Találatok a következő kifejezésre: Két hete egy nem (264 db)

Fogsz, de valószínû kirugnak
50%-os táppénzt fogsz kapni, és kb 1 hónap után lefog járni a táppénz jogosultságod.

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

A szüleim elutaznak két hétre, és nem engedik h itthon maradjak egyedül! Hogy győzzem meg őket?

Az unokatestvéremékhez kéne mennem, de náluk nagyon utálok lenni én oda tuti nem megyek, én ott 2 hetet nem bírok ki! Pl. mindig rozskenyeret vesznek amit én utálok meg ilyen izéket vacsoráznak h kolbász szalámi azt is utálom! Ha meg veszek külön kaját magamnak az se jó nekik pl egyszer rendeltem pizzát és hát elég csúnyán néztek XD Meg am is 1 TVjük van összvissz mindig azt kell nézni amit ?k akarnak meg 2 gépük van összesen de azokban is olyan sz*r a videokártya h semmit nem lehet velük csinálni! Mondjuk laptopot tudnék vinni de még wifijük sincs! Meg am is akk együtt kéne mennem unokatesómmal suliba ? meg elég gáz gyerek már az is ahogy öltözik meg minden :S Meg nagybátyám mindenbe beleszól h most ezt csináljuk ezt ne csináljuk most segítsünk neki 10 percet (de ebb?l a 10 percb?l mindig 30 lesz ha nem több)… Na mind1 ezt am mondtam a szüleimnek is h ezért nem akarok menni de akk sem engedik :( Am az a bajuk h pár hónapja elmentek 3 napra én meg csináltam itthon egy házibulit és kiderült mert a köcs takarítón? beköpött :S És ez miatt most nem akarják h itthon maradjak de megígértem nekik h most nem csinálok semmit de akkor sem! Hogy gy?zhetném meg ?ket? :( Én tuti nem megyek unokatesómékhoz inkább elszökök XD 16f

Legjobb válasz: Én sem helyeselném, hogy 16 évesen hetekre otthon maradj egyedül. Fõleg nem úgy, hogy már egyszer eljátszottad a bizalmukat... A takarítónõ meg nem "köcs", ahogy te írtad... Talán ha nem viselkednél ilyen gyerekesen, és nem hisztiznél mindenért, máshogy állnának hozzád a szüleid is.

Én sem helyeselném, hogy 16 évesen hetekre otthon maradj egyedül. Fõleg nem úgy, hogy már egyszer eljátszottad a bizalmukat... A takarítónõ meg nem "köcs", ahogy te írtad... Talán ha nem viselkednél ilyen gyerekesen, és nem hisztiznél mindenért, máshogy állnának hozzád a szüleid is.
Amíg nem értem a végére (ami nehéz volt), addig azt hittem, h 12 éves vagy. A gazdag szüleid a TV, laptop, takarítónõ meg a nyaralás helyett miért nem az oktatásodra költenek? Ilyen trehány fogalmazást. Gondolom a fõsulin a diploma meg már le van elõlegezve. Nem engedném én sem, h egyedül maradj, nem bínék meg benned.
Nyugi hercegnõ, kibírod.
Annak alapján, amit leírtál, én se mernélek egyedül hagyni.
úristen...nagyon durva vagy. én se hagynálak egyedül az fix.
Teljes mértékben egyet értek velük.
mikor még csak a kérdést és a korodat láttam azt gondoltam, hogy tiszta röhej, hogy pesztrát keresnek neked. aztán elolvastam a többit, és megértettem :D rozskenyeret vesznek és még wifijük sincs?? segíteni kell nekik?? egyszer már otthagytak, te meg bulit csináltál?? fel se nyaltad magad után a ganét, hanem szerencsétlen takarítónõre hagytátok a rókákat, aki ezt elmondta a szüleidnek?? ritka nagy köcsög vagy te, gyerek!
utolsó elõtti: hülyeségeket beszélsz. nem azzal van baj, hogy megvan mindene, az engem pont nem érdekel. azzal van baj, hogy nem tudja vállalni a tettei következményét, keresi a kiskapukat és a felajánlott kompromisszum sem elég jó neki. tehát még gyerek, úgyhogy ne akarjon otthon maradni egyedül hetekig.
Ha a szüleid azt mondják, hogy ott leszel 2 hétig, akkor nincs mese, ott leszel és kész! Egyébként egy ilyen "házibuli titokban, míg anyáék nyaralnak" után az tuti, hogy nemhogy laptop meg wifi nem lenne a környéken, de hogy te takarítanád az egész kecót 30 éves korodig az is tuti!Persze mellékelve 2 atyai pofonnal! Nyafogás helyett olvass könyveket (már ha vannak könyveitek!)!
Oké, figyelj, nekem is megvan mindenem, de azért feltudom mérni, hogy ez alapvetõ szükséglet-e vagy luxus. Ne legyél már ekkora elkényeztetett nyomorult idióta.
Mivel eljátszottad a bizalmukat, vissza kell szerezned. Ha ez eddig nem sikerült, most megmutathatod azzal, hogy elmész az unokatesóidhoz és ott normálisan viselkedsz, így lehet hogy legközelebb majd megengedik a szüleid. Két hétig mindenhol kibírod. Ha úgy érzed mégse, próbálj meg kompromisszumot kötni, pl. amit az egyik elõzõ írt, hogy néha rádnéz egy szomszéd, vagy mondjuk csak éjszakára mész át az unokatesóidhoz. De semmiképpen ne cirkuszolj, mert attól még jobban gyereknek fognak tartani, és akkor tuti nem engednek meg semmit.
A kérdező hozzászólása: mondom h nem lett semmi baja a házibulinak a múltkor se tehát semmi okuk sincs ez miatt haragudniuk rám! am meg tudom h a wifi nem létszükséglet de miért kell olyan helyen lennem ahol nincs amikor lehetnék olyanon is ahol van ha a szüleim nem picsognának a múltkori miatt -.-
Utolsó, ott a pont!! :D
Nem a buli miatt haragszanak, hanem azért mert hazudtál nekik és még csak nem is te raktál rendet, hanem olyan ember akinek õk fizetnek... Emiatt te megbízhatatlan vagy a számukra... Azért kell olyan helyen lenned ahol nincsen meg mindened, mert otthon nem mernek téged hagyni a felelõtlen viselkedésed miatt. Honnan tudják, hogy nem lesz következõ hülyeséged? Csak a te szavad van, ami nyilván nem csak a bulival kapcsolatban nem ért semmit, hanem már máskor is csak szövegelésnek bizonyult...
Az én bizalmamat nem játszaná el ezzel a gyerekem. Leszidnám és kapna 2 nap büntetést, na de hogy semmit ne érjen a szava, ez azért durva. Azt mondja semmi baj nem történt. Ezerszer undorítóbb dolgokat tesznek ma a fiatalok, elég kinézni szombat este az utcára. Egy normális házibuli azért nem egy hatalmas bûn.
A kérdező hozzászólása: meg azért egy házibuli miatt nem kéne olyan helyre küldeniük ahol nincs mit ennem -.- meg semmit se tudok csinálni 2 hétig
Nem Nigériába küldenek, ahol tényleg nincsen kaja. Ha annyira nem vagy gyerek, akkor nyilván meg tudod beszélni a rokonaiddal, hogy te más étrendhez vagy szokva. Az élet nem csak gépezésbõl meg tévézésbõl áll. Ott az unokatestvéred, akit annyira gyökérnek tartasz. Mi lenne ha szent célod az lenne, hogy menõ srác legyen belõle? Közben megismernéd és lehet, hogy rájönnél, hogy hol hibás a gondolkodásod sok dologban...
Neked fogalmad sincs mi a nyomor! Tudod mi kell neked? Egy tanya ahol élhetnék mint egy kis gyerek, mert az vagy. Mit képzelsz? 2 hét szoba fogság és kuss!!!!
Sok irigykedõ megint megérkezett. Csak az a bajuk, hogy nektek futja laptopra meg takarítónõre. Mindenki volt kamasz és elég sokan tartottak házibulit titokban, ez azért egyáltalán nem eget rengetõ bûn. Kérdezõ ígérd meg, hogy nem csinálsz ilyesmit, elég idõs vagy ahhoz, hogy ne kelljen az unokatestvéredéknél lenned 2 hetet. Köss kompromisszumot a szüleiddel, hogy valaki minden nap rád néz, és átjársz ebédelni a szomszédhoz, akkor biztosak lesznek benne, hogy semmi disznóságot nem csinálsz és éhen sem halsz.
A kérdező hozzászólása: de most nem csinálnék házibulit!!!
A kérdező hozzászólása: meg am is semmi baja nem lett a lakásnak a múltkor sem
A kérdező hozzászólása: jó de nem ez a kérdés ilyen opció nincs XD hanem h hogy beszélhetném rá mégis õket??
"bíznék"
Engem már 12 évesen egyedül hagytak egy hétre, mert bíztak bennem. Ennyi az egész. Ha egyszer ezt eljátszottad, akkor ne várd el, hogy egyedül hagyjanak. Már az írásodból lejön, hogy nem kéne. Tökéletesen egyetértek velük.
Eleg elkenyeztetett fiucska lehetsz...masnak kisebb baja is nagyobb a tiednel.
Ha nem bíznak benned, semmivel sem tudod rávenni õket. Ennyi az egész, a választ a kérdésedre megkaptad.
ne strapáld magad: elszúrtad, nem fogod tudni meggyõzni õket. bebizonyítottad, hogy megbízhatatlan vagy, így is fognak veled bánni. amúgy fogalmazásod, lekezelõ stílusodat olvasva, ha én lennék a nagynénéd, tuti nem látnálak szívesen.
jajaj, , , , wifi, laptop, na, meg torony óra lánccal!! Gyerek vagy és felügyelni kell rád! Amit írtál pont elég ahhoz, hogy tuti én sem hagyánlak egyedül!
A kérdező hozzászólása: de valahogy muszáj megbeszélnem velük én oda tuti nem megyek :(
A kérdező hozzászólása: 2 hét alatt én ott megõrülök!
Amit eléd tesznek megeszed. Nem olyan nehéz az, maximum kevesebbet. Más a saját pénzébõl etet, egy szavad nem lehet. 2 hétig kénytelen vagy nem válogatni. (ez egy elég piti probléma) Aztán nincs wifi..hát maximum kénytelen leszel valami hasznos dolgot csinálni, mivel a nagy videokártya is csak a játékhoz kéne. Állj neki tanulni, úgy látom rád fér és most kezdõdik az iskola. Viselkedj jól a 2 hétben és lehet legközelebb már otthon maradhatsz! Elkényeztetett gyerek nem maradhat otthon 2 hétig egyedül.

A lábamon van egy 1.5 cm átmérőjü piros kör már két hete és nem mullik, mi lehet az?

Voltam b?rgyógyásznál nem tudta megmondani,elküldött h vegyenek róla mintát hátha gombásodás! vettek rola mintát de negativ lett tehát nem gombásodás,a másik eredmény meg csak 3 hét mulva lesz kész!

Legjobb válasz: Igen, ez bizony a lyme-kór tünete.Kokárda szerû piros kör, némi viszketés, stb.Lehet, hogy észre sem vetted a kullancsot.Ne várd meg a 3 hetet, menj vissza a dokihoz, ha elhajt akkor irány egy másik.Nagyon jól kezelhetõ, de minél hamarabb kapsz antibiotikumot, annál kisebb a szövõdmény lehetõsége.No para.

Igen, ez bizony a lyme-kór tünete.Kokárda szerû piros kör, némi viszketés, stb.Lehet, hogy észre sem vetted a kullancsot.Ne várd meg a 3 hetet, menj vissza a dokihoz, ha elhajt akkor irány egy másik.Nagyon jól kezelhetõ, de minél hamarabb kapsz antibiotikumot, annál kisebb a szövõdmény lehetõsége.No para.
Szóval lefordítom: A bõrgyógyászod nem tudja, mi az, pedig látta és tapintotta és ezért eljöttél ide és kép nélkül kérdezel laikusokat, hátha valaki megmondja így? WOW! L27
A kérdező hozzászólása: Igen 5 forintos volt :DDD fõleg h nem is vagyok magyarországi! :DD
Lukas volt a zsebed és a hõségben felforrósodott 5 forintos megégette a bõröd. Nem csoda, hogy nem ismerte fel a b.gyógyász, elég ritka jelenség.
A kérdező hozzászólása: Az orvos már felirt egy krémet...
A kérdező hozzászólása: Nem volt már kiskorom óta...
Ez lehet kullancs általi fertõzés, Lyme-kór jele! Nem volt kullancsod az elmúlt hetekben?
Ha a szakértõ nem tudja, mi tényleg nem tudhatjuk. Majd 3 hét múlva megmondják, hogy mi az.
A kérdező hozzászólása: én csak megkérdeztem hátha valaki tudja, aki volt hasonlo helyzetben, és akinek meglettek az eredmményei már...
A kérdező hozzászólása: Nem is jártam olyan helyen ahol kulancs ment volna belém :D amugy voltam tengeren a sós viz elég jó hatással volt rá, elég szépen elmult, most elkezdtem kenni amit a doki adott krémet még 2 nap gondolom és el is mullik :) ))

Hanyinger, rosszullet ket hete, egy hete negativ teszt de azota is kis hanyingerek, ma ugy nez ki megjon aminek nem kellene. Mi tortenik?

Soha nem szokott fejem fajni, hanyingeres sem vagyok, szoval fogalmam sincsen, hogy most csak viccel velem a testem avagy mi tortenik ?

Legjobb válasz: lehet hogy nemfog megjonni,attol még lehet olyan megjon érzésed.Nagyon szorítok!

lehet hogy nemfog megjonni, attol még lehet olyan megjon érzésed.Nagyon szorítok!
Nekem mensi elõtt is mindig volt hányingerem és rettentõen fájt a fejem. Innen tudtam, hogy mensi jön.
Ne fektesd le. Majd alszik ha álmos, nem kell ráerõltetni.
Hánykor próbálkozol? Ha mondjuk egykor, akkor most próbáld kettõ körül, addig játszatok. Szerintem kell még egy kétévesnek a délutáni alvás, mert akkor ha nem alszik, kezelhetetlen.
Nálunk volt egy ilyen idõszak (1 hónap) . Én nem görcsöltem rajta, nem aludt és kész. Most megint alszik.
Feküdj mellé, és várd meg amíg elalszik.
Az igaz, hogy meg kell várni, hogy álmos is legyen. Pld. én is kipróbáltam a 2 éves lányomnál, hogy nem volt álmos, ok, akkor ne aludjunk. De délután 4-korül elaludt, aludt 6-ig, és utána éjfélig nem tudtuk ágyba dugni. Szóval valami egészséges határt kell szabni a délutáni alvásnak is. (elsõ válaszoló)
én idegeltem magam ezen, most már új szabály negyed óra maximum és aztán nincs alvás. persze bele lehet futni abba, hogy délután elalszik, de én azt már nem szoktam megengedni. Inkább hatkor fürdés, vacsora és már hipp hopp hét óra és akkor aludhat éjszakára. Vagy keltem 5-kor, ha 4-kor elalszik, és akkor este kicsit késõbb de mennek aludni.
A kérdező hozzászólása: fél egytõl fél háromig:-) változó mikor kezdjük, de volt már hogy fél 3kor aludt el és fél 5kor kelt alig bírtam este lerakni, 8kor aludni szokott

Nem tudok maszturbálni? A pasimmal minden jól megy, ha ő ujjaz, el tudok menni, de ha egyedül vagyok valahogy nem megy. És most két hétig egyedül leszek Ha ciki, ha nem lány létemre ölni tudnék egy orgazmusért, mit tegyek? Technikák? 19/L

Legjobb válasz: gyere el hozzám és megujjazlak am komolyan 1.lehet hogy le kéne állnod egy ideig a maszturbálással 2.gondolj bele hogy mi az ami más akkor lehet hogy ha meg tudod teremteni a körülményeket akkor sikerülni fog. mellesleg próbáltad már eszközzel?

gyere el hozzám és megujjazlak am komolyan 1.lehet hogy le kéne állnod egy ideig a maszturbálással 2.gondolj bele hogy mi az ami más akkor lehet hogy ha meg tudod teremteni a körülményeket akkor sikerülni fog. mellesleg próbáltad már eszközzel?
talán ne próbáld meg heti 3* én mielõtt elõször voltam a barátnõmmel 2 hétig nem vertem ki és sokkal tovább bírtam és jobban élveztem mint késõbb mikor 1-2 napon belül
fék
jézusom, 2hétig nem bítod ki...? Nemár xd amúgy ha ki leszel éhezve, mégjobb lesz barátoddal
maszturbálj pornóra !
Fogdosd közbe a melled és ülj a tükör elé! ma ha csúnya vagy nem segít...
szúrnálak
A kérdező hozzászólása: 3* próbáltam az elmúlt héten és egyszer sem sikerült, a különbséget ha tudnám akkor nem kérdeznék
A kérdező hozzászólása: Hmmm... A fékbe kéne beleülnöm, vagy az kéne a szádra?
2 hétig ne csinálj semmit. Nehéz lesz, de amikor megjön a srác olyan orgazmusod lesz hogy a falig elspriccelsz :D

Az nem baj hogy ha föl (krákogom) a slejmet és egy kicsit néha véres? Nem tudom hogy ez miatte de most volt majd nem két hete egy orr polip mütétem.

Legjobb válasz: Ha még az orrváladékodban is van vér , akkor a mûtét helyébõl származik .Ha viszont nincs, akkor vagy a hörgõbõl vagy a garatból jön vér. Gondolom kontrollra vissza kell még menni az operáló orvosodhoz, mond el neki mindenképp.

Ha még az orrváladékodban is van vér , akkor a mûtét helyébõl származik .Ha viszont nincs, akkor vagy a hörgõbõl vagy a garatból jön vér. Gondolom kontrollra vissza kell még menni az operáló orvosodhoz, mond el neki mindenképp.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ am igen szokott még a orromból jönni vér
Simán csak kihasznált... Unatkozott, és "leakasztott" Téged a polcról, mint a kabátot... Ennyi... :P
Azt jelenti hogy 2:58 perc van
Velem is ez van :D hetente 1x max 2x beszélünk is akkor is h mit csinálunk a hétvégén xD lehet h nincs ideje.. tanul.. de te is ráírhatnál :D
Sütemény kérdésre sütemény válaszok.
Írj rá, és kérdezd meg tõle, hogy mi történt!
õszintén??? Noss! Szerintem õ szerelmes volt beléd de legalább is beléd zúgott, DE! lehet h ez most már elmúlt! Vagy úgy érezte vagy olyan dolgok történtek amitõl az jött le neki, hogy akkor ti csak szigorúan haverok, és le kell mondania rólad! ------> az esetek 70%-ban ez a gond ilyenkor. a maradék 30%-ban pedig az lehet a gond, hogy te sosem írtál rá és azt hiszi hogy ha õ nem ír neked akkor te nagy ívben [email protected] RÁ! 27/f
Figyelj! Ne törõdj a "sütemény" válaszokkal! Megpróbálom elmagyarázni... 1.Õ keresett eddig mindig... 2.Te nem szeretsz chatelni, és ezt õ is tudja! 3.Elég ciki neki, hogy folyton õ ír rád, azt hiheti, hogy nem is érdekled, ezért nem ír rád, mert nem akar zavarni, hisz tiszteletben tartja azt is, h te nem szeretsz chatelni. Talán arra vár, hogy te írj rá...ha van hozzá kedved... 4.Legközelebb írj rá te! Mégsem teheted meg vele, hogy te semmi érdeklõdést nem mutatsz iránta, ne hagyd kétségek között, mert azt nem szeretik a férfiak, és lelépnek...ha eddig nem tette meg, most még talán nem ment el, szóval legközelebb próbáld te keresni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ezen az oldalon már csak egy sütemény írt:D De a többi hasznos. Kösz-kösz:) )
Figyelj, nem sütemény az ha valaki nem azt írja, ami neked nem tetszik... És hidd el benne van a pakliban, hogy csak unatkozott...
Én sosem fogynék ki az ötletekbõl, de azért az szerintem nagyon parás egy idõ után, hogy mindig egy valaki kezdi a beszélgetést. Ha õ nem ír, nem is beszélnétek. Ez nem jó dolog.
A kérdező hozzászólása: Néha olyan sütemény válaszokat lehet csak kapni hogy csak na! -.-
A kérdező hozzászólása: A kihasználás, sztem más formában nyilvánulhat meg.. A beszélgetés az nem kihasználás! xD
A kérdező hozzászólása: Mivel eddig mindig õ keresett, lehet h most azt várja h én írjak rá? Mert én még egyszer se írtam rá... xD
azt, hogy jó voltál neki beszélgetni hajnalban mikor más nem volt elérhetõ a cseten. de élõben nem akar találkozni, mer nem jössz be neki, a sok beszélgetés után már nem jössz be neki vagy félénk
A kérdező hozzászólása: Fúú de értelmes válaszok... -.-
nalam 2 bocsiiii:)
Mással beszél, elfoglalt, barátnõje lett etc.
Inkább 1:58
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Nem sütemény, hanem sekélyes válasz! Talán én sem poénból írkáltam ki ezt a kérdést elhiheted...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!