Találatok a következő kifejezésre: Két nap nem kellene megjönnie. Ma (3 db)

Két nap múlva nem kellene megjönnie. Ma elkeztem kicsit barnázni, enyhe mensis görcseim vannak, de a hőm még mindig 37 fokos. Lehetek még babás?

Napok óta állandóan aludnék, a kávémat alig birom meginni. A melleim rettenetesen fájnak,élesen nyilal a bimbómba, hatalmasra duzzadtak, és a bimbón megnagyobbodtak a mirigyek. Bocs, hogy ezt ennyire részletesen írom. Köszönök minden segítséget! :)szeretnék babót. Tegnap teszteltem gabriellel, hát....nem tudom eldönteni, hogy a tesztcsík valóban látszott-e. Nagyon halványan. Viszont egy 10-es érzékenység?vel is teszteltem, azon meg semmi nem volt. Lehet a teszt a rossz? Mármint a gabriel. Reggeli vizeletb?l, persze.

Legjobb válasz: Még annyi, hogy pár napja észrevettem, hogy reggelente nagyon fázom, jéghideg a kezem és a lábam. Vasárnap viszont olyan melegem volt, hogy legszívesebben beültem volna a hûtõbe. Én ezt nem értem. :)

A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy pár napja észrevettem, hogy reggelente nagyon fázom, jéghideg a kezem és a lábam. Vasárnap viszont olyan melegem volt, hogy legszívesebben beültem volna a hûtõbe. Én ezt nem értem. :)
Én is hasonlóképpen vagyok, de sajnos a válasz még odaát van. Ki kell várnunk azt a pár napot... Sajnos hajlamosak vagyunk olykor bebeszélni magunknak a tüneteket...saját tapasztalat. Írj, hogy mi lett. L.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Tudom, türelmetlen vagyok, de már nem csak a babó miatt aggódom, hanem attól félek valami más bajom is lehet, mert párszor már néhány csepp sárga "lé" jött a mellbimbómból, ha kicsit megnyomtam. És ez állítólag rosszat jelent, gyulladást. Úgyhogy duplán imátkozom, hogy baba legyen, mert ha nem õ a ludas akkor baj van. :(

Étvágytalanság lehet terhesség jele? Tapasztalatokat kérnék. Ma kellene nem megjönnie, két napja semmi étvágyam.

Legjobb válasz: ma kellene megjönnie? én már teszteltem volna egyet reggel! én nem birnám ki... van akinek nem várt elõtt hat nappal is erõs pozi a teszt! ha ma nem is, de holnap reggel csinálj tesztet! sok sikert! drukkolok! :)

ma kellene megjönnie? én már teszteltem volna egyet reggel! én nem birnám ki... van akinek nem várt elõtt hat nappal is erõs pozi a teszt! ha ma nem is, de holnap reggel csinálj tesztet! sok sikert! drukkolok! :)
Szia Nekem nem volt étvágyam már elõtte 2 héttel és fogytam is aztán fájdogált a fejem. Hányás hányinger nekem azóta sem volt egyszer sem! 33 heteske

Ma egész nap mensi szerűen görcsöl az egész hasam, meg a derekam. Megnéztem, nem most kellene megjönnie, tehát nem attól. Akkor ez haskeményedés már? Ja és két napja nagyon sokat görcsöl a bal vádlim és a bokáim is be vannak ma dagadva.

22 hetes vagyok.Mit csináljak?Nem tudok, hogy ülni már.

Legjobb válasz: Szia! Menj el orvoshoz. Valószínûleg pihenést fog rendelni, és magnéziumot felírni. A keményedés nem olyan, mint a mensis görcsök, de az, hogy görcsölgetsz és a vádlid is görcsöl egyértelmûen ásványi anyag hiányra utal. (magnézium, kalcium) Az ülés ilyenkor nem jóm próbálj meg inkább feküdni. Ja, és ne idegeskedj, én 18 hetesen kezdtem keményedni, görcsölgetni, aztán 20 hetesen már nagyon rossz volt. Itthon kellett maradnom, sokat pihentem és szedtem a magnéziumot. Most már 38 hetes vagyok, és már alíg várom, hogy találkozzak a babámmal.

Szia! Menj el orvoshoz. Valószínûleg pihenést fog rendelni, és magnéziumot felírni. A keményedés nem olyan, mint a mensis görcsök, de az, hogy görcsölgetsz és a vádlid is görcsöl egyértelmûen ásványi anyag hiányra utal. (magnézium, kalcium) Az ülés ilyenkor nem jóm próbálj meg inkább feküdni. Ja, és ne idegeskedj, én 18 hetesen kezdtem keményedni, görcsölgetni, aztán 20 hetesen már nagyon rossz volt. Itthon kellett maradnom, sokat pihentem és szedtem a magnéziumot. Most már 38 hetes vagyok, és már alíg várom, hogy találkozzak a babámmal.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a tanácsot. ittam egy magnézium pezsgõtablettát, valamivel jobb lett. Sajna dolgozok, úgyhogy muszály ülnöm még egy órát.
Szia. Nekem tegnapelõtt fájt ilyen mensi szerûen a hasam, a derekam, és a lábam is. Szerencsére elmúlt. Nekem azt mondta az orvosom, hogy ez elõ fog fordulni az egész terhesség alatt végig, fõleg olyankor, ha nagyobbat nõl a méhem, ill. a baba. Pihenj, vegyél be egy no-spát, nekem az segített, azt nyugodtan lehet szedni. Minden jót! 30 hetes kismam.
Szia!!!Nekem is szokot fájni a hasam meg a derekam, a medence csontom meg anyira fájt , hogy fel kellni alig bírtam az ágybol .Mondtam is az orvosnak õ magneB6-ot ajálotta és nagyon jo rá , napi 1-2 szemet vedtem be.Probáld meg!! Nekem be vált.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!