Találatok a következő kifejezésre: Két hetet A teszt (47 db)

Terhességi teszt használható két héttel a megfoganás után?

Pár napja negatív lett, de reggel, pisilés előtt nagyon sok vizet megittam, és most olvastam, hogy az befolyásolhatja. Csináljak egy újat, vagy várjak még? Nagyon sok tünetem van, amik eddig nem voltak, és nem hinném, hogy bebeszélés, mert egyáltalán nem volt betervezve, és nem emlékszem, hogyan, de egyszer csak azon kaptam magam, hogy terhességi oldalakt nézegetek..

Legjobb válasz: Szerintem reggle csinál egyet. Megy a drukk!!

Szerintem reggle csinál egyet. Megy a drukk!!
Na szóval reggel csinál egyet:D
Jajj bocs. *csinálj (éjszakáztam a gyerekkel, fáradt vagyok)
Mikor kell megjönnie? Mert annál elõbb nem érdemes tesztelni.
Szerintem is csinálj egyet reggel, bár lehet várni kéne még egy pár napot!
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban 16.-án volt, meg most a hétvégén egy furcsa, rózsaszínes...

Már 3hete nem jött meg a mensim és nincsen semmi tünetem, hogy terhes lennék. A két héttel ezelőtti teszt még nem mutatott semmit. Azért lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Lehet hogy kimaradt egy mensid, elõfordul ilyen. Én azért megismételném a tesztet, aztán orvos... Simán lehetsz babás is!

Lehet hogy kimaradt egy mensid, elõfordul ilyen. Én azért megismételném a tesztet, aztán orvos... Simán lehetsz babás is!
nem
Menjél dokihoz, hogy megnézze, miért nem jött meg. Szerintem nem vagy terhes.
A hõmérsékleted milyen? Magas?
Az elõzõ vagyok. Szerintem ha nézegeted a hõd, és esetleg magas, nem kell egyéb tünetnek lenni. Mindenképp tesztelj!

Volt olyan kismama akinek csak két héttel a nemvárt után mutatott pozitívat a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 6-dik nap késésnél negatív volt a tesztem, és a következõt a 12-dik napon csináltam. Az már pozitív volt.

Szia! Nekem a 6-dik nap késésnél negatív volt a tesztem, és a következõt a 12-dik napon csináltam. Az már pozitív volt.
Nekem a nemvárt napján negatív volt, legközelebb csak 8 napra rá teszteltem és akkor lett pozitív

Hogy bírtátok ki azt a két hetet, ami a pozi teszt, és az első vizsgálat között eltelt?

Azt mondta a dokim, csak két hét múlva menjek, addig sok pihi, folsav, sok víz. Én meg el sem merem hinni, hogy végre sikerült (3 év után), és lebegek, meg közben néha aggódom, hogy minden rendben menjen.

Legjobb válasz: Elsõ terhességemnél amint pozitív lett a teszt, egybõl futottam a dokihoz. Nem látott még semmit, nagyon szomorú és csalódott voltam (petezsák volt, de szívhang még nem). 2 vagy 3 hét múlva mentem vissza, akkor már minden rendben volt. Ebbõl okulva most, a második terhességemnél, eleve csak a 8. héten mentem dokihoz, tehát a tesztelés után 4 héttel. Így nekem sokkal jobb, hogy egybõl szívhangot láttam, hallottam, mint egy petezsákot. Nyugodj meg, bízz a dokidban, mire mész 2 hét múlva, már lesz szívhang is, és az milyen jó lesz :)

Elsõ terhességemnél amint pozitív lett a teszt, egybõl futottam a dokihoz. Nem látott még semmit, nagyon szomorú és csalódott voltam (petezsák volt, de szívhang még nem). 2 vagy 3 hét múlva mentem vissza, akkor már minden rendben volt. Ebbõl okulva most, a második terhességemnél, eleve csak a 8. héten mentem dokihoz, tehát a tesztelés után 4 héttel. Így nekem sokkal jobb, hogy egybõl szívhangot láttam, hallottam, mint egy petezsákot. Nyugodj meg, bízz a dokidban, mire mész 2 hét múlva, már lesz szívhang is, és az milyen jó lesz :)
Baromi nehezen. :) Álmodoztam, hogy milyen lesz majd a 7 hetes UH-on meglátni õt... Sokat-sokat aludtam, ami könnyen ment, mert nagyon álomkórós lettem az elején. A napok vánszorogtak, számoltam õket. Aztán egyszer csak eltelt. :) Kitartás! 29 hetes km
Szia, én is alig vártam, hogy leteljen a két hét és mehessek dokihoz. Nem akartam senkinek se elmondani, amíg az orvos nem erõsíti meg. És hát a munkahelyemen sem akartam szétkürtölni, pedig kereskedelemben dolgoztam, és voltak nehéz munkák, de megpróbáltam magam nagyon kímélni. Utána viszont nagyon jó érzéssel jöttem aki az orvosi rendelõbõl.
Én a pozitív teszt napján már mentem is a dokihoz, 5 hét 2 naposra saccolt petezsák látszott már kis "körömpiszokkal" a belsejében. Leírhatatlan öröm volt. Azért teszteltem ilyen késõn, mert elõtte már teszteltem egy negatívat, és már nem is reménykedtem, hogy azért késik a nemvárt, mert... :D Következõ alkalommal, 7 hetesen már láttam a kis szívét, neked akkor ez lesz az elsõ élményed :) egyébként nem kellene minél hamarabb megvizsgálni téged az esetleges méhen kívüli kockázat miatt? laikus ésszel nekem ez lenne logikus. bocs, ha riogatlak :(
nehezen bírtam, de aztán 3 hétre kaptam a következõ idõpontot, ami még nehezebbnek tûnt, majd a következõt 5 hét múlva. Úgy érzem ilyen lassan még nem teltek a napok:-)
nekem borzalmasan hosszúnak tûnt:(
Szerintem természetes ez az érzéskavalkád, és a türelmetlenség is! :-) Nálunk más volt a helyzet, mert mi egy hónappal a megismerkedésünk után már védekezés nélkül szeretkeztünk a párommal. Kérdés volt, hogy kezdjek-e el fogamzásgátlót szedni, de mi van, ha néhány hónap múlva gyereket szeretnénk? Így aztán amellett döntöttünk, hogy nem lesz tabletta, sem óvszer, mert mindketten örülnénk a kis jövevénynek. :-) Amellett meg az is lehet, hogy hónapokig, évekig tart majd, mire teherbe esem. Ne kérdezzétek, hogy honnan voltunk ilyen biztosak egymásban 1 hónap után. A 3. menstruációm már nem jött meg. :-) A 6. héten mentem orvoshoz, de csak azért, mert nem tudtam, hogy mi az általános, és nagyon boldog voltam, amikor látszott a petezsák. Kaptam is róla egy képet, oda lehetett tenni a karácsonyfa alá. :-)) A 8. héten voltam újra orvosnál, nálam az ultrahangon még akkor is csak egy folt látszott, magát a magzatot a 12. heti ultrahangon láttuk elõször a párommal. Nagyon megható volt, ahogy felemelte a kis kezét az arcához, és közben kalimpált a lábacskáival. Akkor hallottuk a szívhangját is. Most a 18. hétnél tartunk, jövõ héten lesz a következõ ultrahang. Szóval én nem voltam olyan türelmetlen, de nem is mentem át azon, hogy évekig várjunk a babára, így teljesen érthetõ, ha izgatott vagy és nehezen telnek a napok a következõ vizsgálatig!! :-) Neten tök jó oldalakat lehet találni, ahol leírják a baba fejlõdését hétrõl hétre, és az elején minden (!) nap mérföldkõ a magzatnak, annyi mindent kell odabent csinálnia. Én így próbáltam meg kicsit közelebb kerülni hozzá, amíg még nem látszott, hogy terhes vagyok, csak a tudat volt meg. :-) Boldog babavárást! :-) És csak pozitívan, minden rendben lesz!!!

3 hete egy pozitív teszt egy héttel később negatív pár napra rá szintén negatív teszt. De már két hete késik a mensim. Bízakodhatok, hogy talán sikerült összehozni? (Három hónapja volt egy laporoszkópiám. )

Legjobb válasz: szia!! mindig reggeli vizeletbõl teszteltél?? mert akkor a legerõsebb a hcg a szervezetedben!! 2 hetes késés után irány a doki!! :)

szia!! mindig reggeli vizeletbõl teszteltél?? mert akkor a legerõsebb a hcg a szervezetedben!! 2 hetes késés után irány a doki!! :)
Hát elég furi tesztjeid vannak. Menj dokihoz, mert már az uh-n is látja mire oodaérsz. mondd, hogy teszteltél pozitívat és negatívat is, de szerintem ha megjönne akkor is menj, mert az nem zárja ki a terhességet, ha már ennyit késik.
A kérdező hozzászólása: A legelsõt késõ délelõttibõl csináltam a többit pedig reggelibõl.
Szerintem is menjj dokihoz!

Két hete késik a menstruációm és csináltam tesztet, ami negatív lett.Azóta sem jött meg.Van esély arra, hogy tévedett a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Van esély rá! A teszt a HCG nevû hormont mutatja ki a vizeletben. Ezt a baba termeli a beágyazódás után. Várj 1 hetet és csinálj új tesztet. Ha az is negativ akkor más lehet a probléma. De egyszerûbb mód ha felkeresed a nõgyógyászt. Õ alapból elküld majd terhességi vizeletvizsgálatra. És 1 vizeletbõl több dologra is fény derülhet. Olcsóbb mint egy újabb teszt.

Szia! Van esély rá! A teszt a HCG nevû hormont mutatja ki a vizeletben. Ezt a baba termeli a beágyazódás után. Várj 1 hetet és csinálj új tesztet. Ha az is negativ akkor más lehet a probléma. De egyszerûbb mód ha felkeresed a nõgyógyászt. Õ alapból elküld majd terhességi vizeletvizsgálatra. És 1 vizeletbõl több dologra is fény derülhet. Olcsóbb mint egy újabb teszt.
nekem is kb két hete késett a havim, vettem két tesztet és kimutatta, hogy terhes vagyok.
Mindenképpen csinálj még 1-2 más márkájú tesztet is! Ha a ciklus végén volt a pete érés és megtermékenyítés akkor lehet még nem mutatják ki a tesztek
Nekem a nemvárt napján kimutatta elsõ vizeletbõl a Gravi HCG, utána vettem mégegyet és az is pozitív lett.
A kérdező hozzászólása: Nekem negatívott mutatott..akkor lehet pontos?

Most már két hete hogy késik teszt negatív, néha olyan mintha az összeesés kerülgetne, melleim is fájnak és a doki egy hete megvastagodott méhnyálkahártyát látott. Feladjam vagy még ne?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, a reggeli elsõ pisibõl. én a Gabrielt és a HCG-t használtam, mindegyik terhességemnél a nemvárt idejében kimutatták a babát:) Barátnõmnek nem mutatott a teszt semmit, csak kb. a 8.héten...

Csinálj tesztet, a reggeli elsõ pisibõl. én a Gabrielt és a HCG-t használtam, mindegyik terhességemnél a nemvárt idejében kimutatták a babát:) Barátnõmnek nem mutatott a teszt semmit, csak kb. a 8.héten...

2 pozitív teszt tévedhet? Barátnőmék spermaölő kúppal védekeznek, de most két hete késik a mensese és két pozi tesztje van.

Mindig normálisan megjön neki, leszakadnak a mellei, de egyéb tünete nincs. Nincs rosszul, se hányinger semmi ilyesmi. Orvoshoz bejelentkezett már.

Legjobb válasz: Ajaj, szerintem 2 teszt már nem tévedhet... elég durva, hogy a kúp nem használt. Remélem azért örülnek a babának! (még ha nem is tervezték...)

Ajaj, szerintem 2 teszt már nem tévedhet... elég durva, hogy a kúp nem használt. Remélem azért örülnek a babának! (még ha nem is tervezték...)
Biztosan terhes, 2 teszt nem hazudik. Én is terhes lettem Pharmatex kúp mellett:(
Egy pozitív teszt sem tévedhet, mivel a hormonszint kimutatható volt a vizeletbõl. (Ez csak fordítva igaz: negatív teszt mellett lehetsz még terhes, pozitív mellett viszont biztosan az vagy.)A hányinger pedig nem feltétel, vannak (szerencsések), akiknek semmi tünetük nincs. )Sajnos a spermaölõ kúp a bizonytalan fogamzásgátlók közé tartozik... (a pearl indexe 5-20 közötti, nagyon magas)
Szia! 99%, hogy terhes.A hcg hormon csakis terhesség esetén termelõdik a szervezetben.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem se tévedhet két teszt. Ráadásul egyértelmûen pozik voltak. Õ nem nagyon hisz benne. Nem tervezték a babát még, de házasok és örülnének neki.
Nem! Valoszinüleg terhes! Ezt a doki is megfogja erösiteni, kb. 6 hetes lehet!
99%, hogy terhes a barátnõd.
Hát akkor jobb lesz, ha elkezd hinni a tesztnek, az egy eü. segédeszköz, nem játékszer, mármint a teszt, nem véletlenül mutatja azt, amit... A mellfájás meg untig elég tünet 6 hetesen. :)
igen, 2 teszt nem téved, egy még talán. nekem a mltkor lett egy +tesztem, majd másnap reggel a2.teszt már -lett...
Tényleg terhes volt?

Lehet 2 negatív teszt ellenére terhesség? Olvastam már mindkét variációt, valaki azt mondja, hogy biztos nem, valaki meg, hogy igenis lehetséges. Két hetet késett a menses, pedig minig napra pontos.

Megjött, de inkább csak els? nap véres, utána barnázás, de nem pecsétel?, annál er?sebb egy kicsit. 1 tesztet még menses el?tt, 1-et utána csináltam. A h?m napok ót a 37 fok, a nyers hústól és a felvágottaktól, na meg a tisztószerekt?l hányingerem van és nagyon er?sen érzek minden szagot, mástól semmi bajom. Az alhasamba szúrkálást érzek, néha pedig enyha fájdalmat. A melleim nem fájnak, nem is érzékenyek, inkább csak feszülnek. Jöv?hétre kaptam id?pontot dokihoz, de addig is szeretnék tanácsot kérni, hogy mi a véleményetek.

Legjobb válasz: szia nekem kimaradt mensi után negatív tesztem lett, miután egy ét múlva se jött meg, hát újra teszt.ez már pozítiv volt. sok sikert 4hónapos kisfiú anyukája

szia nekem kimaradt mensi után negatív tesztem lett, miután egy ét múlva se jött meg, hát újra teszt.ez már pozítiv volt. sok sikert 4hónapos kisfiú anyukája
Pihenj, pihenj, és nyugi. Jövõhéten biztosat tudsz majd. Addig max eseteket hallhatsz... Szeptemberben azt hittem terhes maradtam, pedig nem, alig véreztem forró voltam mindenhol, feszültek a melleim stb. Ezért nevettem októberben, hogy tünet nélkül terhes maradtam.... Most pedig készülünk a kicsi érkezésére... Nyugi nyugi, és a doki majd elmondja mi is van veled. (Amúgy lehet, hogy a kismamák táborát bõvíted)
A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, hogy rengetek alszom és mégis álmos vagyok állandóan meg fáradt. Ja és elég sokat járok pisilni is magamhoz képest.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!