Találatok a következő kifejezésre: Két napja Két (2866 db)

A kérdező hozzászólása: nem lehetek. bocsi az elirásért.
Az, hogy leesett a hõd még semmit se jelent!Ha csak ilyen rövid volt, akkor csinálj 1 tesztet, az a biztos!Lehet mégis terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De a hõm ma reggel is csak 36.1 volt, és ma tartok a 4. napon. De bizom benne hogy mégis csak baba lehet, csinálok egy tesztet.:)

Mensi eredeti idöpontja elött két nappal két napig barnás, rózsaszines folyás lehet terhesség?

Szóval elvileg csütörtökön kellett volna megjönnie.Hétfön kedden rózsaszines,barnás folyásom volt.A mensim viszont azóta se jött meg.Lehet terhesség?

Legjobb válasz: lehet terhesség is de lehet menszi is.ezt csak tesztel tudhatod meg.sok sikert.

lehet terhesség is de lehet menszi is.ezt csak tesztel tudhatod meg.sok sikert.
Ha nem jött meg a mensid normálisan csak rózsaszínes-barnás valami volt akkor lehet terhesség. Teszteltél? 34 hetes km.

7 napja késik a menstruációm, már két tesztet is csináltam, mindkettő negatív lett. Két napja folyton úgy érzem, hogy megjött (görcsöl a hasam, kiver a víz, állandóan szomjas vagyok) de semmi. Valakinek volt már hasonló? A teszt tévedhet?

Legjobb válasz: tévedhet a teszt, de is lehet, h tényleg nem vagy terhes. én pl "hajlamos" vagyok a késésre, a 7-9 napos eltérésre is és akkor nekemis folyton az az érzésem, h "na most jött meg"- és mégsem, aztán ha megjön, fájdalmasabb, mint normál isõben. neked is szokott ilyen lenni? ha nem, akkor azért gyanakodhatsz... szerintem nyugodtan várj még két napot, még akkor sem leszel elkésve. ha nem jön meg, két nap múlva reggeli, elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja ki a babát a legkorábban.

tévedhet a teszt, de is lehet, h tényleg nem vagy terhes. én pl "hajlamos" vagyok a késésre, a 7-9 napos eltérésre is és akkor nekemis folyton az az érzésem, h "na most jött meg"- és mégsem, aztán ha megjön, fájdalmasabb, mint normál isõben. neked is szokott ilyen lenni? ha nem, akkor azért gyanakodhatsz... szerintem nyugodtan várj még két napot, még akkor sem leszel elkésve. ha nem jön meg, két nap múlva reggeli, elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja ki a babát a legkorábban.

Nemvárt napján és nemvárt utáni napon első vizeletből 3 pozitív teszt. Rá két napra nem első vizeletből két nagyon-nagyon halvány teszt. Elment a baba? (mindegyik teszt másfajta volt)

írjon akinek volt hasonló tapasztalata

Legjobb válasz: Nemvárt napján pozitív: sima clear blue, digitális clear blue, medilab Következõ nap: medi lab de jóval erõsebb lett mint a elõtte való napi Rá két napra: medi preg és x-epil nagyon nagyon halvány pozitív Felszívódhatott a baba?

A kérdező hozzászólása: Nemvárt napján pozitív: sima clear blue, digitális clear blue, medilab Következõ nap: medi lab de jóval erõsebb lett mint a elõtte való napi Rá két napra: medi preg és x-epil nagyon nagyon halvány pozitív Felszívódhatott a baba?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, várok még tapasztalatokat....
Nem tudod lefotózni a teszteket?
ez egy jó ötlet! állítsd be a telódon hogy negatívként készítsen képet és azon lehet látni, ha két csíkos...
A facelle is ki kell, h mutassa, nekem két nap késésnél erõs pozitív volt napközbeni pisibõl.Kitartás, ott lesz.22hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást. Sajnos fotót nem tudok csinálni mert csak telefonnal tudnék, de olyan homályos, hogy azon semmit nem látni. Jaj nagyon izgulok, hogy mi lesz:(
Mi lett a mai teszttel?
Mi a helyzet? :)
Nem fogjuk megtudni... :(
A kérdező hozzászólása: itt vagyok sziasztok, csak anyukáméknál voltunk, most értünk haza. sajnos nincs baba, tesztjeim olyan halványak, hogy szinte negatívak. hívtam a dokit, azt mondta, hogy 1 héten belül meg fog jönni, elmegy magától. úgyhogy most várom a mensit...
:(
A doki telefonból megállapította? Hm... Sajnálom az esetet, de én még azért szurkolok Neked!
Akkor azert halvany mert sokadik pisibol van..:D ne aggodj!:) Holnap csinalj egy clearblue tesztet reggeli elso pisibol!(probalj meg ejszaka nem inni) Es amugy jokat irtak elottem, a hcg nem megy ki egy-ket nap alatt..Nekem veteles (eros, gorcsos verzes) utan 2 hetig volt pozitiv tesztem. mostani terhessegemnel en 2-3 naponta teszteltem es volt hogy az elso pisi utan is csinaltam egyet delutan(tesztelgettem..:) ) es az nem volt olyan eros mint a reggeli, csak halvany..:)
biztos hogy nem! holnap reggeli elsõbõl.
A kérdező hozzászólása: Azért csináltam ma újra medi labbal mert ugyanaz a fajta teszten akartam látni, hogy erõsödik vagy sem. De lehet nem délelõtti sokadik pisibõl kellett volna...
a hcg hormon akkor is kimutatható volna... nekem 3 negatív tesztem van nem elsõ vizeletbõl és 1 pozitív elsõ vizeletbõl nem várt után 1 héttel mind. szerintem még nincs "annyi" hormon... Vársz egy pár napot és megismétled biztos nem gyengül a csíkod hanem erõsödik :)
nem, egyszerûen másféle tesztekkel más erõsségû csík jöhet ki. ugyanolyannal kellett volna tesztelned.
A kérdező hozzászólása: most elõttem egy ugyanolyan medi labot mint két nappal ezelõtt és nincs csík (jobban mondva ha akarom látom, ha akarom nem):( Akkor ennyi volt? Ilyenkor mit kell csinálni? Várni, hogy megjöjjön vagy dokihoz menni? De õ ilyenkor még nem is lát semmit mert elvileg 4 hetes vagyok nem?
Medi-lab teszttel nekem is volt egy rossz élményem, 1 hét késés után is csak nagyon-nagyon halvány tesztet mutatott (2 dbos volt és miértne alapon elhasználtam a másikat is), mikor ugyanez a fajta teszt négy nappal elõtte nagyon erõs volt. Pár napra rá mentem el orvoshoz, és ott volt a baba. Szóval a tesztekben annyira nem szabad megbízni.
Szerintem ne aggódj! Én is nemvárt után 1 nappal két erõs pozit teszteltem (egyiket reggelibõl, egyiket délután), másnap "csak úgy" teszteltem egy újat, az meg nagyon halvány lett. Bár (hál Istennek!) nem volt soha vetélésem, de ha jól gondolom, az vérzéssel jár.
ez mindenképp 5 pozitív és 1 negatív/nem értékelhetõ teszt... Ne izgulj ott lesz az a baba. :) Ha felszívódik is kutatható a hcg még. Nõvéremnek egészségügyi ab. után 1 hónappal is pozitív tesztje volt, halványka de pozitív...
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom:( reggeli elsõbõl csinálok még 2 tesztem van még itthon, egy medi lab és egy facelle. Ha azok is negák vagy alig látható halványak, akkor ennyi volt szerintem, biokémiai terhesség lehetett:( Pedig úgy vártam ezt a babát már beleéltem magam...
A kérdező hozzászólása: 7-es válaszoló! Igen, ez a félelmem, hogy felszívódott, de azért még kimutatható valamennyi hcg a vizeletbõl:(
kimutatható
Semmiképp ne izgulj vegyél egy clearblue tesztet és holnap elsõ vizeletbõl csináld meg :) tuti erõs pozitív lesz :)
Ha erõsen látszott akkor rá két napra nem halványul el teljesen szerintem. Kémiai terhesség nem csinál jól látható erõs tesztet hanem annak ez a lényege hogy eleve nagyon halvány épp hogy sejthetõ csík és onnan nem erõsödik. A medi lab szerintem is egy kalap...az. De te tudod. Majd kiderül úgyis pár napon belül az igazság, szerintem amúgy csak türelmetlen vagy. Nem várt napján csináltál volna egy tesztet az pozi és mondjuk még 2-3 nap múlva megint egyet de nem délután meg délelõtt hanem rendesen ugyanazzal a teszttel reggeli pisibõl akkor most nem aggódhatnál :(
A kérdező hozzászólása: Igen, telefonban mondta. Azt mondta, hogy ha 1-2 héten belül nem jön meg, menjek el hozzá. Most írtam ki errõl egy külön kérdést, nem tudom meddig várjak, hogy megjöjjön, semmit nem érzek. Jó lenne már túllenni rajta...

Ha tehetnéd, elmennél dolgozni két pici gyerek mellett heti két napot?

Mindkettőt bölcsibe kellene adni heti két napra, és kétszer hat- vagy nyolc órát dolgozni. Tudom, hogy ilyen nincs Magyarországon, de ha lenne, vállalnál ilyen munkát?

Legjobb válasz: Nekem csak 1 kisfiam van o 1 evesen kezdte a bolcsit es sajnos nem heti 2 napot hanem heti 5 napot van ott 6 orat. Ugyhogy en osszetennem a ket kezem ha csak 2 napot lenne ott 6 vagy 8 orat. Tehat ez nezopont kerdese es attol fugg milyen helyzetbe vagy. Nallunk is anyagi okokbol kerult bolcsibe es nem utolso sorba orultem, hogy visszajohetek dolgozni mert manapsag mar az is nagy szo ha valakinek jo munkahelye van es visszavarjak. Nekem nagyon jol kereso munkam van igy az eletunk teljesen megvaltozott anyagilag pozitiv iranyba de neha meg mai napig lelkiismeret furdalasom van, hogy ennyi idosen bolcsibe kellett adnom. Ha lett volna mas valasztasom akkor nem adtam volna bolcsibe.

Nekem csak 1 kisfiam van o 1 evesen kezdte a bolcsit es sajnos nem heti 2 napot hanem heti 5 napot van ott 6 orat. Ugyhogy en osszetennem a ket kezem ha csak 2 napot lenne ott 6 vagy 8 orat. Tehat ez nezopont kerdese es attol fugg milyen helyzetbe vagy. Nallunk is anyagi okokbol kerult bolcsibe es nem utolso sorba orultem, hogy visszajohetek dolgozni mert manapsag mar az is nagy szo ha valakinek jo munkahelye van es visszavarjak. Nekem nagyon jol kereso munkam van igy az eletunk teljesen megvaltozott anyagilag pozitiv iranyba de neha meg mai napig lelkiismeret furdalasom van, hogy ennyi idosen bolcsibe kellett adnom. Ha lett volna mas valasztasom akkor nem adtam volna bolcsibe.
Elsõ vagyok! Elsõ baba lesz, de nem értem a második válaszadót. Mert az elsõ mondata, hogy "HA lehetne én vállalnék ilyen munkát, a gyerekek 1 éves kora után. Elõbb nem. " Ezt a mondatot pontosabban, mert engem leosztottál, pedig ugyan ezt mondtam :D Én úgy nyilatkozok, hogy nincs alternatív megoldásom, nagyszülõk és testvérek nincsenek :( 1 éves kora elõtt én sem adnám be bölcsibe, sõt..2 éves koráig sem csak utána.A másik, meg senki nem beszélt a gyerekek koráról, A pici gyerek akár lehet 2, 5 éves. Akkor viszont valószínû beadnám, mert a gyessel kitörölhetem a fenekemet.
Én simán bevállalnám. Én még most is dolgoznék 8 hósan, de sajna veszélyeztetett terhesen itthon kell lennem :( De már várom hogy menjek dolgozni. Nem azért mert sztahanovista vagyok, hanem azért mert sok a kiadásunk.
Elsõ vagyok. Igen, ha tehetném akkor végig dolgoznám a terhességem ameddig csak lehet. tehát, addig dolgoznék, amíg az orvos nem vesz fel szülési szabadságra. De mindegy, hagyjuk. Biztos én értetlenkedem, hogy nem írom szépen körbe a válaszaimat :D A kérdezõnek még egyszer. De szerintem õ érti mit írok! Igen, ha tehetném és lenne módom rá elmennék dolgozni ha pl. rossz lenne az anyagi helyzetünk. De csak akkor, ha a baba már betöltötte a 2 évet. Elõtte nem tudnám itt hagyni.
Elsõ, neked van már gyereked, vagy az elsõt várod? Ha nincs akkor csak utána nyilatkozz. HA lehetne én vállalnék ilyen munkát, a gyerekek 1 éves kora után. Elõbb nem. És inkább nem adnám õket bölcsibe erre az idõre, hanem keresnék alternatív megoldást, hogy vigyázzon rájuk valaki.
Bocsi, de te azt írtad hogy 8 hónapos terhesen is dolgoznál, de otthon vagy veszélyeztetett terhesként. Egy szót sem írtál a gyerekek koráról, vagy hogy adnád-e bölcsibe vagy sem. Én meg nem vagyok gondolatolvasó. A gyerek megváltoztat mindent. Majd te is rájössz nemsokára.
Elsõ! Amúgy olvasd már el mit írtál az elsõ válaszodban.
Pont errõl beszéltem, (valahonnan ismerõs ez a stílus. hmm? bár nagy az Isten...) ok, akkor inkább nem is olvasom. töröltem
Igen sajnos nagy. És alacsony a kerítés. Ráadásul áram sincs benne. Látszik, mert te is itt vagy. De ha én olyan hülye vagyok mondd már meg hogy az elsõ hol írta le azt a válaszában amit utána bõszen emleget, és hol válaszolt a kérdésre? NEm én értettem félre, úgyhogy nem nekem kell beismerni.
jó, akkor mégis megpróbálom elmagyarázni: - elsõ válaszoló a "gyerek" szóból már eleve nem babára gondolt, ezért nem írt bele kort - te pedig, mivel nem írt bele kort, arra gondoltál, hogy már kisbaba mellõl is elmenne. nem õ értett félre téged, nem te értetted félre õt, hanem "egymást" értettétek félre, pedig ugyanazt akartátok mondani. (az, hogy neki még nincs gyereke, nem volt feltétele, hogy válaszolhasson a kérdésre, nyugodtan válaszolhat) így rendben van
Én nem pontoztam le az elsõ válaszolót, bár a válasza semmilyen formában nem kapcsolódik a kérdéshez, de mégis 100%-ban hasznos. Az enyém jól le lett pontozva. Komolyan mondom, az emberi hülyeségnek nincs határa. Kedves utolsó! Neked meg nem muszáj elolvasni. Tököm kivan már a sok okos babavárós kismamától aki azt hiszi õ szarta a spanyolviaszt, és akinek már van gyereke az csak hülye lehet. Mindegy, megtudják majd õk is. Lehet ezt is lepontozni, majd regisztrálok más néven :) )
fejezzétek már be! annyira unom már, hogy itt bármin össze lehet kapni. nagyon nehéz beismerni, hogy félreértettétek egymást?
Elsõ te tényleg sötét vagy. Nem bírod felfogni hogy más terhesen dolgozni, és más akkor ha a pici gyereked is ott van? A kettõt nem lehet egy lapon említeni.
Ha nem kenyérre kellene a pénz, így nem. Bölcsibe semmiképp nem vinném.
A kérdező hozzászólása: Én konkrétan úgy kérdezem, hogy az egyik gyerek még egy év alatti, a másik kettõ körüli. Heti két napot kellene bölcsiben lenniük, többet nem. Így vállalnátok munkát?
?

Egy éve van nyelvpiercingem és kivettem 4 vagy 5 napra. Visszaraktam de nehezen ment bele. Két napja raktam vissza és azóta nagyon fáj. Most olyan lesz mint amikor csináltattam és még sokáig fájni fog?

Legjobb válasz: Szia! Nekem már 5 éve van nyelvpiercingem, de már két nap után képes hártya nõni, amit újból át kell "szúrnom" a piercing szárával, és hát az képes begyulladni. Vigyázz vele, mert nagyon hamar képes összenõni a lyuk. Ha ki is veszed, legközelebb csak egy-két napra. Nem tudom neked mit tanácsoltak rá mikor szúrták, de a legtöbb helyen fertõtlenítésre glikoseptet, vagy phlogosolt ajánlanak. 15-20 cseppet kell belõle egy pohárba tenni, és öblögetni. Az fertõtleníti a szádat, és meg fog szûnni hamar a gyulladás.

Szia! Nekem már 5 éve van nyelvpiercingem, de már két nap után képes hártya nõni, amit újból át kell "szúrnom" a piercing szárával, és hát az képes begyulladni. Vigyázz vele, mert nagyon hamar képes összenõni a lyuk. Ha ki is veszed, legközelebb csak egy-két napra. Nem tudom neked mit tanácsoltak rá mikor szúrták, de a legtöbb helyen fertõtlenítésre glikoseptet, vagy phlogosolt ajánlanak. 15-20 cseppet kell belõle egy pohárba tenni, és öblögetni. Az fertõtleníti a szádat, és meg fog szûnni hamar a gyulladás.
Bocs, 15-20 cseppet egy fél pohárnyi vízbe tenni.
A kérdező hozzászólása: Akkor most nem kéne tejterméket ennem? Kb 1 órája kezdtem el betadínozni, nekem betadint mondtak annak idején.
Az is jó rá, gondolom, hisz fertõtlenít. Viszont tényleg nem nagyon kéne enni tejterméket, ha nem muszáj...de biztos kibírsz 1-2 napot a biztonság kedvéért! Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.
A kérdező hozzászólása: Akkor te már meghaltál...

Két napig mint mindig +volt az ovutesztem, és a hőmmel is minden rendeben volt, most meg nem értem hogy miért ilyen a hőm. Így nem is sikerülhet ebbe a hónapba a terhesség?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..

Legjobb válasz: Nem értem mit szeretnél milyen legyen a hõd????? Ez a hõ pont úgy jó ahogy van, adj egy kis idõt hagy emelkedjen meg az a fránya hõmérséklet. Ha az ovulációs teszted pozitív,azt jelenti, hogy MEG FOG HAMAROSAN történni az ovulációd, ami a szervezetedben keringõ LH hormon megemelkedése jelez. Ez a két csíkos ovu teszt után 24-36 óra. A tüszõrepedést követõen hirtelen leesik (nem mindenkinél), majd egybõl felemelkedik a hõmérséklet, és mensiig fentmarad. A termékeny napod az elsõ negatív nap! Csak nyugi, nekem a két csíkos ovuteszt után 3 nappal ment fel a hõm tized fokokat. Nagyon tetszik hogy most leesett a hõd, lehet hogy most ovulálsz! Hajrá apára menni!!!! :)

Nem értem mit szeretnél milyen legyen a hõd????? Ez a hõ pont úgy jó ahogy van, adj egy kis idõt hagy emelkedjen meg az a fránya hõmérséklet. Ha az ovulációs teszted pozitív, azt jelenti, hogy MEG FOG HAMAROSAN történni az ovulációd, ami a szervezetedben keringõ LH hormon megemelkedése jelez. Ez a két csíkos ovu teszt után 24-36 óra. A tüszõrepedést követõen hirtelen leesik (nem mindenkinél), majd egybõl felemelkedik a hõmérséklet, és mensiig fentmarad. A termékeny napod az elsõ negatív nap! Csak nyugi, nekem a két csíkos ovuteszt után 3 nappal ment fel a hõm tized fokokat. Nagyon tetszik hogy most leesett a hõd, lehet hogy most ovulálsz! Hajrá apára menni!!!! :)

Mért van ez az érzés? Két napja késik a mensim, és két napja mást se csinálok csak futok a wc re hogy most jött meg , most jött meg.

Soha nem szokott késni.Állandóan olyan érzésem van mintha valami folyna de nem ...Reggel gondoltam tesztelni, ti mit gondoltok ilyet lehet érezni ha össze jött a baba?

Legjobb válasz: Szia. Én még a teszttel,ha biztosra akarsz menni,várnék 2-3 napot,mert nekem pl.kellett majd egy hét a két terhességemnél fejenként,mire pozitív lett a tesztem,mensi kimaradástól. Nálam is ugyanezek a tünetek mutatkoztak,de ha õszinte akarok lenni,voltak ilyen tüneteim akkor is,mikor nem voltam terhes de késett 2-3 napot,mert annyira szerettem volna,ha pozitív a tesztem,de nem lett sajna.A mellem is feszült akkor,és bõvebb volt a folyásom,mint Neked,de nem lett baba azóta sem.:( Többek között ezért is javaslom a késõbbi tesztet,de SOK SIKERT KÍVÁNOK,ez csak egy vélemény a sok közül,én már nem mernék a kimaradás napján tesztelni tapasztalatból,én várnék,de ez én vagyok.Melody

Az elõzõ vagyok, azt elfeljtettem hogy nekem már az elmaradt napján határozottan kimutatta a terhességet!És 3 gyerekem van.
Szia. Én még a teszttel, ha biztosra akarsz menni, várnék 2-3 napot, mert nekem pl.kellett majd egy hét a két terhességemnél fejenként, mire pozitív lett a tesztem, mensi kimaradástól. Nálam is ugyanezek a tünetek mutatkoztak, de ha õszinte akarok lenni, voltak ilyen tüneteim akkor is, mikor nem voltam terhes de késett 2-3 napot, mert annyira szerettem volna, ha pozitív a tesztem, de nem lett sajna.A mellem is feszült akkor, és bõvebb volt a folyásom, mint Neked, de nem lett baba azóta sem.:( Többek között ezért is javaslom a késõbbi tesztet, de SOK SIKERT KÍVÁNOK, ez csak egy vélemény a sok közül, én már nem mernék a kimaradás napján tesztelni tapasztalatból, én várnék, de ez én vagyok.Melody
Én pont ugyanezt éreztem amikor nem jött meg. A nem várt napján teszeltem reggel lillyvel, nekem kimutatta. Szerintem nagyon gyanús a "dolog". Szorítok, majd írd meg mi lett az eredményed!!!
Szia!Ha két napot késik akkor szerintem kimutatja a teszt akár már ma is!:) Csinálj tesztet mert elfáradtsz a sok szaladgálástól és árt a babának is!:) :) :) Szoritok!
Szia. Melody vagyok.Teszteltél, vagy inkább vársz?Mi lett a végeredmény?Kíváncsiak vagyunk, szeretnénk örülni.Írj, ha van kedved!
A kérdező hozzászólása: köszi és gratula:)
Jót nevettem, mert én is ezt csináltam. :D Aztán teszteltem egy igen halvány pozitívat. Az okozója meg itt szuszog mellettem (kis drága)! :) ) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi csajok:) reggelig futkosok:) akár mi lessz meg fogom irni
A kérdező hozzászólása: csak a mellem feszül azon kivül semmi tünetem nincs
A kérdező hozzászólása: köszi, éppen ezért nem teszteltem a mensi napján, én is láttam már sok neg.teszet de eddig soha nem is késett:)
A kérdező hozzászólása: MEG JÖTT:(

SOS szeretnék választ valakitől! Két nappal a peteérés előtt voltunk együtt párommal, és két nappal a pé. Után enyhe barnás pecsételő "vérzésem" volt. Eddig még soha nem volt ilyen barnás dolog nálam, ezért nem tudom mit is jelenthet ez valójában? !

Elmúltam negyven, van már négy gyermekem, de nagyon szeretnénk még egyet. Fél éve próbálkozunk, eddig nem sok sikerrel.

Legjobb válasz: Két nappal pé. után még nem lehet beágyazódás miatt..:(

Két nappal pé. után még nem lehet beágyazódás miatt..:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!Azért én bizakodom...hátha!!:-)
A kérdező hozzászólása: Ma pé. után öt nappal vagyok, és az együttlét után friss vérzést tapasztaltam.Ez sem volt még eddigi életem során! Mi lehet a helyzet velem? Baba vagy valami betegség? Sajnos a dokim szabin van még pár napig, ezért elérhetetlen.Tud valaki valami okosat?Esetleg saját tapasztalat? Köszönöm!
Méhszájsebre tippelnék, az szokott szex után pecsételést okozni. Remélem nem lesz igazam!
Nekem áprilisban volt ilyen! PÉ után 5 nappal kezdõdött. Nálam hormon hiány lépett fel és azért volt a pecsételés.
Beágyazódás sajna, nem lehet még. A megtermékenyült petesejt nem halad ilyen gyorsan a méh felé. Ugye kb. 14 napon kiszabadul a pete, tegyük fel, már várják a kis fickók... Kell neki 4-5 nap, míg elér a méhbe és elkezdõdik a beágyazódás folyamata. Várhatóan a peteérés után 4-6 nappal léphet fel pecsételõ, beágyazódásos vérzés. Elõtte más okai lehetnek. Egyébként hogy vizsgáltad a peteérésed? Lehet, hogy elõbb volt, és a számított peteérés elõtti együttlétkor már ott volt a kis petesejt...
A kérdező hozzászólása: Külön nem vizsgáltam a pé. idõpontját, egyszerûen a neten egy erre megfelelõ oldalon vezetem a ciklusaimat, és ott jelezte ki a napját.Köszönöm a biztató választ!:-)
Vagy már terhes vagy elõzõ hónapból és ez a beágyazódás vagy sajnos valami probléma ami miatt eddig sem sikerült fél éve.

Ha két tyúk két nap alatt két tojást tojik, akkor tíz tyúk tíz nap alatt hány tojást tojik?

50 amúgy de ez hogy jött ki?xd

Legjobb válasz: Úgy hogy a tyúkok nem tojnak minden nap! Láttál már tyúkot? És élõt?

Úgy hogy a tyúkok nem tojnak minden nap! Láttál már tyúkot? És élõt?
nyolc?
50 úgy jött ki h a róka elvitte a tyúkok felét XD
De a székely pistabát :D
100-at vagy hanem 99 98 97 96 95 94 93 92 91 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50. se több se kevesebb!:p
Én nem tudod, lérdezzük meg pista bá'-t :D:D:D (denementolosat??? :D)
en sem ertem. a valasz szerintem 10. vagy megse?
Ha 5 tyúk 5 nap alatt 20 tojást tojik, akkor hány tyúk, hány nap alatt, hány tojást tojik?
on: 2x2=4/2=2 ez alapján 10x10=100/2=50 off:szilvásbuktát mert azt szeretem:D
ez lócsecs. matekkönyvben: ha a tyúk a nap alatt a tojást tojik akkor hány nap alatt tojik b tojást b tyúk (aki tudja a megoldást az írjon emailt), megoldást nem tudom xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!