Találatok a következő kifejezésre: Két nap után teszteltem ma (4 db)

Lehetséges hogy az együttlét után két héttel sem mutatja ki a teszt a pozitiv eredmenyt? Mennyit kell meg várjak? A mensim két napot késett és ma teszteltem

Legjobb válasz: nyugi lehet!nem mindenki olyan szerencsés hogy már korán örülhet a jó hírnek!semmi sincs veszve!szerintem péntek körül tesztelj újra

nyugi lehet!nem mindenki olyan szerencsés hogy már korán örülhet a jó hírnek!semmi sincs veszve!szerintem péntek körül tesztelj újra
Ne izgulj, nekem a mensi elmaradása után 4 nappal lett halvány poz. tesztem reggeli vizeletbõl! Még lehetsz terhes, próbáld meg 2-3 nap múlva. Vannak egyéb tüneteid? Persze nem kötelezõ lenniük, de nálam a jellegzetes mellfájdalom megvolt. Drukkolok!

12-én kellett volna megjönnie. 5 nap után teszteltem Lillyvel negatívat, ma reggel pedig Corax-szal halvány két csíkosat. Ez azt jelenti, hogy sikerült?

Tudom hogy halvány csík is csik

Legjobb válasz: Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.

Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.

Két nap késés után teszteltem ma reggel és sajnos negatív. Van értelme tesztelni?

Tudom hogy még korai lehetett, de akkor van értelme tesztelni? Ha csak 1-2 hét mire kimutatja, akkor már inkább a tuti doki vélemény és az UH, nem?

Legjobb válasz: Dokihoz akkor érdemes menni amikor már kb. 6-7 hetes terhes vagy. Akkor, már látszik a kis embrióka, és lehet hogy a szívverése is. :)) Pár nap múlva érdemes még egy tesztet csinálni, ha addig nem jön meg. Szorítok.

Dokihoz akkor érdemes menni amikor már kb. 6-7 hetes terhes vagy. Akkor, már látszik a kis embrióka, és lehet hogy a szívverése is. :) ) Pár nap múlva érdemes még egy tesztet csinálni, ha addig nem jön meg. Szorítok.
Szia!Nekem a 2 hetes terhességet még az orvosi vizelet sem mutatta ki biztosan.A gyógyszertári teszt meg negatív lett.1 hét múlva újra kellett csinálni, akkor már pozitív lett és az UH-n csak egy kis petezsák látszott.Szóval várj még 1-2 hetet, és akkor már biztos lesz az eredmény.
Ez a te döntésed. Van akinek m ég 7 hetesen sem mutatja ki a teszt. Ha késik, menj orvoshoz.
Várj még pár napot, érdemes még egyszer megpróbálni szerintem. Utána meg orvos. Drukkolok!


Mitől lehet, hogy a + ovu-teszt után (köv. Nap halvány + volt, majd másnap - ), ma kíváncsiságból teszteltem és ismét erős két csíkos lett?

Valami nincs rendben velem vagy 2 * van peteérésem? Tapasztalt valaki ilyet? Iszom a cickafarka teát, annak lehet ilyen hatása?

Legjobb válasz: ha van ébredési görbéd is mellé akkor küldd el Leónak a www.babatervezok.otthona.net oldalon. Itt rengeteg fajta kérdésre találsz választ, illetve fel is teheted szakembernek (Leo) õ ugyanis rengeteg embernek segít a teherbeesésben. és minden infó is megvan a honlapon az össszes praktikához. Ott találsz erre is választ.

ha van ébredési görbéd is mellé akkor küldd el Leónak a http://www.babatervezok.otthona.net oldalon. Itt rengeteg fajta kérdésre találsz választ, illetve fel is teheted szakembernek (Leo) õ ugyanis rengeteg embernek segít a teherbeesésben. és minden infó is megvan a honlapon az össszes praktikához. Ott találsz erre is választ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ;-)
Szia, én ezt az infót találtam ezügyben (baba tervezõk ottona), hátha neked is így van... "Az pozitív ovulációsteszt után két nappal is lehet a tüszörepedés, de csak abban az esetben, ha közvetlenül az elsö után még egy második pete is kiszabadul. Így jönnen létre a kétpetéjü ikrek. A ciklus második felében viszont a progeszteron minden további pete kiszabadulását meg fogja akadályozni." Amúgy Leo most szabin van, majd febr. 9-én megy haza, addig nem értékel görbéket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon jókat írtatok!;-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!