Találatok a következő kifejezésre: Két lányt hogy lehet (51 db)

Fiúk, lányok, hogyan lehet egy pasit kiábrándító presszió nélkül, "nyektetés" nélkül, rávezetni, hogy váljon már el a feleségétől, ha két éve velem él?

5 éve elköltözött a feleségétől, egy szerelem miatt, ami végetért, mert a pasi nagyon kétfelé élt. Támogatja busásan a gyerekeket, a feleségét... Aztán megismerkedtünk, összeköltöztünk, nagy a szerelem, a fiamat is szereti, neveli, de nem lépnek a feleségével. A feleségnek is van pasija...már többször találkozott már a 4 felnőtt, de mégsem lépnek. Egy éve együtt éltünk már, amikor egyszer a kérésemre, felhívta a nőt, hogy váljanak, hát rögtön pénzől beszéltek, aztán zokogott a csaj a túloldalon. A nagy házat elvileg árulják, gyakorlatilag nem....a bankszámla kettejük nevén van, állítólag nem használja a feleség....szerintem olyan mintha várná vissza. Sokat beszélnek telefonon, szerintem túl sokat. Van a baráti körünkben példa arra, hogy hét év különélés után újra összejött a házaspár....félek ettől. Soknak találom a hitel 50e, gyerektartás 50 e (két gyermekük van) + költöpénz, telefon, ruha, cipő stb. mindent a párom fizet, a mi életünket takarékon tartva. Mit tennétek?

Legjobb válasz: Hát, én eleve nem költöztem volna össze vele, amíg nem válik el, sõt, a kapcsolatba se folytam volna bele. Két év után szerintem már nem sokat tehetsz, megszoksz vagy megszöksz kb.

Hát, én eleve nem költöztem volna össze vele, amíg nem válik el, sõt, a kapcsolatba se folytam volna bele. Két év után szerintem már nem sokat tehetsz, megszoksz vagy megszöksz kb.
Ha veled él, akkor a válás csak egy papír... én sem váltam még el a férjemtõl, a barátom sem a feleségétõl, de együtt vagyunk. Ha pedig olyannal kezdesz, akinek van gyereke, akkor bizony tudomásul kell venni, hogy mindig a gyerek lesz az elsõ. Mindig! vagy megszoksz, vagy megszöksz...
Van ismerõsöm, aki egy gyerek után fizet 80 gyerektartást, szóval azt nem sokallom. De sok mindent nem tehetsz, belementél ebbe a kapcsolatba, nem volt okos ötlet addig, amíg nem válnak el. Ültesd le, beszélj vele. De azt ne hozd szóba, hogy attól félsz, hogy újra összejönnek, mert ezzel a féltékenységgel épp az ellenkezõjét éred el, mint ami a célod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Egy-egy kérdés, reakció: Mit jelent a megszoksz, vagy megszöksz ebben az élethelyzetben? A párom az mondja, lustaság, és a feleség is mondta már állítólag, hogy kéne, de nemrég találtam sms-eket, amikben : "tudom, hogy már nem jelentek semmit, sajnálom, hogymég gondot okozok, különösen anyagilag, de nincs kihez fordulnom, nehéz egyedül." "természetes, hisz a gyermekeim anyja vagy, ha nem hozzám fordulnál, úgy érezném kizársz az életükbõl." "de az én anyagi gondjaimat már neked kéne megoldani, köszönöm, hogy így gondolod stb..." Amellett, hogy a két férfi találkozik pl. egy polc kedvéért, a gyerekek egyike már nem lakik otthon a feleséggel....az említett összegek fejszámolással: a fix fizetésének a fele... , a nagyobbik gyerkõc a közelünkben él, mi segítjük anyagilag. Tehát egy gyerekre 50 és plussz a 50 hitel, regzsi...és plussz a kamasz teljes ellátása, tûnik nekem soknak. Mindenünk megvan, de tényleg szerényen. A kapcsolat mesés. Elmeséltem neki ma, egy vicces sztorit. :) ) Egy férfi barátunkkal beszélgettem, az új szerelmérõl. Összevesztek, mert a nõ nem akar válni. Erre én, "jaj, ne is mond!" Erre õ : Lehet, hogy a pasid feleségét használom?" Õ- "Miért nem válnak?" én - "Mert így sok pénzt kap a feleség, szerintem nem mer válni a nõ, mert hivatalosan, nem jár ennyi." A párom itt közbeszólt: "akkor nem a feleségemet használja. -nevetett. Tudom, hogy egy termetõ férfi és egy otthonülõ anyuka régi viszonya ez, egyébként hosszan tervezte, és próbálta a párom önállóvá tenni a feleségét...képzés, vállalkozás indítása... És az érzelmi vonulat? Felelõsséget érez a felesége iránt. Szerinten a nõ egyszerûen várakozik... Az ilyen "mennyit jelentek"- sms-ekkel, szerintem provokál valami többet. Na meg láttam a jegygyûrû szimbolikájáról posztot a fb.-on...olyan izé. A párommal beszélktünk errõl nevetgélve, éls összegeztük mi mindent elintézni, bármennyire is szörnyû a bürokrácia. :) Szóval, így humorral, immár harmadik nekifutásra... JÓL SÜLT EL. Ha van vélemény, tanács, várom...
Nálam nagyon rossz pont, hogy olvasod az sms-eit. Az, hogy a nõ nem dolgozik, régen rossz. Mondjuk ezzel nem tudom, mit lehet kezdeni.
A kérdező hozzászólása: nem is vagyok rá büszke. kölcsönös ez az sms kukucska olykor és mindig hûségre jutunk belõle. nem volt még gond... vajon miért nrm válnak el valójában?

Ha két lány csókolózik az utcán az nem zavar de ha 2 férfi tenné ezt akkor belevágnám őket az aszfaltba. Fiú vagyok, lehet hogy ezért van ez? És a lányok is így vannak csak fordítva?

Legjobb válasz: Mindig azt mondják h sokkal izgatóbb és jobb látvány ha két lány csókolózik mint két fiú.. én személy szerint egyikért sem rajongok de nem ítélem el õket...

Mindig azt mondják h sokkal izgatóbb és jobb látvány ha két lány csókolózik mint két fiú.. én személy szerint egyikért sem rajongok de nem ítélem el õket...
Hát öregem te szerintem egy igazi õslezbi vagy hallod...hogy lehetsz ilyen bunkó?...nem kell ám mindenkit elítélni aki kicsit is más mint te! 16 éves vagy hallod az legyen a legkissebb bajod hogy pasikat látsz smárolni...a kérdezõnek pedig:valószínû azért van mert pasi vagy és a pasik általában buknak a lezbi pornóra...egyébként 2csaj smárolása ugyan olyan mint 2 pasié... homoszexuálisak mind... ennyit tudok mondani...25/L
Én sem rajongok egyikért sem...de inkább néznék két csajt hogy csókolózik mint két pasit!!! De én már láttam egyszer hogy két pasi smárol...hát egy világ dõlt össze bennem, undorító, gusztustalan volt!Majdnem hánytem!Fuuuuj 16/L
én szeretem nézni ha két lány de két fiú az gááz 19/L
énis beleverném õket a betonba, de a 2 csajt is :D hamár ilyenek, akkor hagyják ezt a 4 fal között... (nah pontozzatok leeeeee)
Újabb remek homofóbiát gerjesztõ kérdés. Két férfi, ebben az intoleráns társadalomban nem fog az utcán csókolózni, mert féltik az életüket. És mi a kérdés lényege?
Igen, azért van ez, mert fiú vagy és homofóbiás. Azt nem tudom, a lányok hogy vannak ezzel, mert én is fiú vagyok, csak kevésbé homofóbiás. (Engem nem zavar, amíg VELEM nem akarják csinálni.) ;)
Kicsit homofób vagy! Engem felizgat az ilyesmi, de csak akkor, ha vonzónak találom amúgyis õket... szó mi szó, csúnya leszbik vagy nagydarab szõrös pasik csókjelenete nem hat rám sehogy! Heteroszexuális lány vagyok, a férfiakat szeretem, de a fantáziámat néha hagyom kalandozni! :) Azt mondják, azok hangoztatják legjobban, hogy utálják a homokosokat, akik félnek attól, mi van ha bennük is van hajlam az azonos nemûvel való szexre...! SZerintem lépj túl ezen! A melegkérdés nem normális dolog, de ha van aki azt az életet választja, lelke rajta!

Hogyan lehet biszex/leszbikus lányokkal ismerkedni? Honnan tudom megkülönböztetni õket a hetero nõktõl? 19/L

Legjobb válasz: Szerintem nehezebb rájönni erre, mint felismerni a melegeket. De egyrészt persze a neten lehet és ha pesti vagy akkor leszbi bulikban, van belõle pár. Másrészt pedig... kevés a leszbi csaj. Élõben nehéz találni. Máshogy néznek egy nõre. Úgymond majd' felfalják a szemükkel. Nehezebben barátkoznak lányokkal. Fiú barátaik vannak. Máshogy beszélnek a lányokkal. Olyan negédes, zavart hanggal, fõleg, ha nem ismerik és tetszik nekik.

Szerintem nehezebb rájönni erre, mint felismerni a melegeket. De egyrészt persze a neten lehet és ha pesti vagy akkor leszbi bulikban, van belõle pár. Másrészt pedig... kevés a leszbi csaj. Élõben nehéz találni. Máshogy néznek egy nõre. Úgymond majd' felfalják a szemükkel. Nehezebben barátkoznak lányokkal. Fiú barátaik vannak. Máshogy beszélnek a lányokkal. Olyan negédes, zavart hanggal, fõleg, ha nem ismerik és tetszik nekik.
ebben nem tudok neked segíteni mert én egyszerûen meglátok egy nõt és már tudom hogy az e:D vagy van e benne valami kis ferde hajlam:) szóval könnyû dolgom van:3
Interneten, társkeresõkön.

Két lányt szeretek hogy lehet egyszerre két lányt megcsókolni?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de szerezz be eyg kétágú vibrit mindenképpen, jól fog jönni.

Azt nem tudom, de szerezz be eyg kétágú vibrit mindenképpen, jól fog jönni.
Villás végû nyelvvel lehet, tetko szalonban csinálnak neked ilyet, csak kérd.
Hát, apám, nagy gondban vagy! És eljött életed egy olyan pillanata, amivel felnõttkorban rengeteget fogsz találkozni: Választanod kell. Persze nem ismerem a szituációt, mert ha mind két lány elfogadja, hogy két barátnõt tartasz, akkor nincs gond, de maradjunk az alaphelyzetnél. Elõször is tisztázd magadban, hogy mit érzel. Ugyanazt mindkét lány iránt, vagy az egyikük esetleg csak egy kis fellángolás? Ezt magadban kell lerendezned. Ha rájössz, hogy az egyik az igazi, akkor megvan a megoldás. Ha ugyanott tartasz akkor is, mint most, akkor figyeld a lányokat. Hogy melyikük vonzódik hozzád jobban. És ha megvan, mert elõbb-utóbb kiderül. Ha még most sem lenne biztos a helyzet, akkor nincs mese! Választanod kell. De gondold meg jól! Üdv, Z
2õt egyszerre sehogy:D csináld külön -külön:)

Miért lehet az, hogy iskolai ünnepségeken szinte mindig rosszul lesz, elájul egy-két lány?

Történt már veled is ilyesmi?

Legjobb válasz: Valószínûleg az egy helyben való állás, a hõség (a melegtõl az erek kitágulnak, a vérnyomás leesik) - zárt térben a "friss levegõ" hiánya miatt. Általában ezek miatt esik le egy ember vérnyomása és akkor elájul. Az ájulás egy önmagát rendezõ folyamat, tehát pár percen belül magukhoz kell térniük, ha nincs nagyobb baj. Érdemes ilyenkor maguknál tartani egy kis vizet, ha tudják, hogy ilyesmire hajlamosak. Az ájulást általában sápadtság, erõs verítékezés, légszomj, szédülés elõzi meg - érdemes erre figyelni és idõben szólni. Ekkor gyorsan le kell õket ültetni, lábukat szív vonalánál magasabbra emelni, pár korty vizet itatni, árnyékba - levegõre vinni õket. Legnagyobb veszélye, hogy beüthetik a fejüket. Én is szoktam magam rosszul érezni, de tudom mire figyeljek és általában idõben leülök valahová.

Valószínûleg az egy helyben való állás, a hõség (a melegtõl az erek kitágulnak, a vérnyomás leesik) - zárt térben a "friss levegõ" hiánya miatt. Általában ezek miatt esik le egy ember vérnyomása és akkor elájul. Az ájulás egy önmagát rendezõ folyamat, tehát pár percen belül magukhoz kell térniük, ha nincs nagyobb baj. Érdemes ilyenkor maguknál tartani egy kis vizet, ha tudják, hogy ilyesmire hajlamosak. Az ájulást általában sápadtság, erõs verítékezés, légszomj, szédülés elõzi meg - érdemes erre figyelni és idõben szólni. Ekkor gyorsan le kell õket ültetni, lábukat szív vonalánál magasabbra emelni, pár korty vizet itatni, árnyékba - levegõre vinni õket. Legnagyobb veszélye, hogy beüthetik a fejüket. Én is szoktam magam rosszul érezni, de tudom mire figyeljek és általában idõben leülök valahová.

Lányok! Az hogy lehet hogy ebben az országban 1-két rendes, tiszta okos lány van-a többi pedig egy északás kalandok?

Legjobb válasz: szerintem generációnk legnagyobb hibája, hogy mindenki hamar akar felnõni. azaz a kislányok is nagyok akarnak lenni és mikor buták, azt hiszik, a szexuális kapcsolattól lesz nagy és felnõtt nõ. pedig ettõl csak ostobábbak lesznek és bebizonyítják, hogy kislányok. amúgy van több intelligens és visszahúzódóbb lány, csak sajnos háttérbe szorulnak ebben a felszínes, média által vezérelt világban. szóval vannak, csak eddig kevéssel találkoztál... 14L

szerintem generációnk legnagyobb hibája, hogy mindenki hamar akar felnõni. azaz a kislányok is nagyok akarnak lenni és mikor buták, azt hiszik, a szexuális kapcsolattól lesz nagy és felnõtt nõ. pedig ettõl csak ostobábbak lesznek és bebizonyítják, hogy kislányok. amúgy van több intelligens és visszahúzódóbb lány, csak sajnos háttérbe szorulnak ebben a felszínes, média által vezérelt világban. szóval vannak, csak eddig kevéssel találkoztál... 14L
, , ebben az országban"... nézz szét máshol, ember, ott sokkal sekélyesebbek...
hiánycikk lett... (ne vegyétek a szívetekre) de sajnos így van.
A helyesírásodból ítélve nem az egyetemen vagy a könyvtárban ismerkedsz... Egyébként rengeteg rendes, tiszta, okos lány van, csak lehet, hogy velük nem találkozol, vagy õk nem kíváncsiak rád.
"a 14/L és 16/L...háttérbe szorultatok...hmmm...sírjak?Arról, hogy háttérbe szorultál, az egyedül a TE, igen, a TE hibád...ne másokat okolj azért, mert téged [email protected] sem vesznek...az egyetlen baj, hogy mindenki mást szapul olyan dolgok miatt, amirõl csakis maga tehet... " Nem vagyok egyik sem. Viszont az nem hülyes.ég és nem barom.ság, hogy rajtuk kívül még sok mástól lehet ezt hallani fiúktól, lányoktól egyaránt. Kvittek vagyunk, mindenki a másikat hibáztatja. De 100%ig biztosra mondhatom, hogy mind két nem ugyanúgy egyaránt hibás ebben, hogy miért lettek háttérbe szorulva a normális egyedek..;)
Hát szerintem ezt rosszul látod! Legalább annyi tiszta, rendes lány van, mint amilyen egy éjszakás! Kérdés, hogy TE miért azokat veszed észre és miért AZOKKAL beszélgetsz!? Elmondom, mert MÉG nem tudhatod: a FARKAD húz elõre és nem az SZÍVED! Nem a fenekét és a mellét kell elõször megnézni, hanem a SZEMÉT! Tudni illik a szem a lélek tükre! Ha te csak a kirívó csajokat látod, akik szexisek, lengetik a csípõjüket és agyonsminkelve feszítenek végig elõtted, akkor nagy baj van! Õket csak módjával szabad észrevenni! Szóba állni egyáltalán nem muszáj velük! Az rendben van, hogy minden lány ad magára és egy picit ki is "rittyenti" magát, hogy kinézzen valahogy, de ez nem szokott kihívó lenni. Ezek a lányok NEM arra vágynak, amire TE! Még magyarabbul: TE észre sem veszed õket! Minden nap annyi szép nõt látok, fiatal lányokat, akik alig várják, hogy egy normális partnerük legyen! Néha talán még õk sem tudják, hogy ezt akarják (van ez így a nõknél), de ha valaki ÚGY közeledik hozzájuk, hogy Õ lehet a férfi szívének egyetlen párja - hidd el, tudni fogja, hogy ezer éve erre várt! Javaslom, hogy próbáld meg egy kicsit másképpen nézni a lányokat! Nézd meg a mosolyukat és keress mindenkiben valami szépet! 41/F
Sajnos ez azért van mert a fiúk nagy része egy éjszakás kalandokra vágyik és a normális tisztességes lányokat már nem becsülik semennyire sem, ezért minden kis tini vagy akár a 20on éveseket is megnézhetjük, egyre kihívóbb viselkedést folytatnak és még úgy is öltözködnek. Szóval férfiak, a ti igényeitek miatt olyanok a mai lányok mint az örömlányok!!! 17/L
hát sok rendes tiszta okos lány van...csak õk nem néznek ki úgy mint pamela anderson...bocs
ha megkérnék vkit akkor leírná h mit ír ki a gép h ? %-ban adok jó válaszokat?:DD amúgy igenis vannak jó nõk akik nem p.csák! észre kell venni õket!
nem írja ki...de adtam egy zöld kezet... Ja igen...egy két írásból azt olvastam ki, hogy a deviancia oka a FÉRFI, vagyis...FIÚ.
hát igen..közrejátszanak ebben...
Gondolom te is felnõtt lehetsz, ugyanis nem hinném, hogy az átlag 18-tól felfelé lévõ kanoknak a csitrik kellenének...vagy lehet másik világban élünk, nem tudom.Gyerekek!Rossz helyen keresgéltek!
a 14/L és 16/L...háttérbe szorultatok...hmmm...sírjak?Arról, hogy háttérbe szorultál, az egyedül a TE, igen, a TE hibád...ne másokat okolj azért, mert téged [email protected] sem vesznek...az egyetlen baj, hogy mindenki mást szapul olyan dolgok miatt, amirõl csakis maga tehet... Kérdezõ!Neked meg ajánlom, hogy ne a discoban keresd a nagy Õ-t...ugyanis ott még akkor sem jön ki az intelligencia, ha lóval húzzák...
Azért, mert a fiúk elpuhultak. Mi az, hogy itt vagyunk éretten, felnõtten, vagy ahogy te mondod, tisztán, okosan, és a pasik mégis elmennek a 13 éves kis libák után, akik rúzzsal és tûsarkúval maguknak érzik a világot? Szóval ez a másik gond. Hogy a fiatal lányok azt hiszik, hogy csak így érhetik el, hogy valaki velük legyen, ha szétteszik a lábukat. A fiúk meg élnek a lehetõséggel. De olyan pasit meg nem akarunk, aki bedõl ezeknek a csitriknek.
A kérdező hozzászólása: plázákat be kéne zárni.....:@
Az az 1-2 hogy jött ki? Rengeteg ilyen lány van. Viszont a fiúk azt mutatják, nekik a plázacicák kellenek. Ezért valamiért nem vesznek észre minket...
Úgy, hogy nem veszed észre mert mondjuk valami nem jön be rajta. Lehet, hogy a rendeset normálisa keresed nem kell ehhez nagy szerencse sem, hogy rájuk találj mert akár hiszi az ember akár nem bizony rájuk lehet találni. Csak nem mindegy hol, és mennyire nézed õket nyitott szemmel. Pedig vannak kb ugyanannyian, mint amelyik neked 'nem tiszta'(az egyéjszakás kalandosok). Csak maximum neked nem jön be. Lehet, hogy a feltételek között ott van, hogy legyen normális, rendes lányka de közben más feltételei is vannak, hogy hogy nézzen ki milyen legyen stb..Na most aki nem felel meg ennek, azt úgy sem fogod észrevenni hiába rendes. :-) Ha nem vagy ilyen bocs, de én sok ilyennel találkoztam..
Hát igen.. gondolom sokat jársz discoba és ott nem igen vannak ilyen lányok, 14/L-nek igaza van. Háttérbe szorultunk. 16/L
ez a normális pasik megfogyatkozása miatt van. :)
zsák a foltját...
, , a 14/L és 16/L...háttérbe szorultatok...hmmm...sírjak?Arról, hogy háttérbe szorultál, az egyedül a TE, igen, a TE hibád...ne másokat okolj azért, mert téged [email protected] sem vesznek...az egyetlen baj, hogy mindenki mást szapul olyan dolgok miatt, amirõl csakis maga tehet..." azt csinálsz, amit akarsz tõlem bõghetsz.. nem mondtam 1 árva szóval sem, hogy engem semmibe vesznek. sõt! de sokan vannak akiket igen, ismerek ilyeneket és hidd el, nem csak õk tehetnek róla. arról viszont te tehetsz, hogy rögtön leszólsz egy véleményt. mert én általánosságban beszéltem. szövegértés... 14L

Honnan lehet tudni hogy két lány (barátnők) leszbikusok? (lent)

14 évesek,osztálytársaim és mindig együtt vannak, egymás ölébe szívesen ülnek,fogják egymás kezét(ezt nem mindig de szokták utcán is..),megpuszilják egymást,és bizonytalan vagyok hogy leszbikusok-e. Most akkor ők azok?

Legjobb válasz: mondjuk kérdezd meg õket.. de amúgy mi közöd hozzá?:D és hogy normális választ is adjak (bár a megkérdezés tényleg segítene): ez az "öribari"ság jele... fiatal kislánykák szoktak ilyet, nem nagy dolog.. ha majd smárolni látod õket, akkor gondolkodj el újra ezen, de addig fölösleges:)

mondjuk kérdezd meg õket.. de amúgy mi közöd hozzá?:D és hogy normális választ is adjak (bár a megkérdezés tényleg segítene): ez az "öribari"ság jele... fiatal kislánykák szoktak ilyet, nem nagy dolog.. ha majd smárolni látod õket, akkor gondolkodj el újra ezen, de addig fölösleges:)
6os XD mondjuk ja, kb fél éve járok ide, és már azért elég sokat megtudtam Xeno magánéletérõl:D bár ha valaki figyel, az enyémrõl is sokat megtudhat.. az én barátnõmnek rövid a haja, ami annyit tesz, hogy kb 3-5 cm hosszú.. de jól van beállítva és csinos ruhákat hord hozzá, és hát az együtt töltött évek során nem egy srác jelent meg, aki esetleg eludvarolná tõlem..:) az egyik barátnõjének szintén rövid haja van, és õ is elég felkapott a pasik körében.. a barátnõ húgának szintén rövid haja van, bár az övé a mostani stílusban nem tetszik nekem, mert hátul hülyén lett nyírva, de elõtte másik stílusúan nagyon jól állt neki.. és mindehhez kitartóan baromi dögös ruhákat szokott hordani, szóval a rövid haj nem fiús, csak az ilyen begyepesedett, szûk látókörûeknek.. menj el egyszer egy Kiscsillag koncertre, látni fogsz egy csomót, és le fog esni az állad, úgy néz ki némelyik:D
tizenéves lányok akkor is ezt csinálják, ha nem leszbikusok, csak öribarik. másrészt meg semmi közöd ahhoz, ki kihez vonzódik.
"és a rövid haj most pl divat az alteros lányoknál, és általánosan kifejezetten nem fiús!" De az. Kifejezetten az. Mármint attól függ Te mit értesz "rövid" alatt. Mert a vállig érõ haj nem rövid, hanem középhosszú. Én a rövid alatt azt a tipikus nullásgépelt vagy annál alig hosszabb hajat értem.
Általában rövid "szigorú" haj, cigarettától aszott bõr, pirszing, teoválások (sok és feltûnõ), fekete atlétatrikó, "nelson-kabát", durva/sértõ/bunkó stílus, erõs nõuralmi mánia, férfiak utálata, amazonok istenítése, Svédország istenítése (ott nõuralom van már elég keményen) és persze az elmaradhatatlan sörösüveg a kézben.
"A válasz 7%-ban hasznosnak tûnik." Legendary! Ilyet se sokan érnek el :D
Xeno, te egyre rosszabb vagy... valami elcsépelt pornófilmben lehet, hogy így van, de 40 év alatt is léteznek leszbikusok, és nem feltétlenül bagósok, alkoholisták és kiégettek... és a rövid haj most pl divat az alteros lányoknál, és általánosan kifejezetten nem fiús! egyszerûen csak ez a "szercsi-lávcsi-puszcsi" jelenség:D
Nálunk is voltak ilyenek, és kinõtték. Ebben korban ez semmit nem jelent.
Ebben a korban még nem valószínû, hogy ez lenne a helyzet. Ilyenkor sokan csinálják ezt.
Egyszer láttam 2 leszbit egy boltban, egy magas és egy alacsony csaj volt. A magasnak férfiasan rövid, hátra nyalt haja volt, tök férfias ruházatot viselt és a pénztáros nõvel bunkón viselkedett. Az alacsony pedig hosszú hajú volt, nadrágot viselt, amúgy teljesen nõies ruhában volt és kedvesen viselkedett, de nem szólt rá a barátnõjére, hogy ne legyen már tahó. Ja és nem ölelkezve, kézen fogva sétáltak el, úgyhogy nem vállalták, hogy leszbikusok. Ez a viselkedés nem illik az osztálytársaidra, tehát biztos csak jó barátok.
Ennyi örömöd legyen az életbe legalább, ha más nem jött össze :)

Van két teknősöm és hogy hogy lehet kideríteni hogy meik fiú és meik lány? És mikor veszem észre hogy kisteknősei lesznek a tekimnek és hogy? Tojásokat rak le vagy mi? És hova teszi a vízbe?

A tekn?seim mocsári tekn?sök!

Legjobb válasz: kiskorukban lehetetlen megmondani fiúk e vagy lányok... igen tojást rak, de ha nem telelteted akkor szaporodni sem fognak, mellesleg a mocsári teknõs védett állat.

kiskorukban lehetetlen megmondani fiúk e vagy lányok... igen tojást rak, de ha nem telelteted akkor szaporodni sem fognak, mellesleg a mocsári teknõs védett állat.
A kérdező hozzászólása: Mi si úgy kaptuk a múgy a tekiket azt mondták hogy semmi baj nem lessz hogy tartuj õket!De amúgy köszi hogy szóltál.És hogy kell azt a teleltetést vagy mit csinálni?

A lányok itt folyton arról papolnak, ha egy pasi 2-3 szor megcsalja õket, akkor nincs visszaút. De mégis akkor hogy lehet az, hogy egyes pasiknak x számú félrelépést is elnéz a legtöbb nõ? Még a lány könyörgi majd vissza magát?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Az ilyen nõk buták. Jó, azt mondom egyet ellehet nézni, ha olyan speciális körülmények között történt... De azt sem néznék el a normálisabbbak. Viszont aki hagyja magát többször átverni, az egyrészt nagyon buta, másrészt megérdemli...

Az ilyen nõk buták. Jó, azt mondom egyet ellehet nézni, ha olyan speciális körülmények között történt... De azt sem néznék el a normálisabbbak. Viszont aki hagyja magát többször átverni, az egyrészt nagyon buta, másrészt megérdemli...
Amikor szó került róla, elmondtam neki igen. Köszönöm, igyekszem jó férje lenni, megérdemli. :)
Hát, szerencsés a feleséged, fõleg ha ezt tudja :) Nem sokan állnak így hozzá ehhez a dologhoz.
Noydra Én erõsen hiszem azt a 90% -ot :) Csak a résztvevõkön múlik, hogy sikerül e. Lehet nekik segiteni, de alapvetõen csak rajtuk múlik. És a meg---atni magát kifejezést hanyagolom. Nagyon sokszor szép szexrõl van szó, csak nem a megengedett emberrel :D Nem, még nem voltam. Én sem léptem félre, és a párom sem. Két komoly kapcsolatom volt, az egyik az exem, a másik a feleségem :) És mielõtt megkérdezed: megbocsájtottam volna neki/megbocsájtanám neki. Nekem õ a legfontosabb, egy ilyen marhaság miatt nem akarnám elvesziteni.
Dowd, azért más rinyálni, mint megkuratni magad valakivel. De egyébként sokallom a 90%ot... legyen inkább 50, fõleg nagyon fiatalon, mondjuk az én korosztályombam. A tiedben lehet, mert ott komolyabbak az emberek (elvileg), de 20 körül, meg fõleg alatta... a megcsalás sokszor annyi, hogy meguntam a másikat, aztán váltok. Egyébként, te voltál már olyan kapcsolatban, amiben valaki megcsalta a másikat? Nem muszáj válaszolnod, csak érdekel :)
Nos a megcsalás megitélése sokrétû lehet. Nagyon függ a résztvevõ személyektõl, és a történéstõl. Van a fõ társadalmi törésvonal, megcsalt=dobd ki. Semmire sem alkalmas reflex válasz, csak arra jó, hogy egybõl tönkrevágjon mindent magad körül akár szükséges akár nem. Ebbõl sokan meg sem próbálnak kilépni. Én mindig arra vagyok kiváncsi, hogy kik a résztvevõk, mi történt pontosan, hogyan, és miért. Minden pár, és élethelyzet kicsit más, modell válasz nincsen. Ha valami törés van a kapcsolatban egyrészt lehet, és kell formálni mindkettõ hozzáállását abban, hogy megpróbáljk helyrehozni, nem reflexbõl boritjuk a bilit, mert nem biztos, hogy kell. És lehet elég megtalálni az okot, vagy más megoldást, és életük végéig boldog pár. Meggyõzõdésem, hogy a megcsalaás miatti válások 90%-a megoldható/helyrehozható ha nem modell alapján azonnal döntenek, hanem aktivan meg is akarják oldani a gondot. Másik szempont, hogy sokan ezt a hibát követik el. Az emberek hibáznak! Néha kiba. nagyokat, és nem csak félrelépésben. Ez is egy nagy hiba tud lenni, gyilkos a párkapcsolatra. De ugyanilyen gyilkos az állandó féltéknyeség, erõszak, idegesitõ hiszti, szóval egy hiba amit el lehet követni a sok közül. A résztvevõk bölcsességén múlik, hogy ezt megértik e, és ekként kezelik, vagy világvégének fogják e fel. A kérdésre: A szeretet megbocsájtó. Ezt inkább a nõk értik (lévén érzelmi sikon jobban mozognak), és sajnos sok pasi meg visszaél vele. De legalábbis jellemzõbb a nõk megbocsájtó tulajdonsága. És azért valamit ne hagyjunk ki a számitásból. Lényegesen több nyitott kapcsolat/házasság létezik mint azt gondolnánk. A rengeteg swinger klub, tengernyi édeshármas, párcsere, félig tudomásul vett szeretõ esete tipikusan arról tanúskodik, hogy a megcsalás az, amit egyik, vagy mindkét fél annak tekint. Ezért sincsen modell válasz, a megcsalás ténye relativ. Van akinek már egy kedves FB üzenet is az, és van akinél az édeshármas sem. A kettõ között végtelen árnyalat lehetséges (nem csak 50 szürkébõl :D) Ezek azok a (nem kevés) esetek amikrõl nem megy a nyûglõdés itt sem, mert akinek mûködik az élete az nem itt panaszkodik ugye, aki rendszeresen swingerezni jár, az nem fog megcsalásos kérdeseket felrakni ide. Ugye a fórumkat nem az elégedett vásárlók sirják tele, hanem akinél bexart a cucc amit vásárolt.
A visszajelzések szerint en is tudok banni a nokkel, megsem vagyok gazdag, kifejezetten jóképû, izmos ferfi...
Igazából egy ilyen férfinak szoktak mindent megbocsátani. Férfias megjelenésû (magas, izmos, jó-fellépésû), pénzes, tudja hogyan kell a nõkkel bánni, az ilyen férfiért tényleg oda vannak, nem pedig csak vállalható kompromisszumnak tartják.
A nõknek sokat jár a szájuk!!!
Úgy, hogy annyira szerelmes a fickóba, hogy még azt is eltûri neki, hogy átverje, kihasználja. És nem hallgat az eszére.

Szerintetek úgy lehet összerakni törpehöriket, hogy két lány meg két fiú együtt?

Segítsetek létszi eddig is irtó sokat segítettetek bízok bennetek :)

Legjobb válasz: Köszi :)

A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Egyesével legyenek, tehát 4 külön ketrecbe!! Se fiú-fiú, se lány-lány, mert megölik egymást idõvel. Fiú-lányt se, mert felcsinálja folyton a nõstényt és bizony õk is harcolhatnak. A hörcsög nagyon védi a területét!!
A kérdező hozzászólása: utóirat az egyik lány vemhes
A kérdező hozzászólása: Valaki sürgõsen SOS mert éjszakára úgy raknám õket küldhettek linkeket is ilyen dolgokkal foglalkozó oldalakról tényleg SOS SOS SOS
ez egy nagyon rossz ötlet, szerintem ne tedd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked :)
Kettõ fiút és kettõ lányt egybe ne, mert abból gyorsan sokasodás lesz. :P Inkább tedd mindet külön helyre. De ez lehet terrárium is, nem feltétlen ketrec. Ha nagyon nagy helyed van, leget a két egynemû együtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!