Találatok a következő kifejezésre: Két napja a hasam rendszertelenül és (2 db)

Két napja görcsölget a hasam rendszertelenül és most nagyon hányingerem van. Nem mulik. Lehet, hogy jön a babó?

38. hetes vagyok. Köszi a válaszokat elöre is.

Legjobb válasz: meg van rá az esély.de akkor lesz tuti ha rendszeresek lesznek a fájások..figyeld magad nagyon és a bugyid hogy nem e szivárog a magzatviz.ha jõnne már nem lenne korai.és a hányinger ,hasmenés lehet szûlés elõjele...kellemes szûlést kivánok neked:Dés boldog babázást.15 hetes kismami

meg van rá az esély.de akkor lesz tuti ha rendszeresek lesznek a fájások..figyeld magad nagyon és a bugyid hogy nem e szivárog a magzatviz.ha jõnne már nem lenne korai.és a hányinger , hasmenés lehet szûlés elõjele...kellemes szûlést kivánok neked:Dés boldog babázást.15 hetes kismami

36 hetes terhes vagyok. Két napja elkezdett fájni a derekam, de csak rendszertelenül és ritkán. Viszont ha fáj, akkor nagyon erőssen érzem. A hasam még nem fáj, és más erre utaló jelet sem tapasztaltam. Talán ez már a szülés beindulásának a jele?

Legjobb válasz: Szerintem még nem, csak már készülõdik a szervezeted. Egyre több ilyen fájdalom lesz, ne izgulj:-) Még van azért idõd:-)) Ha fáj a derekad, pihenj, párnázd ki magad, sõt gyulladáscsökkentõvel be is kenheted, kicsit enyhíti..

Szerintem még nem, csak már készülõdik a szervezeted. Egyre több ilyen fájdalom lesz, ne izgulj:-) Még van azért idõd:-)) Ha fáj a derekad, pihenj, párnázd ki magad, sõt gyulladáscsökkentõvel be is kenheted, kicsit enyhíti..
Szia! Ha hátul inkább a gerincednél fáj, akkor lehetnek jóslófájások is, valaki már másnap megszül, ( én így jártam) de eltarthat egy hétig is. Pihenj sokat és, ha rendszerezõdik a fájás, mérd az idõt, hogy mikor jelentkeznek.
Szia! Ezek a fájások már lehetnek jóslófájások is, ez a 36.héten már nem lenne meglepõ.Az orvosom a 36.héten kérdezte meg , hogy vannak-e ilyen fájásaim.Mert már lassan kellene, hogy érezzem õket. Ezek a fájások még nem azt jelentik, hogy rögtön szülni fogsz. A méhed készülõdik csak. Arra kell figyelni, hogy két fájás között mennyi idõ telik el.Amikor elérkezik a szülés ez rendszeres lesz majd. Ne izgulj, lazíts, pihenj most már sokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!