Találatok a következő kifejezésre: Két napja a mensim, de (36 db)

Holnap reggel leszek a nemvárt mensi utáni 4. napon, két napja negatívat teszteltem, de azóta sem jött meg. Mindig 28 napra pontosan jön meg, de nagyon fáj a hasam, totál megjövős érzésem van. Lehet hogy csak késik?

Reménykedem azért, lehet még baba ugye? Valaki volt már hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: nekem a nemvárt elõtt 1héttel és a mensi után 2héttel is meg volt az az érzés hogy mindjárt megjön. Úgyhogy bármi elõfordulhat én 2hét után teszteltem erõs + :) 30hkm

nekem a nemvárt elõtt 1héttel és a mensi után 2héttel is meg volt az az érzés hogy mindjárt megjön. Úgyhogy bármi elõfordulhat én 2hét után teszteltem erõs + :) 30hkm
A kérdező hozzászólása: én is reménykedem hogy így lesz, a kisfiammal is hasonlót éreztem, remélem kistesó van a dologban :) gratulálok neked 30hkm :)
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg, de a tesztem negatív....
A kérdező hozzászólása: sajnos még mindig negatív a tesztem....már aggódom
A kérdező hozzászólása: nem tudom jár e valaki még erre, de akkor mikor a kérdést feltettem sajnos megjött :( doki szerint volt egy kis zavar a mensimben, de 2 hónap múlva minden helyreállt, és újra 28 napra jön meg, és hétfõn pozítívat teszteltem, már a nemvárt napján, nagyon boldog vagyok, remélem minden rendbe is lesz :)
gratulálok!!!

2nap késéssel megjött a mensim. De nem olyan volt, mint szokott. Az első két nap szinte ömlött (már elnézést), harmadnapra teljesen elmúlt, negyedik nap újra megjött, ma meg úja múlik el. Lehet még terhesség?

Kicsit fura,de nem hinném,hogy terhesség miatt.És az els? naptól kezdve szinte félóránként járok pisilni.Pedig ilyen akkor szokott lenni mikor múlik el.Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha ömlött akkor nem valszínû hogy babás vagy. Lehet hogy kicsit megbolondult. De ha vhogy másként érzed magad, akkor tesztelj. Nekem pisilés sûrûn pont a mensi elõtt és közben szokott lenni pl

Ha ömlött akkor nem valszínû hogy babás vagy. Lehet hogy kicsit megbolondult. De ha vhogy másként érzed magad, akkor tesztelj. Nekem pisilés sûrûn pont a mensi elõtt és közben szokott lenni pl
szerintem akkor nem baba.
egyébként vicce (vagy nem is annyira), de az ember lánya akkor is reménykedik a várandósságban, ha megjön. Mert van ilyen is. Bár azt mondják nem normális, ha megjön, de a bnõm 3 hónapig menstruált pl. és észre sem vette, hogy ott lapul a babóca

Jelent valamit hogy csak egy napig volt meg a mensim de összesen két normál tamponnyi? és már mensi előtt sem volt barnázás

de a cicieim már nem fájnak. és már barnázni sem barnázok

Legjobb válasz: 1. nem mindenkinek fáj a cicije, tehát ettõl még lehetsz terhes. 2. lehet kevés a mensi más okból is (stressz, hormonváltozás, stb.)

1. nem mindenkinek fáj a cicije, tehát ettõl még lehetsz terhes. 2. lehet kevés a mensi más okból is (stressz, hormonváltozás, stb.)
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem h a hõm leesett úgy h butaságot kérdeztem bocsi
lehet baba is, miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: de a cicijeim már nem fájnak az nem gond??

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Elvileg 25-én jött meg a mensim. De előtte 3 napja volt egy kis vérzésem, mejd a két napban barna aztán 3nap vérzés. Majd 3. nap barna és rá két nap múlva megint barna.

Vagy ennyire hamar lett volna peteérésem? A hasam szúrkál. A cicim egy napig volt érzékeny.

Legjobb válasz: Mit akarsz megtudni? Kicsit összevissza írsz. Nekem 22-én volt meg utoljára, de még igen korai tesztelni. Vagy mit szeretnél? :)

Mit akarsz megtudni? Kicsit összevissza írsz. Nekem 22-én volt meg utoljára, de még igen korai tesztelni. Vagy mit szeretnél? :)
A kérdező hozzászólása: Hogy mi lehet ez az össze-vissza vérzés barnázás. Már arra is gondoltam hogy lehet terhes vagyok!?
Várd meg, hogy megjön-e, de ha rosszul is érzed magad, diszkomfortérzésed van, akkor irány a doki. Talán lehet baba, de ezt csak az idõ dönti majd el. Szeretnél babát?
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon szeretnék babát!! Októberben hagytam abba a gyógyszret, de még sajnos nem jött össze.

Két napja késik a mensim, de tesztet még nem csináltam. Mensire utaló jelek nincsenek. Lehet terhes vagyok? 8 hónapja próbálkozunk, de még nem késett eddig.

Legjobb válasz: csinálj tesztet lehet hogy már kimutatja. nekem minden menzeszre utaló jelek voltak még is terhes voltam :) remélem hogy terhes vagy :)

csinálj tesztet lehet hogy már kimutatja. nekem minden menzeszre utaló jelek voltak még is terhes voltam :) remélem hogy terhes vagy :)
A kérdező hozzászólása: Most vacsoráztam és nem esett jól az étel nem is tudtam megenni a kedvencemet: túrós tészta. Majd nem elhánytam magam.
Nekünk is pont 8 hónap után jött össze, és pár nap késé után csináltam tesztet. Remélem, sikerült! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy van folyásom: fehér, kicsit vizes. Ez jó?
csinálj tesztet és megtudod!!! :) légyszi értesíts e-mailben ha jön a baba :) :) brigi_mama

Lehet bébi? Két napja késik a mensi, de a tesztem negativ. Késés még soha nem fordult elö.

Legjobb válasz: Hallottam olyat, hogy valakinek csak a mensi után egy héttel mutatta ki. Tüneteid vannak?

Hallottam olyat, hogy valakinek csak a mensi után egy héttel mutatta ki. Tüneteid vannak?
Milyen tesztet használtál? Persze hogy lehet mert nem minden teszt mutatja ki. Várj pár napot és csinálj egy újat!
Fontos, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl csináld. Várjál pár napot, és ismételd meg, ha nem jön meg továbbra se.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Tünetem, a hasam fájdolgál, mintha megakarna jönni.Idönként megszédülök.Kedvetlen vagyok.Ennyi csak.
A kérdező hozzászólása: Lilly teszttel csináltam.
Lily teszt elég jó, de lehet hogy csak nem emelkedett meg eléggé a HCG szinted, próbáld meg pár nap múlva, mert a HCG minden nap duplázódik egy darabig. Ezért van hogy késõbb mutatja ki.Drukkolunk!!!
Vegyél clearblue-t, az elég érzékeny, a lilly nem annyira. Én discolor tesztet vettem mert az volt, addig nem is hallottam róla, meg egy Medi-Lab-ot, és menzi elõtti ESTE már pozi volt mindkettõ! Aztán reggel is csináltam egy másik fajtával, HCG van csak ráírva. Szóval nyugi, pár nap múlva próbáld meg újra, és szerintem egy érzékenyebb teszttel! Drukkolok!

2hónapja volt egy ab-om.3hete folyamatosan együtt vagyunk, de csak hétvégén tudunk. Nem ment el bennem.A mensim megvolt kéthete, ami két napig, a harmadik nap csak barnáztam.Lehet megint terhes vagyok?

De ma fáj a petefészkem,és akkor fájt igy amikor terhes voltam.Lehet valami köze hozzá?

Legjobb válasz: azt se tudjátok mi miatt volt az abortuszom.Mi tudtok ti másokról.Csak ahhoz értetk hogy minél durvábban,lepontozzátok a kérdezõt!!!!!!Hidd el nem hobbym az abortusz!!!!!! De mit magyarázkodok én...

Utolsó elõtti válaszoló vagyok. Szerintem ha 2 napig normálisan megvolt, úgy ahogy szokott, nem hiszem terhes vagy. Persze megeshet, mint ahogy ezt sokan részletezték.( nálam is) Egy tesztet vennék a helyedbe, és nem izgulnék a köv hónapig, és a gyógyszert minél hamarabb kezdd el szedni! Az a legbiztosabb:)
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam, hogy igy elég a védekezés, amig nem kezdem el a tabi szedést, amit most fogok kezdeni ha megjön.
A kérdező hozzászólása: én irtam butaságot? igen tudom hogy hogy elõváladéktól is mi lehet.De én arra lennék kiváncsi hogy ab után ilyen hamar lehet e terhesség.Inkább ne is irjatok....
A kérdezõnek írom: Szerintem vagy a hormonháztartásod borult fel, ahogy azt elõttem is írták, vagy babás vagy. Nekem is volt sajnos ilyen mûtétem üres petezsák miatt, de nekem a dokim azt mondta, hogy mindennek úgy kell visszaállni, ahogy elõtte is volt. A barnázás és a szokásostól eltérõ mensi utalhat terhességre. Egyébként nem kell így felháborodni. Az hogy szerintetek nem leszel terhes ha a párod nem megy el benned, de nem védekeztek, már ne haragudj, de tisztában vagy egyáltalán azzal, hogy mûködik a férfi és a nõi test? Borzasztó nagy butaságot írtál. Olvass egy kicsit utánna a dolgoknak, tájékozódj és nem lesznek ilyen problémáid!
A kérdező hozzászólása: azt se tudjátok mi miatt volt az abortuszom.Mi tudtok ti másokról.Csak ahhoz értetk hogy minél durvábban, lepontozzátok a kérdezõt!!!!!!Hidd el nem hobbym az abortusz!!!!!! De mit magyarázkodok én...
attól, hogy nem ment el benned, még lehetsz terhes. elõváladék, tudod. cirka 10000-szer volt itt leírva. ha nem akarsz gyereket és millió abortuszt, védekezz.
Pedig igaza van az elsõ válaszolónak! Tudod, rengeteg olyan pár van, akik évekig küzdenek, orvosokhoz járnak, egy csomó pénzt rááldoznak, hogy gyerekük lehessen, míg "egyesek" abortuszra járnak. S a másik dolog: 2hónapja volt abortuszod, és mégsem védekezel? Hát gratulálok! Ezek után mit vársz, mit mondjunk? Õszintén remélem, hogy nem vagy terhes, mert ha igen, borzasztóan sajnálom a kis életkezdeményt...
Nézd meg a Néma sikolyt...google-be vannak képek is....ezekkel oktatnám a tiniket is....Abortusz után nem védekezni, talán nem leszek terhes naaagy kérdõjelekkel...Nem akarlak bántani, félre ne értsd, de ha nem akartok még babát akkor miért nem védekeztek? Tényleg nem bántásnak írom, csak kérdezem, és kívánom hogy ne baba legyen most a dologban ami miatt barnázol! .
HA megjön...
A kérdező hozzászólása: ezért nem szeretek itt kérdést feltenni, mert ahelyett hogy csak a lebaszást, lepontozást kapom, és a kioktatást, a választ meg sehol nem irják le.Mindegy:( remélem lesz olyan valaki aki, számomra hasznosat is fog irni....
A kérdező hozzászólása: annyi minden oka lehet.lehet hogy nem akkor volt peteérésem, a mensim is megjött, ami 2napos volt, és utána egy napig barnáztam, de a doki szerint normális.És azt is tudom hogy ilyenkor könnyebb teherbe esni, sokat olvastam láttam, hallottam, a terhességrõl, védekezésrõl, szülésrõl, fogamzásgátlóról, abortuszrol, de ugy éreztem hogy itt is meg kell hogy kérdezzem, mert csak nagyobb az esélye ha teljes cumó megy belém, mint igy.persze igy is meg van az esély de.....na mindegy. köszi a válaszokat.
Mi a párommal 7 évig védekeztünk megszakításos módszerrel, azt hittem így megfelelõ a védekezés, de egyszer csak nem jött meg:) Hihetetlen volt, de mégis megtörtént......Szóval ez nem megfelelõ ha nem szeretnétek babát.
A "butaságos" válaszoló vagyok: missed ab. mûtét után igen, lehetel terhes ilyen hamar. Sõt! A méh nyálkahártyája ilyenkor teljesen felfrissül, sokkal könnyebb teherbe esni (kedvezõbbek a feltételek a beágyazódáshoz pl.). Ha tudod hogy teherbe lehet esni az elõváladéktól akkor miért írtad az elõbb, hogy szerinted nem lehet?
A kérdező hozzászólása: szia.Már megnéztem a néma sikolyt... Hogy miért nem védekezünk? nem tudom.A párom szerint igy nem leszek terhes ha nem megy el bennem.Ezt nem õ mondta, cak én gondolom igy....a gumit nem szeretjük (ezért le lehet pontozni)de most hétvégén jön haza, és megkérdezem tõle, ogy tudja e hogy elõváladékból is lehet valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

10 nap van még a mensiig, de már két napja leszakad a derekam és görcsöl a hasam. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Lehet késõi peteérésed van. Nekem 20 ciklusnapon az orvos normális tüszõt látott és azt mondta még probálkozzunk. Csinálj ovu tesztet, azzal kiderül gyorsan.

Lehet késõi peteérésed van. Nekem 20 ciklusnapon az orvos normális tüszõt látott és azt mondta még probálkozzunk. Csinálj ovu tesztet, azzal kiderül gyorsan.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre semmi. Még vagy 3 napig (ill. fõleg esténként) úgy éreztem, hogy mindjárt megjön. Nem tudok mit kezdeni ezzel. Várunk és meglátjuk mi lesz. Jolcsi
Én ma reggel biztos lettem abban, hogy megjön. Elkezdett fájni a derekam ez pedig annak a jele. Tehát nekem péntekig biztos mensi lesz sajna.:( Most meg majd jönnek a további vizsgálatok. Neked szurkolok! :) zoknibaba
A kérdező hozzászólása: Semmi sem biztos!! Péntekig még bármi lehet, ne gondolj rá! (hogy ez mekkora baromság!!!!!! hisz én sem tudok nem gondolni rá)Fel a fejjel! Jolcsi
Persze tudom bármi lehet, de ennyi idõ alatt már valamennnyire ismerem a tesetem jelzéseit. Max ugy tudok nem gondolni rá, hogy lefoglalom magam.:) Tudom viszont, hogy olyan nincs hogy nem gondolok rá.:) Köszönöm a biztató szavakat.:)
A kérdező hozzászólása: Mi újság Veled? Nálam már elveszett a remény ma reggel már "barna" itt van. Bár elég furcsa a 27. napon. Mostanában (elmúlt fél évben) a 30. ciklusnapig semmi sem történt.Jolcsi
Nagyon sajnálom.:(( De amig piros vér nem lesz addig ne add fel. Nekem is biztos meg fog jönni, nincs még konkrét jele csak érzem. Ez amolyan nõi megérzés. Azért még szurkolok Neked!:) zoknibaba
A kérdező hozzászólása: Hát megjött :(. Hónapok óta elõször, hogy 28 napra. Zoknibaba Neked drukkolok!!
Nagyon sajnálom.:( De egy új ciklus új probálkozás új remény.:) Fel a fejjel!:) Nekem még nem jött meg, de már vizessé vált a folyásom is, tehát bármikor jöhet. Õszintén szólva már valahol várom, mert rossz ez a bizonytalanság. Nekem pénteken kéne megjönnie, megírom majd mindenképp mi van velem. zoknibaba
Szia! Még mindig nem jött meg még barnázás sincsen. Hát nem tudom mi lesz még ebbõl, tegnap délután és este voltak mensis görcseim, ma nincsenek. zoknis
A kérdező hozzászólása: Szia! Akkor még van remény! drukkolok!!!! Mikor tesztelsz?
Szia! Mi újság van Veled? Nálam elõjött a gyomorégés ami már 2 napja elviselhetetlen fel is vagyok puffadva. Ma vettem gyógyszert is, mert már nem bírtam tovább. Most már egészen jól vagyok. zoknibaba (az elõzõ válaszolok is én voltam)
Rendben van. És addig tessék elkapni apát, egypárszor, mert még bármi lehet.:)
A kérdező hozzászólása: Lehet. Köszi, megpróbálom. Eltart az ovus fájdalom ennyi ideig?
Eltarthat, ha éppen most van újra peteérésed vagy eddig nem volt még ebben a hóbapban. Nekem is gyanus volt ebben a hónapban hogy most megint nagyon fáj a petefészkem meg görgcsölök, de mivel pont most mentem dokihoz megmutatta miért is van ez, és ott volt a szép nagy tüszõ, bár ez még nem biztosíték semmire. Szedsz esetleg valami gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: Jelenleg gyógyszert nem, csak royal jellyt, zink+folsavat.
A kérdező hozzászólása: "most van épp újra peteérésed" ez hogy értetted?
Ezt úgy értem, hogy ha volt egy középidõben akkor lehet most is van egy. Vagy most lehet késõbb van peteérésed. Nekem clotit kellett szednem és ugy vettem észre 15 nap körül is volt peteérésem és most ugye meg az orvos mondta, hogy bármi lehet. Mióta megy a babaprojekt?:) Nálunk immár 14 hónapja.
A kérdező hozzászólása: Lassan 4 éve! Túl vagyunk már egy lombikon is, de nagy csalódás volt és nem merek újra belevágni.
Hát azt elhiszem.:( Sajnálom rettenetes dolog várni és várni. Mi még ugye csak 14 hónapja probálkozunk, de már szoba jött az örökbefogadás is, mert nekem ennyi idõ után elegem lett a naptárfigyelésbõl ovutesztbõl, meg ilyenek. Aztán férjem azt mondta mivel nála minden rendben van, hogy csináljam végig a hormonvizsgálatot és az átjárhatóságit. Aztán kicsit szabadságra küldöm a témát. El tudom képzelni milyen rossz lehet Neked aki már túl van a lombikon is.:( olyan rossz ilyeneket olvasni. No de fel a fejjel, elõbb utóbb babásak leszünk.:)
A kérdező hozzászólása: Hajrá! Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Persze.:) 29 éves vagyok. 10 nap múlva kiderül mi lesz velünk.:) Ha pedig nem lesz babó akkor, indul újra a mókuskerék.
A kérdező hozzászólása: Így igaz.Ha elõbb nem 10 nap múlva jelentkezem.Persze közben még értekezhetünk.
Szia! Most vagyok a 30 napon, még barnázás nincsen csak az a folyás. Kicsit furcsa benne, hogy inkább száraz szoktam lenni mensi elõtt nem ilyen, meg a cicim érzékeny, de az mindig ilyen szokott lenni. Most még hétfõig biztos nem tesztelek, addig meg még lehet belõle mensi is. zoknis
A kérdező hozzászólása: igen szoptatok , nappal kb.4-5ször mert elkezdtük a hozzátáplálást.
Szoptatsz?Mert az is befolyásolja!És valószínü nem fog beállni még rendszeresre!
Nekem fél alatt 3szor jött meg. Volt hogy másfél-2 hónapig semmi. Mióta csak este szoptatok azóta helyreállt.

1o napja késik a mensim, de két teszt eddig negatív, vannak jelek. Úgy-e ez még lehet baba?

Legjobb válasz: Milyen teszttel teszteltél és mikor? Milyen jeleid vannak?

Milyen teszttel teszteltél és mikor? Milyen jeleid vannak?
A kérdező hozzászólása: Jelek hányinger, hányás, mellérzékenység, has környéki nyilallás. A teszt nevét nem tudom, mérgembe kidobtam.
Szia! Tesztelj még, hátha. :) De UH-n már látszana szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!