Találatok a következő kifejezésre: Két hete már csináltam 5 (4 db)

Két hete késik, már csináltam (5 nap után) tesztet, de - lett. Vannak bizonyos tüneteim (émelygés, aluszékonyság, olyan mindjárt megjön érzés). Van még remény?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia!Szerintem tesztelj nyugodtan,mert lehet,hogy akkor még nem volt annyi HCG a szervezetedben,ami kimutatta volna a terhességet.Drukkolok neked.12 hetes kismama.

Szia!Szerintem tesztelj nyugodtan, mert lehet, hogy akkor még nem volt annyi HCG a szervezetedben, ami kimutatta volna a terhességet.Drukkolok neked.12 hetes kismama.
Szia! Nálam ugyanezek a tünetek vannak, és nekem már + a teszt. Tesztelj újra, de szerintem gratulálhatunk!:)
Nagymamám mondta, h az aluszékonyság a terhesség egyik legalapvetõbb tünete.Szerintem tesztelj nyudogtan, de a teszt eredményétõl függetlenül jó lenne, ha elmennél dokihoz, mert ha nincs baba, akkor meg miért nem jön meg...

Ha késik a menstruációm több mint két hetet, a testhőm 37-37, 5 kb 2hetes terhes lehetek. Már csináltam egy Lily és egy Maria Romed tesztet, de sohasem reggeli vizeletből, mindíg negatív. Lehetek még terhes?

Befolyásolhatja a tesztet, hogy a nagyon sok folyadékot ittam és nem volt koncentrált a vizeletem? Reggel csináljam inkább?

Legjobb válasz: Két hét késés után már bármilyen vizeletbõl kimutatná a teszt.

Két hét késés után már bármilyen vizeletbõl kimutatná a teszt.
Szia! Szerintem is ki kellene már mutatnia a tesztnek, de én vennék még egyet és reggeli vizeletbõl tesztelj!
Elõzõ vagyok! Ha már két hete csúszik a mensid, akkor te már 6 hetes vagy, nem kettõ! Az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni!
Igen, befolyásolja a teszt eredményét, ha elõtte sok folyadékot iszol. Szóval jobb, ha reggel csinálod meg a tesztet, mert akkor tutira nem iszol elõtte semmit. Mondjuk 6 hetes terhességet szerintem már minden teszt, bármilyen napszakban bõven kimutatna. Minden jót Need!
Szerintem is ki kellene mutatniuk már ilyenkor. A nem vártam elõtt 2 nappal csináltam meg az elsõt reggeli vizelettel, kimutatta, másnap megint egyet délben, akkor is kijött, és rendes erõs csík, nem is halvány.
Fontos, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj tesztet - ahogy a többiek is írják! A ROMED megbízható, kimutatná ha terhes vagy. Ha azonban nem bízol benne, ne tesztre költs szerintem, hanem menj el dokihoz - egy kontroll sosem árt :)
CSINÁLTÁL BABÁS VAGY?

Mostanság kellene megjönnie, már kb.1, 5 hete émelygek, fáradt vagyok, szúrkál a hasam, de csináltam két tesztet (igaz az egyiket túl hamar) és mindkettő negatív lett. Ilyenkor mi van?

Clearblueval teszteltem, ami ha jól tudom 50-es érzékenység?. Teljesen meg voltam róla gy?z?dve, hogy terhes vagyok, mert legutóbb is ugyanilyen tüneteim voltak. Sajnos azt a terhességet üres petezsák miatt be kellett fejezni 9 hetesen. Most félek, hogy ha tényleg nem vagyok terhes, de nem is jön meg (márpedig nekem elég pontos volt mindig is a ciklusom), akkor mi lehet a bibi. Esetleg jártatok már így? Ha tudtok segíteni légyszíves írjatok! Köszönöm!

Legjobb válasz: szia. hát így amit irtál lehet hogy csak a pszichéd játszik veled a tüneteket illetõen. "ilyentájt kellene megjönnie" nem irtad mikor. Ha még most negativ a teszt a nemvárt mensi napjától számolva harmadik-negyedik napon még tesztelhetsz. A pakliba benne van hogy mégiscsak pozitiv a teszt. Amennyiben nem az akkor marad az orvoshoz menetel! Lehet az is hogy hormonzavar miatt késik.

szia. hát így amit irtál lehet hogy csak a pszichéd játszik veled a tüneteket illetõen. "ilyentájt kellene megjönnie" nem irtad mikor. Ha még most negativ a teszt a nemvárt mensi napjától számolva harmadik-negyedik napon még tesztelhetsz. A pakliba benne van hogy mégiscsak pozitiv a teszt. Amennyiben nem az akkor marad az orvoshoz menetel! Lehet az is hogy hormonzavar miatt késik.
A kérdező hozzászólása: A 33.napon vagyok, nekem 31-32 naposak a ciklusaim. Hormonzavar hát nem nagyon hiszem, mert a missed ab. után csináltattam hormonviszgálatot és jó lett. Az elõzõ terhességnél a 34.napon lett erõs pozitív a teszt, ebbõl gondoltam, hogy látnom kellett volna már vmit.
Ne legyél olyan türelmetlen. Várj még egy kicsit és úgy is kiderül, hogy terhes vagy-e. Az elmaradt menszi utalhat másra is, de a megfelelõ idõben elvégzett teszt nem téved. Várj még egy pár napot és tesztelj újra.
elsõ vagyok.. ha mondjuk sokat idegeskedtél vagy stresszes volt az elmult pár heted az is simán belefér a késébe. de tényleg tesztelj pár nap mulva. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hétvégén gondoltam hogy csinálok még egy tesztet ha addig nem jön meg. Dec 16 óta szabin vagyok, igazán nem idegeskedtem. :-)
A kérdező hozzászólása: Kb egy órája még reménykedtem, de most megjött. :-( Akkor csak a tüneteket nem értem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!