Találatok a következő kifejezésre: Két nap kellene (38 db)

Étvágytalanság lehet terhesség jele? Tapasztalatokat kérnék. Ma kellene nem megjönnie, két napja semmi étvágyam.

Legjobb válasz: ma kellene megjönnie? én már teszteltem volna egyet reggel! én nem birnám ki... van akinek nem várt elõtt hat nappal is erõs pozi a teszt! ha ma nem is, de holnap reggel csinálj tesztet! sok sikert! drukkolok! :)

ma kellene megjönnie? én már teszteltem volna egyet reggel! én nem birnám ki... van akinek nem várt elõtt hat nappal is erõs pozi a teszt! ha ma nem is, de holnap reggel csinálj tesztet! sok sikert! drukkolok! :)
Szia Nekem nem volt étvágyam már elõtte 2 héttel és fogytam is aztán fájdogált a fejem. Hányás hányinger nekem azóta sem volt egyszer sem! 33 heteske

Új vagyok itt! Két nap múlva kellene meg jönnie és ma csináltam egy tesztet ami nagyon nagyon halványan pozi lett! Volt akinek ki mutatta ilyen hamar? Létezik hogy téves?

Legjobb válasz: Szia, nekem a nemvárt elõtt 4 nappal mutatta ki a teszt.. 2 nap múlva ismételd meg, akkor már tuti erõsebb lesz! Drukkolok!

Szia, nekem a nemvárt elõtt 4 nappal mutatta ki a teszt.. 2 nap múlva ismételd meg, akkor már tuti erõsebb lesz! Drukkolok!
Nekem 5 nappal nemvárt elõtt délutániból lett pozi, szóval simán lehet! Halkan már gratulálok!:)
nem tudsz képet feltenni, hogy megnézhessük?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ és a drukkot is akkor megismétlem mindenképpen!! Ja és nekem ez nem reggeli hanem du-áni!!:)
Nem tudnál képet fel tenni a tesztrõl? Én is ma szeretnék tesztelni, bár még nagyon korai lenne, 5 nappal a nemvárt elõtt. Volt már valakinek pozitív ilyenkor közületek?
A kérdező hozzászólása: bocsi a késö válaszért de nem engedi csak öt percenként a válaszadást nem tudok küldeni mert képen nem láccik annyira halvány ezlrt nem vagyok benne biztos!! :(
Szia! Nekem nemvárt elött 3 nappal reggeli pisibõl épp hogy látható pozi lett, aznap délutániból jól látható pozi lett. :) Halkan Gratulálok!!! :) 20hkm
A kérdező hozzászólása: szia köszönöm aranyos vagy!! :) Én is gratulálok a babához és sok egészséget kivánok!!

Jár szabadság próbaidőre? Két napot vennék ki munkakezdés után 1 héttel. Tudom hogy bunkóság de kellene nekem a "szünet".

Legjobb válasz: Szabadság a munkaviszonyban eltöltött idõvel arányosan jár. Az alapszabadság 20 nap. Ha te egy hetet dolgozol, akkor 20/52=0,38 nap szabi jár neked. Magyarán szólva egy hét után még nem jár szabadság. Ha mégis elenged, az csak a munkáltatód jószívûsége.

sok helyen kikötik, hogy a próbaidõ alatt nem mehetsz szabira. Jár a szabi, amit a próbaidõ letelte után ki is vehetsz, de próbaidõ alatt nem engednek el. Ezt tisztázni kell a felvételi beszélgetésnél már, hiszen ha 1 hét munka után mennél szabira, akkor ezt már a felvételnél is tudod.
Szabadság a munkaviszonyban eltöltött idõvel arányosan jár. Az alapszabadság 20 nap. Ha te egy hetet dolgozol, akkor 20/52=0, 38 nap szabi jár neked. Magyarán szólva egy hét után még nem jár szabadság. Ha mégis elenged, az csak a munkáltatód jószívûsége.
Elméletileg a szabadság arányos része ugyanúgy jár. Gyakorlatilag meg megbeszélés kérdése, engem már vettek fel úgy, hogy még a szerzõdéskötéskor tisztáztam velük, hogy két héttel késõbbre be van fizetve egyhetes nyaralás. Simán elengedtek, pedig 3 hónap próbaidõ volt a szerzõdésben. Évekig voltam annál a cégnél, abszolút nem számított, hogy nyaralással kezdtem az ottani pályafutásom.
Az, hogy mi JÁR, az egy dolog. A munkáltatódtól függ, miként veszi, hogy ilyennel indítasz.
Menetelj a ranglétrán, ha neked ahhoz van kedved! Sosem érdekelt semmiféle rang, ha fizetnek annyit, és kapok annyi szabadságot, hogy kedvemre járjam a világot. Betegen meg pláne eszembe nem jutna dolgozni menni. De te tudod. Én azért dolgozom, hogy éljek, és nem azért élek, hogy dolgozzak. Nem vagyunk egyformák.
Elsõ vagyok. Én saját magam mondanék fel, ha nem engednének el szabadságra, amikor menni akarok. A próbaidõ alatt ráadásul ezt egyik napról a másikra te is megteheted mindenféle bonyodalom nélkül. Viszonylag keveset dolgoztam alkalmazottként, jóval többet szabadúszóként (tolmács vagyok), de az mindig feltétel volt, hogy mehessek, ha akarok. Soha nem volt ebbõl probléma. Ha kellesz nekik, megoldják.
A próbaidõ lényege, hogy indoklás nélkül bármikor kirúghatnak. Namost ha normális a vezetõség akkor elengednek. Ha kevésbé normális akkor nem engednek el. Ha meg köcsögök akkor elengednek és aznapra már szervezik a következõ állásinterjút a helyedre... Én nem mennék el próbaidõ alatt szabira, csak ha anyám kéne kórházba vinni kb... Gondolom ennyire fontos dolgod nincs, mert akkor nem tudnád elõre. A 2 nap meg nyaralásra kevés. Csak nem koncert?
Nem tudom, te hol élsz utolsó! A mai világban nem lehet csak úgy ugrálni.És nem Te szabod a szabályokat, hanem a munkaadó.Én még soha nem voltam sem táppénzen, sem nem kértem szabadnapot, menetelek is rendesen a ranglétrán.
A kérdező hozzászólása: hát nem koncert lenne hanem fesztivál :D. köszönöm a válaszokat.. nem tudom mitévõ legyek :D
Srác, ne legyél bolond. Manapság igen nehéz még jó szakmával is munkát találni, nehogy kockáztatsd a megszerzett állást egy vacak fesztivál miatt... Fesztivál lesz még idén is és jövõre is vagy 100. Munkát viszont most kaptál, amiért fizetést kapsz és amibõl megélhetsz. Lehet hónapokig nem találsz mást ha most kirúgnak.

Lehetek terhes? A hőm két napja reggel 36, 8, első nyálból a mikroszkóp reggel teljesen páfrányos. Nem peteérés, mert 27-én kellene megjönni!

Legjobb válasz: Szia! Nekem 31-én kellene nem megjönnie.28-án már tesztelni szeretnék.Nekem is magas a hõm. Itt a hõm:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b316cf16f976b09df72b57.. Tiéd milyen nem teszed fel?

Szia! Nekem 31-én kellene nem megjönnie.28-án már tesztelni szeretnék.Nekem is magas a hõm. Itt a hõm:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b316cf16f976b09df72b57.. Tiéd milyen nem teszed fel?
Nekem is 36.8 , 36.9 volt a hõm és nem voltam terhes :( Drukkolok neked!
Én is elõre néztem a páfrányokat. Bejött. Drukkolok :) Szerintem simán lehetsz terhes. A hõ nem számít, mármint így hasból megmondani, hiszen 05-1, 5 fok is eltérõ lehet az egyes emberek átlaghõmérsékletét tekintve. A mostani hõd a ciklus elejéhez képest milyen, az a lényeg... Írd majd meg!
A kérdező hozzászólása: a ciklusom elején 36, 2-36, 5 között ingázott!!! De igazából nekem ezek a páfrányok érdekesek. Voltam már terhes, csak amikor megvettem, akkor már terhes voltam, és akkor is páfrányokat mutatott!!! Nézegettem napközbe, mindig volt benne elrejtve, de már tegnap és ma reggel is, csak páfrányokkal volt telítve a mikroszkóp!!!
A hõ minden egészséges nem terhes nõnél a ciklus második felében magas! Ha az alaphõ pl. 36.5, akkor gyakran 37-re is felmegy, terhesség nélkül. Ez a normális! Mire a hõn bármi látszódna addigra már kiderül, hogy nem jön meg és a teszt is pozitív.
Megnéztem neked nem elsõ nyálból, 34 hetes vagyok és tiszta páfrány a mikroszkópom, szóval ez akár még jót is jelenthet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A kismamának köszönöm, hogy megnézte, és jó egészséget kívánok nekik. Ja és persze könnyû szülést!!!

01.24-én volt meg a mensim utoljára. 02. 05-én voltunk együtt a párommal. Három napja fáj a hasam, pedig csak 02.21-22. körül kellene megjönnie. Azt hiszem két napja hőemelkedésem is van. Ez lehet már a beágyazódás jele? Ma negatív tesztet csináltam.

Legjobb válasz: Szerintem várj amíg a menzeszed ideje el nem jön, ha késik öt-hat napot akkor tesztelj az az eredmény már biztos lesz. Ha volt fogamzás akkor a beágyazódás után kezd a HCG igazán termelõdni elõbb a teszt sem mutatja ki. Ha 5-én sikerült akkor kb. mostanra ágyazódott be.

Szerintem várj amíg a menzeszed ideje el nem jön, ha késik öt-hat napot akkor tesztelj az az eredmény már biztos lesz. Ha volt fogamzás akkor a beágyazódás után kezd a HCG igazán termelõdni elõbb a teszt sem mutatja ki. Ha 5-én sikerült akkor kb. mostanra ágyazódott be.
A kérdező hozzászólása: Valaki nyugtasson már meg, hogy jól gondolom és most költözik be a plakóm.....:(((
még 13-ig 10 nap van hátra, az még nagyon sok. Milyen hosszú ciklusaid vannak?
A kérdező hozzászólása: 30-31 nap
Szerintem ez a folyás nem arra utal, ha nincs más tüneted, valami, ami más, mint ált. vagy hasonló, mint mior megjön, nem vagy terhes.
ez nem terhességre utal
Ez nekem felfázásos tünetnek tûnik. Semmi esetre sem terhességnek. Fõleg, hogy 2 napja voltatok együtt......
ez nemutal terhességre

25 hetes kismami vagyok. Két napja iszonyúan fáj a jobb mellem. Érintésre is. Normális ez? Miért? Ha fáj egyszerre kellene a kettőnek nem?

Legjobb válasz: Szia Nem feltétlenûl kell egyszerre fájnia. Amúgy sem egyforma a két mell így ebben is lehet eltérés szerintem. Most készü fel a szervezeted a tejtermelödésre vaószínûleg. Ha mosakodás közben nem érzel semmi rendellenesset ne izgúlj de azért mutas meg a Dr-nek vagy a védõnõnek ha nem vagy biztos magadban. Örömteli babavárást és jó egészséget. 31-hetes km

Szia Nem feltétlenûl kell egyszerre fájnia. Amúgy sem egyforma a két mell így ebben is lehet eltérés szerintem. Most készü fel a szervezeted a tejtermelödésre vaószínûleg. Ha mosakodás közben nem érzel semmi rendellenesset ne izgúlj de azért mutas meg a Dr-nek vagy a védõnõnek ha nem vagy biztos magadban. Örömteli babavárást és jó egészséget. 31-hetes km

Ha kb. kedd este felé lenne a tüszõrepedés, akkor ma az ovulációs teszten két csíknak kellene lennie? Gond ha csak egy van, amúgy 27, 28-as a ciklusom és ma a 12. napon vagyok.

Legjobb válasz: nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)

nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)
A kérdező hozzászólása: Este szoktam tesztelni, ma a 13. napon már látszik a csík, elég erõs de nem erõsebb a kontrollnál. Akkor most mikor legyünk együtt, inkább holnap? Miért szívtad meg?
Az egyforma erõs is jó! Ma például remek ötlet lenne együtt lenni. ;-) Azért szívtam meg, mert 5 napig pozitív volt...

Két napja torok gyulladásom van, lázas vagyok, gyenge. Négy nap múlva a lehető legjobb fizikai kondícióban kellene hogy legyek. Mit tegyek? Mit szedjek, egyek, igyak?

Legjobb válasz: 1. Menj el orvoshoz 2. Ha nem magas a lázad: meleg fürdõ, torkodra kendõ, maradj otthon. Az ágyban takarózz be jól - izzadják. Vegyél be aszpirint, igyál mézes kamillateát, szedjél a torkodra mebucaint.

1. Menj el orvoshoz 2. Ha nem magas a lázad: meleg fürdõ, torkodra kendõ, maradj otthon. Az ágyban takarózz be jól - izzadják. Vegyél be aszpirint, igyál mézes kamillateát, szedjél a torkodra mebucaint.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez mind megtörtént. Viszont a kérdésem az volt, hogy van-e valamilyen módszer arra, hogy minél rövidebb idõn belül visszanyerjem a fizikai erõmet, állóképességemet?
Feküdj, igyál nagyon sokat és ha van étvágyad egyél rendesen. Sok gyümölcsöt, zöldséget és húst.

28 eves no vagyok a parom 40. miert van az hogy a parom a maszturbalast mindennap eltudja vegezni viszont ha velem kellene szeretkezni ket nap vagy harom nap egyast kovetoen mar nem akarja?

Legjobb válasz: Egyszerûen elmebeteg. Nem való az ilyennek párkapcsolat, keressen magának egy 65 éves nénit, annak megfelel.

Egyszerûen elmebeteg. Nem való az ilyennek párkapcsolat, keressen magának egy 65 éves nénit, annak megfelel.
Honnan kéne tudnunk? :) Kérdezd meg tõle... Lehet hogy már nem bírja szusszal... 28 évesen nem 40éves manussal kéne tolni a szekeret :) 12 év korkülömbség az durván odaver...
A kérdező hozzászólása: You kidding guys??????!!!! en nem olyan no vagyok aki csak celozgat..en eleg ramenos is vagyok..megteszem a lepeseket...!!! a masik hozzaszolonak aki ugyancsak ferfi...nagy onzo es redneck beszolas volt!!!! abbol amit irtal latszik mennyire onzo vagy es a kapcsolatodban te vagy a fontos a parod meg nem...a lenyeg hogy megadd magadnak amit akarsz es hol van akkor a szeretet?? oda-vissza adok jatek???
A kérdező hozzászólása: a 24 eves leanyzonak: lehet hogy fordult a kocka ahogy a vilag is :) nok sexmaniasak, ferfiak meg tunyak.. :) lehet nekik kene kihordani a gyereket is :X talan akkor megbecsulnenek, es hat majd 70-80 eves egyedul...ha mar nem lesznek kepesek mar magukhoz sem nyulni, akkor banni fogjak hogy miert is nem figyeltem oda a kedvesemhez...
Szia, Kérdezõ! Csak most tudtam elolvasni. Örülök hogy segíthettem. amikor 36-éves voltam, a barátnõm 18-volt. 39-évesen meg 20. Na ehhez mit szólnának a nagy okos korkülönbség ellenzõk klubjának oszlopos tagjai? :-) Jól felidegesítetted , magad az elõbb. Nem érdemes! Nyugsó!!!
A kérdező hozzászólása: Sziaaa mountain..tok jo hogy azert van ertelmes ember is...!!! En amugy mindig is jobban szerettem az idossebb ferfiakat, ezert sem zavar a korkulonbseg es soha nem lattam akadajat annak hogyha valaki idosebb az azt is jelenti hogy nem kepes semmire...
A kérdező hozzászólása: mountain te nyugodtan hivhatsz pearl-nek :)
Kedves Pearl-ke! Köszönöm a dicséretet! Szerintem nekünk amúgy barátkoznunk kellene. :-) Ha gondolod szívesen dobok privát üzibe egy E-mail címet. Természetesen a párod is szívesen megismerném. Ez mind a kettõtökre vonatkozik! Légy jó!!!
Hú, azt tudtad egyébként, hogy minél idõsebb egy férfi annál okosabb, és tehetségesebb gyermeke születik? (kutatások szerint)
A kérdező hozzászólása: ok irj egy uzenetet... :)
A férfiaknak is van lelkük. Nem akarok cinikus lenni, de sokszor egy csomó sértést le kell nyelnünk, egy csomó hisztériát meghallgatunk, aztán meg menjek az ágyba? Amúgy magamnak azt adom, amire vágyom. A nõmmel azt kell csinálni amit õ akar. Ez nagy különbség, nem biztos, hogy nem magam választom - ha már a kapcsolatból nem kapok semmi érzelmi többletet.
Azért van, mert nem kezdeményeztek, max utalgattok, célozva hogy milyen kevésszer dug meg a férfi, ezzel még jobban csökkentve az emberetek vágyát irántatok, mert csak baszogatjátok. Meglásd, ha elkapnád, betérdelnél elõtte és elkezdenéd keményen szopni meg verni, egybõl lenne kedve. Errõl ennyit... 35/f
ezzel nem sokat lehet kezdeni. én 24L vagyok a párom egy évvel fiatalabb és ugyan nem végez önkielégítést a szexuális életünk igencsak megcsappant. van h eltelik 2 hét is mire összejön:) szóval ennek semmi köze a korhoz.de tény h ha egy normális kapcsolatot nézünk már nem a férfi az aki "szexmániás" hanem a nõ és a férfi sokszor elhalasztja a dolgot:"fáj a fejem;fáradt vagyok" stb:)
Szia! Ne hidd el ezeket a kor különbségrõl szóló rémmeséket! Teljesen mindegy, hogy két ember között mennyi van, ha egyébként jól kijönnek. Ha egyébként nagyszerûen megvagytok, és örültök egymás társaságának, akkor kár lenne csak ezért dobni valakit. Aki meg a korkülönbséggel jön, annak csak azt mondom, hogy ne tapasztalja meg azt, amikor majd õ is ennyi idõsen lesz szerelmes egy 10, vagy esetleg még több évvel fiatalabb hölgybe, és csak azért röptetik, mert ennyi idõs. Nem ez számít!!!! Mellesleg ha már itt tartunk, én szintén negyven felett vagyok, de azt gondolom, hogy kinézetre sok húsz évesre ráverek 800-kört, köszönhetõen az intenzív sportnak. Olyanokat megcsinálok, hogy a tõlem 20-évvel fiatalabbak fél óra múlva lógó nyelvel sompolyognak haza. Szóval, ne hozza fel senki ellen érvként ezt a korkülönbséges agyrémet! A kérdezõ konkrét válaszára pedig azt mondom, hogy valószínûleg sokat volt elõtted egyedül, amikor is ez volt az egyetlen kielégülési formája, és nagyon erre állt rá. Nem egy nagy ügy egyébként, lehet segíteni rajta. Kezdjétek közös masztival, és idõvel változni fog, amúgy meg légy türelmes, mert egy kapcsolat nem csak a szexre épül.
Egy farokverés sosem fog annyit érni mit az igazi szex! Ha napi 2-3x verem akkor az csak pillanatnyi megoldás, viszont a rendes szex az sokkal de sokkal kielégítõbb!!! Hát ezért van h nem bírja annyira! A szex az szex a farokverés meg nem az!
Én is igy vagyok ezzel csak nálunk 16 év a korkülönbség, meg fiatalabbak vagyunk. Én rákérdeztem konkrétan hogy miért nézi a pornót állandoan velem meg miért nem sexel?? köpni nyelni nem tudott nagyon meglepõdött, sztem azt gondolta nem merem megkérdezni elég csendes tipus vagyok:) de kivertem a balhét, azt mondta nem csak a sexrõl szol a kapcsolat meg nem csak az a szeretet, és azért megy el 1 perc mulva mert annyira jo...nem nagyon hiszek neki, ha hazaér rögtön lefekszik és már alszik is, amugy nagyon jol megvagyunk minden okés, de ez az egy zavar engem. jo ha havi 1x együtt vagyunk, lehet mnegint felhozom mert már megint ki vagyok akadva...
a válasz nagyon egyszerû: a fiatal lányok sokat igényelnek, az öregebb pali meg nem bírja teljesíteni az igényeknek megfelelõen, legalább is nem minden nap.kiverni meg könnyen lehet, nem kell nagyon erõlködni.
honnan tudod hogy mindennap kiveri? Beszámol róla? Vagy elötted csinálja? Miért nem vered ki te? Ha jó nõ vagy én tolnálak! :) 31/f
A kérdező hozzászólása: mountain! Nagyon koszonom a valaszod, sokat segitettel nagyon jol esik hogy vannak akik elfogadjak a korkulombseges dolgot. kimondottan engem sosem zavart a korkulombseg.
A kérdező hozzászólása: szerintem az mellekes hogy honnan tudom hogy csinalja..nem szamol be rola hisz eleg hiu ahhoz mint a legtobb ferfi...amugy meg szerintem mint no nem hiszem hogy szivesen vegigneznem ahogy mas noket nezeget es arra csinalja es meg segitsek is be neki...szoval kosz a valaszod de azt hiszem egy kicsit RUDE vagy..
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt a fentiekben levonek, aki azt irta hogy a fial lanyok tobbet igenyelnek. Elgondolkodtato es lehet benne valami..hisz teny hogy velem nem 5 perces a dolog azt meg megtudja oldani akar 5 perc alatt is.. :) koszi
A kérdező hozzászólása: amugy van benne valami...a legtobb hires tudos, feltalalo, meg nagy ember kozott van hogy idos szulei voltak. sot magyar koltok kozott is van.!!! ugyhogy hajra idosebb pasik, soha sem keso!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!