Találatok a következő kifejezésre: Két hete mensim, de (17 db)

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!

Már két hete késik a mensim, két tesztet csináltam mind a kettő negatív (hétfőn az utolsót). De a mellbimbóim 3 hete olyan érzékenyek, hogy alig tudom megmosni is, időnként a derekam le akar szakadni. Most vajon terhes vagyok?

És az alhasam is nagyobb lett, jobban szorit a naci. És múlt héten az egyik oldalon szurt a méhem, csak egy kicsit. Orvosnál múlt héten voltam, azt mondta nem tünök annak, de nem kizárható, még korai volt.

Legjobb válasz: Akkor most menj majd el a dokihoz, már látnia kellene a legalább a petezsákot.

Akkor most menj majd el a dokihoz, már látnia kellene a legalább a petezsákot.
Szia!Hát attól még lehetsz terhes, mert volt két negatív teszted.Lehet a hcg szinted még alacsony és azért nem mutatható ki a terhességed!Sztem várjmég 2 hetet és késztís újabb tesztet! Boldog babavárás! 31 hetes kismami
szia nekem is 2 hete késik és nekem is negarívak a tesztjeim én csak jövõhéten mek dokihoz akkor tud fogadni majd írd meg mizu veled és majd én is megírom ne idegeskedj :)

3 hete egy pozitív teszt egy héttel később negatív pár napra rá szintén negatív teszt. De már két hete késik a mensim. Bízakodhatok, hogy talán sikerült összehozni? (Három hónapja volt egy laporoszkópiám. )

Legjobb válasz: szia!! mindig reggeli vizeletbõl teszteltél?? mert akkor a legerõsebb a hcg a szervezetedben!! 2 hetes késés után irány a doki!! :)

szia!! mindig reggeli vizeletbõl teszteltél?? mert akkor a legerõsebb a hcg a szervezetedben!! 2 hetes késés után irány a doki!! :)
Hát elég furi tesztjeid vannak. Menj dokihoz, mert már az uh-n is látja mire oodaérsz. mondd, hogy teszteltél pozitívat és negatívat is, de szerintem ha megjönne akkor is menj, mert az nem zárja ki a terhességet, ha már ennyit késik.
A kérdező hozzászólása: A legelsõt késõ délelõttibõl csináltam a többit pedig reggelibõl.
Szerintem is menjj dokihoz!

Két hete késik a mensim egyébként pontosak a ciklusaim kb 6 tesztet csináltam eddig, volt köztük egy alig látható "talán" 2 csíkos. Jövő hétig várok a dokival, tünetek vannak de már tanácstalan vagyok lehet e babucim?

Legjobb válasz: Szia! Az esély meg van rá, mert a teszten a halvány csík megjelenése is általában terhességet jelent. Ha a teszten látszik, akkor ultrahanggal is ki tudják már mutatni. Sok szerencsét a babushoz! üdv. Csilla

Szia! Az esély meg van rá, mert a teszten a halvány csík megjelenése is általában terhességet jelent. Ha a teszten látszik, akkor ultrahanggal is ki tudják már mutatni. Sok szerencsét a babushoz! üdv. Csilla
Szerintem van rá esélyed ha már volt egy alig látható pozitív teszted is!Nekem is ez volt alig de tényleg épphogy ki lehetett venni és most 31 hetes vagyok!Nagyon drukkolok neked! Amúgy a doki már biztos látni fog valamit, ha mást nem akkor a petezsákot! Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: köszi lányok aranyosak vagytok!

Lehet butaságnak fog tünni amit kérdezek de nagyon félek! A barátom megujjazot de nem emlékszünk h ondós lett volna a keze két hete késik a mensim de igazából még nem állt be. Szerintetek lehetséges h terhes vagyok, mit tegyek?

Legjobb válasz: hát ha elõtte nem csinált semmit és úgy csinálta neked akk nem hiszem... de ha elõtte magának csinálta elment és ut akk lehet... de sztem egy teszt v nõgyõgyász megér... meg tom h a 72 órás már nem hat rá de én még azt is vennék hátha veled kivételt tesz :D

hát ha elõtte nem csinált semmit és úgy csinálta neked akk nem hiszem... de ha elõtte magának csinálta elment és ut akk lehet... de sztem egy teszt v nõgyõgyász megér... meg tom h a 72 órás már nem hat rá de én még azt is vennék hátha veled kivételt tesz :D
Szerintem csak annyi lehet a baj, hogy még nem állt be rendesen.Akkor lehetnél terhes(bár nagyon kicsi esély van rá)ha sok volt az ondó a kezén és nem száradt meg...Egy nõgyógyászt viszont tényleg nem ártana meglátogatni a biztonság kedvéért.
hány évesek vagytok?:O én is csak azt tudom mondani nõgyógyászat a biztonság kedvéért:P
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat... hál istennek megoldódott mert megjött:)

Két hete volt mensim, de nagyon kevés. Vékony testalkatú vagyok, de most híztam kb 3-4 kilót pocira és a derekamra. Megnőttek a melleim, fájnak nagyon. A gyomrom a torkomban van, de nem hányok, és mindig éhes vagyok. Terhes vagyok?

Két hete volt mensim, de nagyon kevés. Vékony testalkatú vagyok, de most híztam kb 3-4 kilót pocira és a derekamra. Megn?ttek a melleim, fájnak nagyon. A gyomrom a torkomban van, szinte egész nap, de nem hányok, és mindig éhes vagyok. Nem szedek fogamzásgátlót 4 hónapja. Lehet, hogy azért van mindez, mert már nem szedem? Örülnék a babának.

Legjobb válasz: Nekem úgy kezdõdtek a "gyanús" tünetek,hogy majd leszakadtak a melleim...) Nagyon fájt..:D Csinálj egy tesztet,mindenképp!:) Drukkolok! Boldog karácsonyt!:) Egy 12 hetes kismami

Nekem úgy kezdõdtek a "gyanús" tünetek, hogy majd leszakadtak a melleim...) Nagyon fájt..:D Csinálj egy tesztet, mindenképp!:) Drukkolok! Boldog karácsonyt!:) Egy 12 hetes kismami

Dec 2-án múlt el a mensim. Majd két hétre rá volt pecsételésem 4 napig. Ma kellett volna megjönnie de még eddig semmi. Szeretnénk babát. Ki mit szól rá? Válaszokat várom.

Legjobb válasz: Ezek szerint nov. 29-én kezdõdött a ciklusod és ma vagy a 29 napon..? Mindig 28 naposak a ciklusaid? A pecsételés lehetett esetleg ovulációs vérzés, de ezt inkább csak orvos tudná megmondani biztosan. Szokott ilyen máskor is lenni? Esetleg nem mérsz hõt reggelente? Ha középidõben volt az ovuláció, akkor holnap már akár tesztelhetnél is. Viszont ha késõbb volt, akkor még lehet, hogy csak azért késik. Drukkolok, hogy az elõzõ legyen! :)

Ezek szerint nov. 29-én kezdõdött a ciklusod és ma vagy a 29 napon..? Mindig 28 naposak a ciklusaid? A pecsételés lehetett esetleg ovulációs vérzés, de ezt inkább csak orvos tudná megmondani biztosan. Szokott ilyen máskor is lenni? Esetleg nem mérsz hõt reggelente? Ha középidõben volt az ovuláció, akkor holnap már akár tesztelhetnél is. Viszont ha késõbb volt, akkor még lehet, hogy csak azért késik. Drukkolok, hogy az elõzõ legyen! :)
A kérdező hozzászólása: Hõt nem mérek. De van pár furi dolog amit észre vettem. Pl. elég sûrûn mintha égne a gyomrom, meg a derekam szét akar szakadni, meg fáradság képes vagyok 5 órakkor megfürödni és lefeküdni pihenni. Meg persze ha a párom szeretne valamit én elküldöm oda mert én nem akarok csak pihenni.

Tegnap voltam dokinál 6hetes kismama vagyok! Direk így mentem 2-3 hetes mensi késéssel, mert ilyenkor már kell lenni szívhangnak, de nem volt! Mindent rendben talált, két hét múlva controll. Más is járt így? Ugye lesz szívhang?

Mindenki írja, hogy 6hetesen érdemes el?ször menni, mert addigra van szívhang. De nekem nem volt. :( Azt mondta az orvos, hogy szép, szabályos petezsák, benne egy 6hetes embrióval, szívhang még nincs. :(

Legjobb válasz: Nekem sem volt 6 hetesen. Lehet késõbb fogant, így késõbb lesz szívhang is. Nem kell megrettenni. Legközelebb már biztos lesz. 39km

Nekem sem volt 6 hetesen. Lehet késõbb fogant, így késõbb lesz szívhang is. Nem kell megrettenni. Legközelebb már biztos lesz. 39km
nekem sem volt 6 hetesen, szintén 8hetesen hívtak vissza, akkor már dobogott a kicsi szíve:) 5hónapos baba anyukája:)
Szia! Nekem is csak 7hetesen volt szívhang, a barátnõmnek meg 8hetesen! Nyugodj meg! 2hét múlva, mikor megint mész, addigra már láthatod, ahogy pulzál a kis szíve!
lehet késõbb szivhang ha a petezsák szabályos mert általában az eldeformálodik össze esik ha baj van..akkor van aggodalomra ok már ha 2 hét mulva se lesz szivhang..de addigra a petezsák se szabályos lesz szerintem ha ez történne. de ne gondolj ilyenre a pozitiv hozzá állás sokat számit.
Én is így jártam, ne idegeskedj! 6 hetesen szabályos petezsák, ennyi volt a papíron, még embrióról sem volt szó. 2 hét múlva kontrollon, 8 hetesen élõ embrió (természetesen szívhanggal). Semmi gond nem lesz, ne félj! :) 28 hetes km
Én 5+5 naposan voltam és szintén csak szabályos petezsák volt, benne semmi, még szíkhólyag sem látszódott, pedig én is pont középidõben ovuláltam. Tehát nyugodj meg, 2 hét múlva már lesz szívhang!
Én úgy gondolom, hogy inkább menjen el az ember már 6 hetesen és legfeljebb 2 hét múlva kontroll, minthogy esetleg méhen kívüli legyen a baba, aztán már csak arra eszméljen valaki, hogy szétrepedt a petevezetéke. Az egyik ismerõsöm most tesztelt pozitívat, de a 10 héten megy csak orvoshoz. Bátor ember, nem mondom!
Itt sokan írják, hogy 6 hetesen mennek, és nincs semmi... 7-8 hetesnél hamarabb teljesen felesleges elmenni.
Szia! Én a tegnapelõtti, 11:50-es vagyok. Tegnap este voltam dokinál, és megállapította a terhességet. Látott egy szép szabályos petezsákot, meg szikhólyagot, de embrió még nem volt benne. Azért megnézte a modern kütyüével, h. van e szívhang, de értelemszerûen nem volt. Nekem pont 2 hét múlva kell visszamennem. Remélem akkor már lesz baba a hasamba! Majd megírom, h. mi volt, ha te is! :)
A kérdező hozzászólása: Szia, gratulálok! Én 19-én megyek pont két hét múlva, vagyis már csak 13 nap múlva :D:D Természetesen megírom, hogy mi volt, érzem, hogy minden rendben van, megnyugtatott sok kismama! :) Neked is addigra már látni lehet a babót biztos! Nekem mikor volt az utolsó mensid?
A kérdező hozzászólása: :D Azért reménykedem benne, hogy csak max ketten vannak :D Nagyon nagy kihívás lenne ha mégtöbben lennének :) )))))
Nálunk csak egy petezsák volt, mégis ketten vannak. :-) Szóval nálad akár még 3an is lehetnek! :-) Utolsó vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a válaszokat, mostanra teljesen megnyugodtam! :) Boldog babavárást kívánok mindenkinek, és jó babázást! :) Utolsó elõtti majd írd meg, hogy neked mit láttak, várom a híreket! :) Utolsónak üzenem, hogy az uh képen a doki nekem is mutatott még egy petezsák szerü vmit, de azt mondta, hogy nem biztos, hogy van benne baba, és kisebb is. Szal még nálunk is kiderülhet két hét múlva, hogy ketten vannak-e :) )) Sok boldogságot nektek!
A lányommal sem volt még szívhang ilyenkor, most 18 hós nagylány. Most a második terhsségemnél 5+5 hetesen csak szabályos petezsákom volt. Csak 3 hét múlva kellett visszamennem, alig mentek a napok. Aztán 8+3 hetesen kiderült hogy ikreket várok, 16 és 18 mm-esek voltak akkor. Most már 21 hetesek vagyunk Sok boldogságot!
Óóó pedig már úgy beleéltem magam, h. holnap ha megyek uh-ra, akkor már lesz szívhangja a picimnek.:( De h. mire fel izgultam, azt nem tudom, mert még csak holnap 5+6 napos leszek.:) Holnap este megírom, h. mi volt!:)
én 5+3 hetesen voltam elõször, akkor még nem volt szívhang.6+3 hetesen pedig már volt.de ez teljesen változó.valakinek csak 7-8 hetesen van.
egy jó tanács: onnantól kezdve hogy babás vagy csak arra gondolj hogy minden rendben lesz ! nem kell arra gondolni hogy mi van ha.... ez felõrli majd az idegeidet hogy minden vizsgálat elõtt idegeskedj. a terhességem elején én is aggodalmaskodtam aztán az orvosom nyugtatott meg és onnantól kezdve nem paráztam. most jön majd hogy néhanapján megszûnnek a terhességi tünetek akkor aggódsz azon hogy minden rendben van-e. és aztán a terhesség közepén ott van egy hosszú idõszak talán 8-10 hét amíg nincs uh vizsgálat és akkor is csak agyalsz hogy minden rendben van-e. én úgy voltam vele hogy minden rendben lesz és olyan jó nyugodt voltam ( a babám is az lett ) úgyhogy ne aggódj minden rendben lesz !
Én is szeretnélek megnyugtatni! április 16-án lettem terhes (ez szinte biztos) és június 10-én csináltak uh-ot. Csak petezsák látszott. 2 hét múlva mentem megint és a doki nézett egy nagyot, mert keze, lába feje nõtt és közölte velem, hogy ez legalább 10 hetes. Szóval az elsõ uh papíromon még az utolsó mensi dátuma is nagy kérdõjellel volt feltüntetve, aztán ráírták a rendes terhességi kort az utolsó mensitõl számolva 10+5 hét. Valamiért az elején nehezen indult fejlõdésnek. Ne aggódj, ez teljesen normális. Boldog babavárást! És a lényeg egészséges fiam született.
Utolsó vagyok, azt kihagytam, hogy én azért mentem 6 hetesen, mert én a méhen kívülitõl féltem nagyon. És tudni akartam, hogy jó helyen van-e a baba. Ahogy látod, Nálad is. Szóval ennek örülj most :) És 2 hét múlva lesz szívhang is.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy mikor fogant, mert 1x voltunk együtt márciusban :) ) Pont annyi idõs babás vagyok, mint amennyinek kell lennem, csak a szívhang idegesít. :((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon remélem, hogy minden okés lesz. :)
Nekem sem volt szívhang.... De mivel volt embrió így én csak 11 hetesen mentem a következõre, persze már volt szívhang:) 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok, kicsit megnyugodtam! :) ) Én is így voltam vele, hogy jobb tudni, hogy mi van odabent, hol van, jó helyen van e stb. Elõbb nem akartam menni, mert azt olvasgattam, hogy 6hetesen érdemes elõször. :) Ezek szerint plsu egy hetet még várnom kellett volna. De legalább tudom, hogy jó helyen van a drága. :) )
Szia, én 5hetes 6naposan voltam elõször (ami majdnem 6 hét), nekem sem volt még akkor szívhang. 2 vagy 3 hét múlva mentem vissza, akkor már minden okés volt :)
Szia! Egyik gyerekemnél sem volt szívhang 6 hetesen. Az elsõ késõbb fogant, a 2. pont középidõben, mégsem látszódott csak a petezsák. Nyugodj meg, legközelebb már látni fogod a kis villogást! :) Egyébként nem mentél így sem fölöslegesen, mert a méhenkívülit rögtön ki is zártátok, így emiatt nem kell már idegeskedned!
Szia!5+4 naposan voltam, és akkor még nekem sem volt.8 hetes voltam amikor visszarendelt, és akkor már dobogott a pici szive.34 hetes kismami
Ne idegeskedj. Nekem 6+2-n nem volt még szívhang, hanem csak szabályos petezsák. Visszarendeltek 2 héttel késõbbre, azaz 8+1-nél volt szívhang. Lehet hogy az UH gép sem a legfejlettebb Nálatok, vagy bármi miatt is lehet, hogy még nem volt szívhang. Picike türelem. Azért csak 2 héttel késõbbre rendeltek vissza, hogy addigra már biztosan érezhetõ legyen. Vigyázz magadra, ne idegeskedj, minden rendben lesz. 34 hetes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam ma az ultrahangon, vert a kis szíve, és hallottam is. :) Nagyon ficánkolt a drága, mozgatta a kis kezeit, lábait, mutatta a doki. Hála a jó égnek minden rendben van. 8+3hetes vok. Most már megnyugodtam, de van még 3-4hetem a kritikus 12.hétig, azt még túl kell élni, de érzem, hogy minden rendben lesz. :) Sok sikert nektek is, boldog babavárást! :)

Egy hetet késett a mensim, van két pozitív tesztem, de ma az ultrahangon csak annyit látott a doki, hogy van ott valami, ami terhességre utal, vamilyen gyűrű volt a leleten, ami, 8mm nagyságú. Nem kéne ilyenkor már petezsákot látni 5 hetesen?

Legjobb válasz: Szió, én pont 6hetesen voltam uh elõszõr,szerintem az 5hét picit korai.Nekem ráírták a leletre,hogy egy élõ embryo látható:CRL:2mm. Kaptunk képet is és nekünk is úgy nézett ki ,mint egy kis gyûrû:)Gondolom hamarosan újra kell menned és akkor már hallani fogod a pici szívét is. Üdv:32heteske

Szió, én pont 6hetesen voltam uh elõszõr, szerintem az 5hét picit korai.Nekem ráírták a leletre, hogy egy élõ embryo látható:CRL:2mm. Kaptunk képet is és nekünk is úgy nézett ki , mint egy kis gyûrû:) Gondolom hamarosan újra kell menned és akkor már hallani fogod a pici szívét is. Üdv:32heteske
Túl korán mentél. Sajnos ilyenkor még semmi nem látható. Neked meg maradt az izgalom és a kiváncsiság... reméljük nem sokáig!!
Túl korán mentél még. Nem biztos, hogy pont félidõben volt PÉ-d és így a terhesség még fiatalabb. 2 hét múlva menj vissza, akkor már lesz szívhangja is a kicsinek.
Szia. Nekem is kb 1 hete késik vagy épp 2.Nem tudom pontosan számolni mert nagyon kusza volt a mensim.Volt egy poz tesztem de nekem szó szerint semmit nem látott a doki és nem is mondott semmit a méhszáj és a méhnyálkahártya állapotáról.Te jobb helyzetben vagy mint én.:) Túl korán mentél, ahogy én is, ne aggódj semmi baj nem lesz gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a biztatást, aranyosak vagytok!
szia!en 5hetesen es 3 naposan voltam elöször uh-n, es lehetett lätni jol a babot!mint egy fel gyürü, vagy egy kesudio.es mär 4mm.es. :) dehät ez mindenkinel mäs.
Ha a teszt pozitív, akkor útrakelt a gólya:) gratulálok:)
mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: már 4 hónapja próbálkozunk
A kérdező hozzászólása: akkor is pozitív ha nem olyan erõteljes mint a kontrol csík? biztos a baba úgy is?
A négy hónap nem sok, mások évekig(!!!)próbálkoznak.
Ha ott a csík akkor akármilyen halvány de ott van. Pár nap múlva erõsödnie kellene. Ha az megnyugtat csinálhatsz tesztet innentõl bármikor:) ) de dokihoz is mehetesz, mert ha csak egy napos volt a mensid akkor lehet, hogy már azelõtt terhes lettél. Szerintem az volna a tuti, ha orvos bólintana rá:)
Nekem Októberben volt 1 napos mensim, utána hányinger, mellfeszülés stb. Ma töltöm a 39. hetemet. Szurkolok neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!