Találatok a következő kifejezésre: Két nap után teszteltem (6 db)

12-én kellett volna megjönnie. 5 nap után teszteltem Lillyvel negatívat, ma reggel pedig Corax-szal halvány két csíkosat. Ez azt jelenti, hogy sikerült?

Tudom hogy halvány csík is csik

Legjobb válasz: Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.

Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.

6 napja késik, teszteltem két negativat. A test höm reggel 36.6, felkelés után pár orával pedig 36.9. Lehetek terhes vagy nincs nagy esélyem rá? !

Legjobb válasz: Nem értettem soha mi értelme van késõbb is megmérni? Egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, mert sokan erõsködtek,hogy bizony jóval magasabb a nappali hõ is,ha babát várunk. Hát nekem nem sokkal lett magasabb. Illetve,amikor hajnalban nekiálltam edzeni, utána valóban elég magas volt, ami szintén nem mérvadó! Viszont ennyi késésnél már illene mutatnia. Szerintem várj két napot, csinálj még egyet,ha nem jön meg és a teszt is nega,akkor menj dokihoz!

Nem értettem soha mi értelme van késõbb is megmérni? Egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, mert sokan erõsködtek, hogy bizony jóval magasabb a nappali hõ is, ha babát várunk. Hát nekem nem sokkal lett magasabb. Illetve, amikor hajnalban nekiálltam edzeni, utána valóban elég magas volt, ami szintén nem mérvadó! Viszont ennyi késésnél már illene mutatnia. Szerintem várj két napot, csinálj még egyet, ha nem jön meg és a teszt is nega, akkor menj dokihoz!

Lehetséges hogy az együttlét után két héttel sem mutatja ki a teszt a pozitiv eredmenyt? Mennyit kell meg várjak? A mensim két napot késett és ma teszteltem

Legjobb válasz: nyugi lehet!nem mindenki olyan szerencsés hogy már korán örülhet a jó hírnek!semmi sincs veszve!szerintem péntek körül tesztelj újra

nyugi lehet!nem mindenki olyan szerencsés hogy már korán örülhet a jó hírnek!semmi sincs veszve!szerintem péntek körül tesztelj újra
Ne izgulj, nekem a mensi elmaradása után 4 nappal lett halvány poz. tesztem reggeli vizeletbõl! Még lehetsz terhes, próbáld meg 2-3 nap múlva. Vannak egyéb tüneteid? Persze nem kötelezõ lenniük, de nálam a jellegzetes mellfájdalom megvolt. Drukkolok!


Két nap késés után teszteltem ma reggel és sajnos negatív. Van értelme tesztelni?

Tudom hogy még korai lehetett, de akkor van értelme tesztelni? Ha csak 1-2 hét mire kimutatja, akkor már inkább a tuti doki vélemény és az UH, nem?

Legjobb válasz: Dokihoz akkor érdemes menni amikor már kb. 6-7 hetes terhes vagy. Akkor, már látszik a kis embrióka, és lehet hogy a szívverése is. :)) Pár nap múlva érdemes még egy tesztet csinálni, ha addig nem jön meg. Szorítok.

Dokihoz akkor érdemes menni amikor már kb. 6-7 hetes terhes vagy. Akkor, már látszik a kis embrióka, és lehet hogy a szívverése is. :) ) Pár nap múlva érdemes még egy tesztet csinálni, ha addig nem jön meg. Szorítok.
Szia!Nekem a 2 hetes terhességet még az orvosi vizelet sem mutatta ki biztosan.A gyógyszertári teszt meg negatív lett.1 hét múlva újra kellett csinálni, akkor már pozitív lett és az UH-n csak egy kis petezsák látszott.Szóval várj még 1-2 hetet, és akkor már biztos lesz az eredmény.
Ez a te döntésed. Van akinek m ég 7 hetesen sem mutatja ki a teszt. Ha késik, menj orvoshoz.
Várj még pár napot, érdemes még egyszer megpróbálni szerintem. Utána meg orvos. Drukkolok!

Teszteltem ovi-val. Két egyforma csíkom volt. Elötte 3 nap és utána 2 nap együttlét. Elöfordulhat hogy több év próbálkozás után most összejött?

Legjobb válasz: Nekem így fordult elõ 2 év után!!!! Remélem a kis bajnokaitok jó petevezeték felé mentek, mert itt már csak rajtuk múlott!!! Nagyon drukkolok és vigyázz magadra.. Mondom én 2 év után én sem hittem, de most a 20. hétben vagyunk!

Nekem így fordult elõ 2 év után!!!! Remélem a kis bajnokaitok jó petevezeték felé mentek, mert itt már csak rajtuk múlott!!! Nagyon drukkolok és vigyázz magadra.. Mondom én 2 év után én sem hittem, de most a 20. hétben vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Hát elöször is gratulálok!tudod az a helyzet hogy az egyik petevezetékem nem müködik.Átfújásom volt és ott derült ki.Már van 1 fiam aki egy szemvillanás alatt jött össze.A szülés óta van ez a problémám.D reménykedem, hiszen a remény hal meg utoljára.Köszi h biztatsz jól esik+ hogy ilyen gyorsan választ kaptam.
Szia! Mi a pozitivos napon és a rá következõ napon voltunk együtt és elsõre sikerült. Drukkolok, hogy Nálatok is igy legyen!!!!!
A kérdező hozzászólása: Remélem mi is így leszünk.Elvileg aug 3-án kell(nem kell )megjönnie.Addig még van egy kis idöm.Bár szültem már de foggalmam sincs mikor érezhetö valami is.(mivel minden terhesség más és más!Köszi a választ

Mitől lehet, hogy a + ovu-teszt után (köv. Nap halvány + volt, majd másnap - ), ma kíváncsiságból teszteltem és ismét erős két csíkos lett?

Valami nincs rendben velem vagy 2 * van peteérésem? Tapasztalt valaki ilyet? Iszom a cickafarka teát, annak lehet ilyen hatása?

Legjobb válasz: ha van ébredési görbéd is mellé akkor küldd el Leónak a www.babatervezok.otthona.net oldalon. Itt rengeteg fajta kérdésre találsz választ, illetve fel is teheted szakembernek (Leo) õ ugyanis rengeteg embernek segít a teherbeesésben. és minden infó is megvan a honlapon az össszes praktikához. Ott találsz erre is választ.

ha van ébredési görbéd is mellé akkor küldd el Leónak a http://www.babatervezok.otthona.net oldalon. Itt rengeteg fajta kérdésre találsz választ, illetve fel is teheted szakembernek (Leo) õ ugyanis rengeteg embernek segít a teherbeesésben. és minden infó is megvan a honlapon az össszes praktikához. Ott találsz erre is választ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ;-)
Szia, én ezt az infót találtam ezügyben (baba tervezõk ottona), hátha neked is így van... "Az pozitív ovulációsteszt után két nappal is lehet a tüszörepedés, de csak abban az esetben, ha közvetlenül az elsö után még egy második pete is kiszabadul. Így jönnen létre a kétpetéjü ikrek. A ciklus második felében viszont a progeszteron minden további pete kiszabadulását meg fogja akadályozni." Amúgy Leo most szabin van, majd febr. 9-én megy haza, addig nem értékel görbéket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon jókat írtatok!;-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!