Találatok a következő kifejezésre: Két nap után teszteltem ma reggel (2 db)

Két nap késés után teszteltem ma reggel és sajnos negatív. Van értelme tesztelni?

Tudom hogy még korai lehetett, de akkor van értelme tesztelni? Ha csak 1-2 hét mire kimutatja, akkor már inkább a tuti doki vélemény és az UH, nem?

Legjobb válasz: Dokihoz akkor érdemes menni amikor már kb. 6-7 hetes terhes vagy. Akkor, már látszik a kis embrióka, és lehet hogy a szívverése is. :)) Pár nap múlva érdemes még egy tesztet csinálni, ha addig nem jön meg. Szorítok.

Dokihoz akkor érdemes menni amikor már kb. 6-7 hetes terhes vagy. Akkor, már látszik a kis embrióka, és lehet hogy a szívverése is. :) ) Pár nap múlva érdemes még egy tesztet csinálni, ha addig nem jön meg. Szorítok.
Szia!Nekem a 2 hetes terhességet még az orvosi vizelet sem mutatta ki biztosan.A gyógyszertári teszt meg negatív lett.1 hét múlva újra kellett csinálni, akkor már pozitív lett és az UH-n csak egy kis petezsák látszott.Szóval várj még 1-2 hetet, és akkor már biztos lesz az eredmény.
Ez a te döntésed. Van akinek m ég 7 hetesen sem mutatja ki a teszt. Ha késik, menj orvoshoz.
Várj még pár napot, érdemes még egyszer megpróbálni szerintem. Utána meg orvos. Drukkolok!

12-én kellett volna megjönnie. 5 nap után teszteltem Lillyvel negatívat, ma reggel pedig Corax-szal halvány két csíkosat. Ez azt jelenti, hogy sikerült?

Tudom hogy halvány csík is csik

Legjobb válasz: Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.

Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!