Találatok a következő kifejezésre: Két napig a szemhéjam ezután piros (1 db)

Két napig fájt a szemhéjam ezután piros lett és dagadt és fájdalmas mitől van? Rovarcsípés? Permetlé?

mit?l van?rovarcsípés?permetlé?

Legjobb válasz: Nem lehet árpa? Menj el vele szemészetre. Tudom, hogy ez za utolsó válasz, amit kapni akarsz, de a távgyógyításnak nincs értelme.

Nem lehet árpa? Menj el vele szemészetre. Tudom, hogy ez za utolsó válasz, amit kapni akarsz, de a távgyógyításnak nincs értelme.
nekem is pont ilyen volt a múlt héten, az orvos azt mondta árpa és azt hogy kamilla teával borogossam. hiddel 2 nap és jobban leszel a borogatás után...ja és mindig lefekvés elõtt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szemüveg kéne? Bővebben lennt

Már egy ideje, kb 1 éve van az hogy a megerőltetőbb napokon (sok tanulás ill. olvasás) után fáj elősször csak a szemem, majd egy óra múlva a fejem is megfájdul. Ezeken a napokon már fél óra olvasás után összemosódnak a betűk, viszont ha félrepillantok egy távolabbi tárgy majd vissz a füzetembe akkor újra birok olvasni, de öt perc se tellik el, megint összefolynak. Kérem csak a hozzáértők válaszoljanak. Előre is megköszönném :)

2

Intra lasek fél év múlva szoli?

Fél éve volt Intra Lasek szemműtétem. Azt mondták minimum 2 hónapig nem szolizhatok! Fél év telt el szemüveggel mehetek már néha szoliba? Valaki van itt esetleg, aki ugyan ebben a cipőben jár és már szolizik? Lett problémája belőle?

0

Arachnoidealis cisztát és jelentös agyvizmennyiseget találtak a koponyámban. Okozhat ez látásproblémát?

Panaszaim legföképpen látásproblémák, ezen belül: vibrálás a látótérben, mozgó tárgyak követése zavaró illetve ami 5 napja jelentkezett és nagyon megijeszt, hogy 2-3 óra hosszan úgy látok, mintha a dolgok fel lennének gyorsítva. Ahhoz hasonló, mint amikor egy videofelvételt 1x-es gyorsításban nézek. Nagyon megijeszt. Volt valakinek hasonló panasza? Már minden létezö vizsgálaton voltam, de a fenti dolgokon kívül semmit sem találtak. Okozhat ilyet egy ciszta. Köszönöm.

0

Mit láttok, ha sötétben egy fényes pontot néztek, egyszerű homályos foltot vagy valami alakzatot?

Szemüveg lencse kiválasztásakor, hiába cserélgette a lencséket a doki az alakzat csak deformálódott, de eltüntetni nem tudta. Az alakzatra csak annyit mondott, hogy érdekes.

0

Mi a különbség az iWear Supreme+ és az iWear Basic kontaktlencse folyadék között? A Basices lencséhez használhatom a Supremes folyadékot?

Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, csak szeretnék biztosra menni...

5

Miért rángatózik a szemhéjam vagy nem tudom mi? Nagyonzavaró!

1

Az én szemem rossz vagy a munkatársamék szeme?

Optikai mérőműszert használunk távolság és szög mérésre.
Ezeknél a gépeknél lehet állítani a lencse fókuszát.
Munkatársamék nagy része teljesen más fókusszal látják jól a szálkeresztet és a darabot.

Nincs szemüvegem, munkaorvos is megvizsgált és mindenkinek jó eredménye volt.
Létezik az, hogy munkatársaméknak és nekem is tökéletes a látása de mégse egyforma a szemünk fókusza?

2

GenTeal szemcsepp használata?

Ha a kontaktlencsém bent van a szememben (Biofinity), akkor is becseppenthetem ezt a cseppet? Nem lesz tőle gondja?
A gyógyszertárban ezt javasolták, de nem mondta meg a nő, hogy pontosan hogy kell, mert azt mondta, hogy a szemészt kérdezzem meg, ő tud biztosat állítani.

18F

0

Jó a kontaktlencse? Érdemes használni?

mindkét szemem -1,25-s
egy éve szerencsére semmit sem romlott, és állítólag nem is fog már nagyon romlani.
Mivel nem hordom folyamatosan a szemüveget, így végülis nem hagyom, hogy "ellustuljon", dolgoztatom, de amikor már érezhetően elfáradnak akkor felveszem a szemüveget.
Különösebb gondom nincs a szemüveggel, de pár óra múlva elkezd zavarni, hogy van valami a fejemen, és hogy állandóan koszos a semmitől.
Ezért szeretnék kontaktlencsét használni, mert sokszor idegesítő, amikor messzire már csak homályosan látok.
Jó vagy rossz élmények kontaktlencsével kapcsolatosan?

5

Szédülhetek attól, hogy az egyik szemem jóval gyengébb, mint a másik?

Pár napja vettem csak észre, hogy a bal szememmel jóval homályosabban látok ha kicsit messzebbre nézek, mint a jobbal. Szemüvegem van ugyan, de csak vezetéshez használtam eddig. Sokszor a jobb (erősebb) szemem a nap végére megfájdul, húzó érzést tapasztalok. Pénteken meglátogatom a szemészt.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!