Találatok a következő kifejezésre: Két hetes is (129 db)

November hónapban kb. egy hetes késés után két-három napos picike véres-barnás "mensi" volt, émelyegtem is, rosszullétek is jelentkeztek. Két tesztet is csináltam, negatívak lettek. Lehetek terhes ennek ellenére?

Két tesztet is csináltam azóta mindkét - volt.A h?m viszont mindig 37 vagy a fölötti, nem vagyok megfázva vagy ilyesmi,nem érzem magam betegnek. ha jól számolom most, ha terhes lennék akkor 7. hetes. Létezik, hogy még 6 hetesen a teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Figyuzz! Mire vársz?? Irány a doki! A hõd végig magas volt ebbena cikluban is? Ha igen, menj dokihoz, és ne tesztelj feleslegesen, valakinek csak 7 hetesen mutatja ki. Ha meg nem vagy terhes, akkor is menj dokihoz, mert nem természetes nem terhesen az ilyen mensi! Szóval menj lécci.

Figyuzz! Mire vársz?? Irány a doki! A hõd végig magas volt ebbena cikluban is? Ha igen, menj dokihoz, és ne tesztelj feleslegesen, valakinek csak 7 hetesen mutatja ki. Ha meg nem vagy terhes, akkor is menj dokihoz, mert nem természetes nem terhesen az ilyen mensi! Szóval menj lécci.
Szerintem is menj orvoshos, akármi is áll a háttérben... Drukkolok!
Elõfordulhat, hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben. Menj el dokihoz. Picike véres-barnás miki is jelenthet menstruációt. És ha nem vagy beteg, a hõd sem esett le, akkor elviekben babás vagy. Hacsak nem szedtél össze valami fertõzést.
VAn akinek még 7 hetesen sem mutat +at a teszt, ezért mindenképp menj orvoshoz!!

Normális ha a két hetes kislányom óránként felkel, éjjel is? Eszik és visszaalszik.

Max 1 órát ha alszik egyhuzamban.Éjjel is óránként kel.Fél vagy egy órát cicin van és visszaaltatjuk.Van hogy cicin sokszor bealszik,ezért ébresztgetem.A súlya jó,tejem is van,normális akkor ez így?3 óránként nem tudom etetni mert sírna 2 órán keresztül.Köszönöm!

Legjobb válasz: Két hetesen normális:). KÁbé mandula nagyságú a gyomra, érthetõ ha hamar kér újra, illetve nem is biztos, hogy eszi/iszik minden szopikor, lehet, hogy "csak" Rád vágyik:). Hogyan, milyen "váltásban" adod neki a melleidet?

Két hetesen normális:) . KÁbé mandula nagyságú a gyomra, érthetõ ha hamar kér újra, illetve nem is biztos, hogy eszi/iszik minden szopikor, lehet, hogy "csak" Rád vágyik:) . Hogyan, milyen "váltásban" adod neki a melleidet?
Szia Kérdezõ! Mintha én tettem volna fel a kérdést, az én lányom pont ezt csinálja.Õ most lesz 3 hetes csütörtökön. Nappal alszik, vagy ugyan ez van? Az enyém alszik nappal 3-4 órát is, de éjjel fent kukorékolunk :) Bocsi az offért! Gratulálok a babához :)
A kérdező hozzászólása: Köszi.Mindíg azt a mellemet adom neki amelyiket keményebbnek érzem.Váltogatni szoktam.De van hogy 3x egy cicibõl kap.Nappal van hogy alszik 2 órát is.
Elsõ vagyok:) . Azt javaslom, hogy ne válts minden szopinál mellet, fõleg, ha kábé két órán belül kéretõzik vissza. Mert a szopi elején az ún. elsõ tej ürül, ami híg, inkább szomjoltó. A sûrû, ún. hátsó tej késõbb ürül, tehát ha mindig mellet váltasz, akkor elõfordulhat, hogy ehhez a laktató, zsírdúsabb hátsó tejhez nem jut hozzá megfelelõ mennyiségben, e miatt kevésbé lakik jól. Tehát a mellett, hogy teljesen normális ha sûrûn szopik egy két hetes baba, érdemes arra figyelni, hogy a hátsó tejhez hozzájusson. Ha tehát hamar visszakéretõzik, akkor mindig azt a melledet add elõször, amibõl elõzõleg evett:) . Ha a másik nagyon feszül, akkor fejj ki belõle kicsit, épp annyit, hogy a rosszérzés elmúljon, és utána nyugodtan azt is knáld fel neki, ha elfogadja miután kiürítette az elsõt:) .
A kérdező hozzászólása: Köszi.Nem lehet hogy talán kevés neki a tejem?És azért kér ilyen sürûn?Figyeltem és nyel közben meg látom a szájánál a tejet, meghát utánna mindíg bealszik mégha csak egy-két órára.Szerintetek?Köszi!
Kettõ hetes a LÁnyod, icipici a gyomra, hamar megtelik. Az anyatej a legjobban. leggyorsabban hasznosuló táplálék= ha jól lakik, akkor is hamarabb megéhezik:) . NIncs ezzel baj:) ! Nagyon pici még a babád! Ha egy szoptatáskor a másik melledet is elfogadja, akkor nyugodtran adj neki abból is. Akár vissza is teheted az elsõ melledre:) !
Én ezért szereztem be mérleget, s van, hogy becsapott a cici. Soknak éreztem benne a tejet, de a baba csak 4-5ml-t szívott.A mérleg a tuti, bár tudom leszavaztok.Egyébbként a kórházban is mérnek.

Artalmas lehet az UH ha csak ket het telik el ket UH vizsgalat kozt? Aggodom nehogy artson a babanak.22+5 hetesen megyek aztan 25 hetesen ismet

hetfon megyek 4D-re, aztan ket het elteltevel ismet megyek. lemondhatnam de nem szeretnem, mivel akkor mar nagyobb lesz a kismanom

Legjobb válasz: Nem lesz semmi gond.Pl az otthoni szívhang hallgatós készülékek is ultrahanggal mûködnek,és azokat naponta fél órát lehet használni.

Nem lesz semmi gond.Pl az otthoni szívhang hallgatós készülékek is ultrahanggal mûködnek, és azokat naponta fél órát lehet használni.
Ne aggódj, semmi gondot fog okozni! Akiket befektetnek, van hogy naponta UH-znak, minden komplikáció nélkül.
A kérdező hozzászólása: koszonom, akkor nyugodt szivvel elmehetek 25 hetesen is.orulok
nekem 21hetesen volt genetikai uh-m szerdän, es csütörtökön a nögyogyäszom is csinält kötelezö uh-t (külföldön elek).a babämmal minden rendben, nagyon jol van, es makk egeszseges! :) ne aggodj, nem lesz semmi gond. 31hetes kismami
Én pl az elején úgy 6 hetesen egy héten belül 3-szor voltam (kicsit vérezgettem). Majd 13 hetesen, majd 19, 21, 28, 31. Eddig! Nem lesz semmi baj! Ha ártana, a dokik nem csinálnák! :)
Dehogy árt! Hanghullámok csak, semmi sugárzás. Nekem volt, hogy egy nap kétszer is voltam, kötelezõ 18 hetesen és után a magándokimnál. Sõt két nap múlva egy másik dokinál. SEmmi probléma nincs!

A ket hetes babam ha felkel tobb orat is fenn van, de ha elalszik kepes aludni 5 orat is, keltsem fel 3 vagy 4 orankent vagy hagyjam aludni, vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: a két hetes baba felébred magától ha éhes lesz, általában másfél 2 óránként ébred, kivéve ha besárgult, mert akkor aluszékonyabb, de 5 óránál tovább nem szabad hagyni,akkor kell felébreszteni. de ne aggódj, ébred magától, hisz szoptatni igény szerint kell.

a két hetes baba felébred magától ha éhes lesz, általában másfél 2 óránként ébred, kivéve ha besárgult, mert akkor aluszékonyabb, de 5 óránál tovább nem szabad hagyni, akkor kell felébreszteni. de ne aggódj, ébred magától, hisz szoptatni igény szerint kell.
Hagyjad nyugodtan, tudja õ mikor éhes:-) Lányom is sokat aldut egyben, már 2 hetesen végigaludta az éjjelt:-) Örülj neki és pihenj te is addig!.-)
5 órát még aludhat nyugodtan. Az én kisfiam is ilyen volt, én csak akkor keltettem fel, ha már nagyon sok idõ telt el (több mint 5-6 óra). 2 hónapos kisfiú anyuja
Szia!Mi is 2 hetesek vagyunk.Mi azt póbáljuk bevezetni h nappal 3 óránként hami akkor ha nics fennt éppen akkor felkeltem de este hagyom aludni kel magától.Már szépen kialakult h az esti fürcsi után az elsõ hami hajnal 1-2 körül van és legközelebb reggel 7kor kel.Ez a napirend majd késõbb lesz hasznos állitolag.

Mitől mozog koordinálatlanul a keze két hetes babámnak? Eddig is remegett, de most este nagyon, felébred rá, ahogy fejbe vágja magát. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 2 hetesen még csinálnak ilyesmit, ne aggódj! régen ezért pólyálták be õket, eddig be voltak biztonságosan csomagolva, most meg itt ez az ijesztõ tér és ezek az ijesztõ végtagok és nem tehet róla, mozog és nem tudja, hogy kell irányítani.

2 hetesen még csinálnak ilyesmit, ne aggódj! régen ezért pólyálták be õket, eddig be voltak biztonságosan csomagolva, most meg itt ez az ijesztõ tér és ezek az ijesztõ végtagok és nem tehet róla, mozog és nem tudja, hogy kell irányítani.
A pólya gáz, mert nem tud mozogni benne. Ha gondolod, próbáld meg lazán egy plédbe bugyolálni. Vagy egyszerûen fordítsd hasra.
Na. Nekünk annak idején azt mondta gyerekdoki, hogy a remegést a reflexes akaratlan mozgásoktól úgy lehet megkülönböztetni, hogy fogd meg a kis karját, amikor mozog. Ha abbahagyja, nincs gond, akkor reflex. Ha nem hagyja abba, akkor annak lehet neurotikus oka. (hozzáteszem ez jóval ritkább!) Egyébként nem kell pólyába tenni, remélhetõleg "kinövi", ahogy más babák is.
a megoldás a hasonalvás!!!!!!Komolyan. Nálunk mindkét kisfiunk így nyugodott meg. miután hasra tettük õket, nem volt ilyen gond...... a másik, meg hogy ha megfogod a kezét és úgy is "remeg" akkor az már nem csak a reflex, de amúgy nyugi, az lesz, az átölelõ reflex. ne aggódj!
Aludjon hason, és akkor nem ébreszti fel magát a karjaival. Sokkal jobban fog aludni hason.
22:19-es vagyok, állítólag 6 hós korig elmúlik ez a refelex, de nálunk tovább is volt.
úgy csináld, hogy leteríted a pokrócot, az egyik sarkához tedd a fejét, így a karjainál is egy-egy sarok lesz. az egyiket fogd meg és gyûrd be a teste alá (a karjára figyelj, a test mellett legyen különben kibújtatja :) ) aztán a másikat is hajtsd rá, majd gyûrd alá :) tetszeni fog neki, emlékezteti a pocakodra és nem tudja mozgatni a kezét ami még nem zavarja hiszen tudatosan még nem igen tudja mozgatni :)
Nálunk is "gond" volt, hogy sokáig felébredt az ölelõ reflexére. Én az oldalán altattam (pléddel megtámasztva a hátát), vagy a hasán, nem tûrte a bugyolálást, mint én, nem bírja a kötöttséget. :) Bár a remegésre nem tudok mit írni, azt én nem tapasztaltam soha.
teljesen normális, egy finom puha pokrócba bugyoláld be éjszakára :)
Nem derül ki, hogy a moro reflexre gondolsz, amikor a remegést említetted. (Mindkát karját hirtelen kitárja, ha megijed valamitõl. Ez normális. (a fiam jó pár hónapos koráig csinálta, gyakran félálomban, és olyankor õ is felébresztette magát. Ha másfajta remegésrõl van szó, azt meg kéne mutatni orvosnak. Ha bizonytalan vagy, vegyétek fel "a remegéseket" kamerával, és azt mutasd meg a gyerekorvosnak. Így tudja fogni mirõl van szó, és normális-e.
Nekünk nem volt pólyánk, de a szüleink (meg a természeti népek) esküsznek rá. Csak egy pár hétig. Egy gyermeket ismerek, akit pólyáltak mostanában, nagyon szerette õ is, a mamája is. Amúgy én begyürködtem alá kétoldalt a takarót, az is jó volt.
A kérdező hozzászólása: És mit lehet tenni? Pólyáljam be? Nem fog sírni, ha nem tudja mozgatni a kezét? A reflexrõl lehet szó egyébként...
Két hetesen még nem tudja koordinálni a mozgását egyetlen baba sem. Ne aggódj, nincs vele semmi baj.
Ez teljesen természetes (mármint a koordinálatlan kézmozgás)- még "nem ura" a saját kis testének. Vmilyen reflex miatt csapkod vele... Az én kisfiam is épp így csinált (nagyon sok babáról tudok, szóval ne aggódj, nem kivételes/problémás a dolog)- épp ezért nem is tudtam háton altatni. Kezdettõl fogva hason aludt, mert mikor háton próbáltam altatni, mindig felébredt a saját mozdulataitól. Bizonyára álmodott/hallott valamit, amitõl megrezzent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Reflex lesz, mert amint hozzáérek, elmúlik. Oldalt fekve nem ébred fel rá. Hason viszont nem tudom altatni, mert mindig sír.. nem szeret hason lenni...

10 hetes terhes vagyok, egy hete küldött el a doki vérvételre. Azt mondta azzal az eredménnyel menjek a védőnőhöz, ami 3-4 nap alatt megvan. A laborban viszont két hetet mondtak. Miért? A másik : vajon 12 hetesen is elküldenek vérvételre megint?

Legjobb válasz: Az elsõ labor pár nap alatt megvan. Nekem a házidokimnak küldték ki, úgy vittem a védõnõhöz. Ezt az 1-2 hetet nem az RH összeférhetõségi tesztre mondták véletlenül? Mert az nekem is 1-2 hét szokott lenni. 12 hetesen csak akkor van vévétel, ha csináltatsz kombinált vagy integrált tesztet.

Az elsõ labor pár nap alatt megvan. Nekem a házidokimnak küldték ki, úgy vittem a védõnõhöz. Ezt az 1-2 hetet nem az RH összeférhetõségi tesztre mondták véletlenül? Mert az nekem is 1-2 hét szokott lenni. 12 hetesen csak akkor van vévétel, ha csináltatsz kombinált vagy integrált tesztet.
A toxoplazma van meg ebbõl sokára, a többi tényleg meglesz 3-4 nap alatt! Engem pl a védõnõ küldött csak erre a laborra! 12 hetesen uh van: megnézik a tarkóredõt, végignézik a babát, fejét, testét, gerincét, arcocskát! Én akkor láttam elõször a szívdobogást is! Nagyon nagy élmény volt látni így egészében, meg hogy integetett! Nem volt labor már, de ha a kórház, ahol a vizsgálatot végzik le van szerzõdve a sejtbankkal, kombinált teszthez vehetnek vért! Csak egy ampulla volt, és nem éhgyomori! Aztán 16 hetesen lesz AFP miatt vérvétel, akkor lehet, hogy mást is szûrnek mindjárt!

Valamit rosszul csinálok, mindenhol azt olvasom hogy az én babám már átalussza az éjszakát két hetesen, 1 hónaposan stb. A miénk most 2hónapos és 2 hetes de 3 óránként kel enni éjjel is?

Legjobb válasz: Akkor én is nagyon rosszul csináltam valamit, mert kb. fél éves koráig éjjel 2-3 szor is megébredt. (Most 2 éves múlt, de simán végigalukálja az éjszakát) Nem minden baba egyforma!! Ismertem olyant, akihez az é.anyja óránként kelt, de van olyan is, hogy az elsõ naptól nagyon jó alvó egy baba. Ettõl még nem rossz vagy jó anya valaki és nem kell "alvásra" nevelni a piciket ilyen korban még!:)

Akkor én is nagyon rosszul csináltam valamit, mert kb. fél éves koráig éjjel 2-3 szor is megébredt. (Most 2 éves múlt, de simán végigalukálja az éjszakát) Nem minden baba egyforma!! Ismertem olyant, akihez az é.anyja óránként kelt, de van olyan is, hogy az elsõ naptól nagyon jó alvó egy baba. Ettõl még nem rossz vagy jó anya valaki és nem kell "alvásra" nevelni a piciket ilyen korban még!:)
Nekem a nagylány felkelt éjjel vagy 5-6 hónapos koráig, most a kisfiam 3 hetes kora óta alussza át az éjszakát, este 9-tõl reggel 5-6-ig. Mindkettõ csak anyatejes volt. Ez nem más, mint szerencse kérdése.
A fiam 6 hetes korától már csak egyszer evett éjjel, 3 hónapos korától egyszer sem. Szerintem az 'átalussza az éjszakát' fogalmat is sokan sokféleképpen értelmezik. Lehet hogy más a 6 órát is annak gondolja, Te pedig azt hiszed a 2 hónaposa 10 órákat durmol egyvégtében. A fiam kb. 6 hónapos lett, mire 10-11 órát aludt ébredés nélkül, addig max. 9 órát, de 3 hónaposan még kevesebbet.
Az én kislányom is ennyi idõsen fel kelt 3 óránként enni.Már 18 hónapos és egyszer még hajnalban(ritka ha nem)fel kel enni.
Novemberben lesz 3 éves a fiam még sose aludt át egy éjszakát sem. Êjfél körül átjön majd utána kb 2* ébred inni. 1 éves lányom 10 órát alszik szó nélkül. ( kivéve fogzás).
Ez totál babafüggõ dolog. Az enyém anno 6 hetes korától aludta át az éjszakát. Úgy értem aludt 7-8 órát egyhuzamban. Tehát elaludt este 9-kor, és nem ébredt fel, csak majd hajnali 4-5 órakor. De szerintem ez azért volt, mert õ fõleg tápszeres volt, nem sok tejem volt. A tápis babák azért alusszák át viszonylag korán az éjszakákat, mert a tápszer jobban elteliti a hasukat, mint az anyatej. Tehát nyugi, nem te hibáztál.
Nálunk 1 éves baba van, 2-3 alkalommal kelek hozzá éjjel, ha jön a foga, akkor többször. A barátnõm, akivel együtt szültünk nem kel fel egyszer se, az õ 1 évese átalussza az éjszakát. A szomszédom babája szintén 1 éves, õ is többször kel hozzá éjjelente. Nem csinálsz semmit sem rosszul.
Ha a baba hamar átalussza az éjszakát az nem ügyesség kérdése, hanem szerencse. Lányom is tök hamar átaludta, áldom is õt ezért, de ez nem egy általános állapot és ezért nem tartom magam ügyesnek. :) Unokaöcsém féléves koráig 2, 5 óránként kelt, majd 1 éves koráig kétszer kelt éjjel, most lassan másfél évesen még mindig kel egyszer. Pedig az anyukája nagyon ügyes :) , na de ez nem ennek a függvénye.
óhh, ezek óriási túlzások :-))) az én lányom 4, 5 hónapos koráig nem aludta át az éjszakát, és én is meg voltam gyõzõdve, hogy valamit nagyon rosszul csinálok...aztán egyik napról a másikra átaludta a Drágám...minden baba más, a miénk pont a sokszor kelõk közé tartozik és hidd el még nagyon sok ilyen baba van...de ne keseredj, mint minden ez is elmúlik :-) Én a vége felé már olyan kimerült voltam, hogy néha az ájulás kerülgetett...most meg már ott tartunk, hogy folyamatosan rohannom kell a gyerek után :-))) hát mindig van valami :-) Kitartás!!! Jó babázást!!!
Mert mint mindenki más is, a babák is változóak. Nincs két egyforma gyermek még iker testvérek esetében sem. Ilyen pici korban hamar kiürül a gyomra ezért is kell 3 óránként etetni. Vagy lehet nem is éhes, hanem gondoskodásra vágyik. Tudom fárasztó tud lenni, de ahogy nõni fog az alvás igénye is meg fog hosszabbodni.. Akkor meg a hasfájás jön, meg az egyéb dolgok... Kitartás! Lesz egy még így sem! :-)
Lányom kezdetektõl 1× kelt fel enni éjszaka, most 2 hónapos és átalussza az éjszakát. Ez szerencse kérdése teljes mértékben. De hidd el, amit én nap közben hallgatok néha ... na azt senkinek nem kívánom. Ha rádöbben, hogy fáj a hasa, akkor iszonyatosan tud ordítani. Ha éppenséggel túl fáradt, akkor kõ kövön nem marad! Jelenleg azt játssza, hogy nem óhajt enni ... 6 hetesen meg szopni nem volt már hajlandó. Szerinted mekkora törés van bennem lelkileg? Pocsékul érzem magam ... úgy érzem, hogy egy rakás szr vagyok ...
14 hónapos lányom 8-éjfélig alszik és onnantól reggel 6-ig 4x6x kel inni, vagy cumikáért vagy mikor miért!És ez így van mióta megszületett...
Az én kisfiam 4 hónapos koráig minimum 1X kelt éjszaka, azóta viszont átalussza az éjszakát, este 8 körül már alszik és reggel 7-8 között ébred.

Elvileg 7 hetes terhes vagyok, a menszeszem 12 napot késik és két teszt is pozitív lett. Ez lenne a második babám. Eleinte voltak is terhességre utaló tünetek, mell fájdalom, szédülés, émelygés, mára viszont megszűntek. Mi lehet a baj?

Mintha nem is lenne semmi.Szakrendelésre csak 21-ére van id?pontom,magánorvosra sajna nincs pénzem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsõ perctõl nem volt semmi bajom. szó szerint semmi. 2x fájt a fejem és érzékenyek a melleim. ennyi. 1x-2x megfájdult a hasam, de az a méhnövekedés. Se hányinger, se émelygés. Mi a szerencsések közé tartozunk. Tegnap voltunk uh-on és láttuk a picinket mozogni. Szépen fejlõdünk. Néha én is féltem hogy baj van, de a doki azt mondta,hogy nem kell megijedni. 10 hetes kismama

Szia! Nekem az elsõ perctõl nem volt semmi bajom. szó szerint semmi. 2x fájt a fejem és érzékenyek a melleim. ennyi. 1x-2x megfájdult a hasam, de az a méhnövekedés. Se hányinger, se émelygés. Mi a szerencsések közé tartozunk. Tegnap voltunk uh-on és láttuk a picinket mozogni. Szépen fejlõdünk. Néha én is féltem hogy baj van, de a doki azt mondta, hogy nem kell megijedni. 10 hetes kismama
Lehet a szervezeted most nem olyan érzékeny a terhességi hormonokra, mint az elsõ babánál.Ha elvetélsz azt megérzed hidd el!Erõs görcsök meg erõs vérzés. Egyelõre azon vagyok felháborodva, h ennyi idõt kell várni egy szakrendelésre.Több hetes elõjegyzés!?Nah most szerensésnek érzem magam!(Nálunk nincs eéõjegyzés.) Grat a babához!
nem hiszem hogy baj van, de tenyleg durva allapotok vannak magyarorszagon.en nem tudom mert olaszban elek, de mikor terhes lettem telefonaltam a dokinak es masnap mentem, itt elonye van a terheseknek, mert sok vizsgalatot el kell vegezni "hataridon" belul.remelem minden rendben veletek de ha valakinel baj van 3 hetet kell varnia es lehet hogy mar kifut az idobol is....remes.es itt nem kell fizetni a szulesert sem meg a vizsgalatokert sem, uh.ert sem...szoval tenyleg gaz .a terhesseg egy termeszetes allapot es segiteni kene a noknek nem penzt kerni , ez az orszag szegyene.itt szules utan az elso nogyogyi vizsgalat is ingyenes sot a szuleszno min 1szer hazhoz jon megnezni hogy jol megy e a szoptatas es segit "megtanulni"helyesen furdetni tisztitani es etetni.a szules felkeszito tanfolyam baromi jo es ingyenes.sajnalok minden magyarorszago not aki nem all ugy anyagilag hogy olyan orvosa legyen mint nekunk itt ingyen.
szia, Ha voltak terhességi tüneteid és most megszûntek én azt javaslom kered fel a kórházat mindenképpen. Ügyeletes orvos mindíg van akinek kötelessége megvizsgálni. Uh-gal megnézi, hogy minden rendben van e magzatkával. Én nem várnék az idõpontig. Szorítok, hogy minden okés legyen.
Szia! 2 hetet kell várnod a vizsgálatig? Az nagyon sok idõ! Nem tudom, hol laksz, de ha tényleg ennyit kell várnod a szakrendelésre, azt javaslom, mielõbb utazz el a legközelebbi városba, ahol minden nap van nõgyógyászati rendelés. Nem fognak elzavarni, sõt mint kismama vizitdijat sem kell fizetned!
Vizitdíjat csak akkor nem kell fizetni, ha megvan a kiskönyv. Elsõ alkalommal nekem is be keleltt fizetnem. Szerintem is lehetsz terhes, nekem sincs semmi tünetem a mellfeszülésen, hasfájáson kívül. De ha megszûntek teljesen a tünetek, az nem jó valóban. Én is késõn kaptam idõt és már nagyon nyugtalan voltam, értem mit érezel. Én ki szoktam ilynkor játszani az ügyeletet, hogy "görcsölök" pl, kis hazugság, de kegyes. Akkor tuti megnéznek. Próbáld meg. Sok sikert
Nekem még nem volt meg a kiskönyvem és nem kértek vízitdíjjat, vérvételre mentem... (csak egy beutalóm volt). Szerintem neki már van papírja arról, hogy babát vár. A kórházban pedig tényleg kötelesek megnézni...

Mi baja lehet a csirkéknek? Kb.5 hetesen látszódott kakas-e vagy tyúk, most viszont a tarajuk lekonyult a testük is olyan fura lett. Két hetesen vettük őket, lehet valami hormongyógyszert kaptak? Igy lehet vágni őket?

Legjobb válasz: Szerintem várjatok még pár hetet s ha nem lehet kikülöniteni a nemét akkor el kell vinni állatorvoshoz, A hormongyogyszertõl nem változik meg a nemük hanem sokkal gyorsabban fejlõdnek.

Szerintem várjatok még pár hetet s ha nem lehet kikülöniteni a nemét akkor el kell vinni állatorvoshoz, A hormongyogyszertõl nem változik meg a nemük hanem sokkal gyorsabban fejlõdnek.

Ha úgy néz ki, fáj a két hetes babám hasa, mit csináljak? Meddig tarthat ez? Órák óta nyugtalan, nyöszörög, akármit csinálunk. Sokszor teszem mellre is, de csak addig jó, míg szopizik. Ölben fogom, akkor nyugodtabb, de látszik, hogy szenved.

Legjobb válasz: Ismerõs, mi 5 hetesek vagyunk, és ma kb. ha 45 percet akudt....Espumisan vagy Infacol cseppek, (Infacol nekünk jobban bevált, de kinek mi...), meg a DM-ben kaptam melegíthetõ cseresznyemagzsákot, azt a hasára. Sok sikert!

Ismerõs, mi 5 hetesek vagyunk, és ma kb. ha 45 percet akudt....Espumisan vagy Infacol cseppek, (Infacol nekünk jobban bevált, de kinek mi...), meg a DM-ben kaptam melegíthetõ cseresznyemagzsákot, azt a hasára. Sok sikert!
Az én babám hasfájós volt. Nekünk az espumisan cseppek nagyon beváltak. Amit még próbálhatsz, tedd hasra, vagy az alkarodon fektesd végig hason és úgy fogd.
"zötyögj" vele kicsit. bár szerintem, ha a hasa fájna, szoptatáskor is feszengene....
3 hónapos koráig ált.-ban minden baba kinövi ezt!nekünk nagyon bevállt a babamasszázs!ált.ban a védõnõk ismerik a fogásait, kérd meg a tiédet hogy mutassa meg!ja és tud kakilni?mert az enyém 3 hónapos koráig csak úgy tudott ha "kinyomtam"belõle, egyedül nem ment neki!
Általában 3 hónapos koráig tart! :( Nekünk az Infacol vált be, de úgy kell használni ahogy a leírásban van, 4 napig tartott a hasfájás! Büfiztesd sokat, minden nap tornáztasd, és masszírozd a pociját! Kitartás!
Nálunk is volt ez vagy 3 hónapos koráig, ilyenkor hasrafektettem, és a hátát masszíroztam, így távoztak neki a szelek, ez mindig megnyugtatta. A cicin megnyugszik, csak az a "baj", hogy a hasfájást tetézi, ha újra eszik. De én is ezt csináltam, mert csak a cicitõl nyugodott meg. Én nem adtam neki erre semmit külön. Még bevált az is, hogy hason hordoztam az alkaromon, picit lötyögve. De a hasrafektetés tényleg jó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!