Találatok a következő kifejezésre: Két hetes babám és most kezdet (2 db)

Két hetes a babám és most kezdet el enni igazán, volt hogy etetés után 140 g-ot mutatott a mérleg. Átlagban 70-80 g-ot eszik, de van hogy csak 30-40-et? Normális ez így?

4 kg 20 dkg-mal született.

Legjobb válasz: Szerintem normális, a babák sem esznek mindig ugyanannyit. Este kevesebbet szoktak enni. A súlyából ki tudod számolni,hogy egy nap kb mennyit kell ennie. pl.4,2 kg-ot kell megszorozni kb 120-150g közötti értékkel. 504-630 g között jó hogyha eszik egy nap. Az anyatejes babáknál nem baj hogyha többet esznek.

Szerintem normális, a babák sem esznek mindig ugyanannyit. Este kevesebbet szoktak enni. A súlyából ki tudod számolni, hogy egy nap kb mennyit kell ennie. pl.4, 2 kg-ot kell megszorozni kb 120-150g közötti értékkel. 504-630 g között jó hogyha eszik egy nap. Az anyatejes babáknál nem baj hogyha többet esznek.
Szia.Ne mérd állandóan elég ha hetente rárakod a mérlegre.Ha esetleg kevesebbet eszik kétségbe esel.Úgy is látod mikor éhes még , akkor nyugtalan, sírós.Ha jóllakik, azt nem a mérleg mutatja hanem a nyugodt babád.Különben te sem eszel mindig ugyanannyit, és ezzel a babák is így vannak.

Normalis az, hogy 18 hetesen meg nem erzem a babat? Neha mintha ereznek valamit, de biztosra nem mondanam. Most mar kezd aggasztani, es ultrahangra csak ket het mulva megyek.

Legjobb válasz: Én 20 hetesen éreztem elõször, szóval ráérsz. Akik azt írják, hogy 13 hetesen érzik, õk sem rúgásokat éreznek, hanem buborékokat, amit te is érezhettél már csak nem tulajdonítotál különösebb figyelmet neki. Evés után, vagy szénsavas ital ivása után feküdj hanyatt és csak figyelj, szerintem érezni fogod a bubikat a pocidban. 30hetes pocis

Én 20 hetesen éreztem elõször, szóval ráérsz. Akik azt írják, hogy 13 hetesen érzik, õk sem rúgásokat éreznek, hanem buborékokat, amit te is érezhettél már csak nem tulajdonítotál különösebb figyelmet neki. Evés után, vagy szénsavas ital ivása után feküdj hanyatt és csak figyelj, szerintem érezni fogod a bubikat a pocidban. 30hetes pocis
A baba félidõben szokott megmozdulni azaz 20-21.hét Ne aggódj:) Van olyan akinek hamarabb is de ez mindenkinél más.Mozog az csak nem érzed:) Boldog babavárást. 1hónapos baba anyukája
szia!én 20 hetes vagyok ma és most kezdek érezni jobban valamiket.mintha böködnék belülrõl a hasamat.ne izgulj, elõbb-utóbb te is érezni fogod.
Semmi ok az aggodalomra! Elsõ babánál van, hogy csak a 22. hét környékén érezzük mozogni a picit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Próbálok nem aggódni csak annyian írták, hogy már érzik, hogy kicsit ráparáztam. Talán csak kicsit türelmesebbnek kell lennem. Köszi mégegyszer!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!