Találatok a következő kifejezésre: Két napja a hasam (160 db)

Megijedtem! Mi lehet? A cicim elkezdett oldalt fájni, és találtam kis dudort is mint két oldalon. A menzim késik 1 napja, a hasam néha fájdogál, a hőm 37, 2.

A gyomrom sem jó mostanában, sokszor fáj. A mellbimbóm is érzékeny. Szeretnénk babát, de ezt a cicimmel még soha nem tapasztaltam. Ez esetleg tejmirigy megduzzadva és azért feszülnek vagy valami más? Eddig nem volt ilyen a cicimmel. Megrémültem! Segítsetek! Talán azért mert sikerült a baba???

Legjobb válasz: Köszi a választ! Hát nagyon félek hogy mi az a kis pukli! Másnak is volt/van?? Most látom hogy félreírtam "minD két oldalon". Akkor pár nap múlva tesztelek.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hát nagyon félek hogy mi az a kis pukli! Másnak is volt/van?? Most látom hogy félreírtam "minD két oldalon". Akkor pár nap múlva tesztelek.
szerintem sikerült :) csinálj tesztet és ha terhes vagy akkor kimutatja :) sok szerencsét

Jövöhét szombaton nem kellene megjönnie, most viszont olyan bökdösödő érzést szúrkálást érzek oldalt a hasam alatt már két napja. A folyásom sűrű krém szerű, de kevés. Jelenthet ez valamit?

A ciklusaim 26-27 naposak és elméletileg jó id?ben voltunk együtt. Semmi más tünetem nincs, de lehet hogy még koraiak is lehetnének.

Legjobb válasz: nálam is ez van. . azaz ha terhes vagyok 1 hetes. és most kezdtem érezni én is bögdösést,pedig tudom hogy nemlehetne ilyenkor érezni a babát mert még csak most kezd beágyazodni. nekem ez a 17 napom. nemtudom milehet de nagyon reménykedem mert nekem edig nemvolt jo a hormonom ez az elsõ honap hogy jolett

nálam is ez van. . azaz ha terhes vagyok 1 hetes. és most kezdtem érezni én is bögdösést, pedig tudom hogy nemlehetne ilyenkor érezni a babát mert még csak most kezd beágyazodni. nekem ez a 17 napom. nemtudom milehet de nagyon reménykedem mert nekem edig nemvolt jo a hormonom ez az elsõ honap hogy jolett
Ezek a tünetek utalhatnak babára, de a mensit is jelezhetik, de holnap reggeli vizeletbõl egy tesztet mindenképpen megér! Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: Jah, igazából azt nem tudtam hogy ezek a tünetek lehetnek-e babásak. A hõm sem esett le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Még nem merek tesztelni mert ha van baba csak kevés a hcg akkor nem akarok csalódni. Majd a hét vége felé akarom megcsinálni, akkor már nagyobb eséllyel kimutatja ha van. Amúgy is lilly tesztem van itthon és azt olvastam ma hogy volt akinek még nem mutatta ki.
Én abban a hónapban mikor terhes lettem, mi a pé. elött 1 nappal és pé után a második és a harmadik napon szeretkeztünk nekünk így sikerült.Mára már 6 hetes pocis vagyok. Minden lehetséges.remélem sikerült!!!
bármi lehet még de miért nem tesztelsz?
Persze, hogy lehetsz! Sajnos nekem most ment el a terhessegem ket hete, de pont ugyanigy kezdodott. Furcsa hasgorcsok es a mellfeszulesem elmult 1 napra. Aztan ket napra csinaltam egy + tesztet. Sajnos 8 hetesen megallt a pici szive..de igy kezdodott. Csinalj tesztet!!!

Ovulációs tesztet használok már pár hónapja, és megfigyeléseim alapján mindig két nap pozitív a teszt, ez alatt a két nap alatt érzékeny a hasam, van amikor kifejezetten fáj is. Most konkrétan mi ez a fajdalom, ez lenne a tűszőrepedés?

De ha két napig fáj, és ezalatt van akkor is az els? negatív nap a nyer? együttlét szempontjából? Vagy mind a kett? pozitív, és a negatív is?

Legjobb válasz: A negatív napon már egyáltalán nem fáj a hasam, olyan mintha elvágták volna.

A kérdező hozzászólása: A negatív napon már egyáltalán nem fáj a hasam, olyan mintha elvágták volna.
A kérdező hozzászólása: Vagy elég az elsõ pozitív, és azt ezt követõ elsõ negatív?
A legnyerõbb nap az utolsó pozitív nap, ekkor ugyanis a hímivarsejtek megelõzik a petesejtet, amit a legfrissebb állapotában tudnak megtermékenyíteni. maga a fájdalom az, amikor feszít a tüszõ, és szét akar repedni. A tüszõrepedés egy pillanat mûve, az lehet az elsõ negatív napon, amikor már nem fáj.
A kérdező hozzászólása: Ah, köszi, szóval akkor ez az a fájdalom, értem már.
HA ilyen tök jól megfigyelted, és ilyen jól mûködsz, akkor legyetek együtt az utolsó pozitív és az elsõ negatív napon mindenképpen, a többi kívánság szerint:) sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszi, úgy lesz!:D

Túlvagyok két szülésen, még 5 kiló felesleg van rajtam, az mind a hasamon. Minden nap mozgok egy órát, egyik nap steppelek, másik nap hullahoppozok. Hatásos a hullahopp a szülés utáni hasra? Mivel tudnám ledolgozni azt?

Legjobb válasz: Szerintem hatásos a hulahopp karika, nekem is azt ajánlották, csakhogy nem tudom csinálni, mindig leesik, hiába gyakorlom.:-))A férjem lógós hasa teljesen eltûnt tõle, közben tévét nézett, órákig csinálta.

Szerintem hatásos a hulahopp karika, nekem is azt ajánlották, csakhogy nem tudom csinálni, mindig leesik, hiába gyakorlom.:-))A férjem lógós hasa teljesen eltûnt tõle, közben tévét nézett, órákig csinálta.
Szerintem hasonló cipõben járunk, hasonló kérdést tettem fel az elõbb.Arra gondoltam, hogy megnyúlt a hasfal és talán nem is háj, hanem a laza hasfal okozza a látványt, mert ha odafeszülne már nem is lenne nagy.Na erre van-e megoldás?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadónak üzenem hogy sajnos nincs. Most már két éve napi egy órát edzek ami minden másnap egy óra hullahopp plusz 20 perc hasizom, a derekam karcsú lett, felsõ hasizmom kockás de a megnyúlt bõrt semmi se tudja eltávolítani, csak egy plasztikai sebész. Úgyhogy most gyûjtök egy mûtétre mert engem nagyon zavar...

7 napja késik a menstruációm, már két tesztet is csináltam, mindkettő negatív lett. Két napja folyton úgy érzem, hogy megjött (görcsöl a hasam, kiver a víz, állandóan szomjas vagyok) de semmi. Valakinek volt már hasonló? A teszt tévedhet?

Legjobb válasz: tévedhet a teszt, de is lehet, h tényleg nem vagy terhes. én pl "hajlamos" vagyok a késésre, a 7-9 napos eltérésre is és akkor nekemis folyton az az érzésem, h "na most jött meg"- és mégsem, aztán ha megjön, fájdalmasabb, mint normál isõben. neked is szokott ilyen lenni? ha nem, akkor azért gyanakodhatsz... szerintem nyugodtan várj még két napot, még akkor sem leszel elkésve. ha nem jön meg, két nap múlva reggeli, elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja ki a babát a legkorábban.

tévedhet a teszt, de is lehet, h tényleg nem vagy terhes. én pl "hajlamos" vagyok a késésre, a 7-9 napos eltérésre is és akkor nekemis folyton az az érzésem, h "na most jött meg"- és mégsem, aztán ha megjön, fájdalmasabb, mint normál isõben. neked is szokott ilyen lenni? ha nem, akkor azért gyanakodhatsz... szerintem nyugodtan várj még két napot, még akkor sem leszel elkésve. ha nem jön meg, két nap múlva reggeli, elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja ki a babát a legkorábban.
Ez ugyanúgy lehet mensi is mint baba. Ha nem jön meg tesztelj és kiderül.

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!

30 hetes kismama vagyok. Két napja sokszor keményedik be a hasam, de csak akkor amikor mocorog. Tehát majdnem egész nap. Akkor most csak kidugja magát, vagy másfajta keményedés ez? Magnéziumot szedek, fájdalmaim nincsenek.

Legjobb válasz: Sziasztok! Na én pont ma voltam NST-n,és ott szóba került a haskeményedés is..Az a lényege,hogy az egész hasnak bekell keményednie,mikor haskeményedésrõl beszélünk. Nekem már a bordáimig tud rugdosni a pici,így ha nálam arról beszélünk,hogy ha keményednék,akkor azt az egész hasam aljától,oldalától,a tetejéig,tehát a bordáimig kell,hogy érezzem... Idáig én is sokszor paráztam,mikor felkeltem az ágyról,mert olyankor azt gondoltam,hogy keményedik a pocim,mert ügye,ahogy felálltam már a baba is lejjebb csúszott,vagy ment:),és olyankor akkora nagy gombócot éreztem,hogy csak na... :) Mindenkinek jó babavárást,és könnyû szülést kívánok! :) /36hetes kismama/

Sziasztok! Na én pont ma voltam NST-n, és ott szóba került a haskeményedés is..Az a lényege, hogy az egész hasnak bekell keményednie, mikor haskeményedésrõl beszélünk. Nekem már a bordáimig tud rugdosni a pici, így ha nálam arról beszélünk, hogy ha keményednék, akkor azt az egész hasam aljától, oldalától, a tetejéig, tehát a bordáimig kell, hogy érezzem... Idáig én is sokszor paráztam, mikor felkeltem az ágyról, mert olyankor azt gondoltam, hogy keményedik a pocim, mert ügye, ahogy felálltam már a baba is lejjebb csúszott, vagy ment:) , és olyankor akkora nagy gombócot éreztem, hogy csak na... :) Mindenkinek jó babavárást, és könnyû szülést kívánok! :) /36hetes kismama/
28 hetes vagyok. Mikor a babám nyújtózik és kinyomja a fejét vagy a hátát, nekem is befeszül a hasam, vagy ha nagyon pörög odabent. De olyankor csak ott ahol érzem és nem az egész. Én is szedek magnéziumot, és pihenek amennyit tudok ilyenkor. Ha megyek akkor megemlítem a dokimnak. Eddig minden rendben volt. Ha mész Te is mond azért neki, max megnézi a méhszájat. Boldog babavárást!
Szia! Nálam ugyanez a helyzet. Alapból kemény egy kicsit, de szerintem csak ott ahol a gyerkõc van. Abból gondolom, hogy amikor el kezdem tapogatni ott, ahol a legkeényebb, mindíg mocorog, fészkelõdik. Valószínû, hogy én a hátát érzem. Akkor a legkellemetlenebb, amikor nekiáll nyújtózkodni. Olyankor úgy érzem, hogy mindjárt kimászik, mint a 8. utas a halálban. Szintén szedek magnéziumot, meg vasat, bár ezt a vérszegénység miatt kell. Üdv: 30 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!