Találatok a következő kifejezésre: Két hete voltam a (118 db)

Januar 24-en volt a menstruaciom. Elotte kb. ket hettel voltam a parommal. A napokban van a peteeresem, s most elegge fajnak a melleim, s talan meg is nottek. A mult heten csinaltam egy tesztet, s az negativ lett. Lehetseges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.

Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Na es a masik dolog, hogy csak az elovaladek kerulhetet belem, mert nem elvezett belem mert mire eljutottunk volna odaig, csaladi okok miatt felhivtak es igy nem elvezett el. Szoval meg mindig fent all az, hogy terhes lehetek?
A kérdező hozzászólása: De akkor nem ertem, miert fajhat a mellem? S ma reggel peddig hanyingerrel keltem s egesz nap hanyingerem volt...
Abban a hónapban amikor sikerült teherbeesnem már félidõtõl fájtak a melleim. Viszont voltak olyan hónapok amikor hányingerrel küzdöttem a mensi elõtti héten és mégsem voltam terhes. Esetleg csinálj még egy tesztet, vagy várd meg a kimaradt mensit és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Hath szerintem holnap reggel megcsinalom a tesztet. Es ha az is negativ lesz, akkor szerintem semmi eselyem ra.. Vagy megis?
Az érzékeny mell lehet a mensi jele, de nálam a pozitív terhességé volt.Lehetséges hogy terhes vagy, de még korai a teszt.Hányinger?Mondjuk nõni nem szoktak mensi elött szerintem.
Jaj, most látom van hányinger, akkor van remény is!
A kérdező hozzászólása: Hath menszi elott nem hinnem, hisz majd 22-en kene megjojon, szoval az meg odebb van. S lehetseges, hogy bebeszeltem magamnak hogy megnott a mellem.. De fajni faj. Hanyingerem nem igazan van , ma egesz nap volt..
A kérdező hozzászólása: Nos, ma reggel megcsinaltam a terhessegi tesztet, es negativ lett! Ezek utan, meg mindig terhes lehetek?

Így marad mostmár szülésig? Két hete voltam dokinál és akkor még faros volt a babánk ma meg voltam 32hetes uh és most meg már fejvégű. Már nem fordul vissza igaz?

Legjobb válasz: Szia. Reméljük így marad, az én babám is befordult már, de a barátnõm babája képes volt a 36-ik héten visszafordulni farosba, úgyhogy császár lett. Tehát sajnos még mindig visszafordulhat. Kívánom, hogy így maradjon. Minden jót! 33 hetes kismama.

Szia. Reméljük így marad, az én babám is befordult már, de a barátnõm babája képes volt a 36-ik héten visszafordulni farosba, úgyhogy császár lett. Tehát sajnos még mindig visszafordulhat. Kívánom, hogy így maradjon. Minden jót! 33 hetes kismama.
Keves az eselye hogy visszafordulna.Nekem mar 26 hetesen befordult es ahogy a dokim is mondta szerinte ugy is marad..hat azota is fejvegu.
Én azt olvastam, hogy még a szülés elõtt egy héttel is képesek megfordulni egyik vagy másik irányba. Beszélni kell a babához többször is (nem csak ezzel kapcsolatban), hogy ne forgolódjon, hanem most már maradjon így. Helyezd magad nyugalomba és koncentrálj a babára és beszélj hozzá. Nem hülyeség hidd el, sok mindenkitõl hallottam már. De ezzel nem azt mondom, hogy akkor biztos úgy marad, de egy próbát megér.

8+5hetes kismama vagyok, két hete voltam uh. Minden rende taltált a dokim, de csak 10+5hetesen rendelt vissza, máj 31-én. Nincs ez sokára? Utána meg 12hetesen is vissza rendel?

Legjobb válasz: Szia! egyáltalán nincs sokára szerintem, van akit a 8.hét után csak a 12.héten rendel vissza legközelebb a doki és igen a 12.héten visszafog rendelni, mert akkor van a genetikai ultrahang! :) jó babavárást! :) 19h km

Szia! egyáltalán nincs sokára szerintem, van akit a 8.hét után csak a 12.héten rendel vissza legközelebb a doki és igen a 12.héten visszafog rendelni, mert akkor van a genetikai ultrahang! :) jó babavárást! :) 19h km
A kérdező hozzászólása: Ezért is kérdeztem, mert tudtam, hogy genetikai vizsgálat lesz.Csak aggodom mert nincs terhességi tüneteim.Attól félek, hogy már nincs baba.
Elsõ vagyok, mért gondolsz ilyenekre? :S ha ilyen félelmem lenne akkor elmennék abba a kórházba ahova tartozom és megnézetném ultrahangon... mért nem mész el? nem tesz jót az aggodalmaskodás, legalább megnyugodnál.
Egyáltalán nincs sokára. Ami kötelezõ: 12-18-26-32-38
nekem hetente kell mennem de énegy éve vetéltem és most 1x véreztem is...most vagyok 8+5 ha igaz és ezalatt 4-5 UH-m volt már... de ha minden rendben lenne akkor is minimum 2-3nál járnék már mert annál nincs rosszabb mint otthon rettegni hogy mi van!

Két napja magas lázam van, ma voltam dokinál, írt ki gyógyszert, viszont nem merem elkezdeni, mert két hete próbálkoztunk a babával, és mi van ha terhes vagyok. A teszt kimutatja már a biztos eredményt? 17. én voltunk "úgy" együtt, ma 31 van.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!

Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!
A láz nagyon veszélyes terhesség alatt. Ha nem veszed be a gyógyszert, sokkal nagyobb bajt csinálsz.
Szia! Egy genetikus azt mondta nekem, hogy az elsõ 14 nap alatt nincs biologiai kapcsolat az anya és a magzat között. Nyugodtan vehetsz be gyógyszert, a lázzal jobban ártasz mintha gyógyszert veszel be.
mindenképp csillapítani kell a lázat, mert az terhesség alatt nagyon veszélyes.gyógyszer /nem említetted a dokinak, hogy talán babás vagy?/ mellé ajánlatos a hütõ fördõ, borogatás. mielöbbi gyógyulást és sok sikert
Én is hûtõ fürdõt és borogatást ajánlok! A láz nem tesz jót, sem neked sem a babának! A dokinak mondhattad volna, hogy lehet, hogy baba van a dologban, és úgy adott volna gyógyszert! De szerintem ha bemész egy gyógyszertárba elmondod a panaszokat, és azt, hogy lehet, hogy babát vársz, fognak tudni segíteni neked! Ne aggódj, ott értenek hozzá! Szorítok neked! Jó babavárást, és gyógyulj meg!

Segítség! 32 hetes km vagyok, ma voltam UH-on és azt mondták hogy két héttel nagyobb a baba, tehát ő 34 hetes, a méretei: BPD:87 mm; AC: 312 mm; FL: 61mm, normális ez? A múlt héten hagytam abba az Elevit szedését, lehet a vitamin miatt ilyen nagy?

Legjobb válasz: Ezen nem szabad izgulni, nekem meg pont hogy 1 héttel kisebbnek mondták. Az utolsó menstruációtól csak a várható szülés idõpontját számolják ki, a peteérés mindenkinek máskor van a cikluson belül. Nekem azt mondta a dokim, hogy az elsõ ultrahangon megállapított kor a legpontosabb. Nekem a 7 héten azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Az elevittõl nekem nem lett nagy a babám és inkább szedd, ebben a hideg téli idõben, kell a vitamin. Remélem tudtam segíteni abban, hogy megnyugodj kicsit.

Ezen nem szabad izgulni, nekem meg pont hogy 1 héttel kisebbnek mondták. Az utolsó menstruációtól csak a várható szülés idõpontját számolják ki, a peteérés mindenkinek máskor van a cikluson belül. Nekem azt mondta a dokim, hogy az elsõ ultrahangon megállapított kor a legpontosabb. Nekem a 7 héten azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Az elevittõl nekem nem lett nagy a babám és inkább szedd, ebben a hideg téli idõben, kell a vitamin. Remélem tudtam segíteni abban, hogy megnyugodj kicsit.
16.33-as vagyok. A 34 negyedik héten mondták 33 hetesnek. Ez kimaradt az elejébõl.
Szia! Ezen ne izgulj, örülj neki, hogy ilyen jól fejlõdik a babád. Az én babókám is nagyobb a kelleténél, de én örülök. Hidd el, a 37. hét körül már örülni fogsz, hogy jól fejlett, mert talán akkor elõbb is kibújik majd:)
Szerintem sem kell aggódnod, a babád méretei teljesen normálisak! Egyébként is 10% eltérés lehet a valós és a uh által becsült adatok között! Nekem a 40.héten az uh vizsgálaton 2700g-ot mondott a babámra a nõci, rá 12órára 3000g-os babám született, pedig nem is ettem semmit közben!
Pedig 17:22-nek igaza van. Az UH csak egy becslést ad, ami 10%-ban eltérhet a valóságtól lefelé is, meg felfelé is, és ez teljesen normális és gyakori. Sõt, többet mondok: az eddig legnagyobb becslési hiba 2, 5 kiló volt! (Nyilván ez egyedi és egyszeri eset.)
Vitamintól NEM NÕ ÓRIÁSBÉBI. Nem tudom, ki terjeszti ezt a marhaságot. A te babád nagyobbra nõtt az átlagnál, valószínûleg genetikusan ilyen.
És miért nem tõlük kérdezted meg hogy ez baj-e?
Hány grammra becsülték?
Szia! Ez tényleg genetika, én nem szedtem vitaminokat, nagyon vékony vagyok. A második leányzómat 56 kilóval szültem és 4 kiló lett, senki nem nézte volna ki belõlem, mert pici hasam volt. Most várom a 3. babát, a 30 hetes uh eredményei: BPD: 82 mm, AC: 285, FL: 61 mm, becsült súlya 1930 gramm. A fej és haskörfogat szerint 33 hetesnek felel meg és én 30 hetesen voltam. Én is kérdeztem, hogy ez igy oké? Az mondta a doki, hogy minden rendben, de hatalmas a bébi. Most is csak 56 kiló vagyok, viszont hatalmas a pocakom, a dokim is azt mondta, hogy a hasam méretébõl gondolta, hogy nem lesz egy törpe a baba. És tényleg nem szedtem vitamint. És még csak nem is foganhatott elõbb, mert a párom éppen félidõben ért haza külföldrõl. Szerintem ez nálad is teljesen normális. Kicsit nagyobb bébire számíthatsz. De még az is lehet, hogy az uh se teljesen pontos. Könnyû szülést kívánok neked is! 35 hetes km.
En ugyanilyen adatokkal 38+1-re szultem, 3600gr-os babat!Szamithatsz ra h kesobb is jo nagy lesz(6hosan 9500gr volt). Viszont tenyleg nem a vitaminoktol fugg, hanem genetika, ahogy mar irtak elottem.
A kérdező hozzászólása: A többi válaszolónak meg köszönöm a segítséget!!!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak írnám, hogy megkérdeztem, de nem nyugtatott meg a válaszuk.Amit meg te írtál az meg nem válasz a kérdésre!!!
A kérdező hozzászólása: 2450 gr-ra.

Pontosan két hete voltunk együtt védekezés nélkül. Ma megjött, pedig bíztam benne, hogy összejön a baba. Van, hogy valakinek menzesze van, de egyáltalán nincs peteérése? Nálam ez lehetett, ugye?

Legjobb válasz: he? attól, hogy van érett petesejted, még nem 100%, hogy terhes leszel...és az se biztos, hogy pont 2 hete volt a peteérésed

he? attól, hogy van érett petesejted, még nem 100%, hogy terhes leszel...és az se biztos, hogy pont 2 hete volt a peteérésed
Nagyon sok nõnél hallottam, hogy aár félidõig is megvolt a mensese. Volt akinél már terhes volt de még 1x megjött, szóval az az állítás hogy ha megjött tuti nem terhes az így nem teljesen igaz.
Az, hogy nem lettél terhes, az nem jelenti azt feltétlenül, hogy nincs peteérésed! A jó idõben (peteéréskor) történt szeretkezésekbõl (teljesen egészséges párok esetén) is csak 30% az esély a terhességre. Lehet, hogy a hímivarssejtek eltévedtek, lehet, hogy 12 órát élt csak a petesejt, és már elpusztult, mire odaértek, akár egy órán is múlhatott. Gyakran elõfordul, hogy a megtermékenyült petesejt nem tud beágyazódni, vagy a beágyazódás elégtelenül , megy végbe, és a hormonális változások nem "törlik" a menstruációt, így a leváló méhnyálkahártyával együtt a petesejt is leválik. Bármi lehet, annak, hogy egy együttlét után nem jött össze, nincs jelentõsége, és nem jelenti azt, hogy nincs peteérés.
Hát ha ilyen egyszerû lenne, akkor én már vagy 15-ször teherbeestem volna. Attól még, hogy van peteérés, nem biztos hogy teherbe esünk. Attól, hogy nem estél teherbe még lehetett peteérésed! Nekem mindig volt peteérésem és mégsem vagyok még terhes, már több majdnem másfél éve! A másik dolog, hogy attól még, hogy 28 napos a ciklusod, nem biztos, hogy pont a 14. napon volt ovulációd, lehet máskor is, sõt lehet akár többször is (ez a ritkább). De az igaz, hogy nagyjából középidõben van a tüszõrepedés.
Nem feltétlenül a 14.napon van peteérés.Lehet elõbb vagy késõbb is.Nekem is pontosan 28 napos ciklusaim voltak, a kisfiam pedig a 23.napon fogant, akkor volt peteérésem.Ovutesztet használtam, onnan tudom, meg abban a hónapban nem is voltunk máskor együtt. Szerintem az ovuteszt nagyon hasznos ha meg akarod tudni, van-e, illetve mikor van peteérésed.
Attól, hogy peteérésed volt, azt még korántsem garantálja, hogy meg is termékenyül az érett pete. Ha megjött, nem vagy terhes, kész, pont.
"A mensi elsõ napjától számítva 14.napon van a peteérés - ha 28as a ciklus. ...ha van! Nem?" nem feltétlen és ha akkor is volt peteérésed, az még nem garancia a megtermékenyülésre
Miért gondolod, hogy nem volt peteérésed?Önmagában az, hogy megjött nem jelent semmit, csak azt, hogy nem termékenyültél meg.
A kérdező hozzászólása: he? - érdekes visszakérdezés. A mensi elsõ napjától számítva 14.napon van a peteérés - ha 28as a ciklus. ...ha van! Nem?
15:26-os vagyok. Egyetértek az utolsó hozzászólóval, tehát még így sem lehetsz biztos abban, hogy nem vagy babás, mert sokan mensiznek és mégis terhesek közben! Nekem is sok ilyen ismerõsöm van.

Segítség! Két csomó van a nyakamon mi lehet ez? És ha hozzáérek nagyon fáj. Két hete voltam megfázva.

Legjobb válasz: a nyirokcsomóid?? nekem azok szoktak bedagadni megfázáskor:S most is beteg vagyok és be vannak gyulladva:S jobbulást!:)

a nyirokcsomóid?? nekem azok szoktak bedagadni megfázáskor:S most is beteg vagyok és be vannak gyulladva:S jobbulást!:)
Valószínû, hogy nyirokcsomó gyulladásod van. Menj orvoshoz, nehogy komolyabb baj legyen. Megfázás után ilyen probléma gyakran elõfordul. Bátorság!
A megfázásnak ehhez nincs nagy köze. Menj orvoshoz! A nyirokmirigyrák se jobb, mint a többi.
na, mi volt? mégmindig 1.vagyok:D
A kérdező hozzászólása: köszi.Én holnap megyek orvoshoz, remélem nálam is csak ennyi lesz.
a nyirokcsomó gyulladás?? ma voltam dokinál, 1 hétre írt ki a suliból, hogy addigra elmúlik.. 1.válaszoló:)
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõ alatt múlik el?
A kérdező hozzászólása: Köszi.Különben kb. két hete fáj az egyik fülem szóval remélem csak azért van.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem az lesz , mert még csak 17 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: elõl és olyan mintha a csont állna ki , nagyon kemény és már 1 hete.
A kérdező hozzászólása: Nyirokcsomó gyulladás.A biztonság kedvéért elküldtek vérvételre és kaptam rá gyógyszert.

Napok óta késik. Lehet ilyen későn peteérésem? Hogy alakul a görbém? Két hete voltam vérvételen, elvileg pcos vagyok. Most mi van?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fa85ddbd1b1c76acc9186b..

Legjobb válasz: Amikor behúzta nekem a peteérést, akkor nem voltunk együtt, csak elõtte 3 nappal.Ettõl lehet baba?

A kérdező hozzászólása: Amikor behúzta nekem a peteérést, akkor nem voltunk együtt, csak elõtte 3 nappal.Ettõl lehet baba?
17 dpo-val nem lehetett korán- a negatív eredmény innentõl biztos sajnos.:(
A kérdező hozzászólása: Utolsó!Szerintem még korán teszteltél!Próbáld meg késõbb majd!
Szia, teszteltem egy zebracsíkos, terhespapíros álom után- negatív, nem jött össze. Neked drukkolok! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Két hónap múlva kezdem szedni a clostyt.
ha pcos van ne várj soká, ha nem vagy terhes, mert magától ritkán jön össze a baba így...
Rendben, reggel jelentkezem.:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szép a görbéd.Remélem babások vagyunk!Írd meg , ha tudod mi van veled!!!
PCOS-bõl sem mind egyforma.... Most annak drukkoljunk, hogy legyen baba, a PCOS-s-sel majd ráérünk kezdeni valamit (lehet) a pozitív teszt után.:) Az én görbém ilyen, pé a 12. napon volt, holnap újra tesztelek. Úgy indult, mint a tiéd! http://ciklus.hu/images/diagramok/3c6141edd53853d7287398d4ea..
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmit, tervezett baba lenne.
A kérdező hozzászólása: És a pcos?
Ha ilyen szépen fent marad a görbéd, akkor jó esély van a babára! :)
Eddig szép a görbéd... Lehet baba, a kiskatonák 3 napig még elvannak bent (a petevezetõben élhetnek csak ilyen sokáig). Szedsz esetleg vmi gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom!

2-3 hete jelentkezett először a szemizomrángás. Eleinte csak napi egy-kétszer, de egyre sűrűsödik. Tegnap már szinte félóránként. Ma 40 perce ébredtem, de már 5-ször rángott. Két hete voltam szemnyomásmérésen. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy egyszerûen csak fáradt a szemed? Próbáld pihentetni. Ne tévézz, olvass, számítógépezz (!). Csukd be, és tegyél rá borogatást. Ha semmi javulás, akkor irány a doki.

Nem lehet, hogy egyszerûen csak fáradt a szemed? Próbáld pihentetni. Ne tévézz, olvass, számítógépezz (!). Csukd be, és tegyél rá borogatást. Ha semmi javulás, akkor irány a doki.
A szem rángása szinte mindenkivel elõfordul idõnként. Okozhatja pl. magnéziumhiány, fáradtság, stressz, felléphet ok nélkül is, de lehet más betegség tünete is, ezért ki kell vizsgáltatni, ha nem múlik el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Számítógépes munkám van, nem ülök semmivel sem többet monitor, tv elõtt, mint régebben. Tegnap óta rémesen gyakori lett, kimondottan zavaró. A jobb szemem körül úgy érzem, mintha egy kicsit el lenne zsibbadva.

12 hetes vagyok, egy rendelőintézetbe járok (nem magán) terhesgondozásra, hát nem túl beszédes a doki. Hüvelyiuh. -ot nem csinált. Az baj? De minding megvizsgál. Két hete voltam először uh. -on, de nem adott képet. Vajon a pénzt hiányolja?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, mint te! Nekem sem beszédes fajta a doki, de ha kérdezek válaszol! Nekem úgy van, hogy csinál uh-t, de a komolyabbakhoz be kell menni a kórházba. Eleinte csak hüvelyi uh-m volt, majd a 12.hetin elõször hüvelyi majd hasival is megnézték a kórházba, utána már csak hasin. Nem hinném, hogy hiányolja a pénzt, de ha gondolod, adj neki valamennyit!

Én is így vagyok, mint te! Nekem sem beszédes fajta a doki, de ha kérdezek válaszol! Nekem úgy van, hogy csinál uh-t, de a komolyabbakhoz be kell menni a kórházba. Eleinte csak hüvelyi uh-m volt, majd a 12.hetin elõször hüvelyi majd hasival is megnézték a kórházba, utána már csak hasin. Nem hinném, hogy hiányolja a pénzt, de ha gondolod, adj neki valamennyit!
Azt írod, nem adott képet. Szerintem az elején jelezd neki legközelebb, hogy szeretnél képet kapni.
Dehogy adj neki! Ha nem a magándokid és a kórházba jársz, akkor nem kell adni. Ha elvárja, akkor egy tuskó!!! Ha magánhoz jársz, akkor ok, hogy fizetsz. De a kórházban meg az a dolga és megkapja érte így is a nem kevés fizetését! Ez olyan, minta a buszsofõrnek dugnál oda a jegy árán kívül még pénzt, hogy elvigyen az adott helyre! Nekem hüvelyi uh volt a 12. hétig, a 12. hetin volt hüvelyi és hasi is. A hüvelyi azért jobb a kora terhességnél, mert jobban látnak vele. Késõbb bõven jó a hasi is! Ha a doki azzal is látott rendesen, akkor nincs gond! Amúgy én sem kaptam képet akkor, mert pont egy olyan dokit fogtam aki, akinek épp büdös volt a munka. Amikor mondtam, hogy szeretnék képet, akkor õ erre azt felelte, hogy minek, még olyan felesleges, mert alig látszik valami és csak a pénzünket pocsékoljuk. Na szép. Ja és nem láttam semmi az egész uh alatt, mert nem érdekelte. A férjem bent volt, legalább õ látott mindent. Ha legközelebb mész, kérj képet! Ha azt mondja, hogy nem, akkor kérdezz rá, hogy miért. 23 hetes kismami
Nálunk csak annak adtak képet, aki magán dokihoz járt uh-ra és fizetett érte:( 12. héten a nyaki redõt nézik, ez elég fontos, mert támpontot adhat a Down-kór felismeréséhez. Ha a doki nem tájékoztat magától, kérdezz rá arra, ami téged foglalkoztat. Sajnos ahova én jártam, ott a kérdésre se kaptam mindig választ, de te próbálkozz..))
Szia! Én sem magándokihoz járok, nekem egyszer se volt hüvelyi ultrahang, mindig hason át nézték. Ha szeretnél képet kapni, kérdezz rá hogy lehet-e? Néhány helyen 4-500 ft-ért csinálnak. Szerintem ingyen sehol nem adják. Üdv:32 hetes pocis
Szia A 12.héten a nyaki redõ vizsgálat van amit kizárólag uh-val néznek és egybe az szokott az utolsó hüvelyi uh-vizsgálat is lenni
Szia! Akinél elõször voltam UH-n elküldött a búsba üvöltve, hogy minek mentem én oda ilyen korai (6 hetes) terhességgel... Szóval néha jobb is ha nem beszél a doki:D Ahova most járok ott a doki nem tud képet adni, mert a kórház nem csináltatja meg a nyomtató részét az UH-nak... Mondjuk mi lefényképezzük a monitort, és ezzel meg van oldva a probléma:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!