Csökkentett mód hálózattal módban indítsd el a gépet szedd le a programot, frissítsd a definíciókat, majd egy Teljes vizsgálat (Complete system scan). Utána indítsd el normál módban a gépet és így is teljes vizsgálat a SUPERAntiSpywarrel. Ha így sem lenne jó akkor nézz körül itt: http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&biw=1024&bih=649.. SUPERAntiSpyware INGYENES VERZIÓ LETÖLTÉSE: http://downloads.superantispyware.com/downloads/SUPERAntiSpy..

Egy éve van nyelvpiercingem és kivettem 4 vagy 5 napra. Visszaraktam de nehezen ment bele. Két napja raktam vissza és azóta nagyon fáj. Most olyan lesz mint amikor csináltattam és még sokáig fájni fog?

Legjobb válasz: Szia! Nekem már 5 éve van nyelvpiercingem, de már két nap után képes hártya nõni, amit újból át kell "szúrnom" a piercing szárával, és hát az képes begyulladni. Vigyázz vele, mert nagyon hamar képes összenõni a lyuk. Ha ki is veszed, legközelebb csak egy-két napra. Nem tudom neked mit tanácsoltak rá mikor szúrták, de a legtöbb helyen fertõtlenítésre glikoseptet, vagy phlogosolt ajánlanak. 15-20 cseppet kell belõle egy pohárba tenni, és öblögetni. Az fertõtleníti a szádat, és meg fog szûnni hamar a gyulladás.

Szia! Nekem már 5 éve van nyelvpiercingem, de már két nap után képes hártya nõni, amit újból át kell "szúrnom" a piercing szárával, és hát az képes begyulladni. Vigyázz vele, mert nagyon hamar képes összenõni a lyuk. Ha ki is veszed, legközelebb csak egy-két napra. Nem tudom neked mit tanácsoltak rá mikor szúrták, de a legtöbb helyen fertõtlenítésre glikoseptet, vagy phlogosolt ajánlanak. 15-20 cseppet kell belõle egy pohárba tenni, és öblögetni. Az fertõtleníti a szádat, és meg fog szûnni hamar a gyulladás.
Bocs, 15-20 cseppet egy fél pohárnyi vízbe tenni.
A kérdező hozzászólása: Akkor most nem kéne tejterméket ennem? Kb 1 órája kezdtem el betadínozni, nekem betadint mondtak annak idején.
Az is jó rá, gondolom, hisz fertõtlenít. Viszont tényleg nem nagyon kéne enni tejterméket, ha nem muszáj...de biztos kibírsz 1-2 napot a biztonság kedvéért! Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.
A kérdező hozzászólása: Akkor te már meghaltál...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!