Találatok a következő kifejezésre: Két napja a szeméremajkaim (4 db)

Igen, nem artana, ha latna orvos.
Csak viszketett vagy valami egyebet is láttál, tapasztaltál?
A kérdező hozzászólása: más panaszom nincs
Ez lehet valami allergia... Nem váltottál mosószert, mosakodó szert, esetleg mûszálas fehérnemû?...
A kérdező hozzászólása: Nem , minden ugyanolyan mint eddig volt.
Lehet, hogy gombás fertõzés?.. Próbáld meg a Canesten combit, ártani nem árt, és ha gomba, akkor nagy valószínûséggel elmúlik tõle. Gyógyszertárban vény nélkül kapható.

Egy-két napja fájnak a szeméremajkaim, nem tudom mitől lehet, folyásom nincs, de ettől függetlenül lehet valami fertőzés?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy csak valamivel megnyomtad vagy túl szûk volt az alsónemû?

Nem lehet hogy csak valamivel megnyomtad vagy túl szûk volt az alsónemû?
egy erõteljesebb szeretkezéstõl is lehet. Nem kell feltétlenü száraznak lenned hozzá, h kidörzsölõdj... Ha még netalántán szûz vagy, bocsi...
Nekem akkor szokott fajni, mikor megjon, egy-ket ora alatt elmulik, de akkor nagyon kellemetlen, mintha nyuznanak. Amugy semmi bajom, nem lehet, h neked is ennek a jele?:)

Két napja viszket a szeméremajkaim és a kettő közötti rész. Lehet, hogy elkaptam valami fertőzést?

Legjobb válasz: lehetséges.van valami folyásod ami más mint a többi?de az is lehet hogy valamelyik bugyidra vagy érzékeny.azért jó lenne egy doki!

lehetséges.van valami folyásod ami más mint a többi?de az is lehet hogy valamelyik bugyidra vagy érzékeny.azért jó lenne egy doki!
Ez bizony fertõzés lesz!Vegyél canestent, az segít!
A kérdező hozzászólása: Pont a menstruáciom végénél járok. Magátol nem fog elmulni?:(
Magától nem fog elmúlni. És szerintem ne állj neki magadat kezelgetni, inkább látogass meg egy nõdokit, aki megvizsgál, hogy pontosan mi is lehet a galiba.
Szia! Érdemes dokihoz menni vele, mert sztem magától nem fog elmúlni.És addog járj utána, míg nem megy tovább, neked jobb. Mielõbbi jobbulást!
Nekem is szokott ilyen lenni. Be kell kenni canestennel pár napig és el fog múlni! Úgy csináld, hogy beraksz egy tisztasági betétet és a hol viszket ott bekened! Ezek általában gombás fertõzések és a canetent javasolná az orvos is!

"Nunis" kérdés! Olvastam itt többször hogy vannak babák, akiknek a nuniján valamit műteni kellett, ott mi volt a gond? Pár napja vettem észre hogy 10 hónaposomnak a két szeméremajka mintha rá lenne nőlve teljesen az alatta levő bőrre. Ez normális?

Nemtudom érthet?en sikerült e leirnom...

Legjobb válasz: Azért kellhet esetleg mûteni mert összenõ a hüvelynyílása. Az pedig a túlzásba vitt nem megfelelõ popsikrémtõl alakulhat ki. Ugyanis az hámosít is és az elsõ pár hétben elõfordulhat sajnos ilyen. Fontos, hogy a nunijukba ne kerüljön kenõcs. Nem túl érthetõ amit írtál. A nagyajak a kicsire? így látatlanban nem tudok erre mit írni. Ha gyanakodsz mutasd meg a gyerekorvosnak.

Azért kellhet esetleg mûteni mert összenõ a hüvelynyílása. Az pedig a túlzásba vitt nem megfelelõ popsikrémtõl alakulhat ki. Ugyanis az hámosít is és az elsõ pár hétben elõfordulhat sajnos ilyen. Fontos, hogy a nunijukba ne kerüljön kenõcs. Nem túl érthetõ amit írtál. A nagyajak a kicsire? így látatlanban nem tudok erre mit írni. Ha gyanakodsz mutasd meg a gyerekorvosnak.
A kérdező hozzászólása: Inkább a kisajkak a nagyra.Mintha le lenne tapadva teljesen.Gyógyszertári kenõcsöt használunk születése óta.
Nekem azt tanácsolta a védõnõm, hogy minden nap fültisztítóra tegyek egy kis paraffin olajat és azzal kenjem be a cuniját, akkor elkerülhetõ ez az összenövés.
Olyanról olvastam már én is, hogy egy kislánynak összenõtt a hüvelynyílása. Arra kell figyelni, hogy semmilyen kenõcs ne menjen a puncijába. Vagy ha kaki megy bele, minél hamarabb ki kell mosni.
A kérdező hozzászólása: És más babájának a kisajkak vége az eláll picit, vagy hozzá van nõve a nagyajkakhoz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!