Találatok a következő kifejezésre: Két hete voltam a barátommal (13 db)

Van egy 4 éves ivartalanított kandúr macskám.3 hete hozzánk került egy 2 éves nőstény cica, két hét után jó barátok lettek. De most voltam ivartalaníttatni és mióta hazajöttünk a kandúr fúj rá! Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Mert elszokott a szagától, illetve gondolom, idegen (állatorvos-) szaga van, amit furcsáll. Akkor is látta, amikor még kába volt? Egyébként majd megszokja, kell neki egy kis idõ, meg érezze, hogy egyformán szeretitek õket, õ is kap figyelmet. Eleinte azért figyeljétek, nehogy odavágjon neki.

Mert elszokott a szagától, illetve gondolom, idegen (állatorvos-) szaga van, amit furcsáll. Akkor is látta, amikor még kába volt? Egyébként majd megszokja, kell neki egy kis idõ, meg érezze, hogy egyformán szeretitek õket, õ is kap figyelmet. Eleinte azért figyeljétek, nehogy odavágjon neki.
Nálam ugyanez volt. A frissen ivartalanított macskára fújt a másik pár napig, biztos az idegen szagok, meg, hogy le van borotválva a szõre stb, pár nap és újra a régiek lesznek.
A kérdező hozzászólása: Jajj, most megnyugodtam! Remélem akkor pár nap múlva minden rendben lesz!
szedsz fog gátlót?
A kérdező hozzászólása: nem szedek
-igen, az már megbízható
2 hét után az érzékenyebbek kimutatják, de a biztonság kedvéért csinálj egy hét múlva mégegyet, és ha nem jön még utána sem meg, akkor menj dokihoz, mert nem minden esetben mutatják ki a tesztek a terhességet. bár valószínû, hogy nem vagy terhes, de jobb biztosra menni.
megbizható

Két hete együtt voltam a barátommal és nem pótoltam az elfelejtett tabit, és most pár napja érzem hogy nagyon feszül az alhasam. Terhes lehetek?

Néha szurkál, és feszül, és puffadtnak érzema pocimat. Az alhasam pedig feszül. Nem tudom mit?l lehet. Ha terhes lennék, már ilyen hamar érezhetném ezt a jelét? Háromszor is volt ebben a hónapban ilyen, hogy nem vettem be a gyógyszeremet. Azaz elfelejtettem. Köszi a választ.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak késõbb jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.

Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak késõbb jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.
Ha véletlenül kihagysz egy tabit, akkor abban a hónapban másképp védekezzetek!!!

Együtt voltam a barátommal és megjött amikor nem most kéne megjöjjön hanem kb két hét múlva. Mi az oka ennek?

Legjobb válasz: Feltehetõleg nem jött meg. Ha ez volt neked az elsõ alkalom, akkor a szûzhártya átszakadásával járó vérzés lesz. Ha nem, lehet, hogy felsértett valamit, ez esetben egy kicsit figyelj oda magadra, esetlegesen majd nõgyógyász felkeresése ajánlott. Hogy mennyi idõ után, azt inkább egy lány mondja majd meg (vagy olyan valaki, aki jobban ért hozzá nálam).

Feltehetõleg nem jött meg. Ha ez volt neked az elsõ alkalom, akkor a szûzhártya átszakadásával járó vérzés lesz. Ha nem, lehet, hogy felsértett valamit, ez esetben egy kicsit figyelj oda magadra, esetlegesen majd nõgyógyász felkeresése ajánlott. Hogy mennyi idõ után, azt inkább egy lány mondja majd meg (vagy olyan valaki, aki jobban ért hozzá nálam).

Én több mint két hete voltam együtt a barátommal gumi nélkül! Lehet aggódnom? (részeletk lenn)

Nem ment el bennem!Most még nem jött meg,3 napja késik. Csináltam tesztet az aktust követ? 16. napon. Negatív lett. Eléggé aggódom! Lehet a terhességen kivül más oka is hogy késik? Betegség közrejátszhat a dologban, mert már 3 hete megfázással küszködöm! Tanácsokat várok!Tudom hogy felel?tlenség így védekezni ez egy jó lecke is volt számomra!

Legjobb válasz: [...] Be sajnos persze azóta már nincs meg a srác.Szépen egyedül maradtam a gondjaimmal:(Na de ez van most csak imádkozni tudok...[...] pfff háh... azaz no1

[...]A kérdező hozzászólása: Be sajnos persze azóta már nincs meg a srác.Szépen egyedül maradtam a gondjaimmal:(Na de ez van most csak imádkozni tudok...[...] pfff háh... azaz no1
tévedsz. a terhesség lenne jó lecke számodra.
menü/adatmódosítás pontnál megtudod oldani hogy kiírja a neved a kommentek felett.. "XY válasza"
köszi! :)
A kérdező hozzászólása: 19 éves...:(
A kérdező hozzászólása: csináltam ma reggel még 1 10-es érzékenységûvel tesztet.az is negativ.megnyugodhatok?:(
Elõfordul, hogy az aktus után 3-4 nappal ágyazódik be a megtermékegyített petesejt. A 10-es teszt nem tuti, hogy kimutatja... Ne parázz, ha 1 héten belül nem jön meg, tesztelj újra.
sajnos nem értek a tesztekhez, nem tudom mit jelent, hogy 10-es érzékenységû... Viszont szerintem megnyugodhatsz! Csak a megfázás miatt késik (vagy kimarad)... ha nem jön meg 1 hét múlva sem, még egy tesztet javaslok... de úgyis meg fog jönni... :) 25/f
na, megjött már azóta? :)
hogy a pasid lelépett, az gáz... megtudhatom, hogy hány éves vagy? második válaszoló voltam... 25/f
Három nap késés miatt ne aggódj. Szerintem tesztelj mégegyszer pár nap múlva, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Be sajnos persze azóta már nincs meg a srác.Szépen egyedül maradtam a gondjaimmal:(Na de ez van most csak imádkozni tudok...
Megesik, hogy késik, nekem van mikor másfél hetet is, pedig azelõtt hónapokig rendesen jött meg. Az idegesség is lehet oka ennek, nem biztos az a terhesség. Persze sose lehet kizárni teljesen azt a lehetõséget se...
Ne parázz, úgysem vagy HIV fertõzött, az nálunk még ritka. De a HPV az valós betegség, és a méhnyakrák kialakulásáért 90%-ban felelõs. De hogy ne legyél nagyon elkeseredve: a HPV-t még gumi mellett is elkaphatod, mert bõrkontaktussal terjed elsõdlegesen(nem kézfogás, hanem nemi területek érintése), és noha gyógyíthatatlan hagyományos gyógyszerekkel, egy egészséges szervezet 1-2 éven belül magától legyûri. Fél évente érdemes nõgyógyászhoz menni rákszûrésre, akkor nem lesz baj. Csak azt nem értem, miért utólag lettél okos? Ne mondd, hogy ezeket most hallod elõször... Bedõltél a pasinak, hogy "majd vigyázok"?
A kérdező hozzászólása: Anna meg külön örülnék ha HPV-s vagy HIV lennék!Bele sem gondolok:(:'(
A kérdező hozzászólása: jajj istenem már egyre jobban félek.Tudom hogy ez írtó nagy felelõsség soha többet nem csinálok ilyet csak jöjjön meg!
Nem vagy terhes, de nemi beteg simán lehetsz. Valószínûleg a HPV már befigyel. Egyébként azt mondják, hogy HIV fertõzés után 1-2 hétig az ember megfázásszerû tüneteket produkál...
valószínûleg a stressz és a betegség miatt késik... ha megnyugszol, 1-2 napon belül meg fog jönni... ha 1 hét múlva sem jön meg, csinálj még egy tesztet...
A kérdező hozzászólása: nem...sztem vmi fertõzés lesz..most lennék 1 hónapos ha!!de még mindig negativa teszt! voltam orvosnál majd most megyyek vissza kösz az érdeklõsést:)

21 éves vagyok, és tegnap volt két hete hogy elkezdtem az első fogamzásgátló tabit szedni. A mensim 10-11 napja múlt el. Viszont az este együtt voltam a barátommal, és bennem ment el. Igy is lehetek terhes?

Várnunk kellett volna egy hónapot hogy a tabi hatása meglegyen,de csak két hete hogy szedem.Lehet bel?le terhesség?

Legjobb válasz: Szerintem kicsi az esélye, de azért én csinálnék egy tesztet a várt mensi ideje körül!

Szerintem kicsi az esélye, de azért én csinálnék egy tesztet a várt mensi ideje körül!
A kérdező hozzászólása: ha 3 nap mulva csinálok egy tesztet ki fogja mutatni?
Csak a következõ esedékes menstruáció elsõ napján fog biztosat mutatni!
No, akkor tisztázzuk: 1, a betegtájékoztatót ne mdísznek rakják a gyógyszerek, így a fogamzásgátlók mellé sem.Tehát olvasd el, hogy mikortól is véd 100%osan.Benne van. 2, 3 nap múlva még semmit sem fog mutatni a teszt, így teljesen felesleges csinálnod. Ha kimarad a következõ mensid akkor csinálj, de a tabi miatt megeshet, h kimarad/késik a mensid, mivel csak most kezdted el szedni.
A kérdező hozzászólása: és folytassam a tabi szedést, vagy hagyjam abba amig nem vagyok biztos benne hogy az vagyok e?

Három hete hagytam abba a gyógyszert, viszont az utolsó levélnél elfelejtettem bevenni a 10. és a 18. gyógyszert. Együtt voltam a barátommal ekkor is, és nem pótoltam. A mensim megjött, de kb két napig tartott. Lehetek terhes már most?

És mikor elmúlt a mensim, utána is háromszor együtt voltunk már.. Nem tudom, hogy most mi lehet, egy kicsit izgulok, hogy mi lehet. Szeretnék babát, ha jön, akkor jöjjön, csak nem tudom meddig várjak, míg kiderül hogy most mi van.. köszike.

Legjobb válasz: Szerintem várd meg a mensi idõpontját és ha nem jelentkezik,akkor csinálj egy tesztet.Szerintem amúgy van esélye a babának.

Szerintem várd meg a mensi idõpontját és ha nem jelentkezik, akkor csinálj egy tesztet.Szerintem amúgy van esélye a babának.
Mikor En abbahagytam a gyogyszert mar a kov.honapban osszejott a baba, igaz megjott de sokkal kevesebb es rovidebb ideig volt meg. Ugyhogy siman lehetsz babas, a mai gyogyszerekben annyira keves a hormon mar, h akar 1-2 tabletta kihagyasa miatt is johet a baba. Anyukam baratnoje /20 eve kb/ akkor meg gondolhatod milyen fogamzasgatlok voltak, gyogyszer szedese melett lett terhes, es ikrei lettek.Megtartottak a babakat, es mindket gyerek a mai napig egeszseges.Szoval a regi gyogyszerektol is volt ilyen, szerintem ez mostsem valtozott sokat.
2-3 hónap
csatlakozom az elõttem szólóhoz! Várj legalább 2-3 hónapot... ha túl könnyen megkap nem fog értékelni... minél drágább valami annál inkább vigyázol rá nem?
dede, nézhet könnyûvérûnek. Én például becsülöm azokat a lányokat, akik nem adják magukat oda egy hét után. Nem azért, mert õk nem kívánják a szexet, hanem mert egy kapcsolatnak meg kell érnie rá. És ez egy olyan szép idõszak. Volt lány, aki már a második randin rám mászott, nem is nagyon lett belõle semmi. Szerintem ennyi idõs korban minimum 3 hónapot várjál. Mit gondolsz, mit gondol a srác, ha a szüzességed(!) egybõl odaadod neki és semennyit nem kell küzdenie? 23/F
sztem meg van köze hozzá, mármint a korodnak, mert pl egy 25 éves ilyet nem kérdez, mert õ már magától is tudja, hogy mikortól mit helyes tenni =) és szerintem egy jó pár hónapot várj ;)
Miért ne lenne? Ha pl. 13 éves lennél... ;)
A kérdező hozzászólása: Mindegy. Majd lefekszem vele, amikor úgy érzem. Elvégre szeretjük egymást, csak nem néz ribancnak. xD *be optimist*
A kérdező hozzászólása: 16. De szerintem a kérdésemnek semmi köze az élet korhoz. :\
Meg hát hány éves is vagy?
Mondjuk... Én azért szerettem meg egy lányt, mert annyira odaadó volt, úgy értem, már az elején annyi mindent megtett, hogy ezzel elbûvölt... De - mivel én egy elég érdekes fazon vagyok - más lehet nem venné jó néven.
2-3 hónap szerintem is korrekt, utána is csak akkor csináld, ha úgy érzed. Én 20 éves vagyok. Volt olyan barátom, akivel 5 hónapig együtt voltunk, de egyszer sem feküdtem le vele, mert nem éreztem úgy, hogy megérdemelné hogy odaadjam magam neki, pedig már nem voltam szûz. Vége is lett hamar. Le frigidezett, hát istenem! :D Viszont volt egy barátom, aki szûz volt, és már az elsõ randin is mászott rám. Végül egy hónap után hagytam magam kb. A srác azt mondta minden isteni volt stb... Aztán amikor szakítottunk fél évvel késõbb, még azt is a fejemhez vágta, hogy az én hibám, hogy ide jutott a kapcsolatunk, mert túl korán feküdtem le vele... Most erre mit lehet mondani?
09:23 nak : Azt hogy egy balek... Szerintem se feküdj le vele olyan hamar 3 hónapot bírj ki még ha kívánod is.Hidd el h sokkal másabb lesz mintha 1 hét után feküdtetek volna le.És így a pasit is próbára teszed ennyit ki lehet bírni pettinggel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Nem védekeztünk a barátommal, és két hete késik, de akkor voltunk együtt úgy amikor a menstruációm utolsó napja volt. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: nekem mikor elõször nemvédekeztünk a férjemmel 2 hetet kélsett elõtte soha és bár mi már akartuk a babát dse mi is a menzi utolso napján csináltuk. azthittem bbaba de nem az volt csak késett . nemtudom de attol még persze lehetsz babás. tesztete mindenképp vegyél

nekem mikor elõször nemvédekeztünk a férjemmel 2 hetet kélsett elõtte soha és bár mi már akartuk a babát dse mi is a menzi utolso napján csináltuk. azthittem bbaba de nem az volt csak késett . nemtudom de attol még persze lehetsz babás. tesztete mindenképp vegyél
vagy esetleg a hõdet mértedmár? mert az is sokat elárul
A kérdező hozzászólása: Nem még nem mértem.De az biztos hogy iszonyatosan félek, igen tudom az én hibám. De aszem nincs semmi jele annak hogy terhes lennék, csak hogy nem jött meg, picit fáradt vagyok de ennyi. Tesztet már vettem, de akárhányszor leülök hogy megcsinálom, mindig megfutamodok.Tudom jobb tisztán látni a dolgokat de nehéz...és egyedül vagyok...
Szerintem csináld meg azt a tesztet! Egyébként az egyik tünete a terhességnek, hogy állandóan fáradt és aluszékony az ember. Legalábbis a nagytöbbségnél ez szokott lenni. Remélem, hogy nem vagy babás és tanultál belõle, hogy védekezni kell!! Hány éves vagy egyébként?
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok. Megcsináltam, nagyon halványan két csík:S Igazából az egyik szemem sír a másik nevet, az apuka sajnos nem fog támogatni, de én meg imádom a gyerekeket. Azt hiszem most kezdõdik a nehezebbik része:( Hét vége felé tudok csak dokihoz menni, de szerintetek akkor már biztos hogy baba? Tényleg elég halvány...
Ha késik, akkor szerintem van rá elég nagy esély. Nekem is halvány volt a csík, és ugye az van írva a papírra, hogy a halvány csík is csík. De én voltam dokinál, nem volt baba. Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet, mindenképpen reggel elsõ vizeletbõl!
Hát valószínû, hogy babás vagy, de 2 nap mulva csinálj mégegy tesztet. Van valami tüneted? Aluszékonyság, fáradékonyság, mindjárt megjön érzés, émelygés vagy mellérzékenység?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán csak hogy mindig álmos vagyok, és akármit csinálok hamar elfáradok. Amúgy nem szédülök, és más tünet sincs. A doki ilyenkor milyen vizsgálatot végez?
Hüvelyi ultrahangot csinálnak.Üdv 30hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!