Találatok a következő kifejezésre: Két napja a szeméremajkaim és (2 db)

Igen, nem artana, ha latna orvos.
Csak viszketett vagy valami egyebet is láttál, tapasztaltál?
A kérdező hozzászólása: más panaszom nincs
Ez lehet valami allergia... Nem váltottál mosószert, mosakodó szert, esetleg mûszálas fehérnemû?...
A kérdező hozzászólása: Nem , minden ugyanolyan mint eddig volt.
Lehet, hogy gombás fertõzés?.. Próbáld meg a Canesten combit, ártani nem árt, és ha gomba, akkor nagy valószínûséggel elmúlik tõle. Gyógyszertárban vény nélkül kapható.

Két napja viszket a szeméremajkaim és a kettő közötti rész. Lehet, hogy elkaptam valami fertőzést?

Legjobb válasz: lehetséges.van valami folyásod ami más mint a többi?de az is lehet hogy valamelyik bugyidra vagy érzékeny.azért jó lenne egy doki!

lehetséges.van valami folyásod ami más mint a többi?de az is lehet hogy valamelyik bugyidra vagy érzékeny.azért jó lenne egy doki!
Ez bizony fertõzés lesz!Vegyél canestent, az segít!
A kérdező hozzászólása: Pont a menstruáciom végénél járok. Magátol nem fog elmulni?:(
Magától nem fog elmúlni. És szerintem ne állj neki magadat kezelgetni, inkább látogass meg egy nõdokit, aki megvizsgál, hogy pontosan mi is lehet a galiba.
Szia! Érdemes dokihoz menni vele, mert sztem magától nem fog elmúlni.És addog járj utána, míg nem megy tovább, neked jobb. Mielõbbi jobbulást!
Nekem is szokott ilyen lenni. Be kell kenni canestennel pár napig és el fog múlni! Úgy csináld, hogy beraksz egy tisztasági betétet és a hol viszket ott bekened! Ezek általában gombás fertõzések és a canetent javasolná az orvos is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!