Találatok a következő kifejezésre: Két napja Két tesztet (142 db)

Késik a menstruacióm már öt napja. Csináltam két nappal ezelött tesztet de negativ lett. Mi tevo legyek?

Fáj a hasam is .. olyan mindha a méhem fajna. felfazva nem hiszem hogy vagyok mert mert nem csip ha pisilok.. Egyebként a menstruaciom mindeg szokott kesni max 3 napot .. Stressz nem ért.. Szóval nem tudom hogy mitol keshet ...

Legjobb válasz: megjön nemsoká, ez nem ritka jelenség

megjön nemsoká, ez nem ritka jelenség
ne aggódj nekem is késett már egy hetet!stressz, bizonyos ételek, hormonok ..stb mind okozhatnak késést. Ha érzed hogy már fájdogál a hasad akkor valószínû hogy lassan robbanni fogsz.
Nekem is késett, bár ez még nekem belefér a normális ciklusomba. Sztem ez a hülye óraátállítás miatt van. Ha nem jön meg akkor doki.Bár már ha görcsölgetsz akkor ez annak a jele lesz.
A kérdező hozzászólása: Még mindig késik. Ma már a nyolcadik napja. Reggeli vizeletbol csinaltam tesztet ami állot vagy 4 óra hosszát. akkor nem tudom hogy az meg ki mutatja-e ?
És a reggeli teszt mit mutat? Nem lehet hogy elszámoltad magad?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Nem, nem számoltam el magam. De hála Istennek tegnap meg betegedtem. Nem ment túl konnyen mert egy napba kerult mig rendes lett. :-)

12 napja késik, egy hete mellfeszülésem van ami nagyon erőteljes két napja csináltam tesztet ami pozitív lett. Elhihetem hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: GRATULÁLOK!!!!!!Babás vagy ez már tuti!!!! Sok sikert vigyázz magatokra!:-)

GRATULÁLOK!!!!!!Babás vagy ez már tuti!!!! Sok sikert vigyázz magatokra!:-)
Elhiheted. Menj dokihoz, az majd elküld ultrahangra is. Ott már láthatod is a babódat.
a teszt nem téved. remélem szeretted volna és igy nem ért váratlanul.
Gratulálok sok boldogságot nektek
Elhiheted:-)) Gratulálok!
Szerintem te írtál tegnapelõtt is, igen hidd el! Gratulálok!:)
A teszt negatívat mutathat tévesen de pozitívat nem! Útban a baba! :) Gratulálok...!

Csináltam egy tesztet 2 nap késés után, ami halvány poz volt, rá két napra is egyet, ami neg. Soha nem késett még, a mellem duzzattabb, de nem fáj. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: SZIA!Várj még pár napot,és végezz egy ujab teszte.Nincs kizárva hogy terhes vagy.Én mensi elmaradása után 4 nappal csináltam tesztet,és pozitiv lett.Most 9 hetes kismami vagyok.

SZIA!Várj még pár napot, és végezz egy ujab teszte.Nincs kizárva hogy terhes vagy.Én mensi elmaradása után 4 nappal csináltam tesztet, és pozitiv lett.Most 9 hetes kismami vagyok.
Ugyanazzal a fajta teszttel csináltad?várj pár napot még bármi lehet hajrá!!!
Másfajta tesztet használtál 2 nap után? Vagy lehet nem reggelibõl csináltad és azért nem mutatta ki, vagy pedig kevesebbet tudtál pisilni, akkor is lehet a 2. negatív. Én is azt javaslom 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha lehet ugyanolyat, mint elõször és reggeli vizeletbõl. az már biztos eredményt fog mutatni!
A kérdező hozzászólása: Ma egy harmadik félével is teszteltem, az is neg lett, és nem betegedtem meg, de tegnap óta kicsit rózsaszínes.Már kezdek megijedni.

Kettõ napja késik a mensesem tegnap délután csináltam 1-tesztet ami halványan de ott volt a második csík reggel elsõ vizeletbõl ismét csináltam 1-tesztet az meg sajna negativ lett, van értelme még csinálni még tesztet?

Legjobb válasz: ugyanolyan tesztekkel teszteltél? Ha nem akkor mindneképp van értelme újra tesztelni. Ha pedig nem jön meg néhány napon belül, tesztelj újra. Ha van annyi akaraterõd várj péntekig.

ugyanolyan tesztekkel teszteltél? Ha nem akkor mindneképp van értelme újra tesztelni. Ha pedig nem jön meg néhány napon belül, tesztelj újra. Ha van annyi akaraterõd várj péntekig.
Igen, holnap reggel csinálj egy új tesztet.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nem mind a kettõ másfajta volt a délutáni facelle, a reggeli meg x-epil volt. Ezek a tesztek megbizhatók? Köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Kedves második válaszoló! Köszönöm a válaszod! Van még 1 Clearblue digitális teszt ithon azt holnap reggel csináljam meg??? Vagy várjak méd velle péntekig ?
Szerintem várj még minimum 2 napot és tesztelj újra, tudom nehéz de biztosat csak igy fogsz kapni!:-) drukkolok
A kérdező hozzászólása: Kedves 5-ös válaszoló!! Köszönöm szépen a válaszod várok még velle de nagyon nehéz ezt kivárni.
Mi lett az eredmény?

7 napja késik a menstruációm, már két tesztet is csináltam, mindkettő negatív lett. Két napja folyton úgy érzem, hogy megjött (görcsöl a hasam, kiver a víz, állandóan szomjas vagyok) de semmi. Valakinek volt már hasonló? A teszt tévedhet?

Legjobb válasz: tévedhet a teszt, de is lehet, h tényleg nem vagy terhes. én pl "hajlamos" vagyok a késésre, a 7-9 napos eltérésre is és akkor nekemis folyton az az érzésem, h "na most jött meg"- és mégsem, aztán ha megjön, fájdalmasabb, mint normál isõben. neked is szokott ilyen lenni? ha nem, akkor azért gyanakodhatsz... szerintem nyugodtan várj még két napot, még akkor sem leszel elkésve. ha nem jön meg, két nap múlva reggeli, elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja ki a babát a legkorábban.

tévedhet a teszt, de is lehet, h tényleg nem vagy terhes. én pl "hajlamos" vagyok a késésre, a 7-9 napos eltérésre is és akkor nekemis folyton az az érzésem, h "na most jött meg"- és mégsem, aztán ha megjön, fájdalmasabb, mint normál isõben. neked is szokott ilyen lenni? ha nem, akkor azért gyanakodhatsz... szerintem nyugodtan várj még két napot, még akkor sem leszel elkésve. ha nem jön meg, két nap múlva reggeli, elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja ki a babát a legkorábban.

Két napja késik, és van két negatív tesztem - mindkettő délutáni vizeletből - lehetek-e terhes?

Semmi jel nem utal arra továbbra sem, hogy meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Lehetsz. Szerintem néhány nap múlva csinálhatnál még egy tesztet. (Persze nem 100%, de esély van, míg meg nem jön :-)))

Lehetsz. Szerintem néhány nap múlva csinálhatnál még egy tesztet. (Persze nem 100%, de esély van, míg meg nem jön :-)))
lehetsz terhes, de miért a délutániból teszteltél? Az nem valami koncentrált, ilyen korán ritkán mutat pozitívat. Tesztelj a reggelibõl, ha tudsz 10-es érzékenységû teszttel. sok sikert!
Elõzõ vagyok. Reggelibõl csináld, ha tudod.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :-) holnap fogom tudni reggelibõl, ha lesz lelkierõm megtartani a tesztet. Már nagyon szeretném, 5 év után...
szia! mi újság? teszteltél?
A kérdező hozzászólása: 5 év után nekem ér ennyit. Bizonyára neked vagy egybõl sikerült, vagy sosem próbálkoztál még.
Türelmetlenség-pénzkidobás-stressz-düh-ennyit nem ér, hogy minden pillanatban tesztelj nem? 2 nap múlva reggeli pisibõl, ha ott az a baba, megvár, 2 nap múlva is ott lesz.
A kérdező hozzászólása: Hát... útban hazafele vettem a tesztet, és persze, meg is csináltam. De ma 2 vettem, egyet megcsináltam, és egy maradt reggelre. Türelmetlenség...
A kérdező hozzászólása: Köszi. Utolsó, sajnálom... kitartást. Tudom, hogy nehéz, mert átélem/átéltem amit érzel. Most is nagyon visszafogott vagyok azért.
drukkolok neked!Mivel egy cipõben járunk(mi is 5 éve próbálkozunk), csak nekem 2-án megjött, remélem ez veled nem fog megtörténni!
Lehetsz. Nekem csak 14nappal a várt mensi utáni napon lett pozitiv a teszt du.-i pisibõl.
Az a válaszoló vagyok, aki azt írta, csak pénzkidobás ha sûrûn tesztelsz. Nos kérlek van már két szép gyermekem, és jelenleg 5+5 hetes kismama vagyok a harmadikkal, aki 2 év próbálkozás után jött össze. 2 év is sok idõ, mivel mi sok gyereket szeretnénk a párommal, és mi is sokat vártunk rá. Én megvártam, hogy késsen, 3 napos késésnél már halvány pozi volt a tesztem, aztán vártam még 4 napot, és erõs pozitív volt. Ezt csak azért írtam, mert én sem türelmetlenkedtem. Ha már itt tartunk, mi újság, van valami változás?

Csinaltam ket tesztet a mensesem elott 4 nappal ami pozitiv lett, vartam hogy megjojjon de 5 napja kesik csinaltam azota meg 2 tesztet ami szinten pozitiv. Terhes vagyok?

ami aggaszt:nincs hanyingerem csak emelyges...a melleim sem fajnak csak a bimbom erzekenyebb,talan latszanak az erek jobban,iszonyu idegbeteg lettem, januar 21en volt meg utoljara es most feb18an kellett vonlna megjonnie...mennyi idos lehetek? szerintetek ez normalis?ugye minden renben odabent?

Legjobb válasz: Biztos terhes vagy. A hányinger meg az émelygés nem egybõl jelentkezik, sõt valakinek nincs is ilyet tünete. Úgy két hetes lehetsz, de ezt neked jobban kell tudnod, mert attól függ, hogy mikor voltál együtt a pároddal. Minden rendben van, csak még nagyon az elején vagy és azért nincs tüneted.

Biztos terhes vagy. A hányinger meg az émelygés nem egybõl jelentkezik, sõt valakinek nincs is ilyet tünete. Úgy két hetes lehetsz, de ezt neked jobban kell tudnod, mert attól függ, hogy mikor voltál együtt a pároddal. Minden rendben van, csak még nagyon az elején vagy és azért nincs tüneted.
Ha már öt napja késik akkor 4 hetes és 5 napos terhes vagy! Várj még egy pár napot és menj orvoshoz! Gratlálok!!
A kérdező hozzászólása: hat feb 2-an es 9diken voltunk egyutt...es a hogynm faj a cicim annyira azsem gaz?
A kérdező hozzászólása: most picit bizonytalan lettem kapatam 2valaszt amit KOSZONOK..de az egyikben azt irjak 2hetes vagyok ami lehet, de a masik szerint 4hetes es 5napos..??nem ertem..
Az orvos fogja megmondani kb. hanyadik hetes vagy. Nyugodj meg! Tavaly en is teherbe estem es igazi ideggoc voltam. Azert csinaltam csak tesztet mert a parom megkert ra - teljesen kifordultam onmagambol nem is gondoltam terhes lehetek... Sajnos nem volt eletkepes a magzat...remelem iden sikerul. Sok boldogsagot!
Nyugalom.A naptári heteket mindig a az utolsó megjött mensi elsõ napjától számolják.Ezek csak azért kellenek, h a vizsgálatokat nagyjából jó utemben végezzék el.A baba úgyis akkor fog kibúlyni, amikor õ jónap látja, így azzal nem kell törõdni.Majd ez lesz a nagyjából pontos érték, amit a 36. heti UHn mondanak.aSzóval a hetek miatt ne parázz, és várd nagyon a babát!Az meg hogy nincs tüneted, majd néhány nap/hét múlva rájössz, amikor már lesz, hogy csak áldás.Amúgy az elsõ hányingeremnél már majdnem a hetedik héten jártam.Aztán kaptam belõle rendesen:)
Szia. Írd be a keresõbe, "szüléskalkulátor" és egy csomó helyen ki tudod számolni, hogy hanyadik héten vagy, hány napod van a szülésig, milyen csillagjegyû lesz a babád. Van olyan oldal, ahol még azt is írják, mik az ajánlott teendõk. Ja és nem mindenkinél egyformán jelentkeznek a tünetek.:-)
Ja és abból adódnak a különbözõ vélemények, arról, hogy menni idõs terhes vagy, hogy nem mindegy, gogy hanyadik héten vagy, vagy hány hetes terhes vagy, ugyanis a hanyadik héten vagy az valóban az utolsó menstruáció elsõ napjától van számítva. Szerintem az a biztos mert azt biztosra tudod (azért számolják onnan az orvosok is) de a fogantatás idõpontját csak feltételezni lehet...

2 napja nem reggeli vizeletbol halvány, vékony pozitív csíkom lett clearblue teszten, azóta másik fajta két tesztem reggeli vizeletbol negatív lett (ugyan beleláttam csíkokat, de. ), lehetséges, hogy mégis terhes vagyok?

Menstim 28 napos, de a legutóbbi 3 nap késéssel jött meg (okt 5-én). Most még csak a 18. napon vagyok (2 naponta együtt voltunk a párommal védekezés nélkül) tehát korai a teszt, de napok óta görcsöl az alhasam és feszül. Tegnap volt pár csepp barnás folyásom (ami soha nem szokott lenni). Arra is gondoltam, hogy még menstruáció el?tti (2 nappal) együttlét eredménye lehetett a clearblue pozitív csík.

Legjobb válasz: Szia, várj egy kicsit, a legközelebbi havibaj napján tesztelj legközelebb. Hasonló módon jártam én is. Én nem mertem pozitívra mondani a majdnem félidõs tesztet, pedig... Most repkedek mert babázok. Szóval türelem, és kitartás, hogy kibírd azt a pár napot:) Szurkolok...:)

Szia, várj egy kicsit, a legközelebbi havibaj napján tesztelj legközelebb. Hasonló módon jártam én is. Én nem mertem pozitívra mondani a majdnem félidõs tesztet, pedig... Most repkedek mert babázok. Szóval türelem, és kitartás, hogy kibírd azt a pár napot:) Szurkolok...:)
Ha vanis egy pici csík akkor az baba lesz, de elég korán teszteltél. Várj a következõ nemvártig.

Van két egyértelműen pozitív tesztem. Az első a pé utáni 11. nap (tegnap esti), a második a mai, azon erősebb már a csík.10- es érzékenységűvel csináltam. Lehetséges hogy a 13 nappal ezelőtt kapott hcg (Pregnyl) injekciótól lett pozitív?

Máskor is kaptam már ilyen injekciót,8 nap múlva már semmi nem volt a vizeletemben.A dokim most mégis rámhozta a frászt,h lehet h attól van,nem is a babától.

Legjobb válasz: Szerintem 13 nap alatt már ki kellet ürülnie Pregnylnek,de pár nappal késõbb ismételd meg a tesztet.Megkérdezhetem,hogy melyik az a 10-es érzékenységû teszt?

Szerintem 13 nap alatt már ki kellet ürülnie Pregnylnek, de pár nappal késõbb ismételd meg a tesztet.Megkérdezhetem, hogy melyik az a 10-es érzékenységû teszt?
A kérdező hozzászólása: Neten rendeltem az ovulációs mikroszkóp honlapjáról.Early Detection a neve, 5 db 2200 ft postaköltséggel.
Én úgy tudom, hogy aki hcg injekciót kap, az 14 nap elteltével tesztelhet elõször! Ennek ellenére, ha a tied erõsödött, akkor az növekedés, nem csökkenés! :)

3, -dik napja két csík van az ovulációs teszten. Terhességet nem jelent ugye?

Legjobb válasz: Szia attól függ, hogy pé körül vagy -e vagy mensi környékén? Én ovu teszttel jósteszteltem mensi elõtt öt nappal kezdtem és napról napra erõsödtek a csíkok, mire a mensimnek kellett jönnie addigra már a hcg terhesteszt is pozitív lett, addig meg csak az ovu tesztek.Szeretnél babát?

Szia attól függ, hogy pé körül vagy -e vagy mensi környékén? Én ovu teszttel jósteszteltem mensi elõtt öt nappal kezdtem és napról napra erõsödtek a csíkok, mire a mensimnek kellett jönnie addigra már a hcg terhesteszt is pozitív lett, addig meg csak az ovu tesztek.Szeretnél babát?
De az ovulációs teszten két csík is szokott lenni, még ha a peteérés közelében sem vagy, csak akkor a teszt csík sokkal halványabb, mint a kontroll. És amikor ugyanolyan lesz vagy erõsebb, akkor már pozitívnak számít. De, ha kételkedsz és lehetsz terhes, akkor teszztelj egyet terhességi teszttel is.
Ezzel nem értek egyet, nekem csak pé körül volt két csík, meg mikor jósteszteltem azelõtt sosem!!Még halványan sem.
A kérdező hozzászólása: mult hét hétfõn mult el a menszim.szeretnénk babát igen csak nemrég hagytam abba a gyogyszert és még várni szeretnénk.de naprol napra erõsebb lett a csik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!