Találatok a következő kifejezésre: Két hete együtt a párommal (23 db)

25 éves nő vagyok, 40 hetes terhes. Két hete elhagyott a párom egy másik nő miatt. Együtt neveltük a 8 éves lányát, akiröl lemondott az édesanyja. A párom most nem foglalkozik velem, szeretni fogja a közös babánkat?

Legjobb válasz: Otthagyott miközben a gyerekét várod? Hát ez durva. Legalább megvárhatta volna még megszülsz. Az hogy foglalkozni fog e a gyerekkel az jó kérdés. Remélhetõleg lesz annyi gerince ha pedig nem akkor õ tudja mit veszít. Próbáld meg elfelejteni, ha már ilyet tett veled. Neked minden idõdet le fogja kötni a gyerek és találd meg benne az örömödet. Ne legyél szomorú és csalódott mert azt majd a baba is megérzi. Sajnállak. Kitartásat és majd jó babázást kívánok. tymy

Otthagyott miközben a gyerekét várod? Hát ez durva. Legalább megvárhatta volna még megszülsz. Az hogy foglalkozni fog e a gyerekkel az jó kérdés. Remélhetõleg lesz annyi gerince ha pedig nem akkor õ tudja mit veszít. Próbáld meg elfelejteni, ha már ilyet tett veled. Neked minden idõdet le fogja kötni a gyerek és találd meg benne az örömödet. Ne legyél szomorú és csalódott mert azt majd a baba is megérzi. Sajnállak. Kitartásat és majd jó babázást kívánok. tymy
Szia! Láttam már korábbi napon is a kérdésedet, nagyon el lehetsz keseredve. :( Sajnálom Szerintem az a legfontosabb, hogy legyen erõd és tartásod ahoz, hogy ne hívogasd, ne keresd, ne mutasd neki, hogy keseregsz utána. Én is hasonlóképp jártam, egy új izgalom miatt hagyott el egykor a párom. Pár hónap múlva, mivel én egyáltalán nem kerestem, bár nagyon-nagyon fájt, rájött, hogy mégis mennyire hiányzom neki és vissza akart jönni, mondván, mégsem tud élni nélkülem. Hát, akkor már a mostani párommal voltam, így "lekésett" rólam. Ha keresed, hívogatod, úgymond "zaklatod", esély sincs arra, hogy hiányozni kezdj neki. Kérlek, próbáld ezt meg, megéri, csak kitartás! Véleményem szerint a picit pedig ettõl függetlenül szereti és szeretni is fogja. Tényleg szívbõl kívánom Neked, hogy úgy sikerüljenek a dolgok, ahogy szeretnéd!
2. vagyok. És még valami "zárójelben": Ha a kislányával sikerült kialakítanod egy jó kapcsolatot, akkor még jobb helyzetben vagy...
Szió! Az unokatestvéremet is terhesen hagyta ott a férje egykor. Ez azonban mit sem változtatott az apuka gyermeke iránti érzésein. Ma már a pici fiú felcseperedett, 13 éves, és az édesapjával azóta is tartják a kapcsolatot. Mellesleg az unokatestvérem is megtalálta a párját, aki szintén imádja a fiát. Remélem ez, segít egy kicsit a kérdéseid megválaszolásában, bát tudom, hogy nem minden "történet" egyforma, de erõt adhat az, hogy más is volt ebben a helyzetben, és boldogan éli az életét. Kitartás!!! Szurkolok neked! Zita
Szia ha foglalkozik a kicsivel , akkor szerencséd van, ha nem, és még genya is, akkor még a tápszer árát is követelheted, ha az idegeskedéstõl nem tudsz szoptatni. Kitartást neked! Egy ilyen ember miatt nem érdemes keseregni!
Vannak ilyen szivtelen semmirevalo emberek is?????? Ez engem annyira felidegesit még olvasni is rosz az ilyet.

Két hete vetéltem el, 9 hetesen, vákumos műtétem volt. Nem fáj semmi, nem vérzek, akkor lehetek együtt a párommal?

Legjobb válasz: Két hét nagyon korai, fertõzést kaphatsz. Nem tenném semmiképpen. Kivárnám a hat hetet.

Hát, neked elõször is pihenni kéne, mert baj lehet. Aztán meg csak behatolni nem szabad, tehát a párod téged is kielégíthet akár orálisan, akár másképp.
Érdekes, mert én utána vagy egy két hónapig nem sportolhattam. Ha nem telt el a hat hét, akkor ne. Fertõzés veszély, plusz sebes vagy ott belül, ergo nem a legjobb ötlet. Nagyobb baj is lehet, és akkor akár gyermeked sem lehet többé. És hat hétig erõlködni, emelni sem szabad, pont ezekért. A párodat meg tedd boldoggá másképp:)
Várd ki ezt az egy hetet, nehogy ezek múljon! Oldjátok meg máshogy, csak a behatolás okozhat gondot!
Két hét nagyon korai, fertõzést kaphatsz. Nem tenném semmiképpen. Kivárnám a hat hetet.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, nem hiányzik!
Ezt találtam a neten: A vérzés elmúlta után pár nap pihenéssel (tehát a mûtéttõl számított másfél-két héten belül a hobbiszintû sportolás elkezdhetõ. A versenyszintû edzéssel várnék a következõ mentsruáció lezajlása utáni idõig és persze mindent megtennék az erõnlétem fokozásáért (egészséges étrend, vitaminok, stb)
"A mûtétet követõen a nyitott méhszáj miatt nagyobb a fertõzésveszély, ezért tilos a házasélet. Nem esik senki sem könnyebben teherbe, csak ugyanolyan eséllyel, mint korábban. Viszont vagy fogamzásgátlót kell szedni, vagy folyamatosan óvszert használni. Értelemszerûen a nem hüvelyi behatolást a mûtét nem befolyásolja."
Ilyenkor ugyanúgy vonatkozik a 6 hét! Nekem is volt ilyen és teljes 6 hét nemi élet megtiltás volt. Utána kontroll és ha a doki engedélyezte lehetett. Én a helyedben nem tenném... Nem hiszem h egy ilyen dolog után hiányzik egy fertõzés!
A kérdező hozzászólása: Magán orvos. Hozzáteszem, mindig is sportoltam. Az elsõ két gyermekemmel is végig, és most is amég terhes voltam. Talán azért, nem tudom.
Remek kérdés. Fogalmam sincs. Magán orvos vagy sem? Nekem, mint írtam nem volt szabad sportolni 2 hónapig. Sokat kellett pihenni. Mondjuk a sportnál megerõlteted magad, de belül nem feltétlen sérülsz, sõt fertõzést sem kapsz el. Kivéve ha úszol, de az sem ajánlott. A szeretkezés során viszont fertõzés juthat be.
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, akkor miért nem tiltották az edzést is?
Elvileg igen, mivel letelt a a6 hét. Gyakorlatilag majd kiderül, lehet elõször kellemetlen lesz. Orvos látott már? Mindent rendben talált? Ha igen, akkor lehettek, de azért érdemes gumit használni, a fertõzések miatt is.
A kérdező hozzászólása: A páromat, az rendben van. És Én?
A kérdező hozzászólása: Jövõhéten kell visszamennem, végülis annyit mondott, ha már nem vérzek folytathatom az edzéseket is. Ebbõl gondolom, nagy baj nem lehet oda bent. Csak, már hetek óta nem találkoztunk a párommal :-(
Kövesd az orvos utasítását. Ha nem mondott semmit, kérdezd meg. Nem kell visszamenned kontrollra?
A kérdező hozzászólása: Nem telt el hat hét, csak kettõ!
(Egy nõgyógyász) Tisztelt kérdezõ! Ez minden képen ellenjavallt. Nem függ össze azzal, hogy van -e alhasi fájdalom, vagy vérzés, esetleg váladékozás. Mivel ez egy beavatkozás volt, amely által a szövetek valamilyen formában csak sérültek, így a fertõzés veszélye fenn áll, mint egy szülést követõen pl. Ennek okán az aktus még óvszerrel sem javasolt.

Két és fél hete szültem nagyon kivánom a páromat nem vágtak vérezni se vérzek gátvédelemmel szültem mikor lehetek együtt a párommal? és ovszert használjunk az együtlétnél vagy lehet ugyan ugy mint régen esetleges fertőzések elkerülése miatt?

Legjobb válasz: Szia!Én ugyan császárral szültem, de én sem vártam meg a hat hetet.4 hét után mi is elkezdtük a szexuális életünket.Óvszert ha gondolod azért használhattok(mi nem használtunk).

Szia!Én ugyan császárral szültem, de én sem vártam meg a hat hetet.4 hét után mi is elkezdtük a szexuális életünket.Óvszert ha gondolod azért használhattok(mi nem használtunk).
Szia.en 3 es fel het utan voltam egyutt a parommal, en is gatvedelemmel szultem, de mi ovszer nelkul voltunk egyutt. udv.4hetes kisfiu anyukaja
szianagyon óvatosan szerintem nyugodtan lehet ha esetleg fáj neked valmiértakkor úgyis ababhagyjátok
Te érzed, mire vagy képes. Ha nem váladékozol, akkor nem kell félni a fertõzéstõl sem. Viszont ha ne akarsz babát, védekezzetek, bármilyen módon ( Carzette, gumi vagy pharmatex a választék) A szotatás NEM véd a terhességtõl!!!! (mi is 4 hetet vártunk, akkor már nem váladékoztam)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat

Lányok, fiúk! Két és fél éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, 4 év van köztünk és heti kétszer szeretkezünk. Én több szexet igénylek. Velem van a baj? Vagy ez normális? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...

Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...
A kérdező hozzászólása: Igazából mind kettõ:( Túl mohó lennék? XD
A kérdező hozzászólása: Igen ! Jól emlékszel:)
persze. De te eredetileg szexhiányra panaszkodtál. Rajtad kívül senki más sem írt szeretethiányt ha jól emlékszem...
A kérdező hozzászólása: De szerintem nem csak a férfiaknak lehetnek ilyen igényei, hanem csajoknak is! Sõt ...A szeretet hiánynál nincs rosszabb(és ez nem keverendõ a szex hiánnyal)
A kérdező hozzászólása: 21/L
Egyébként te fiú vagy vagy lány? :) Az eddig nem derült még ki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Igazság szerint már meg beszéltem vele a problémát, de õ arra hivatkozik, hogy fáradt. Persze ez érthetõ. Van hogy orbitálisat szeretkezünk, de ez nekem kevés.Hiányzik a minden napos szex. Azért köszi a kommenteket :)
3# irigyellek :D
Mi lassan másfél éve vagyunk együtt a párommal. 3, 5 év van köztünk, együtt is lakunk. Már mindketten dolgozunk és viszonylag késõn érünk haza (5-6). Mégis naponta 1-2-szer szexelünk. Ha egy nap valami miatt kimarad, akkor másnap szinte biztosan kétszer kívánjuk. Kettesben töltött hétvégéken nem ritka a napi 3 sem.
ha többször kezdeményezel visszautasít vagy mi történik?
Azért a Durex nem olcsó!! Én örülnék ha többször baszhatnám a páromat!!

Egy kis segítséget kérek, 28 napos ciklusaim vannak, május11-én megjött rendesen, elötte május elsején voltam együtt a párommal, nem védekeztünk lehetek terhes? Mjár két hét eltetlt azóta a teszt mutatna biztos eredményt?

Legjobb válasz: szia. a teszt legkorabban azon a napon mutatja ki mikor meg kell jojjon. elemetelig nem pont felidoben voltatok egyutt de majdnem, abbol lehet meg baba. viszont ha megjott akkor nem valoszinu hogy terhes vagy. ha megis akkor azt most kimutatna a teszt mar. altalaban az egyik legelso "tunet" hogy nem jon meg. a magad megnyugtatasara vegyel egy tesztet, ha babas vagy mar barmelyik kimutatja.

szia. a teszt legkorabban azon a napon mutatja ki mikor meg kell jojjon. elemetelig nem pont felidoben voltatok egyutt de majdnem, abbol lehet meg baba. viszont ha megjott akkor nem valoszinu hogy terhes vagy. ha megis akkor azt most kimutatna a teszt mar. altalaban az egyik legelso "tunet" hogy nem jon meg. a magad megnyugtatasara vegyel egy tesztet, ha babas vagy mar barmelyik kimutatja.

Mikor érdemes tesztet csinálni, ha két hete jött meg egy kicsit, és előtte négy nappal voltunk együtt a párommal? (mármint mensi előtt)

Legjobb válasz: Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!

Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Voltam nõdokinál, múlt hét csütörtökön, õ nem talált semmmit. akkor csnáltam tesztet, az negatív lett. De azóta fáj a hasam, fõleg bal oldalt. szédülök, fáj a fejem, és a mellem. Köszi a választ! Ha tudsz még valami okosat mondani megköszönöm! :-)

Két hete együtt voltam a barátommal és nem pótoltam az elfelejtett tabit, és most pár napja érzem hogy nagyon feszül az alhasam. Terhes lehetek?

Néha szurkál, és feszül, és puffadtnak érzema pocimat. Az alhasam pedig feszül. Nem tudom mit?l lehet. Ha terhes lennék, már ilyen hamar érezhetném ezt a jelét? Háromszor is volt ebben a hónapban ilyen, hogy nem vettem be a gyógyszeremet. Azaz elfelejtettem. Köszi a választ.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak késõbb jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.

Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak késõbb jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.
Ha véletlenül kihagysz egy tabit, akkor abban a hónapban másképp védekezzetek!!!

Két hete voltam együtt a párommal. Óvszert használtunk, minden rendben volt vele, nem szakadt ki. (? )

Ma vettem észre hogy fáradékony vagyok, gyakran van melegem és fáj a gyomrom. A menstruációmnak mêg nem kell megjönnie, de félek. Van rá okom, vagy csak beképzelem? 18/L

Legjobb válasz: Képzelõdsz. Azaz ezek a tünetek más okból kifolyólag is elõfordulhatnak...

Képzelõdsz. Azaz ezek a tünetek más okból kifolyólag is elõfordulhatnak...
Igen, 100%, hogy terhes vagy, méghozzá hármasikrekkel.

Két hete voltunk együtt a párommal félidőben, ma csináltam egy tesztet negatív lett, péntekre várom a mensit, olyan szomorú lettem, lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál? Egyébként persze, hogy lehetsz terhes. Várj még egy 3-4 napot legalább és utána tesztelj újra, mert ez korai volt.

Milyen tesztet használtál? Egyébként persze, hogy lehetsz terhes. Várj még egy 3-4 napot legalább és utána tesztelj újra, mert ez korai volt.
várd meg még elmarad a menszid, már csak 2 nap, utána tesztelj, addig nem érdemes, én 2 hét múlva nem várom, de valahogy az az érzésem, hogy nem is fog jönni, a hõd mennyi, esetleg valami tünet?
A kérdező hozzászólása: Hcg tesztet vettem az elég érzékeny, nem?Pár napja, este nagyon émelyegtem, és feszült a hasam, azóta semmi, hasmenéses tünetek is voltak. milyen tesztet vegyek és pénteken próbáljak újból??? köszi
Midegy milyen tesztet veszel. Az elmaradt mensi idején már bármelyik kimutathatja a babát! Viszont, ha nem jött meg (úgy legyen!) és nega a teszt, akkor ne csüggedj ismételd meg ismét pár nap múlva! A tüneteid akár babára is utalhatnak, bár nekem nem volt semmi kifejezett és most kezdem a 9.hetet. Többek véleménye szerint a Clearblue a legjobb, és Medi-labosat használtam. Az elmaradt mensim után 1nappal olyan két csíkom volt, hogy õrület! Sok-sok sikert!
a hcg 20-as, ennél érzékenyebb már csak a qupido, amit én speciel nem kaptam sehol. pár nap múlva próbáld meg újra, nem érdemes a nemvárt elõtt! sokszor csalódást okoz! én a nemvárt elsõ napján teszteltem 25-ös érzékenységûvel, és ki is mutatta! sok sikert! 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a kedves bíztatást!
qupidot lehet kapni a pólusba, és gyálon.

Szex gyakorisága? 5 éve vagyunk együtt a párommal. Van, hogy hetente, naponta többször is csináljuk, de akad, hogy két hétig sem. -ez normális 5 év után?

Legjobb válasz: Szerintem ez normális.Nem mindig ugyanakkora a libidótok,és szerintem csak egyéni igényekhez lehet igazítani.A "baj" akkor van,ha valamelyikõtöknek ez sok vagy kevés.De ezen is lehet változtatni.

Szerintem ez normális.Nem mindig ugyanakkora a libidótok, és szerintem csak egyéni igényekhez lehet igazítani.A "baj" akkor van, ha valamelyikõtöknek ez sok vagy kevés.De ezen is lehet változtatni.
Ez teljesen normális! Mi is 5 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk és bizony nálunk is van olyan, hogy 1 hétig nem szexelünk, mert pl. fáradtak vagyunk. Inkább összebújunk, beszélgetünk, minthogy hulla fáradtan szexeljünk. Az egyikünknek sem lenne jó!
Szerintem teljesen normális. Mi 4 éve vagyunk együtt, ebbõl több mint 3 éve együtt élünk. Vannak olyan hetek, amikor 4-5 alkalommal is együtt vagyunk, de van olyan is, hogy egyáltalán nem. Sokban függ ez nálunk a munka mennyiségétõl, lelki állapottól, fáradtságtól. Nem kell aggódni, ez így normális.
4, 5 éve vagyunk együtt a párommal, de nagyon ritka az olyan, hogy kimaradna 1-2 nap a szex (kivétel mensi alatt, de akkor más módon megy a kényeztetés). Szerintem nincs olyan, hogy normális, vannak alacsonyabb és magasabb libidójú párok :D
Hali. Férfi vagyok, van pár ismerõsnõm mondjuk 7 már néhány éve. Minden csajszimnak többszörös orgazmusa van. Amikor egészséges és szabadságon vagyok akkor mondjuk 4 x is, mármint naponta. Betegesen - beteg állományban keveset csak 1 x hetente.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!