Találatok a következő kifejezésre: Két hete jött meg, (71 db)

Mikor érdemes tesztet csinálni, ha két hete jött meg egy kicsit, és előtte négy nappal voltunk együtt a párommal? (mármint mensi előtt)

Legjobb válasz: Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!

Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Voltam nõdokinál, múlt hét csütörtökön, õ nem talált semmmit. akkor csnáltam tesztet, az negatív lett. De azóta fáj a hasam, fõleg bal oldalt. szédülök, fáj a fejem, és a mellem. Köszi a választ! Ha tudsz még valami okosat mondani megköszönöm! :-)
Ha nem magadért csinálod a legjobb, ha abbahagyod.
Az elsõnek teljesen igaza van. Még annyit tennék hozzá, hogy az éneklést én mindenképpen külön kezelném a gitározástól. Sajnos egyes embereknek jó énekhangja van, másoknak kevésbé, ez gyakorlással némileg javítható, de csodákat nem szabad várni. Sajnos nekem sincs túl jó hangom, ezért nem is török énkesi babérokra. A gitározásról viszont azt tudom mondani, hogy az tipikusan olyan dolog, amiben megfelelõ technikájú és mennyiségû gyakorlással bármi, de tényleg szinte bármi elérhetõ. Szóval ha a gitárt sokat és módszeresen gyakorlod, hatalmasat fejlõdhetsz. Valószínûleg õ is ezért jobb, és nem a semmitõl.

Idõ elõtt két héttel jött meg a havim, és nagyon fura a szine, már a 8-ik napom és még mindig nagyon jön. Ilyen még nem történt velem. Ennek mi lehet az oka? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Természetesen nõgyógyász. Nem kell megválni a vérzés végét, a fura szín akár érdekelheti is a dokit.

Természetesen nõgyógyász. Nem kell megválni a vérzés végét, a fura szín akár érdekelheti is a dokit.
Hány éves vagy? Mióta menstruálsz?
Lényeges a korod.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok és 3 éve van

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapaszt

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapasztaltam, hogy a barnás váladék mind a menstruáció előtt, mind utána büdös lett volna. Most miért lehet büdös, ez normális? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapaszt

Tisztelt Doktor Úr! 2012. márciusában szültem, még most is szoptatok. Egy hete jött meg a menstruációm, sokkal több volt a vérzés mint a terhességem előtt. Két napja már csak kevés barnás váladék távozik el, de ez büdös. Terhességem előtt soha nem tapasztaltam, hogy a barnás váladék mind a menstruáció előtt, mind utána büdös lett volna. Most miért lehet büdös, ez normális? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján lehetséges, hogy valamilyen fertőzése van, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Két éve szültem, azóta rendszeres a ciklusom, most először két héttel előbb jött meg. Lehet megint baba?

Az még fontos, hogy másfél hete aktus közben kilyukadt a gumi, de észre vettük, úgyhogy nem fejeztük be. 13án kéne megjönnie. Teszt ilyenkor még biztos nem mutat semmit.

Legjobb válasz: Ha két héttel elöbb jön meg az nem terhességet jelez hiszen akkor pé-d nek kellene lennie. ha 13. ra várod még most volt peteérésed 11.-tõl tesztelj.. vagy rosszul fogalmaztad meg vagy nem érted a lényeget. ha hó elején menstruálsz akkor hó közepén vagy termékeny - 11-16. napig és a 28-30. nap várható a vérzés ha nincs akkor lehet hogy terhes vagy de a vérzés elött leghamarabb két nappal elötte érdemes tesztelni vagy utánna bármikor ha nem jött meg.

Ha két héttel elöbb jön meg az nem terhességet jelez hiszen akkor pé-d nek kellene lennie. ha 13. ra várod még most volt peteérésed 11.-tõl tesztelj.. vagy rosszul fogalmaztad meg vagy nem érted a lényeget. ha hó elején menstruálsz akkor hó közepén vagy termékeny - 11-16. napig és a 28-30. nap várható a vérzés ha nincs akkor lehet hogy terhes vagy de a vérzés elött leghamarabb két nappal elötte érdemes tesztelni vagy utánna bármikor ha nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Szia! Kösz a választ. Jól fogalmaztam. Nem tudom mikor van peteérésem, sosem foglalkoztam ezzel mert az elsõ babánk is egy ilyen "baleset" következménye. Akkor sem a terméken idõszakban estem teherbe. Azzal tisztában vagyok, hogy felesleges tesztelni, még úgysem mutatna semmi, ezt írtam is. Csak tudni szeretném, hogy tapasztaltat-e valaki hasonlót. Az is lehet, hogy valami betegségnek a tünete, csak furcsa volt nekem ez a véletlen egybe esés.

Késett a menzeszem két hetet, így akkor jött meg amikor elvileg már a következő peteérésem lett volna pont. De mi így is végigszeretkeztük az egészet. Akkor most mikor lehetett a peteérésem? Lehetek így is terhes?

Legjobb válasz: A legtermékenyebb korban levõ nõknél is (20-30 év) évente van legalább egy-két olyan ciklus, amelyikben nincs peteérés. Egy ilyen ciklust követõ ciklusban bármikor kilökõdhet az a pete, amelyik az elõzõben "bent maradt",tehát az ilyen ciklusban a nõ végig termékenynek számít. Amennyiben nem követed a magad ciklusait, nem tudhatod mikor vannak ezek, tehát a válasz: igen, akár terhes is lehetsz, de ez egyelõre nem biztos. Viszont kérdés, hogy miért jött meg két héttel késõbb, ha amúgy szabályosak a ciklusaid, akkor ennek is utána kellene nézetni orvosnál.

A legtermékenyebb korban levõ nõknél is (20-30 év) évente van legalább egy-két olyan ciklus, amelyikben nincs peteérés. Egy ilyen ciklust követõ ciklusban bármikor kilökõdhet az a pete, amelyik az elõzõben "bent maradt", tehát az ilyen ciklusban a nõ végig termékenynek számít. Amennyiben nem követed a magad ciklusait, nem tudhatod mikor vannak ezek, tehát a válasz: igen, akár terhes is lehetsz, de ez egyelõre nem biztos. Viszont kérdés, hogy miért jött meg két héttel késõbb, ha amúgy szabályosak a ciklusaid, akkor ennek is utána kellene nézetni orvosnál.
A kérdező hozzászólása: igen követem a cilusaimat, fogamzásgátlót szedtem júliusig, talán az borította fel a ciklusom még most is, eddig nem késett mondjuk egyáltalán azóta. Köszönöm a választ mindenesetre
Ha késett a menzeszed, akkor pé is késöbb volt! Bár nehezebb így kiszámolni, de nem lehetetlen, ha vezetsz görbét!
A kérdező hozzászólása: nem vezetek görbét de nem tudom hogy kell...ez a hõmérõs dolog? minden reggel megmérem és kész?
Ha 14 nappal késöbb jött meg, akkor a késett mensinek az elsõ napját vedd alapul és arra rászámolva kb.11-14 nap múlva van ovuláció.A reggeli hõmérõzés abban segít, hogy a ciklusod összes napján reggelente ugyan abban az idõben megméred, feljegyzed, diagramon vezeted, és látni fogod mikor mi történik a testedben.Pl ha a hõd napok óta 36, 5 de egyik reggel azt látod, hogy leesik 36, 3 ra, és következõ nap reggel a hõd visszaugrik 36, 5 re és innen csak felfele megy, akkor megvolt a tüszõrepedésed .De sajnos ez csak mindíg utólag látod ha egy ciklusod teljes görbéje ott lesz a diagramon.Remélem segítettem.

Dec6.-án volt meg. Rá 2 hétre ujra megjött, ami nem várt volt, a két vérzés között egyszer voltunk együtt megszakitásos modszerrel. Elvégeztem a tesztet és azt mutatta, hogy nem vagyok terhes. Akkor mi ez? Miért jött meg 2-szer egy honapban?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól sejtem elég fiatal lehetsz még (15-17)nem mondom, hogy minden nõnek vannak ilyen problémáim, de úgy gondolom egyszer az életben legalább minden nõnél megzavarodik a ciklus. Nekem pl legutóbb 54 napra jött meg, minden elõzmény nélkül, amugy 33 nap körüliek a ciklusaim. De egyik barátnõm egy idõszakban, úgy 3 hónapig 2hetente menszeszelt. Úgy értem: vérzett 7-8 napot (sok volt) 2 hét szünet után pedig megint 7-8at. De aztán elmúlt neki. Sok oka lehet, szerintem nem kell aggódnod egy percig se. Persze ha kóros, érdemes elmenni orvoshoz de biztos vagyok benne hogy helyre jössz, ne aggódj emiatt. A tesztet pedig hiába használod ilyenkor esély sincs arra hogy ilyen hamar kimutassa a terhességet, de nyugodj meg biztos nem vagy terhes, mert azoknál a vérzéseknél ahol a kettõ között túl kevés vagy túl sok nap van, nincs teljes peteérés, vagyis nemzõképtelen vagy ilyenkor. Nyugodj meg nincs semmi bajod :)

Szia! Ha jól sejtem elég fiatal lehetsz még (15-17)nem mondom, hogy minden nõnek vannak ilyen problémáim, de úgy gondolom egyszer az életben legalább minden nõnél megzavarodik a ciklus. Nekem pl legutóbb 54 napra jött meg, minden elõzmény nélkül, amugy 33 nap körüliek a ciklusaim. De egyik barátnõm egy idõszakban, úgy 3 hónapig 2hetente menszeszelt. Úgy értem: vérzett 7-8 napot (sok volt) 2 hét szünet után pedig megint 7-8at. De aztán elmúlt neki. Sok oka lehet, szerintem nem kell aggódnod egy percig se. Persze ha kóros, érdemes elmenni orvoshoz de biztos vagyok benne hogy helyre jössz, ne aggódj emiatt. A tesztet pedig hiába használod ilyenkor esély sincs arra hogy ilyen hamar kimutassa a terhességet, de nyugodj meg biztos nem vagy terhes, mert azoknál a vérzéseknél ahol a kettõ között túl kevés vagy túl sok nap van, nincs teljes peteérés, vagyis nemzõképtelen vagy ilyenkor. Nyugodj meg nincs semmi bajod :)
Azért a megszakításos közösülés nem a legjobb. De gondolom Te ezt jól tudod. Ha a teszt 2-szer azt mutatta ki, h nem vagy terhes, akkor nem vagy az, ennek eléggé nagy a valószínûsége. De ha továbbra is rakoncátlankodik a menszeszed, menj el nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod. de nem vagyok fiatal már 34 éves vagyok és 3 gyermekem van. De nem szeretnék gyermeket és meg vagyok ijedve. másodjára miko megjött véreztem de nem ugy ahogy rendes mensesnél szoktam. és még mindig van egy kicsi pecsételö.
A kérdező hozzászólása: ja és fog fájásra dalacint szedtem , fejfájásra meg advil ultrát és arra gondoltam hogy ez zavarta meg a hormonokat
Szia! A gyógyszereknek ehhez szerintem semmi közük. A korod ellenére azt javasolnám hogy várj egy kicsit, hidd el nekem helyre fog állni. Ha mégsem, akkor viszont érdemes lenne tényleg elmenni orvoshoz mert ilyen korban már nem beszélhetünk tini-változásokról amikor mindenféle hülyeség megtörténik a szervezetben! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: szia. 27.-én ujbol megcsináltam a tesztet és az is azt mutatta ki hogy nem vagyok terhes.a vérzés elmult. csak még nem fordult velem elö ijen hogy 2 szer jött meg egy honapba
A kérdező hozzászólása: remélem nem is vagyok az.de majd még egyszer megcsinálom a biztonság kedvéért
A kérdező hozzászólása: a mellem se feszül és nem érzem azt hogy terhes lennék.de azért örülök hogy van valaki aki meghallgat. köszönöm
Kérdezõ: szívesen, ha tudtam kicsit is segíteni már megérte írni. Elõttem válaszoló: igen mindnyájan tudjuk hogy a megszakított közösülés nem a legjobb megoldás. Bár azt kell mondjam hogy kellõ odafigyeléssel ellehet kerülni a bajt így is. Én a párommal 2, 5 éve így szeretkezünk, ahhoz hogy gyógyszert szedjek, nem éri meg mert ritkán van lehetõségünk egymással lenni (1 hónapban mondjuk 1-2 alkalom vagy ritkán több) és pl én kiszoktam számolni mikor érdemes szexelnünk. Leggyakrabban akkor csináljuk amikor pont vége lett a menszeszemnek, vagy amikor megfog jönni a menszeszem és érzem a görcsölést már pár napja, így 100%ig ki lehet szûrni a bajt. Ez nem védõ beszéd akart lenni mert amigy igazad van, nem ez a legjobb megoldás. Kérdezõ! Neked szurkolok, de úgy hiszem nekem lesz igazam és rendbe fog jönni ez a menszesz ingadozás nálad!
Az, hogy nem jött meg, nem jelenti, hogy terhes vagy.
Ha nem védekeztél az is elõfordulhat.

Már két hete nem jött meg a vérzésem. Csináltam egy tesztet ami negatív lett. Ebben a két hétben attam vért. összefügghet a véradással hogy ne jött még meg?

Amúgy párommal nem védekezünk. Id?ben kiszáll. és mostanában nagyon fáradt vagyok. Mindig aludni tudnék, és megérzek minden illatot.

Legjobb válasz: ezek a tünetek,amiket leírtál nagyon babára utalnak! várj egy pár napot,és érzékenyebbel tesztelj!

ezek a tünetek, amiket leírtál nagyon babára utalnak! várj egy pár napot, és érzékenyebbel tesztelj!
Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt!
nemhiszem hogy baba. mert a teszt már kimutatta volna.
Ha baba lenne már kimutatta volna a teszt! Nagyon sok minden oka lehet a vérzés kimaradásának. Várj mégegy hetet és ha továbbra sem jön meg, menj orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!