Találatok a következő kifejezésre: Két nap el tudom (8 db)

Két napja kezdtem el tornázni, napi másfél órát, de olyan izomlázam van, hogy alig bírok megmozdulni. Tudom, hogy a mozgás segítene rajtam, de mást nem tudok csinálni?

Sokféle gyakorlatot végzek, minden testrészemre. Ha állok, leülni is alig bírok. Mi csináljak?

Legjobb válasz: nem kellett volna napi 1,5 órát tornázni!

nem kellett volna napi 1, 5 órát tornázni!
Ahogy az elsõ mondja, kezdjed kisebb adagokkal, és tartsd be a fokozatosságot. Semmi csodálkoznivaló nincs ezen, ha így csinálod.
elég egy óra is, hidd el 1-2 hét és megszokod.

2hónapja volt egy ab-om.3hete folyamatosan együtt vagyunk, de csak hétvégén tudunk. Nem ment el bennem.A mensim megvolt kéthete, ami két napig, a harmadik nap csak barnáztam.Lehet megint terhes vagyok?

De ma fáj a petefészkem,és akkor fájt igy amikor terhes voltam.Lehet valami köze hozzá?

Legjobb válasz: azt se tudjátok mi miatt volt az abortuszom.Mi tudtok ti másokról.Csak ahhoz értetk hogy minél durvábban,lepontozzátok a kérdezõt!!!!!!Hidd el nem hobbym az abortusz!!!!!! De mit magyarázkodok én...

Utolsó elõtti válaszoló vagyok. Szerintem ha 2 napig normálisan megvolt, úgy ahogy szokott, nem hiszem terhes vagy. Persze megeshet, mint ahogy ezt sokan részletezték.( nálam is) Egy tesztet vennék a helyedbe, és nem izgulnék a köv hónapig, és a gyógyszert minél hamarabb kezdd el szedni! Az a legbiztosabb:)
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam, hogy igy elég a védekezés, amig nem kezdem el a tabi szedést, amit most fogok kezdeni ha megjön.
A kérdező hozzászólása: én irtam butaságot? igen tudom hogy hogy elõváladéktól is mi lehet.De én arra lennék kiváncsi hogy ab után ilyen hamar lehet e terhesség.Inkább ne is irjatok....
A kérdezõnek írom: Szerintem vagy a hormonháztartásod borult fel, ahogy azt elõttem is írták, vagy babás vagy. Nekem is volt sajnos ilyen mûtétem üres petezsák miatt, de nekem a dokim azt mondta, hogy mindennek úgy kell visszaállni, ahogy elõtte is volt. A barnázás és a szokásostól eltérõ mensi utalhat terhességre. Egyébként nem kell így felháborodni. Az hogy szerintetek nem leszel terhes ha a párod nem megy el benned, de nem védekeztek, már ne haragudj, de tisztában vagy egyáltalán azzal, hogy mûködik a férfi és a nõi test? Borzasztó nagy butaságot írtál. Olvass egy kicsit utánna a dolgoknak, tájékozódj és nem lesznek ilyen problémáid!
A kérdező hozzászólása: azt se tudjátok mi miatt volt az abortuszom.Mi tudtok ti másokról.Csak ahhoz értetk hogy minél durvábban, lepontozzátok a kérdezõt!!!!!!Hidd el nem hobbym az abortusz!!!!!! De mit magyarázkodok én...
attól, hogy nem ment el benned, még lehetsz terhes. elõváladék, tudod. cirka 10000-szer volt itt leírva. ha nem akarsz gyereket és millió abortuszt, védekezz.
Pedig igaza van az elsõ válaszolónak! Tudod, rengeteg olyan pár van, akik évekig küzdenek, orvosokhoz járnak, egy csomó pénzt rááldoznak, hogy gyerekük lehessen, míg "egyesek" abortuszra járnak. S a másik dolog: 2hónapja volt abortuszod, és mégsem védekezel? Hát gratulálok! Ezek után mit vársz, mit mondjunk? Õszintén remélem, hogy nem vagy terhes, mert ha igen, borzasztóan sajnálom a kis életkezdeményt...
Nézd meg a Néma sikolyt...google-be vannak képek is....ezekkel oktatnám a tiniket is....Abortusz után nem védekezni, talán nem leszek terhes naaagy kérdõjelekkel...Nem akarlak bántani, félre ne értsd, de ha nem akartok még babát akkor miért nem védekeztek? Tényleg nem bántásnak írom, csak kérdezem, és kívánom hogy ne baba legyen most a dologban ami miatt barnázol! .
HA megjön...
A kérdező hozzászólása: ezért nem szeretek itt kérdést feltenni, mert ahelyett hogy csak a lebaszást, lepontozást kapom, és a kioktatást, a választ meg sehol nem irják le.Mindegy:( remélem lesz olyan valaki aki, számomra hasznosat is fog irni....
A kérdező hozzászólása: annyi minden oka lehet.lehet hogy nem akkor volt peteérésem, a mensim is megjött, ami 2napos volt, és utána egy napig barnáztam, de a doki szerint normális.És azt is tudom hogy ilyenkor könnyebb teherbe esni, sokat olvastam láttam, hallottam, a terhességrõl, védekezésrõl, szülésrõl, fogamzásgátlóról, abortuszrol, de ugy éreztem hogy itt is meg kell hogy kérdezzem, mert csak nagyobb az esélye ha teljes cumó megy belém, mint igy.persze igy is meg van az esély de.....na mindegy. köszi a válaszokat.
Mi a párommal 7 évig védekeztünk megszakításos módszerrel, azt hittem így megfelelõ a védekezés, de egyszer csak nem jött meg:) Hihetetlen volt, de mégis megtörtént......Szóval ez nem megfelelõ ha nem szeretnétek babát.
A "butaságos" válaszoló vagyok: missed ab. mûtét után igen, lehetel terhes ilyen hamar. Sõt! A méh nyálkahártyája ilyenkor teljesen felfrissül, sokkal könnyebb teherbe esni (kedvezõbbek a feltételek a beágyazódáshoz pl.). Ha tudod hogy teherbe lehet esni az elõváladéktól akkor miért írtad az elõbb, hogy szerinted nem lehet?
A kérdező hozzászólása: szia.Már megnéztem a néma sikolyt... Hogy miért nem védekezünk? nem tudom.A párom szerint igy nem leszek terhes ha nem megy el bennem.Ezt nem õ mondta, cak én gondolom igy....a gumit nem szeretjük (ezért le lehet pontozni)de most hétvégén jön haza, és megkérdezem tõle, ogy tudja e hogy elõváladékból is lehet valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

158 cm és 65kg vagyok, két napja kezdtem el napi 35 percet fitneszezni, milyen étrendet (diétát) javasoltok ez mellé az eredményesebb átalakulás érdekében? Sajnos narancsbőrrel is küszködöm, az ellen mit tudok tenni a sporton kívül?

7 kilót szeretnék leadni,mióta letettem a cigit csak úgy jönnek a párnácskák!!

Legjobb válasz: Ez a fitneszezés mit jelent nálad? Amúgy az alábbi linket ajánlom: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 itt a táplálkozástól, az edzésig mindent nagyon részletesen megtalálsz!

Ez a fitneszezés mit jelent nálad? Amúgy az alábbi linket ajánlom: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 itt a táplálkozástól, az edzésig mindent nagyon részletesen megtalálsz!
A kérdező hozzászólása: Sajnos a munkabeosztásom miatt nem tudok edzõterembe menni, így hát vettem egy fitnesz DVD-t és a TV elõtt tornázom.
Egyél csak minden második nap.

12 hetes várandós vagyok -első babával, 36 évesen. Józan életet élek. A két napja fogadott orvosom mindenáron erőlteti a Down-szindróma vizsgálatot, ami egy saccolás, ha jól tudom és nem hiszek benne. Mennyire fontos ez?

Egészségesen élek, sportoltam heti 4x. A "megsaccoljuk" adatok számomra nem reálisak és mellesleg drágák.

Legjobb válasz: Szia! A magzatvízvételt javasolja a dokid? Vagy az integrált tesztre gondolsz? Én 34 évesen szültem, és én megcsináltattam az utóbbit. Sajnos a józan élethez, sportoláshoz semmi köze annak, hogy az életkor elõrehaladtával nõ a Down-szindróma kockázata:-( Mondjuk, ha ti Down-kórósan is bevállalnátok a kisbabát, akkor tényleg felesleges bármilyen további vizsgálat. Minden jót!

Szia! A magzatvízvételt javasolja a dokid? Vagy az integrált tesztre gondolsz? Én 34 évesen szültem, és én megcsináltattam az utóbbit. Sajnos a józan élethez, sportoláshoz semmi köze annak, hogy az életkor elõrehaladtával nõ a Down-szindróma kockázata:-( Mondjuk, ha ti Down-kórósan is bevállalnátok a kisbabát, akkor tényleg felesleges bármilyen további vizsgálat. Minden jót!
Van akinek fontos, van akinek nem.Nem csináltattam meg én sem 38 évesen szültem, igaz a harmadik babám.AFP és UH eredménytõl tettem függõvé.Mindig minden rendben volt.
Hát azért saccolásnak nem hIvnám, ráadásul egy beteg baba sokkal többe kerülne. A Down kór pedig nem az életmód miatt van, hanem egy genetikai betegség. Én nem kockáztatnék. A barátnõmnek látták, hogy nem stimmel valami, de nem foglalkozott vele, most pedig ott van egy 9 éves kislánnyal, akit pelenkázni kell.
7 es vagyok, de érted 8 as ha vki eleve tudja hogy nem vetetne el egy Downos babát akkor minek a vizsgálat, akkor valóban pénzkidobás... Értem amit írsz amúgy én is hasonlóan gondolom mint írtam is, dehát ez a szülõk döntése ugyebár:( A kérdezõnek még azt akartam írni hogy ebben a sztoriban inkább az a rossz ha úgy érzed az orvosod erõlteti kvázi hülyének néz ha nem csináltatod meg, szerintem egy jó orvos elmondja hogy mindenképp ajánlja elmondja az érveit mondjuk 2szer de utána rád hagyja és nem erõlteti mert ez nem KÖTELEZÕ dolog, hanem "csak" lehetõség. Tehát nem tudom mennyire tudnék kedvelni egy olyan dokit vagy szimpatikusnak találni és rábízni magam majd szülésnél is aki így rám akar erõszakolni ezt azt.
Nehéz kérdés, de biztos nem véletlenül ajánlja az orvos.
Hát azért saccolásnak nem nevezném és ahogy írták az életmódnak nem sok köze van ehhez , a kockázat az életkor elõrehaladtával nagyon durván nõ. Én 34 éves vagyok, 3.babámat várom, meg fogom csináltatni a kombinált tesztet és megbízható hosszas 4d uh ra megyünk 12 hetesen (az sztk-s 1.5 perc engem nem gyõz meg). Azt mondják akkor érdemes megcsináltatni ezeket a vizsgálatokat ha beteg babádat nem tartanád meg. Van egy barátnõm õ semmi ilyet nem csináltatott meg, mert nem vetetné el akkor sem ha beteg lenne. Én pedig tudom hogy meghaladná a képességeimet egy beteg gyermek fõleg így 3.gyereknek.
A magzatvíz vizsgálat nem saccolás. Én ilyen idõsen tuti megcisnáltatnám. Az, hogy miylen életet élsz ezzel nem függ össze.
Hát, nem tudom ki hogy van ezzel, de beteg babát megszülni :( Ez nem csak az anyának, apának, meglévõ gyerekeknek embertelen, de annak a szerencsétlennek is. Szerintem akkor is van értelme megcsináltatni, ha valaki a beteg gyereket is megtartaná. Ilyen döntésbe úgy gondolom még a meglévõ gyerekeket is bele kell vonni.
En most szultem januarban 36 evesen, elso babat. Engem is el akartak kuldeni magzatvizvizsgalatra, mert a kockazatbecsles magas lett, 1:140 a down korra, de mivel ez csak egy becsles, es csupan a korom miatt lett ilyen, a ferjemmel kimatekoztuk, hogy a beteg babara 0, 7% eselyunk van, a vizsgalatnak meg 1-2% a veteles kockazata, igy nem vallaltuk be. A baba termeszetesen egeszseges lett. Persze mi voltunk sziv UH-n, meg egy szuper genetikus nonel vizsgalaton es mindenhol jo eredmenyeket kaptunk.
Biztos, hogy nem csináltatnám meg a magzatvíz vételt. Én kevésbé tudnám elviselni, hogy esetleg ezzel megöltem az egészséges gyerekem, mint, hogy Down kórral születik.
szerintem gondold át, hogy ha kijönne egy olyan eredmény, hogy nagy a valószínûsége a down kórnak (100%-ra sose tudják megmondani), elvetetnéd-e a babádat. ha nem, akkor szerintem fölösleges megcsináltatnod. én sem csináltattam meg, mert nem vetetném el. 16 hkm
A kérdező hozzászólása: Kedves Mindenki! Köszönöm, hogy leírtátok az õszinte érzéseiteket, véleményeteket! A helyzet az, hogy nem a magzatvízvételrõl volt szó, hanem valami fizetõs Down-szûrésrõl, amit késõbb a 16. héten meg lehet ismételni és talán nagyobb az utóbbi eredménye. Ezt konkrétan nem tudom hogy hívják, milyen vizsgálat, mert a védõnõm beszélt róla. A fogadott orvosom azt sem kérdezte meg, hogy vagyok! Nem hogy konkrétan tájékoztatott volna! Pedig elõször voltam ott, fájt is a vizsgálat amit csinált (bakterilológiai), ami után 1, 5 nap múlva barnás vérzésem lett is! Szóval most bajban vagyok, mi tévõ legyek, mert a doki híre elmegy a kínai nagy falig, de amit én nála tapasztaltam, az számomra nem megfelelõ és nem kielégítõ. Így nem tudom, hogy bízhatom rá magam... (A pénzt szemrebbenés nélkül elvette.)
orvos téma: egyértelmû VÁLTS dokit aki ennyire gáz az késõbb se változik... A másik kérdésre én már leírtam hogy mit csináltam-csinálnék kombinált teszt vérbõl plusz kimerítõ 12 hetes uh ha BÁRMI eltérés akkor mennék csak tovább. felénk a kombi teszt 10 ezer ft. Azért az még nem egy olyan ördögien nagy összeg mint az integrált 30 ezerért.
Szerintem válts orvost ha kétségeid vannak!Szomorú, hogy itt tartunk, ha már fizetünk nekik legalább törõdnének az emberrel...
A kombinált vagy integrált tesztre akar küldeni, ami jól tudod, nem ad biztos eredményt, sõt... Ha ez a "saccolós" rossz lesz, akkor küldenek tovább magzatvíz vizsgálatra, ami nagy eséllyel igaz eredményt mutat, viszont van rá esély, hogy elmegy tõle a baba. Nem sok, de van. Az én ismerõsömnek elment tõle a babája, pedig nem akarta megcsináltatni, csak az orvos rábeszélte. Ha nem akarsz magzatvíz vételt, akkor ne csináld meg a kombinált tesztet sem. Szerintem. Ha megtartanád a beteg gyermeket is, akkor meg fõleg ne.
Válts orvost kérdezõ!
De, otthagyhatod a kórházban. Teljesen egészséges újszülöttekrõl is mondtak már le és haza sem vitték. Nem hinném, hogy ezek után elítélendõ lenne az a család, aki egy beteg gyermeket nem vállal. Mondjuk mindenkinek a maga dolga hogy ítéli meg a dolgot, de én sok ilyen családot ismerek, illetve ismertem, általában válás lett a vége és az egészséges gyerekek is minél hamarabb igyekeztek kirepülni. Biztos van, ahol nem így van ez, de én nem ezt láttam. Éppen azért lehet szûrni ezeket a súlyos betegségeket (amibe nem csak a Down tartozik bele), hogy senki ne kerüljön ilyen borzalmas helyzetbe. Meg általában a beteg gyermek sem él sokáig, ami még egy plusz fájdalom a családnak. Az otthon alatt pedig nem a tényleges családi otthont értettem, hanem a sérült gyermekek ellátásért felelõs bentlakásos intézményt, na az az iszonyatos :( Sok család elõször hazaviszi a gyereket, és utána mondja azt, hogy nem bírja tovább. Látogatja a gyereket, de képtelen rá, hogy felnevelje. Õszintén mondom, hogy megértem õket. Én nem tudom elítélni azok után, amit láttam.
Én is olyan orvosnál voltam elõször, akit az egekbe magasztalt mindenki, barátok, ismerõsök, és az internetes közönség is, számomra pedig hideg, tapintatlan, és ami a legfontosabb, szakmailag pontatlan volt. Tudom, mert magam is eü-s vagyok, tudom, milyen kérdéseket vártam tõle, de szó szerint tojt a fejemre. Egyszer voltam nála, vissza se néztem. Azóta megtaláltam azt, aki nekem kell. Akár egyetértenek vele mások, akár nem, én nem mentem többé hozzá. A nõgyógyász amúgy is fontos ember az életünkben, de ha már babáról, szülésrõl van szó, akkor nem lehet kétségünk afelõl, hogy bízunk-e benne vagy sem. Neked is a váltást javaslom!
36 éves vagyok, a 2.-at várjuk. Én sima szakrendelésre járok, ha gondjaim lennének az eredményekkel, majd akkor elmegyek magánhoz. 26.hétben vagyok, nekem is erõltették a magzatvíz vizsgálatot, de én nem tudnék otthon pihenni és kímélni magam, mert van egy kétévesem, segítség nemigen. Viszont létezik genetikai UH, szoktam olvasni kismama újságokban a hírdetéseiket. A háziorvosom is mondta, mindenképp járjak utána a vizsgálati lehetõségeknek, nem ragadjak le az 1.-nél. Eddig minden eredményem jó lett, nem mentem sehova. Bizakodom, persze nem mondom, h nincs bennem féltés a babám iránt. Egy 4D-s uh-t még bevállalok, kíváncsiságból is. De ha 2 évvel ezelõtt lenne ez a terhességem, meg se kérdeznék, el akarok-e menni. A 20 évesek is tudnak beteg babát szülni.
Én 34 éves vagyok 2.babámat várom. Velem is megcsináltata a dokim a kombinált tesztet ami nem lett jó 1:200 a downkor. Ezek után a méglepénybõl vettek mintát aminél szintén 1% a vetélési arány. Hálistenek minden rendben volt a baba is jól van. :) Én így nyugadtabnak érzem magam hogy megcsináltatam. Most már a 23 hétben járok és nagyokat rúg a pocaklakóm. :)
én is 36 évesen szültem, 3 hónapja. a kombináltat és az integráltat csináltattam. úgy gondolom, hogy elég ennyi, de Te döntsd el. nekem mondjuk ezekhez ragaszkodott a dokim.
Kedves 18-as, igen, eltaláltad, ocsmányul hangzik egy nõ (ne adja Isten anya) szájából. ÉS igen, voltam már beteg gyermek otthonában, a testvérem is az.
Ajánlom a 9 hónap utolsó részét (tv2 honlapján fent van egészben). Ott Czeizel doktor elmondja, hogy már az anyai vérbõl is meg tudják állapítani a Down szindróma valószínûségét, de sem a vérvétel sem a magzatvízvétel nem 100%-os, csak kilencvenvalahány. Nemrég néztem. Én úgy gondolom egy vérvételt megér, de magzatvízvételt nem.
Persze, nyilván így van, de szerintem nem biztos, hogy megtartaná, aki úgy tervezi, ha ténylegesen is kiderül. Szóval más azt mondani, hogy megtartom, ha beteg lesz, meg más azt mondani, hogy megtartom a biztosan fogyatékos gyerekemet.
Igen, mondjuk barátnõmék bizton állították hogy mindenképp megtartanák. Nem lett beteg egyik babájuk se egyébként:) csak hogy vmi pozitívat írjak a végére, bocsánat az offért.
Elfogadom, de egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy ha Down kóros, akkor elveteti. Fõleg mire megjön az eredmény, az már egy kis ember. Nem vagyok abortusz ellenes, jó lenne ha ezt sokkal hamar ki tudnák szûrni. Ráadásul nem 100%-osan megbízható az eredmény. Mi van, ha úgy dönt elveteti, megszüli és kiderül, hogy semmi baja se lett volna? Vagy mi van ha megtartja az egészségesnek vélt babát, és születéskor kiderül hogy beteg? Mert ugyebár ez sem szúr mindent. Akkor mi lesz? Otthagyja a kórházban, hogy neki nem kell beteg gyerek? Annyira szeretném megérteni.
A magzatvIz vizsgálat 100 százalékos.
Egy elõzõ válaszoló vagyok, ha 12 heti kombinált teszt és uh nem oké akkor mennék tovább amniocentézisre ami 100% ra megmondja az igazat, ez az amit én emberileg meg tudok tenni saját akaratomból. Ha minden vizsgálat nélkül (nem lennének vizsgálatok) születik beteg gyereke vkinek az egy más téma szerintem vagy ha minden eredmény jó és úgy, az egy más szituáció, de amit én meg tudok tenni azt megteszem mert akkor legalább elmondhatom magamnak is hogy mindent megpróbáltam-megtettem.
15 vagyok és azt se felejtsük el hogy ezek a tesztek nem CSAK a downt szûrik ami mint tudjuk lehet enyhétõl súlyos fokúig bármi hanem Edwards, Pataut is pl. amivel maximum pár napig hónapig VETEGÁL gépeken a baba....
Én 24 éves vagyok nekem 1:166 szám jött ki pedig fiatal vagyok, magzatvizet vettek és semmi probléma nincs a babával, inkább megcsináltattuk mint izguljunk szülésig!
Talán ocsmányul hangzik, de én otthagynám a kórházban. Nem tudom ti láttatok-e már igazán beteg gyermeket. Mert én igen, és esküszöm, hogy a leggyûlöltebb ellenségemnek sem kívánom. Jártam beteg gyerekek otthonában. Ameddig kicsi, addig reménykedik az ember, de amikor egy vegetáló 15 éves fiút látsz, aki az üvöltésen és kemény fizikai agresszión kívül mást képtelen feléd tanúsítani, az minden, csak nem boldogság. Láttam a falakat és az üvegeket, állandóan betörik, összerúgják. A 10 éves is úgy néz ki, mint az 5 éves. Borzalmas, leírhatatlan. Én ezt nem vállalnám, akkor sem, ha már megszületett.
Márpedig ott nem hagyhatod. És ha késõbb egy baleset miatt ugyanúgy fogyatékos lesz? Ott hagyod az utcán? Most konkrétan a Down kórról volt szó. Semmiféle vegetálás, meg üvöltés nincs. Szerintem nagyon is szerethetõk, és õk is rettentõen tudnak szeretni, a maguk módján.
Én nem tudnám otthagyni a gyerekem még ha dawn kóros is lenne, 9 hónapig voltunk egy test, a szívem megszakadna de el nem hagynám!
A kérdező hozzászólása: Kedves Mindenki! Köszönöm, hogy megerõsítettek abban, hogy másik orvost keressek. További szép napot kívánok Nektek!

Körülbelül két napja a boltban ahol dolgozom lopást követtek el. Az elkövetők 16-17 éves lányok (! ). A lopás értéke 10. 000 forint körül van. Tudnátok segiteni, hogy mit tudnék tenni? Arcról az egyikőjüket felismerem, és tudom, hova jár iskolába.

Az üzletben elméletileg van biztonsági kamera,de nem tudom hogy az öltözöt veszi-e.HELP!

Legjobb válasz: Hát ez nagyon kedves volt.de van kamera,csak mivel nem én vagyok a bolt tulajdonos,ezért nem tudom,hogy az öltözõre van e irányitva kamera.

A kérdező hozzászólása: Hát ez nagyon kedves volt.de van kamera, csak mivel nem én vagyok a bolt tulajdonos, ezért nem tudom, hogy az öltözõre van e irányitva kamera.
Ha ott dolgoznál akkor tudnád hogy van-e kamera, minden öltözõben van kamera úgyhogy ez bukta nem kell lopni
Nem bonyolult: elfáradsz az illletékes kapitányságra, és feljelentést teszel ismeretlen tettes ellen lopás miatt. A lopás tényét gondolom tudod bizonyítani leltárral, ha kérik, azt pedig a jegyzõkönyvbe mondod, honnan tudod, hogy õk voltak. És jelzed, hogy van biztonsági kamera. Fõnöknek szólsz, hogy majd jönnek a rendõrök a videóért, õrizze meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!ezzel sokat segitettél...de hogy fogják kideriteni, hogy ki volt a tettes?
Hát ha a kamera nem is a próbafülkékre volt irányítva, valahol azért csak sikerült róluk egy felvételt készíteni. Ha nem, akkor is tudsz róluk személyleírást adni, azt is tudod, egyikük hova jár iskolába, illetve, hogy kb. mennyi idõsek. Ennyi információ alapján egy nyomozó az iskolában a szóba jöhetõ 5-6 osztály osztályfõnökétõl kb. 20 perc alatt begyûjti az információt, hogy ki volt, és már lehet is kihallgatni. Egy tapasztalt nyomozónak még egy dörzsöltebb kislánynál sem kell negyed óránál több, hogy kiszedje a beismerõ vallomást - még a szülei jelenlétében is. A kérdés, hogy mennyire lesznek elszántak a rendõrök. Néhányuk magasról tesz az ilyen ügyekre.

Két nap alatt el tudom felejteni amit eddig megtanultam az érettségire?

Idén el?rehozott érettségit teszek társadalomismeretb?l. Tök szorgalmasan tanultam rá, amin még én is meglep?dtem. Remélem sikerült is mindent megtanulnom. Ja, amúgy levelez?s suliba járok, 21 éves vagyok. De most kicsit elbizonytalanodtam. Holnap elmegyek két napra egy zenei fesztiávlra, ahol ugye nem kevés alkoholt szokás fogyasztani, én meg már két éve nem voltam ilyenen, és nagyon szeretnék egy eszméletlen nagyot bulizni. 21-én jövök haza, és 23-án szóbeli. Lehetséges, hogy ez alatt a két nap alatt elfelejtem, amit megtanultam?

Legjobb válasz: Elfelejteni azt szokás, amit bemagol az ember. Ha logikusan tanultál, nyugi meg fog maradni. Én is egy ilyenrõl megyek szigorlatozni. Azért annyira üsd csak ki magad, hogy 21 -e este, vagy amx 22-e délre már szalonképes legyél:)

Elfelejteni azt szokás, amit bemagol az ember. Ha logikusan tanultál, nyugi meg fog maradni. Én is egy ilyenrõl megyek szigorlatozni. Azért annyira üsd csak ki magad, hogy 21 -e este, vagy amx 22-e délre már szalonképes legyél:)
Dehogy felejted el:) ) Ismered a mondást, nem? Amit egyszer megtanultál, azt nem vehetik el tölled! Érezd jól magad, bulizzál:) ) Biztos jól fog sikerülni a vizsgád igy, mintha az utolsó pillanatig tanulnál és görcsölnél. Azt mondják az "okosok", a vizsga elõtti napon már nem is szabad tanulni, mert csak belazavarodsz. Akko már csak pihenni, relaxálni szabad, márha tudsz. Sajna én sosem voltam ilyen szerencsés, én nagyon vizsgadrukkos vagyok:( Sok sikert!! Ird meg, hogy hogy sikerült a vizsgád!:) )

Tisztelt doktor úr! Három éve volt két mióma műtétem, azóta nincs menszeszem, két éve szenvedek hőhullám okozta panaszoktól, nagyon intenzíven tör rám éjjel és nappal is egyaránt. Aludni sem tudok, két hete kezdtem el szedni a remifemin plust, de sajnos n

Tisztelt doktor úr! Három éve volt két mióma műtétem, azóta nincs menszeszem, két éve szenvedek hőhullám okozta panaszoktól, nagyon intenzíven tör rám éjjel és nappal is egyaránt. Aludni sem tudok, két hete kezdtem el szedni a remifemin plust, de sajnos nem vettem észre még változást. Kérem, segítsen, mit tegyek? Üdvözlettel, Ilona.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egyelőre a türelmét kérem, a kedvező hatás ennél hosszabb idő elteltével szokott csak mutatkozni. Az enyhe és közepesen súlyos hőhullámok kezelésében a Remifemin plus hatékonysága bizonyított. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egyelőre a türelmét kérem, a kedvező hatás ennél hosszabb idő elteltével szokott csak mutatkozni. Az enyhe és közepesen súlyos hőhullámok kezelésében a Remifemin plus hatékonysága bizonyított. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Három éve volt két mióma műtétem, azóta nincs menszeszem, két éve szenvedek hőhullám okozta panaszoktól, nagyon intenzíven tör rám éjjel és nappal is egyaránt. Aludni sem tudok, két hete kezdtem el szedni a remifemin plust, de sajnos n

Tisztelt doktor úr! Három éve volt két mióma műtétem, azóta nincs menszeszem, két éve szenvedek hőhullám okozta panaszoktól, nagyon intenzíven tör rám éjjel és nappal is egyaránt. Aludni sem tudok, két hete kezdtem el szedni a remifemin plust, de sajnos nem vettem észre még változást. Kérem, segítsen, mit tegyek? Üdvözlettel, Ilona.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egyelőre a türelmét kérem, a kedvező hatás ennél hosszabb idő elteltével szokott csak mutatkozni. Az enyhe és közepesen súlyos hőhullámok kezelésében a Remifemin plus hatékonysága bizonyított. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egyelőre a türelmét kérem, a kedvező hatás ennél hosszabb idő elteltével szokott csak mutatkozni. Az enyhe és közepesen súlyos hőhullámok kezelésében a Remifemin plus hatékonysága bizonyított. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!