Találatok a következő kifejezésre: Két napja 120 (3 db)

Lehetséges, hogy csak az egyik mellem kezd elapadni? Két napja, alig termelődik 50-60 milicske benne, puha és lassan telítődik a másikhoz képest. Emiatt két ciciből kell etetnem, hogy meglegyen a szükséges minimum 120 mili. A babám negyedik hetes.

Legjobb válasz: Minél többet rakd arra a cicidre is, akár etetések között is, amelyikrõl szó van! Nekem is volt iylen, sõt, idõnként váltakozott. Akkor többet raktam rá, és idõvel meg is lódult a tejtermelés :)

Minél többet rakd arra a cicidre is, akár etetések között is, amelyikrõl szó van! Nekem is volt iylen, sõt, idõnként váltakozott. Akkor többet raktam rá, és idõvel meg is lódult a tejtermelés :)
Pontosan, az elsõ válaszoló jól írja. Valószínûleg a jól termelõ cicidet többen ingerelte a baba. Nekem is volt ilyen.
Egy idõ után már nem feszes, normális hogy puha. Mekkora a babád? Az enyém 12 hetes, 4800 gr, de nagyon ritkán eszik 120-at, inkább 90-100, napi 6-7*.

Két napja leestem 120 cm magasból lehet baj?

Tudom ez nem magasság, de azt mondták menjek nyugodtan, ott a lépcs?. Sötét volt és bátran leléptem a semmibe. Aztán a lépcs? is ott volt kb. másfél méterre, arra ráestem a megódencém jobboldalával és mint a rajzfilmbe, visszapattantam hanyat a földre. Most vagyok a 8. héten. Nagyon megijedtem, lila vagyok, de nem véreztem nem görcsöltem azóta sem. Valaki esett már el? Mi baj lett bel?le?

Legjobb válasz: Bocsánat a "megódence" az medense szeretett volna lenni.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat a "megódence" az medense szeretett volna lenni.
A kérdező hozzászólása: Az eszem áll meg! Ezt most sem sikerült leírni, de biztosan érthetõ. Pedig átolvastam!?!?!?
a hasadat nemérte az ütés?ha ez a baba életképes semmi baja nem lessz. ez mikor történt?
Nem hiszem, h barmi baj is lenne a babaval, de szerintem azert jobb ha elmesz az orvosodhoz, h Te is teljesen megnyugodj, h a babadal semmi gond nincs. Nagyon boldog babavarast kivanok
Szerintem sem lett baja a babának, fõleg hogyha nem is ütötted meg a hasadat.Meg szerintem még olyan pici az a baba, hogy tökéletesen védve van odabent, még ha megütötted volna a hasad, szerintem még akkor sem lenne baja.De azért a bizti kedvéjért menj el orvoshoz még ma, mondd el hogy elestél, majd csinál egy uh-t és teljesen megnyugszol, mert mi itt írhatunk akármit, te akkoris csak azon fogsz gondolkodni, hogy "biztos minden oké-e"és a sok idegeskedéssel viszont már ártassz a babának..Én estem el terhesen de nem ütöttem meg magam, csak a térdre este azt hiszem, olyan 20 hetesen, de én is elmentem dokihoz, mert tudtam, hogy amíg õ nem mondja ki hogy minden oké, addig ugysem tudtam volna megnyugodni.
Szerintem nem lett baja a babának, hiszen nagyon pici még, jól körbe van véve. Meg ha nem is ütötted meg a hasad, és nem volt semmi görcs és vérzés, akkor biztos nincs semmi baj. Bár menj el mindenképp orvoshoz, hogy biztos legyél benne, meg hát magad miatt is, lehet, hogy megrepedt a medencéd.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Elmegyek dokihoz minden képpen, mert még egyáltalán nem látott, ugyanis nem volt itthon, azt sem tudja, hogy babát várok. A hasamat valóban nem érte ütés. Valaki kérdezte mikor történt, úgyhogy akkor pontosítok, kedden.

Ha csak 120 napom van meg bejelentett munkahelyen és két hónapja magam után fizetem a biztositásomat akkor milyen juttatást kaphatok a baba születése előtt illetve után?

Legjobb válasz: azt se mondod ha terhes vagy ...esetleg csak tervezed a babat...en ebbol nem ertek semmit...s szerintem mas se

azt se mondod ha terhes vagy ...esetleg csak tervezed a babat...en ebbol nem ertek semmit...s szerintem mas se
Az attól függ, vállalkozó vagy vagy járulák nélküli munkanélküli aki csekken fizeti a kötelezõ tbt Mert az elõbbit nem tudom, az utóbbi esetén sajna a 120 nap után kapsz kb 4 hónap táppénzt ( afizetésed 70%-a)és utána szülésig semmit. Szülés után a tgyás 180 napig, ami annyi mint utána 2 évig agyed, ami annyi mint táppénzed (fiz 70%-a) és a 3.évben jár a gyes ami 28, 000 ft kröül van. A tb pontosan megmonja neked, ha bemész. Kesze kusza a helyzet nagyon, én is most jártam végig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!