Találatok a következő kifejezésre: Két hete voltam (147 db)

Így marad mostmár szülésig? Két hete voltam dokinál és akkor még faros volt a babánk ma meg voltam 32hetes uh és most meg már fejvégű. Már nem fordul vissza igaz?

Legjobb válasz: Szia. Reméljük így marad, az én babám is befordult már, de a barátnõm babája képes volt a 36-ik héten visszafordulni farosba, úgyhogy császár lett. Tehát sajnos még mindig visszafordulhat. Kívánom, hogy így maradjon. Minden jót! 33 hetes kismama.

Szia. Reméljük így marad, az én babám is befordult már, de a barátnõm babája képes volt a 36-ik héten visszafordulni farosba, úgyhogy császár lett. Tehát sajnos még mindig visszafordulhat. Kívánom, hogy így maradjon. Minden jót! 33 hetes kismama.
Keves az eselye hogy visszafordulna.Nekem mar 26 hetesen befordult es ahogy a dokim is mondta szerinte ugy is marad..hat azota is fejvegu.
Én azt olvastam, hogy még a szülés elõtt egy héttel is képesek megfordulni egyik vagy másik irányba. Beszélni kell a babához többször is (nem csak ezzel kapcsolatban), hogy ne forgolódjon, hanem most már maradjon így. Helyezd magad nyugalomba és koncentrálj a babára és beszélj hozzá. Nem hülyeség hidd el, sok mindenkitõl hallottam már. De ezzel nem azt mondom, hogy akkor biztos úgy marad, de egy próbát megér.

8+5hetes kismama vagyok, két hete voltam uh. Minden rende taltált a dokim, de csak 10+5hetesen rendelt vissza, máj 31-én. Nincs ez sokára? Utána meg 12hetesen is vissza rendel?

Legjobb válasz: Szia! egyáltalán nincs sokára szerintem, van akit a 8.hét után csak a 12.héten rendel vissza legközelebb a doki és igen a 12.héten visszafog rendelni, mert akkor van a genetikai ultrahang! :) jó babavárást! :) 19h km

Szia! egyáltalán nincs sokára szerintem, van akit a 8.hét után csak a 12.héten rendel vissza legközelebb a doki és igen a 12.héten visszafog rendelni, mert akkor van a genetikai ultrahang! :) jó babavárást! :) 19h km
A kérdező hozzászólása: Ezért is kérdeztem, mert tudtam, hogy genetikai vizsgálat lesz.Csak aggodom mert nincs terhességi tüneteim.Attól félek, hogy már nincs baba.
Elsõ vagyok, mért gondolsz ilyenekre? :S ha ilyen félelmem lenne akkor elmennék abba a kórházba ahova tartozom és megnézetném ultrahangon... mért nem mész el? nem tesz jót az aggodalmaskodás, legalább megnyugodnál.
Egyáltalán nincs sokára. Ami kötelezõ: 12-18-26-32-38
nekem hetente kell mennem de énegy éve vetéltem és most 1x véreztem is...most vagyok 8+5 ha igaz és ezalatt 4-5 UH-m volt már... de ha minden rendben lenne akkor is minimum 2-3nál járnék már mert annál nincs rosszabb mint otthon rettegni hogy mi van!

Napok óta késik. Lehet ilyen későn peteérésem? Hogy alakul a görbém? Két hete voltam vérvételen, elvileg pcos vagyok. Most mi van?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fa85ddbd1b1c76acc9186b..

Legjobb válasz: Amikor behúzta nekem a peteérést, akkor nem voltunk együtt, csak elõtte 3 nappal.Ettõl lehet baba?

A kérdező hozzászólása: Amikor behúzta nekem a peteérést, akkor nem voltunk együtt, csak elõtte 3 nappal.Ettõl lehet baba?
17 dpo-val nem lehetett korán- a negatív eredmény innentõl biztos sajnos.:(
A kérdező hozzászólása: Utolsó!Szerintem még korán teszteltél!Próbáld meg késõbb majd!
Szia, teszteltem egy zebracsíkos, terhespapíros álom után- negatív, nem jött össze. Neked drukkolok! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Két hónap múlva kezdem szedni a clostyt.
ha pcos van ne várj soká, ha nem vagy terhes, mert magától ritkán jön össze a baba így...
Rendben, reggel jelentkezem.:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szép a görbéd.Remélem babások vagyunk!Írd meg , ha tudod mi van veled!!!
PCOS-bõl sem mind egyforma.... Most annak drukkoljunk, hogy legyen baba, a PCOS-s-sel majd ráérünk kezdeni valamit (lehet) a pozitív teszt után.:) Az én görbém ilyen, pé a 12. napon volt, holnap újra tesztelek. Úgy indult, mint a tiéd! http://ciklus.hu/images/diagramok/3c6141edd53853d7287398d4ea..
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmit, tervezett baba lenne.
A kérdező hozzászólása: És a pcos?
Ha ilyen szépen fent marad a görbéd, akkor jó esély van a babára! :)
Eddig szép a görbéd... Lehet baba, a kiskatonák 3 napig még elvannak bent (a petevezetõben élhetnek csak ilyen sokáig). Szedsz esetleg vmi gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom!

Két hete voltam hüvelyi uh.-n, a doki egy 10 mm-es petezsákot látott, ezért visszarendelt ma egy újabb uh-ra. Megállapította, hogy nőt a méhem és a petezsák mérete is 16 mm, de továbbra sem lát benne semmit. Elhalt a terhességem, van még remény?

Mondta hogy ép és szabályos a petezsák.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos erre biztosat csak az orvos tud mondani. De egyáltalán nem biztos, h. elhalt, lehet, hogy csak nem látszik! Én is most vagyok 8 hetes és nekem is pont aug. 31-én fogant. Múlt hétvégén voltam orvosnál, nálunk már volt a babának szívhangja is, a baba 17 mm-es, a petezsák pedig 32 mm. Azt tudnod kell, h. az orvosok az utolsó rendes menstruációtól számítják a terhességet, tehát Te 8 hetes vagy. A szúrka és hányinger terhességi tünet. Szorítok, h. rendben legyen minden! Majd írd meg!

Szia! Sajnos erre biztosat csak az orvos tud mondani. De egyáltalán nem biztos, h. elhalt, lehet, hogy csak nem látszik! Én is most vagyok 8 hetes és nekem is pont aug. 31-én fogant. Múlt hétvégén voltam orvosnál, nálunk már volt a babának szívhangja is, a baba 17 mm-es, a petezsák pedig 32 mm. Azt tudnod kell, h. az orvosok az utolsó rendes menstruációtól számítják a terhességet, tehát Te 8 hetes vagy. A szúrka és hányinger terhességi tünet. Szorítok, h. rendben legyen minden! Majd írd meg!
MÉG NINCS MINDEN VESZVE!!!!!! Velem is pont így volt!!! Nekem is 2 és fél hét eltérés volt foganás - utolsó mensi közt. Engem is háromszor visszarendeltek mire volt szívhangja a kicsinek. NE AGGÓDJ! Ne gondolj a legrosszabbakra! Még lehet minden rendben. Szorítok :)
Szia! Én elõször 5 hetesen (utolsó mensitõl számítva) voltam uh-n, ahol 4x4 mm-es petezsákot láttak. Minden rendben volt. Betöltött 7 hetesen újra visszamentem, a petezsák nõtt, szabályos és ép volt, csak üres. 3 nap múlva visszahívtak, ugyanez volt a helyzet. Majd 1, 5 hét múlva mentem vissza, akkor már a petezsák széle szabálytalan volt és ovális, mellette meg volt egy haematoma. Üres volt sajnos. Másnap átestem a missed ab-on. Nekem is voltak tüneteim, én is hittem, hogy minden rendben lehet, de sajnos nem így lett. A dokim szerint ez elõfordulhat minden nõnél, igazából az okát nem lehet tudni. Nekem kb. most, 3 héttel a mûtét után ürült ki a szervezetembõl a hcg. Még nem jött meg, de már nagyon várom. 3-4 hónap múlva lehet újra próbálkozni. És egy pici jó hír, állítólag egy ilyen mûtét után sokkal könnyebb teherbe esni, mert teljesen felfrissül a méh, bár nekünk elõször is elsõre sikerült. Remélem Te azért nem jutsz erre a sorsra, de ha mégis, kitartás, látod nem vagy egyedül és bízni kell abban, már most, hogy a követjezõ alkalommal minden rendben lesz!
A 6 heteshez tényleg jó ez a méret, és 6 hetesen nekem sem látta még a babát! nyugi!!! Ott fog dobogni következõleg az a kicsike szív! Hiszen nõ!

2-3 hete jelentkezett először a szemizomrángás. Eleinte csak napi egy-kétszer, de egyre sűrűsödik. Tegnap már szinte félóránként. Ma 40 perce ébredtem, de már 5-ször rángott. Két hete voltam szemnyomásmérésen. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy egyszerûen csak fáradt a szemed? Próbáld pihentetni. Ne tévézz, olvass, számítógépezz (!). Csukd be, és tegyél rá borogatást. Ha semmi javulás, akkor irány a doki.

Nem lehet, hogy egyszerûen csak fáradt a szemed? Próbáld pihentetni. Ne tévézz, olvass, számítógépezz (!). Csukd be, és tegyél rá borogatást. Ha semmi javulás, akkor irány a doki.
A szem rángása szinte mindenkivel elõfordul idõnként. Okozhatja pl. magnéziumhiány, fáradtság, stressz, felléphet ok nélkül is, de lehet más betegség tünete is, ezért ki kell vizsgáltatni, ha nem múlik el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Számítógépes munkám van, nem ülök semmivel sem többet monitor, tv elõtt, mint régebben. Tegnap óta rémesen gyakori lett, kimondottan zavaró. A jobb szemem körül úgy érzem, mintha egy kicsit el lenne zsibbadva.

Pontosan két hete voltunk együtt védekezés nélkül. Ma megjött, pedig bíztam benne, hogy összejön a baba. Van, hogy valakinek menzesze van, de egyáltalán nincs peteérése? Nálam ez lehetett, ugye?

Legjobb válasz: he? attól, hogy van érett petesejted, még nem 100%, hogy terhes leszel...és az se biztos, hogy pont 2 hete volt a peteérésed

he? attól, hogy van érett petesejted, még nem 100%, hogy terhes leszel...és az se biztos, hogy pont 2 hete volt a peteérésed
Nagyon sok nõnél hallottam, hogy aár félidõig is megvolt a mensese. Volt akinél már terhes volt de még 1x megjött, szóval az az állítás hogy ha megjött tuti nem terhes az így nem teljesen igaz.
Az, hogy nem lettél terhes, az nem jelenti azt feltétlenül, hogy nincs peteérésed! A jó idõben (peteéréskor) történt szeretkezésekbõl (teljesen egészséges párok esetén) is csak 30% az esély a terhességre. Lehet, hogy a hímivarssejtek eltévedtek, lehet, hogy 12 órát élt csak a petesejt, és már elpusztult, mire odaértek, akár egy órán is múlhatott. Gyakran elõfordul, hogy a megtermékenyült petesejt nem tud beágyazódni, vagy a beágyazódás elégtelenül , megy végbe, és a hormonális változások nem "törlik" a menstruációt, így a leváló méhnyálkahártyával együtt a petesejt is leválik. Bármi lehet, annak, hogy egy együttlét után nem jött össze, nincs jelentõsége, és nem jelenti azt, hogy nincs peteérés.
Hát ha ilyen egyszerû lenne, akkor én már vagy 15-ször teherbeestem volna. Attól még, hogy van peteérés, nem biztos hogy teherbe esünk. Attól, hogy nem estél teherbe még lehetett peteérésed! Nekem mindig volt peteérésem és mégsem vagyok még terhes, már több majdnem másfél éve! A másik dolog, hogy attól még, hogy 28 napos a ciklusod, nem biztos, hogy pont a 14. napon volt ovulációd, lehet máskor is, sõt lehet akár többször is (ez a ritkább). De az igaz, hogy nagyjából középidõben van a tüszõrepedés.
Nem feltétlenül a 14.napon van peteérés.Lehet elõbb vagy késõbb is.Nekem is pontosan 28 napos ciklusaim voltak, a kisfiam pedig a 23.napon fogant, akkor volt peteérésem.Ovutesztet használtam, onnan tudom, meg abban a hónapban nem is voltunk máskor együtt. Szerintem az ovuteszt nagyon hasznos ha meg akarod tudni, van-e, illetve mikor van peteérésed.
Attól, hogy peteérésed volt, azt még korántsem garantálja, hogy meg is termékenyül az érett pete. Ha megjött, nem vagy terhes, kész, pont.
"A mensi elsõ napjától számítva 14.napon van a peteérés - ha 28as a ciklus. ...ha van! Nem?" nem feltétlen és ha akkor is volt peteérésed, az még nem garancia a megtermékenyülésre
Miért gondolod, hogy nem volt peteérésed?Önmagában az, hogy megjött nem jelent semmit, csak azt, hogy nem termékenyültél meg.
A kérdező hozzászólása: he? - érdekes visszakérdezés. A mensi elsõ napjától számítva 14.napon van a peteérés - ha 28as a ciklus. ...ha van! Nem?
15:26-os vagyok. Egyetértek az utolsó hozzászólóval, tehát még így sem lehetsz biztos abban, hogy nem vagy babás, mert sokan mensiznek és mégis terhesek közben! Nekem is sok ilyen ismerõsöm van.

Segítség! Két csomó van a nyakamon mi lehet ez? És ha hozzáérek nagyon fáj. Két hete voltam megfázva.

Legjobb válasz: a nyirokcsomóid?? nekem azok szoktak bedagadni megfázáskor:S most is beteg vagyok és be vannak gyulladva:S jobbulást!:)

a nyirokcsomóid?? nekem azok szoktak bedagadni megfázáskor:S most is beteg vagyok és be vannak gyulladva:S jobbulást!:)
Valószínû, hogy nyirokcsomó gyulladásod van. Menj orvoshoz, nehogy komolyabb baj legyen. Megfázás után ilyen probléma gyakran elõfordul. Bátorság!
A megfázásnak ehhez nincs nagy köze. Menj orvoshoz! A nyirokmirigyrák se jobb, mint a többi.
na, mi volt? mégmindig 1.vagyok:D
A kérdező hozzászólása: köszi.Én holnap megyek orvoshoz, remélem nálam is csak ennyi lesz.
a nyirokcsomó gyulladás?? ma voltam dokinál, 1 hétre írt ki a suliból, hogy addigra elmúlik.. 1.válaszoló:)
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõ alatt múlik el?
A kérdező hozzászólása: Köszi.Különben kb. két hete fáj az egyik fülem szóval remélem csak azért van.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem az lesz , mert még csak 17 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: elõl és olyan mintha a csont állna ki , nagyon kemény és már 1 hete.
A kérdező hozzászólása: Nyirokcsomó gyulladás.A biztonság kedvéért elküldtek vérvételre és kaptam rá gyógyszert.

Januar 24-en volt a menstruaciom. Elotte kb. ket hettel voltam a parommal. A napokban van a peteeresem, s most elegge fajnak a melleim, s talan meg is nottek. A mult heten csinaltam egy tesztet, s az negativ lett. Lehetseges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.

Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Na es a masik dolog, hogy csak az elovaladek kerulhetet belem, mert nem elvezett belem mert mire eljutottunk volna odaig, csaladi okok miatt felhivtak es igy nem elvezett el. Szoval meg mindig fent all az, hogy terhes lehetek?
A kérdező hozzászólása: De akkor nem ertem, miert fajhat a mellem? S ma reggel peddig hanyingerrel keltem s egesz nap hanyingerem volt...
Abban a hónapban amikor sikerült teherbeesnem már félidõtõl fájtak a melleim. Viszont voltak olyan hónapok amikor hányingerrel küzdöttem a mensi elõtti héten és mégsem voltam terhes. Esetleg csinálj még egy tesztet, vagy várd meg a kimaradt mensit és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Hath szerintem holnap reggel megcsinalom a tesztet. Es ha az is negativ lesz, akkor szerintem semmi eselyem ra.. Vagy megis?
Az érzékeny mell lehet a mensi jele, de nálam a pozitív terhességé volt.Lehetséges hogy terhes vagy, de még korai a teszt.Hányinger?Mondjuk nõni nem szoktak mensi elött szerintem.
Jaj, most látom van hányinger, akkor van remény is!
A kérdező hozzászólása: Hath menszi elott nem hinnem, hisz majd 22-en kene megjojon, szoval az meg odebb van. S lehetseges, hogy bebeszeltem magamnak hogy megnott a mellem.. De fajni faj. Hanyingerem nem igazan van , ma egesz nap volt..
A kérdező hozzászólása: Nos, ma reggel megcsinaltam a terhessegi tesztet, es negativ lett! Ezek utan, meg mindig terhes lehetek?

12 hetes vagyok, egy rendelőintézetbe járok (nem magán) terhesgondozásra, hát nem túl beszédes a doki. Hüvelyiuh. -ot nem csinált. Az baj? De minding megvizsgál. Két hete voltam először uh. -on, de nem adott képet. Vajon a pénzt hiányolja?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, mint te! Nekem sem beszédes fajta a doki, de ha kérdezek válaszol! Nekem úgy van, hogy csinál uh-t, de a komolyabbakhoz be kell menni a kórházba. Eleinte csak hüvelyi uh-m volt, majd a 12.hetin elõször hüvelyi majd hasival is megnézték a kórházba, utána már csak hasin. Nem hinném, hogy hiányolja a pénzt, de ha gondolod, adj neki valamennyit!

Én is így vagyok, mint te! Nekem sem beszédes fajta a doki, de ha kérdezek válaszol! Nekem úgy van, hogy csinál uh-t, de a komolyabbakhoz be kell menni a kórházba. Eleinte csak hüvelyi uh-m volt, majd a 12.hetin elõször hüvelyi majd hasival is megnézték a kórházba, utána már csak hasin. Nem hinném, hogy hiányolja a pénzt, de ha gondolod, adj neki valamennyit!
Azt írod, nem adott képet. Szerintem az elején jelezd neki legközelebb, hogy szeretnél képet kapni.
Dehogy adj neki! Ha nem a magándokid és a kórházba jársz, akkor nem kell adni. Ha elvárja, akkor egy tuskó!!! Ha magánhoz jársz, akkor ok, hogy fizetsz. De a kórházban meg az a dolga és megkapja érte így is a nem kevés fizetését! Ez olyan, minta a buszsofõrnek dugnál oda a jegy árán kívül még pénzt, hogy elvigyen az adott helyre! Nekem hüvelyi uh volt a 12. hétig, a 12. hetin volt hüvelyi és hasi is. A hüvelyi azért jobb a kora terhességnél, mert jobban látnak vele. Késõbb bõven jó a hasi is! Ha a doki azzal is látott rendesen, akkor nincs gond! Amúgy én sem kaptam képet akkor, mert pont egy olyan dokit fogtam aki, akinek épp büdös volt a munka. Amikor mondtam, hogy szeretnék képet, akkor õ erre azt felelte, hogy minek, még olyan felesleges, mert alig látszik valami és csak a pénzünket pocsékoljuk. Na szép. Ja és nem láttam semmi az egész uh alatt, mert nem érdekelte. A férjem bent volt, legalább õ látott mindent. Ha legközelebb mész, kérj képet! Ha azt mondja, hogy nem, akkor kérdezz rá, hogy miért. 23 hetes kismami
Nálunk csak annak adtak képet, aki magán dokihoz járt uh-ra és fizetett érte:( 12. héten a nyaki redõt nézik, ez elég fontos, mert támpontot adhat a Down-kór felismeréséhez. Ha a doki nem tájékoztat magától, kérdezz rá arra, ami téged foglalkoztat. Sajnos ahova én jártam, ott a kérdésre se kaptam mindig választ, de te próbálkozz..))
Szia! Én sem magándokihoz járok, nekem egyszer se volt hüvelyi ultrahang, mindig hason át nézték. Ha szeretnél képet kapni, kérdezz rá hogy lehet-e? Néhány helyen 4-500 ft-ért csinálnak. Szerintem ingyen sehol nem adják. Üdv:32 hetes pocis
Szia A 12.héten a nyaki redõ vizsgálat van amit kizárólag uh-val néznek és egybe az szokott az utolsó hüvelyi uh-vizsgálat is lenni
Szia! Akinél elõször voltam UH-n elküldött a búsba üvöltve, hogy minek mentem én oda ilyen korai (6 hetes) terhességgel... Szóval néha jobb is ha nem beszél a doki:D Ahova most járok ott a doki nem tud képet adni, mert a kórház nem csináltatja meg a nyomtató részét az UH-nak... Mondjuk mi lefényképezzük a monitort, és ezzel meg van oldva a probléma:)

Ket hete voltam dokinal es felirt ket fajta gyogyszert, az egyik a clostilbegyt a masik pedig a duphaston, pontosan a duphaston miben segit?

Legjobb válasz: Ha nem vagy terhes, akkor szerintem peteérés serkentésére írta fel. Ha terhes vagy, akkor a duphaston segíti a beágyazódást, de a clostilbegyt-tel nagyon vigyázz, mert (nézd meg a betegtájékoztatót) terhesség esetén igencsak ellenjavalt!

Ha nem vagy terhes, akkor szerintem peteérés serkentésére írta fel. Ha terhes vagy, akkor a duphaston segíti a beágyazódást, de a clostilbegyt-tel nagyon vigyázz, mert (nézd meg a betegtájékoztatót) terhesség esetén igencsak ellenjavalt!
Szia.Én is szedem a Duphastont/mást nem szedek mellé/. 11.naptól a 25.napig, utána 3-4napon belul jelentkezik a menzi.2-3hétig nincs menzi, akkor tuti babuci van. Én arra kaptam, hogy rendszeres legyen a menzi, mert pcos vagyok és ritkán volt menzim.3hónapja szedem, és már nagyon szeretném ha sikerulne a baba!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszotokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!