Találatok a következő kifejezésre: Két napja és (1102 db)

PG.53 mikorszkóppal figyeltem az eseményeket, peteéréskor 3-4- napig páfrányosodott, majd semmi két napig, és most (este) megint. Mi lehet ez? Egy újabb pé. Kezdete?

Legjobb válasz: Már egy csomó hasonló kérdés volt! Nézz utána! Elvileg orákelként is használható a mikroszkóp. Peteérés után nem jelez semmit, majd megint az jelezhet terhességet. Olvass utána akár itt!!!

Már egy csomó hasonló kérdés volt! Nézz utána! Elvileg orákelként is használható a mikroszkóp. Peteérés után nem jelez semmit, majd megint az jelezhet terhességet. Olvass utána akár itt!!!

újév előtt készülünk kimenni Bécsbe egy-két napra és mit érdemes ott megvenni ami olcsóbb mint itt?

Legjobb válasz: Semmit, mert az oda és vissza utazás árával együtt már nem éri meg. Azért nem Észak-Koreában élünk, hogy itt se lehessen kapni jó cuccokat...

Semmit, mert az oda és vissza utazás árával együtt már nem éri meg. Azért nem Észak-Koreában élünk, hogy itt se lehessen kapni jó cuccokat...
Körülbelül azonosak az árak. Ott is csak az olcsó, ami akciós. Cigi drágább, szal ha dohányzol, akkor vigyél magaddal 2-3 doboz cigit. :)
A kérdező hozzászólása: ahj.menyivel drágább a cigi? és ugye vanott pinkElephant vagy valami "különleges" cigi?:D
Fúúú, nehezet kérdeztél. Eredetileg PallMallt szívok, de sem Ausztriában, sem Németországban nem volt 100-as, csak rövid, aztán Németországban vettem 100-as arany Marbit, az ott 5 euro, de az osztrákok nem raknak a cigire zárjegyet, így nem nagyon emlékszem, de az biztos, hogy 800 fölött volt. :S Kutaknál nincs olyan nagy választék. Pinket nem is láttam, vagy az valami nõi bláz? :S
. . . . . . . . .. . . . . , .-‘”. . . . . . . .. . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`

Itt olvastam, hogy a szex beindítja a szülést. Kipróbáltuk két napja és szerintem az be is indította.12 órán át vajudtam be is vittek a kórházba az NST már 80-as fájásokat mutatott. Reggel picit fájt már a hasam és hazaengedtek. Mi lehetett?

Akkor 33 fölé nem ugrott az NST. 2111-re vagyok nyitva.Nem nyíltam tovább. Megpóbálkozzunk ma este is asexel hátha beindul, így 42. hétben?El is ment bennem.

Legjobb válasz: Szerintem is szexeljetek, utána egy ideig úgyse lehet. Esetleg ne menjel el benned, hanem szálljon ki (én ezt kérném a férjemtõl). Könnyû szülést.

Szerintem is szexeljetek, utána egy ideig úgyse lehet. Esetleg ne menjel el benned, hanem szálljon ki (én ezt kérném a férjemtõl). Könnyû szülést.
Engem most ledöbbentett, hogy túl vagy az idõdön és hazaküldenek, mert elmúltak a fájásaid? Inkább adtak volna erõsítõt, nem? Mikorra voltál kiírva? Szexeljetek, ha másért nem is, az élvezetért. Mi is szexeltünk a szülés napján, és utána hetekig emlegettük, hogy milyen jó, hogy nem hagytuk ki azt a napot :) )
Ez melyik kórház ahonnan hazaküldtek? Minálunk be kell feküdni, ha a kiírt napig nem szül meg a kismama. Hogy zárult a szülésed?
A kérdező hozzászólása: Ma délután próbálkozunk!
Szia!Lett eredmény?
A spermában prosztagladin hormon van, ez az, ami beindítja a szülést. Szóval a férjed ne szálljon ki, és ne is használjatok gumit. Hajrá, és könnyû szülést!
Indulj szexelni!:)
Szerintem is hajrá!:) Ha nem is indítja be a szülést, legalább jólérzitek magatokat.Minden jót kívánok!
Szex közben oxitocin termelõdik ami a spermiumban is benne van, tehát dupla adag. Az oxitocinnak méhösszehúzó hatása van. Ezt szokták beadni mikor mesterségesen beindítják a szülést. Nekem is fura, hogy hazaküldtek. Figyelj oda magadra!
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam 40+2 hetes vagyok.Ugy olvastam asperma indítja be a szülést.
Hogy vagytok, mi lett veletek végül? :-))

Négy hónapos babát megviseli, ha két napot és egy éjszakát máshol tölt? Tapasztalatok?

Keresztanyukámék 100 km-re laknak t?lünk, s meghívtak áprilisra (akkor lesz egyébként a kicsi 4 hós), hogy töltsünk náluk egy egész hétvégét. Kertes házban laknak (mi nem), s olyan jó volna az udvaron is ellenni (jó id? esetén:)). De nem tudom, a kicsi hogyan viselné a nem megszokott környezetet.

Legjobb válasz: Nekem egy hónapos korától utaztatva van a kicsi, most 5 hónapos. Az a helyzet, hogy az öltözés miatt már eleve kiborul. Az autózást magát szereti, de ami vele jár, azt nem. Amikor apósomékhoz érünk, már mindenki fel van készülve rá, hogy aznap visítás van, de másnap teljesen rendben van minden újra. Úgyhogy mi alig várjuk a jó idõt, hogy ne kelljen bundába csomagolni szegényt. Aztán lehet, hogy a tiéd nem fogja rosszul viselni az utazást. Készíts be olyan dolgokat, amiket szeret és ami megnyugtatja általában, akár inni-ennivalót, cumit, játékot, stb.

Nekem egy hónapos korától utaztatva van a kicsi, most 5 hónapos. Az a helyzet, hogy az öltözés miatt már eleve kiborul. Az autózást magát szereti, de ami vele jár, azt nem. Amikor apósomékhoz érünk, már mindenki fel van készülve rá, hogy aznap visítás van, de másnap teljesen rendben van minden újra. Úgyhogy mi alig várjuk a jó idõt, hogy ne kelljen bundába csomagolni szegényt. Aztán lehet, hogy a tiéd nem fogja rosszul viselni az utazást. Készíts be olyan dolgokat, amiket szeret és ami megnyugtatja általában, akár inni-ennivalót, cumit, játékot, stb.
Mi ilyen idõs korban nyaraltunk a Balatonon. Én is izgultam elõtte. Nem is akartam menni, az egész család gyõzködött. Végülis nem bántam meg. Nem nagyon érdekelte hol van. Nappal aludt az autóban, a strandon, a kikötõben, hajón, szalonnasütés közben a kertben. Mikor éppen hol jártunk. Éjszaka meg mellettem. Ilyen korban még csak az a lényeg, hogy a napirendje be legyen tartva és te mellette légy. A helyszín egyáltalán nem fontos. Azért vigyétek el az ágynemûjét és néhány játékát, hogy legyenek ismerõs tárgyak is.
Az enyém még most is rosszul viseli az idegen helyte, pedig már 10 hónapos. Rendszerint nem alszik éjjel, ha máshol vagyunk és így volt ez kicsi korában is. De szerintem babája válogatja. Van aki kifejezetten élvez a változatos környezetet.
Mi Erdélybõl származunk és a két és fél hónapos babát vittünk a nagyiékhoz Karácsonykor, majdnem két hetet töltöttünk ott és a kisfiam nagyon jól érezte magát ugyanúgy aludt és nem volt nyügös. Inkább én voltam egy kicsit nyügös, mert mindenki csak dajkálta volna, én meg ezt egy kicsit nehezen viseltem. Már a te babád is ki kell mozduljon szokja az ujdonságot is, ne csak mindig a megszokott dolgokkal legyen körülvéve, mert késõbb még nehezebben fog megválni a megszokottól és akkor már biztosan szép idõ is lesz

Hasmenésem van két napja és ma fekete vízet kakáltam az minek a jele? Ez normális?

Nem ettem semmi olyat és nem is ittam hogy ilyen feketének kéne lennie :(

Legjobb válasz: A fekete víz tudtommal a gyomorvérzés, vagy egyéb belsõ vérzés jele. Úgyhogy én a helyedben inkább az orvosomat kérdezném a gyakorizás helyett.

A fekete víz tudtommal a gyomorvérzés, vagy egyéb belsõ vérzés jele. Úgyhogy én a helyedben inkább az orvosomat kérdezném a gyakorizás helyett.
A fekete széklet általában alvadt vérre utal a tápcsatornában, érdemes lenne utánajárni, egy durva fertõzés is tud ilyet okozni, de más is, ezt így vizsgálat nélkül nehéz megmondani.
Triviális kérdés: Nem szedtél hasmenés ellen széntablettát (Carbo Activatus)?
Széntablettát, vagy vastartamú gyógyszsert sem vettél be? Ha nem, akkor menj orvoshoz, mert gyomor-, vagy vékonybél vérzés is lehet.
A kérdező hozzászólása: nem vettem be széntablettát... :(
Én a helyedben elég gyorsan elmennék az orvoshoz...
szerintem haldokolsz....
igen eltarthat, vegyél be lázcsillapitót!ORVOS!
A kérdező hozzászólása: Ma van Szombat és még a himlõben 3. napja vagyok benne.Hétfõn lenne egy színpadi fellépésem.Visszamondjam?tegyük fel a lázam ha elmúlik, visszamondjam akkor is?

Két nap és itt vannak a Plejádok?

Valaki nagyon tudta mondani hogy karácsonykor eljönnek meglátogatni minket, megismerni a szokásainkat. Nagy pofára esés lesz ha nem jönnek el??? Vagy kitaláltok valami újabb kifogást hogy lerobbant a csészealj?

Legjobb válasz: Otthon hagyták a Grillsütõt a Gliese 581g-n közben karamboloztak egy kutyámajom csillagközi inváziós hajóval ami éppen paradicsomot szállított... Késni fognak mert stoppolnak

Otthon hagyták a Grillsütõt a Gliese 581g-n közben karamboloztak egy kutyámajom csillagközi inváziós hajóval ami éppen paradicsomot szállított... Késni fognak mert stoppolnak
Fiastyúk? Sült krumplival, vegyeskörettel és grillezve jöhetnek. :P
mindig lesz valami kifogás, hogy miért nem jönnek :)

Ha menzesz előtt vagyok két nappal és együtt voltam a párommal, belém ment! Terhes lehetek? Hány %?

Legjobb válasz: A szazalekot nem tudom,de kicsi a valoszinusege,hogy rendkivuli peteeresed legyen.

A szazalekot nem tudom, de kicsi a valoszinusege, hogy rendkivuli peteeresed legyen.
Szerintem nem vagy terhes, de ne add fel.
Nekem most is ez volt, meg mult honapban es megjott. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!