Találatok a következő kifejezésre: Két napja a mensim, soha de (2 db)

Két napja késik a mensim, soha de soha nem késett még, csak akkor amikor terhes voltam. Most akkor terhes vagyok vagy nem?

Évek óta pé.töl már feszül a mellem ,most nem .Semmi tünetem nincs csak erös derékfájás.A méhszájam kemény és balra fel van húzódva (mensi elött már renszeresen lent szokott lenni)B? átlátszó folyásom van a reggeli h?m 37.2,és még is 2 db negativ tesztem van ,eggyik reggeli a másik dél utáni vizeletböl.

Legjobb válasz: akkor valoszinüleg nem baba mert a hcg teszt a menzi vel egyidõben a legmagasabb. de van még remény mert soknak meg nemutassa ki .

akkor valoszinüleg nem baba mert a hcg teszt a menzi vel egyidõben a legmagasabb. de van még remény mert soknak meg nemutassa ki .
szia nekem és rettnetese4n erõs derékfájásom volt és sajnos meghalt a baba ez az 5 héten történt.

Lehet bébi? Két napja késik a mensi, de a tesztem negativ. Késés még soha nem fordult elö.

Legjobb válasz: Hallottam olyat, hogy valakinek csak a mensi után egy héttel mutatta ki. Tüneteid vannak?

Hallottam olyat, hogy valakinek csak a mensi után egy héttel mutatta ki. Tüneteid vannak?
Milyen tesztet használtál? Persze hogy lehet mert nem minden teszt mutatja ki. Várj pár napot és csinálj egy újat!
Fontos, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl csináld. Várjál pár napot, és ismételd meg, ha nem jön meg továbbra se.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Tünetem, a hasam fájdolgál, mintha megakarna jönni.Idönként megszédülök.Kedvetlen vagyok.Ennyi csak.
A kérdező hozzászólása: Lilly teszttel csináltam.
Lily teszt elég jó, de lehet hogy csak nem emelkedett meg eléggé a HCG szinted, próbáld meg pár nap múlva, mert a HCG minden nap duplázódik egy darabig. Ezért van hogy késõbb mutatja ki.Drukkolunk!!!
Vegyél clearblue-t, az elég érzékeny, a lilly nem annyira. Én discolor tesztet vettem mert az volt, addig nem is hallottam róla, meg egy Medi-Lab-ot, és menzi elõtti ESTE már pozi volt mindkettõ! Aztán reggel is csináltam egy másik fajtával, HCG van csak ráírva. Szóval nyugi, pár nap múlva próbáld meg újra, és szerintem egy érzékenyebb teszttel! Drukkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!