Találatok a következő kifejezésre: Két hete egy nem akart (19 db)

Ha nem egy városban laktok akkor biztos...
Nem, hanem sakkozni akar! Lehet, hogy csak bejössz neki és megéri érted a távolság. xd

Mi okozhatja, hogy a babám két hétig egyáltalán nem csuklik, aztán mikor véletlenül rájön a csuklás egy napon belül akár 5- 6 alkalommal is csuklik akár egy órán keresztül?

Hiába adok neki ilyenkor vizet nem segít. Hiába masszírozom nem segít. Csak csuklik és csuklik a babám, de miért???

Legjobb válasz: szia semmi baja nincs, az enyémek is csuklottak örökké, majd ahogy nõl, elhagyja. Én sem szoktam csuklani, csak ritkán, de mikor elkezdem, 3 napon keresztül is tudok csuklani. :) A csuklást a rekeszizom görcse okozza, ami nem fájdalmas, nem kellemetlen, csak neked az hallgatni. Ne aggódj

szia semmi baja nincs, az enyémek is csuklottak örökké, majd ahogy nõl, elhagyja. Én sem szoktam csuklani, csak ritkán, de mikor elkezdem, 3 napon keresztül is tudok csuklani. :) A csuklást a rekeszizom görcse okozza, ami nem fájdalmas, nem kellemetlen, csak neked az hallgatni. Ne aggódj
Ne fektesd le. Majd alszik ha álmos, nem kell ráerõltetni.
Hánykor próbálkozol? Ha mondjuk egykor, akkor most próbáld kettõ körül, addig játszatok. Szerintem kell még egy kétévesnek a délutáni alvás, mert akkor ha nem alszik, kezelhetetlen.
Nálunk volt egy ilyen idõszak (1 hónap) . Én nem görcsöltem rajta, nem aludt és kész. Most megint alszik.
Feküdj mellé, és várd meg amíg elalszik.
Az igaz, hogy meg kell várni, hogy álmos is legyen. Pld. én is kipróbáltam a 2 éves lányomnál, hogy nem volt álmos, ok, akkor ne aludjunk. De délután 4-korül elaludt, aludt 6-ig, és utána éjfélig nem tudtuk ágyba dugni. Szóval valami egészséges határt kell szabni a délutáni alvásnak is. (elsõ válaszoló)
én idegeltem magam ezen, most már új szabály negyed óra maximum és aztán nincs alvás. persze bele lehet futni abba, hogy délután elalszik, de én azt már nem szoktam megengedni. Inkább hatkor fürdés, vacsora és már hipp hopp hét óra és akkor aludhat éjszakára. Vagy keltem 5-kor, ha 4-kor elalszik, és akkor este kicsit késõbb de mennek aludni.
A kérdező hozzászólása: fél egytõl fél háromig:-) változó mikor kezdjük, de volt már hogy fél 3kor aludt el és fél 5kor kelt alig bírtam este lerakni, 8kor aludni szokott

Két hete volt egy nem akart abortuszom. Férjemmel már nem bírtuk tovább és tegnap nagyon óvatosan szeretkeztünk! Ma mikor elmentem pisilni kitöröltem és egy halvány rózsaszín folt volt ott mi lehet ez?

el?tte sem sem pedig azóta nem volt ilyen!nem ment belém csak vigyáztunk remélem nem lehetek ilyen hamar ujra terhes!!!vérzésem már vagy 4 napja nincs,és nem fájt egyáltalán!!tudom hogy nem szabadott volna de már nem bírtuk!

Legjobb válasz: Lehet hogy egy picit bevéreztél. Nem hiszem hogy komoly a baj de ha van más probléma is akkor menny vissza a nõdokihoz.Gondolom majd kell menni kontrolra is .

Lehet hogy egy picit bevéreztél. Nem hiszem hogy komoly a baj de ha van más probléma is akkor menny vissza a nõdokihoz.Gondolom majd kell menni kontrolra is .
semmi bajod nincs. egy nap alatt nem lehetsz terhes mert a beágyzódás egy hét kb. az azéert volt mert benned seb van és most megsértett egy kicsit. ne izgulj ezen de tényleg vigyázzatok hogy 3 hónpig ne ess teherbe nehogy valami bajod legyen vagy a köv baba leváljon. meg az sem jó ha mindig felszakad a seb.
nem kell ijedezni..egy kaparással jól felbolygatnak mindent és sérthetik a szöveteket is, ami begyógyul persze, de nyomás hatására felzavarhatod, tehát ez miatt vérzett, ha esetleg nem állt volna el akkor kellet volna aggódni. Terhes nem lennél az tuti abortusz után két héttel nem valószínõ peteérés, illetve a beágyazódásnál lenne gond, hiszen gyakorlatilag kiszedték a nyálkahártyádat. Sajnálom ami a babáddal történt, érdemes most 3 mensit megvárni. Ha szépen akartad volna kifejezni írhattad volna, hogy missed abort miatt volt egy mûvi befejezés, de nem kell mindent szépen írni inkább egyertelmûen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem akarok még terheslenni, meg tudom hogy nem is szabad csak meg ilyedtem 1kicsit, hál istennek semmi bajom sincs
Milyen az a "nem akart abortuszom"??????
Jól gondoltam.
Vagy valamilyen okból kifolyólag /egészségügyi probléma miatt/ elkellett a babát vetetni.
A kérdező hozzászólása: olyan hogy 6 hetesen elhalt a babó és ki kellett kaparni.csak nem akartam így leírni
Pl.: vetélés és azt követõ gyógy kaparás.
Szia, nekem hat hete volt abórtuszom , peteérésem pedig két hete, tehát a mûtét után négy héttel.Biztos hogy nem lettél terhes.

A kislányom egy hónap múlva lesz két és fél éves. Vehetjük két és fél évesnek. Két hete nem hajlandó itthon délután elaludni. Másnak is van e ilyen gyereke, aki ilyen kicsi korban már nem akar aludni, csak éjjel?

Ha nem alszik, kicsit nyűgös, de simán bírja este 8ig. A bölcsődében alszik, gondolom, mert a délelőtti zsivaly és játék azért lefárasztja, de ott is csak 1-2 órát. Hivatalosan 4-5 éves korban szokott elkezdődni a nemalvás délután. Este fél9től kb reggel fél 7ig alszik. Nem ébred fel, nincsenek rossz álmai. Ilyen szempontból egy angyal. Egyébként nagyon aktív, érdeklődő, okos kislány. Pszichológus szerint 3 hónappal érettebb szellemileg az átlagnál. Csak hát nem akar aludni délután. és nem is látszik fáradtnak.

Legjobb válasz: Én fiam 2 éves, a bölcsiben mindig alszik akár 2-3 órát,és fáradt is de nem akar aludni,ráadásul új ágya van ki tud mászni,így egy rémálom,5-6 fele meg tiszta nyûgös és hisztis.Fiam 7-fél 8 tól alszik reggel 6ig.

Én fiam 2 éves, a bölcsiben mindig alszik akár 2-3 órát, és fáradt is de nem akar aludni, ráadásul új ágya van ki tud mászni, így egy rémálom, 5-6 fele meg tiszta nyûgös és hisztis.Fiam 7-fél 8 tól alszik reggel 6ig.
A lányom még nem volt 2 éves, amikor leszokott a délutáni alvásról. Ez már fél éve volt. A bölcsiben õ is alszik, de itthon nem. Este fél 8 körül alszik el, reggel 6-7 között ébred. Erõltetni nem tudom, meg felesleges is. Neki ennyi elég. Ilyenkor csendes pihenõ van, aztán folytatódik a nap.
Lányom se alszik 2 éves korátol délután itthon de nem baj mert igy este 6-fél 7 felé már simmán elalszik , bölcsiben alszik 1-2 órát ilyenkor 7-8 óra között alszik csak el de viszont minden reggel fél 7-7 között kell fel.
Pont 2, 5 éves a kisebb lányom, nem bölcsis, itthon van velem, kb 2 hónapja nem nagyon tudom elaltatni nappal, mondjuk heti 3-szor alszik ebéd után. Ha nem alszik, akkor is simán kibírja este 8-ig, mindenféle nyûglõdés nélkül. Ha alszik, ha nem alszik délután, akkor is este 8-tól reggel 6-ig alszik, ebben nincs változás. A 4 éves lányomnak nagyobb az alvásigénye még mindig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugodtam! Akkor mégsem annyira renitens a gyerekem :o))) Én sem fogom erõltetni ezek után :o) Még jobb is, hogy este nem kell ébren maradni vele 9-10 óráig...
Magyarázd magadnak hogy õ a gonosz.
A kérdező hozzászólása: ?
Egészségére:D Gondolj arra: te nyertél, egy tapasztalatot minimum, õ vesztett egy olyan embert aki egyenes volt felé.
Miért érdekel téged?Nem a te pasid.
A kérdező hozzászólása: Mert a volt barátom és mèg szeretem:/

72 órás tablettát vettem be, de egy hétre rá megjött a menzeszem. Már két hete megvan, de csak gyengén és nem akar elmúlni. Mit tegyek?

..azelött soha nemvettem ilyen tablettát,és csak hónap végén kellett volna megjönnie.Kérlek segitsetek!

Legjobb válasz: Nyugi, a tabletta miatt vérzel. Hamarosan helyreáll a szervezeted.

Nyugi, a tabletta miatt vérzel. Hamarosan helyreáll a szervezeted.
A hatalmas adag hormon kicsit összezavarta a hormonháztartásod. Ha nem akar múlni a vérzés, érdemes visszamenned a nõgyógyászodjoz.
Ez a tabletta miatt van, nyugi elõbb vagy utóbb be fog újra állni a ciklusod! De azért nem kell mindig ehhez folyamodni, mert súlyos hormongondokat okozhat! Inkább szedj fogamzásgátlót!

Egyedül nevelem két fiamat, a volt párom kiment az újdonsült férjével külföldre dolgozni. A kapcsolattartás korlátlan, jön haza szabadságra és két hétre el akarja vinni a fiúkat teljes költöztetéssel, amibe én nem szeretnék beleegyezni. Mit tegyek?

Konkrétan mit jelent, a korlátlan láthatás? A mindennapi találkozást, programokat nem akadályozom, de a felügyeleti jogomról nem akarok lemondani, ezenkívül a nevelési elveim sem egyeznek az exemével, nem szeretnék két hét múlva átnevelt gyerekeket visszakapni. Mi a véleményetek? Köszönöm.

Legjobb válasz: Mindenképpen meg kellene kérdezni a fiúkat. Fõleg ha már nagyobbak. Akármilyen az exed, mégis csak az anyjukról van szó. Az "átnevelés" lehetséges, ezzel vigyázz. Nekem édesanyám mesélte, hogy teljesen megváltoztam pár napra amikor láthatáson voltam az apámnál. Negatív irányban.

Mi az hogy teljes költöztetéssel? Nagyon vigyázz, mit visz magával az ex a gyerekek ott tartózkodásához. Remélem nem akarja elszakítani tõled õket. Szerintem is ügyvédet kérdezz, aki a leghamarabb tud válaszolni erre a dologra.
Mindenképpen meg kellene kérdezni a fiúkat. Fõleg ha már nagyobbak. Akármilyen az exed, mégis csak az anyjukról van szó. Az "átnevelés" lehetséges, ezzel vigyázz. Nekem édesanyám mesélte, hogy teljesen megváltoztam pár napra amikor láthatáson voltam az apámnál. Negatív irányban.
Annak mindig nyomós oka van ha a biróság a férfinak itéli a gyerekeket... túl jó anya nem lehet ha képes más országba menni, itthagyni a gyerekeit ugy hogy naponta láthatná õket...én se örülnék ha 2 hétre vele lennének
A korlátlan láthatás azt is jelenti, hogy akár hosszabb idõre is elviheti a gyerekeket. Talán kérdezd meg a bírósági panasznapon, hogy megtagadhatod-e ezt? Ami aggasztó lehet, hogy esetleg nem hozza vissza õket. Akkor viszont elég bajban lesztek. Mindenképpen érdeklõdj hivatalosan utána.
Két hét alatt azért nem nagyon lehet átnevelni a gyerekeket.Ha válaszolsz a többiek kérdéseire azért jobban tudunk segiteni...
nem vagyok jogász, de én úgy tudom, hogy a kapcsolattartás azt jelenti, hogy láthatja, látogathatja, beszélhet vele stb. ahhoz, hogy (a te akaratod ellenére) elvihesse, felügyeleti jog kell. a helyedben mindenképpen megkérdeznék errõl valaki biztosan hozzáértõt, pl. elmehetsz bírosági panasznapra, ott adnak ingyen felvilágosítást.
gyereket is megkellene kérdezni ha mar 5 év felettiek. Nekem kicsít úgy tünik hogy neked fáj hogy az exed kint van az új férjével. Amúgy én soha nem hagynám a lányomat a férjemre, tuti jönne velem.
Utolsó vagyok. Már mint úgy értem hogy nem hagynám el a gyerekemet.
mennyi idõsek fiúk? miért neked itélték õket? mennyire messze lennének a 2 hétig?
Viszont , ha megítélték neki a láthatást, úgy tudom, jár a két hét egyben, mint nyaralás. És , bizony, hiába lenne átnevelve a gyerek, oda kell adni. Nem csak a tartásdíjat kell leszedni az elvált féltõl.
Kedves Kérdezõ! Azóta mi a helyzet? A fiúkkal mit sikerült beszélned és végül mi történt? (Hány évesek is õk?) És az valóban érdekelne, hogy a bíróság mikor ill. miért nem az anyjának ítélte a két gyereket!? Nézd el kíváncsiságomat, de úgy gondolom errõl, hasznos lenne, ha megosztanád velünk, elvégre is vannak, akik hasonló cipõben járnak rajtad kívül... A fiúk anyja hol él, és hová vinné el õket nagyjából honnan? Mibõl gondolod, hogy átnevelné õket? Van köze ehhez a félelmedhez a válásotoknak?
Neked nincs is elhatározásod.
Valahogy nem értem a leveledet! Én is úgy érzem, hogy te nõ vagy, de akkor nagyon rosszul fogalmaztad meg a levelet. Egy pasi nem szokott ilyen gyámoltalan lenni.
Kérdezd meg a fiúkat, ha már nagyobbak. De mégis az anyjukról van szó. Az átneveléssel vigyázz, mert az elõfordulhat, fõleg, hogy elég sok idõre szeretné õket elvinni.
"Ha te jó szülõ vagy, soha nem fogja tudni ellened fordítani a gyermekeidet senki." Ez nagyon igaz. "Apám" megpróbálkozott, 13 éves voltam, de egy szavát se hittem, kiálltam az Anyukám mellett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azt hiszem el fogok menni egy bírósági fogadóórára, megerõsítettetek ebben az elhatározásomban. Még egyszer köszönöm nektek!
Kedves Kérdezõ! Ha te jó szülõ vagy, soha nem fogja tudni ellened fordítani a gyermekeidet senki. A korlátlan láthatás azt jelenti az én olvasatomban, hogy akkor láthatja, amikor akarja. Ha a gyerekek elmúltak 3 évesek, akkor akár két hétre is elviheti õket. Az országból úgysem viheti ki õket. Szóval én elengedném, persze úgy, hogy tudom, hová viszi õket, szeméyli, útlevél és taj kártyan nélkül. Ha gond van, értesítsen, sürgõsségi ellátás tb kártya nélkül is megy, biztosítsa az élõ kapcsolatot. Szerintem kicsi az esély arra, hogy le akar lépni velük. A gyerekeknek pedig jót tesz, ha vele is vannak. Nem irigyellek. Tudom, milyen nehéz elengedni õket...
Elõször válaszolni akartam, de aztán annyira fölhúztam magam az egyik válaszon, hogy már nem tudom mit szerettem volna ide írni. "Nem csak a pénzt, gyerektartást kell lehúzni az elvált féltõl." Ha a kérdezõ nõ lenne, rohadtul nem írtad volna ezt ide, arra buzdítanád, hogy szedje csak a gyerektartást, és mondanád, hogy ne engedje el szerencsétlen gyerekeket. Gyûlölöm az ilyen embereket, bár le merném fogadni, hogy nõ vagy. Gusztustalan.
vigyázz nagyon
Létezik! Én nekem évek múltán is megmaradt az emlékezetemben egy olyan valaki akivel szinte mindennap beszéltem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!