Találatok a következő kifejezésre: Két lányt hogy lehet egyszerre két (2 db)

Lehet egyszerre két embert szeretni? Egy fiú nem tud választani hogy az 5 éves kapcsolatába maradjon vagy az uj lánnyal akivel megcsalta? ! Az új lányhoz nem csak szexuális érzelmek fűzik! A belsője is tetszik neki és érez iránta is már valamit!

Legjobb válasz: Igazán szeretni kettõt nem lehet. A régi kapcsolatot már "csak" szeretet,megszokás,barátság . Az új lány változatosságot hozott,izgalmas dolog és lehet, hogy belé tudnál szeretni...ezt én nem tudhatom. Ezt viszonz hamarosan el kel döntened. Én ugyanebben a szituációban voltam és az újat választottam...nem bántam meg :) Egy 5 éves kapcsolatban nem fog újra éledni a szerelem ha már elmúlt ( márpedig ha csalod akkor elmult)

Igazán szeretni kettõt nem lehet. A régi kapcsolatot már "csak" szeretet, megszokás, barátság . Az új lány változatosságot hozott, izgalmas dolog és lehet, hogy belé tudnál szeretni...ezt én nem tudhatom. Ezt viszonz hamarosan el kel döntened. Én ugyanebben a szituációban voltam és az újat választottam...nem bántam meg :) Egy 5 éves kapcsolatban nem fog újra éledni a szerelem ha már elmúlt ( márpedig ha csalod akkor elmult)
Ha "egszerre 2 embert szeretsz" akkor válaszd a 2.-kat mert ha szeretnéd az 1.-õt, akkor nem lehetne 2.! :) Ezen gondolkodj... :)
Kedves Kérdezõ! Szerintem sem lehet két embert ugyanannyira szeretni! Azt kell eldöntened, hogy a "régi" párodhoz milyen érzelmek kötnek. De ha nem csupán a sex köt az "új" lányhoz akkor esélyt kellene adnod egy jobb kapcsolat kialakulásának. Esetleg a "régi" párod túl ragaszkodó és azért nem tudod elengedni mert megszoktad hogy a kapcsolatotokban õ a döntéshozó? Mióta ismered az "új" lányt? Tud róla, hogy õ csak második? ha kicsit részletesebben mesélnél a helyzetrõl többet tudnának segíteni a válaszadók :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat ! :)

Két lányt szeretek hogy lehet egyszerre két lányt megcsókolni?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de szerezz be eyg kétágú vibrit mindenképpen, jól fog jönni.

Azt nem tudom, de szerezz be eyg kétágú vibrit mindenképpen, jól fog jönni.
Villás végû nyelvvel lehet, tetko szalonban csinálnak neked ilyet, csak kérd.
Hát, apám, nagy gondban vagy! És eljött életed egy olyan pillanata, amivel felnõttkorban rengeteget fogsz találkozni: Választanod kell. Persze nem ismerem a szituációt, mert ha mind két lány elfogadja, hogy két barátnõt tartasz, akkor nincs gond, de maradjunk az alaphelyzetnél. Elõször is tisztázd magadban, hogy mit érzel. Ugyanazt mindkét lány iránt, vagy az egyikük esetleg csak egy kis fellángolás? Ezt magadban kell lerendezned. Ha rájössz, hogy az egyik az igazi, akkor megvan a megoldás. Ha ugyanott tartasz akkor is, mint most, akkor figyeld a lányokat. Hogy melyikük vonzódik hozzád jobban. És ha megvan, mert elõbb-utóbb kiderül. Ha még most sem lenne biztos a helyzet, akkor nincs mese! Választanod kell. De gondold meg jól! Üdv, Z
2õt egyszerre sehogy:D csináld külön -külön:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!